abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_81268562
quote:
Op maandag 10 mei 2010 20:35 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Nou om iemand aan het denken te zetten werkt het misschien maar als iemand nu niet wil kan je dagelijks beginnen over hoe hoog het bij jou zit maar gaat dat niet zorgen dat hij het sneller gaat willen maar zorgt het wel voor een hoop spanning onderling. Ik denk zelfs dat de druk die je er op legt averechts werkt.
Dat was het enige dat ik er mee wilde zeggen.
Maar ik bedoelde niet "erover blijven praten" om iemand aan het denken te zetten of om de druk te vergroten. Ik vind gewoon dat als iets je erg bezighoudt dat je juist met je geliefde daarover moet kunnen praten. In een ideale situatie hoeft dat geen extra lading te hebben maar betekent het samen wikken en wegen of gewoon even je hart uitstorten. Dat vergt van beide personen een compromis: degene die heel graag wil moet openstaan voor de twijfel van de ander en diens tegenargumenten serieus nemen, maar degene die er (nog) niet klaar voor is moet ook openstaan voor dat gesprek.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  maandag 10 mei 2010 @ 21:01:04 #102
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81269234
Oké jij wint Je hebt een goed punt.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81269299
Het klinkt in theorie zo makkelijk.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_81282522
Claudia, ik ga zeker wel stiekem meespieken in het tweede-streepje-topic, maar ik denk dat we eerst gewoon een beetje vrijblijvend gaan aanrommelen samen Moet zelf ook nog een beetje bijkomen haha, ik vind het echt zooo spannend! Ik ben nu al twee dagen helemaal hyper en opgewonden! Ik heb de hele dag vlinders in mijn buik! Ben heel benieuwd hoe en wat, nu en over een paar weken en over een paar maanden. Het voelt echt als een nieuwe stap in mijn leven nu, een geweldige bijzondere en leuke stap.

Ik kan het trouwens ook niet laten om nu al na te denken over dat ik dan aan mijn ouders ga vertellen dat ze opa en oma worden bijvoorbeeld haha. Mijn mama zei een poos geleden dat ze helemaal niet perse oma hoeft te worden, ze is net zelf uit de kleintjes (mijn zusje is 11) en ze wilde ook geen zeur zijn van: wanneer word ik nu eens oma. Ze zei het vooral omdat ze dus geen druk op ons/mij wil leggen, dat we altijd vrij zijn om onze eigen keuzes te maken. Maar ik merkte van de week, toen ik het had over het babietje van vrienden, dat ze het echt wel heel leuk gaat vinden, ze bood zich toen spontaan als oppas aan en ik zag haar al zo'n beetje glunderen En ik zie haar dan al helemaal in de weer enzo, ben echt benieuwd hoe het zal zijn als we het dan gaan vertellen! Maar dat is pas de volgende stap natuurlijk Eerst maar eens een beebje gaan maken!

En websites, stiekem spieken over dingen van 'zwanger worden'.. Het voelt nu legaal om daar een beetje naar te kijken en te doen! Eerder durfde ik me daar echt niet naar te begeven, maar nu 'mag' het hihi.

Wow! Ik leef nog helemaal in mijn eigen roes hier!
pi_81283887
Wat een heerlijke post, bellelena! Geniet ervan.
This life was not for you
though I learned from you
that beauty need only be a whisper
pi_81284772
quote:
Op maandag 10 mei 2010 20:20 schreef Claudia_x het volgende:

[..]


Ik kan me overigens wel voorstellen dat je op je 30e nog niet weet of je wel kinderen wil. Mijn lief was de 30 ruim gepasseerd toen hij het nog niet wist. Hij voelde zich te onvolwassen en wist niet of dat gevoel ooit zou veranderen. Ik wilde op mijn 28e ineens een kind. Daarvoor had ik er wel over nagedacht, maar niet bij iedereen is dat besluit een proces. Ik wist het gewoon ineens.

Dat laatste is bij mij dus ook gewoon echt zo..! Heus wel vaker nagedacht over het krijgen van kinderen, maar meer in de zin van: ik weet het nog niet, en zorgen voor later. En ja, dan ineens besef je dat "later" nu eigenlijk al is. Mij overviel het ook echt wel een beetje, het is er inderdaad opeens.

Gelukkig gisteren een heel fijn gesprek gehad met vriend waarin de ruzie goed werd uitgepraat. Hij zei dat ie enorm is geschrokken. 8 jaar lang leef je samen met iemand die net als jij ook niet zo met kinderen bezig is, en ineens is daar de K-bom (zo zei ie het echt). Maar hij heeft me verzekerd dat ie er wel degelijk over nadenkt, en dat ie vooral wat tijd nodig heeft.

