FOK!forum / Voetbal / [Centraal] SC Cambuur #10 waar we de playoffs in gaan
OxygeneFRLdinsdag 27 april 2010 @ 19:30
SC Cambuur Leeuwarden

Club site Club website: http://www.cambuur.nl

Cambuur Fankaart Bestel hier een Cambuur Fankaart en krijg per wedstrijd 2 euro korting op je kaartje.

Het stadion





Capaciteit: 10.250

Wie zit waar

Comfort Gallery - Chooselife Vak 7 - thespindoctor Vak 8 - Willempjewever Vak 12 of 13 - Freeflyer (als ik in Nederland ben, anders voor de internetradio) Vak 13 of 14 - Justmattie (uiteraard staand ) Vak 18 of 20 - neen Vak 13 bovenin - Uw_ergste_nachtmerrie



De selectie

Supporterssites Supporterssite: http://www.cambuuronline.nl Kern van Cambuur: http://www.kernvancambuur.nl Media Archief Cambuur: http://www.cambuurarchief.nl Cambuur Video Archief: http://www.youtube.com/user/cambuurvideoarchief // http://www.cambuur-video-archief.tk Cambuurplein: http://www.cambuurplein.com MI-Side: http://www.mi-side.nl

Nieuwssites Leeuwarder Courant: http://www.leeuwardercourant.nl Friesch Dagblad: http://www.frieschdagblad.nl Wiebe Woudstra: http://www.wiebewoudstra.com

Live (uit)wedstrijden beluisteren Radio Mercurius: http://www.mercuriusrtv.nl/radio/index.php Omrop Fryslan: mms://mms.omropfryslan.nl/omropfryslanlive

Jan Riedstra Op 21 mei 2009 overleed onverwacht Jan Riedstra, één van de vier oldboys, aan de gevolgen van een hartstilstand.

De vorige topics deel 1: [centraal] Cambuur Leeuwarden deel 2: [centraal] Cambuur Leeuwarden - 2 - Na 7 magere jaren..... deel 3: [centraal] Cambuur Leeuwarden - 3 - Zeg Stanley... deel 4: [centraal] Cambuur Leeuwarden - 4 - Promotie of niet?? dubbel: SC Cambuur #4. Waar het storm loopt voor het toetje (gesloten) deel 5: [centraal] Cambuur Leeuwarden - 5 - Promoveer voor Ome Jan! deel 6: [centraal] Cambuur Leeuwarden - 6 - was het niet nu, dan...? deel 7: [Centraal] SC Cambuur #7 Hoe zal het dit jaar gaan.. deel 8: [Centraal] SC Cambuur #8 De 2e periodetitel is voor ons deel 9: [Centraal] SC Cambuur #9 Waar ze vergeten te scoren

Meest recente openingspost hier in te zien. Wil je hem gebruiken, klik dan op de knop bewerken en kopieer de text naar het nieuwe topic
OxygeneFRLdinsdag 27 april 2010 @ 19:33
Dus...is er iets bekend over een groot scherm op Oldehoofsterkerkhof bij de playoffs? Of alleen bij de beslissende wedstrijd.
willempjeweverdinsdag 27 april 2010 @ 20:39
Na de rellen van vorig jaar een groot scherm? Ik weet het niet...

tevens tvp
willempjeweverdinsdag 27 april 2010 @ 20:39



Mark de Vries is door trainers en aanvoerders van de negentien eerste-divisieclubs uitgeroepen tot beste speler van de eerste divisie.

De spits van Cambuur, die een bijzonder succesvol seizoen meemaakt, kreeg dinsdagmiddag in Amsterdam de bijbehorende Gouden Stier uitgereikt.

Tot de andere genomineerden behoorde onder anderen Ruud ter Heide, ook van Cambuur, maar op huurbasis spelend bij Emmen.
bascrossdinsdag 27 april 2010 @ 20:58
Nog niet uitverkocht, valt me tegen.
justmattiedinsdag 27 april 2010 @ 22:24
TVP
willempjeweverwoensdag 28 april 2010 @ 16:16
quote:
Mark de Vries (34) is dicht bij het ondertekenen van een nieuw contract bij Cambuur. De spits blijft vermoedelijk een jaar langer in Leeuwarden, met een optie voor nog een seizoen. Zijn huidige contract loopt af. De Vries zal minder gaan verdienen. Hij voert donderdag een gesprek met de club.

De aanvaller werd dinsdag uitgeroepen tot beste speler van de eerste divisie. Cambuur voert donderdag behalve met De Vries ook een ‘oriënterend' gesprek met Martijn Barto, spits van Harkemase Boys. Eerder sprak de club al met Glynor Plet van Telstar.
Sorry hoor, maar spelers uit de hoofdklasse naar Cambuur halen? Komop zeg. Dan neem je dat hele promoveerverhaal toch ook niet serieus meer?

En Plet gaat toch niet door? Die zie ik wel graag komen.
neenwoensdag 28 april 2010 @ 16:59
Plet zal wel alleen komen als ze zullen promoveren. Speler uit de hoofdklasse halen, ach waarom niet. Als een speler het daar goed doet kun je het altijd proberen... zo heeft Heerenveen ooit nog die Age Hains Boersma gehaald geloof ik terwijl die ook naar FC Groningen kon. Geen succes geworden maar niet geschoten altijd mis, goede zaak dat de club ook in de regio kijkt naar geschikte spelers.
quote:
Samenwerking RVO Groningen met Cambuur Leeuwarden
28-04-10 - 14:44 - Categorie: Home featured
Regionale Voetbalopleiding Groningen en Cambuur Leeuwarden gaan samenwerken op het gebied van de jeugdopleiding. Met ingang van het seizoen 2010/2011 zullen de jeugdteams worden samengevoegd en de wedstrijden gaan spelen op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen, maar zal een C1 en D1-team op de locatie Leeuwarden actief blijven. De nieuwe opleiding gaat RVO Groningen/Cambuur heten en staat onder leiding van Peter Jeltema.

RVO Groningen was al een samenwerkingsverband tussen FC Groningen en BV Veendam. Hieraan wordt Cambuur Leeuwarden dus toegevoegd. Met dit initiatief volgen de clubs de ontwikkelingen in het landelijke betaalde voetbal. In de planontwikkeling binnen het huidige voetballandschap is volgens onderzoek slechts plaats voor 14 Top-opleidingen. FC Groningen was al langer de mening toegedaan dat het bij die selecte groep moest behoren. Eerder BV Veendam en nu dus ook Cambuur Leeuwarden sluiten zich hierbij aan.

De grondgedachte binnen de samenwerking is het ontwikkelen van (noordelijk) voetbaltalent tot betaald voetballer. Met Cambuur als partner wordt de noordelijke regio vergroot en bestaat er dus een groter potentieel. Er zal hierdoor naar verwachting ook minder instroom van buitenaf komen