Ik zie het eigenlijk wel goedkomen allemaal, hij moet vooral erg wennen aan de ommezwaai.
pi_81284784
Oh, en Bellelena, ik ben superblij voor jullie! Een geweldig gevoel moet dit voor jullie zijn!
  dinsdag 11 mei 2010 @ 09:01:54 #108
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81284792
Raantje dat klinkt al een stuk positiever van zijn kant maar ook jij staat er wat optimistischer in weer. Fijn zeg
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81292078
Raantje, wat fijn dat jullie de ruzie hebben uitgesproken! Kan me in ieder geval goed voorstellen dat je je nu weer een stuk beter voelt en hij waarschijnlijk ook!
Zoals ik al eerder had geschreven, iets meer dan een jaar geleden had ik mijn vriendje het voor het eerst vertelt en daarna heb ik hem ook lang 'met rust' gelaten zodat hij er zelf over na kon denken en aan het idee kon wennen. Hij was er trouwens al wel enigszins zeker van dat hij een kindje wilde, maar hier was het ook zo van "later". Ik ben nog ietsje jonger dan jij (26 nu en vriendje bijna 27), maar dat neemt niet weg dat ik opeens ook zoiets had van: hmm..
Het gaat echt allemaal wel goed komen bij jullie! Gewoon lekker hier van je afschrijven af en toe, of misschien met vriendinnen kletsen en je vriendje lekker rustig aan het idee laten wennen.
  dinsdag 11 mei 2010 @ 13:15:23 #110
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81292822
bellelena, wat klinkt dat gelukzalig allemaal!!

En Raantje, gelukkig dat de ruzie uitgepraat is, en fijn om te weten dat ie er wel over na wil denken toch? Mannen zijn gewoon slecht met verandering heb ik het idee Nouja, en dat K-bom moet je dan maar gauw vergeten
pi_81329430
Wij gaan morgen naar een collega van mijn man en zijn vriendin omdat hij(!!) rammelende teelballen heeft en zijn vriendin over wil halen met een schattig baby'tje En hij heeft zich niet af laten schrikken door de voortdurend krijsende Niels toen hij met 9 weken op bezoek kwam!
<a href="http://lb4m.lilypie.com/IMTfp1.png" rel="nofollow" target="_blank">Niels</a> en <a href="http://lb1m.lilypie.com/Aonnp2.png" rel="nofollow" target="_blank">Sam</a>
pi_81329596
Haha Twinkly! Door Niels gaat ze vast ook rammelen als een gek!
pi_81329616
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 09:42 schreef Twinkly het volgende:
Wij gaan morgen naar een collega van mijn man en zijn vriendin omdat hij(!!) rammelende teelballen heeft en zijn vriendin over wil halen met een schattig baby'tje En hij heeft zich niet af laten schrikken door de voortdurend krijsende Niels toen hij met 9 weken op bezoek kwam!
Rammelende teelballen!

Wij hebben zondag een babyborrel van de baas van vriend, en een zwangere vriendin gaat ook mee... Wordt gezellig..!
  woensdag 12 mei 2010 @ 17:59:15 #114
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81349736
Misschien juist wel Raantje! positief blijven denken!

Ik ben een mail aan het typen naar mijn vader (biologische vader, zo'n 1x per jaar mailcontact mee) en vertel dat ik mijn kinderwens wil laten uitkomen.... nu wordt het ook wel heel echt! Dat is de eerste 'buitenstaander' die ik er serieus over vertel

Minder dan een maand nog, dan gaat het spiraaltje eruit

Ik ga dat trouwens niet aan iedereen vertellen, de oefenperiode hou ik mooi voor onszelf
Met in mijn achterhoofd de mogelijkheid dat het dus wel eens een tijdje zou kunnen duren, heb ik geen zin in elke maand veelbetekenende blikken en vragen
pi_81361965
Hihi, rammelende teelballen
Dat zouden wel meer mannen mogen hebben!

@LadyBlack: Wow, dat lijkt me ook heel gek om dat zo opeens aan een 'buitenstaander' te vertellen! Wel bijzonder dat je het aan je biologische vader vertelt als eerste
Ik heb momenteel het idee dat wanneer ik zwanger ga worden, dat ik het dan zelfs nog aan niemand ga durven zeggen Misschien tegen het einde hahaha!
En ook spannend trouwens, een maandje met spiraaltje nog maar! Zullen we dan tegelijk doen? Dat zou wel heel grappig zijn!
  woensdag 12 mei 2010 @ 23:01:49 #116
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81363937
Mijn moeder en vriendinnen weten wel dat het snel gaat gebeuren hoor, alleen die denken september

Samen lijkt me gezellig
pi_81376971
quote:
Op woensdag 12 mei 2010 23:01 schreef LadyBlack het volgende:
Mijn moeder en vriendinnen weten wel dat het snel gaat gebeuren hoor, alleen die denken september

Samen lijkt me gezellig
Leuk dat je het ook al een beetje kunt delen met je mama en vriendinnen!
Ik heb vorig jaar wel eens aan mijn mama vertelt dat ik een beetje rammelende eierstokken begon te krijgen, maar daarna niet perse echt meer met d'r over gehad
En mijn vrienden denken allemaal dat het bij ons nog lang niet zover is, we studeren nog enzo.

En wie weet blijken we straks echt samen zwanger te zijn! Dat zou wel erg grappig zijn toch!
  donderdag 13 mei 2010 @ 14:52:00 #118
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81381034
Hahaha, mijn moeder staat veel te erg te popelen om oma te worden die vroeg er al wel eens naar!

Ze is zelf laat (alleenstaande) moeder geworden, dus sommige van haar vriendinnen hebben al kleinkinderen, en dat is verleidelijk natuurlijk

Voor zover ik weet, zijn mijn schoonouders nog niet op de hoogte, dus dat wordt wel leuk om te vertellen ook denk ik
  donderdag 13 mei 2010 @ 15:20:15 #119
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_81381765
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 14:52 schreef LadyBlack het volgende:
Hahaha, mijn moeder staat veel te erg te popelen om oma te worden die vroeg er al wel eens naar!

Ze is zelf laat (alleenstaande) moeder geworden, dus sommige van haar vriendinnen hebben al kleinkinderen, en dat is verleidelijk natuurlijk

Voor zover ik weet, zijn mijn schoonouders nog niet op de hoogte, dus dat wordt wel leuk om te vertellen ook denk ik
Dat zou ik echt arelaxt vinden, vragende ouders. Ik heb het er nog nooit met mijn ouders over gehad. Mijn moeder heeft jaren geleden weleens gezegd dat ik het zelf moet weten. Wat mij gelukkig maakt, zeg maar. Ze hebben echt 0,0 verwachtigen. Zeker nu ik volgens hun maatstaven mijn vruchtbare jaren al achter me heb liggen. Heb mijn vader jaaren geleden weleens over een nicht horen zeggen, toen ze net aan iedereen had verteld dat ze zwanger was dat het ook wel tijd werd, want ze was al 30. Intussen hebben meer nichten en neven kids, maar die waren allemaal rond de 32 (neven rond 34) toen er kinderen kwamen. Misschien heeft dat hun kijk inmiddels veranderd
pi_81395946
* rammel rammel rammel *

Ik mag het er niet meer over hebben of is dit de ontkenningfase waar we in zitten
Het idee dat Jet volgend jaar op school zit maakt me
Jouw kleine handje grijpt
mijn grote vinger vast
mooi toch dat mijn vinger
zo in jouw handje past
  donderdag 13 mei 2010 @ 21:58:12 #121
37367 Memmel
Beppie, gekke meid.
pi_81396729
Ah Beaker, komt wel joh. Laat hem nog even aan het idee wennen.
Cavia's zijn geen varkentjes en ze komen niet uit Guinea. Waarom cavia's dan toch als 'biggetjes' werden betiteld is onzeker maar dit heeft waarschijnlijk te maken met de piepende en knorrende geluiden die ze frequent maken.
  donderdag 13 mei 2010 @ 22:44:06 #122
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81398775
Jeetje Beaker, ik snap niet zo heel goed waarom je niet 'mag' eigenlijk

Als jullie dochter bijna 3 is, ben je al niet vroeg meer, dus da's geen argument. En de kosten, je kunt toch waarschijnlijk een heleboel spullen van je dochtertje hergebruiken?

Echt, ik vind het gemeen, wel die spiraal laten annuleren en dan moeilijk gaan doen
Voel je vrij om dit door te geven
pi_81567954
Vriend vroeg gisteren hoelang mijn spiraal nog mag blijven zitten........ Ik wil niet te vroeg juichen, maar Raantje gaat heus wel een keer mama worden..!

Hij wil eerst het huis klaar hebben (verbouwing mag wat mij betreft vandaag beginnen). Dan spiraaltje eruit over een jaartje, dan kijken hoe mn cyclus gaat zijn... Dus laat zeggen over 1,5 jaar een poging gaan wagen?

Oh, en áls er een kindje gaat komen, wil ie wel trouwen. Dus.


  dinsdag 18 mei 2010 @ 09:22:16 #124
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_81568003
Kijk eens aan! Dat is ineens snel gegaan zeg maar!
***
pi_81568587
nice Raantje! Heb je iig een datum om naar toe te werken. En het is eigenlijk een verkapte hij wil met je trouwen post
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')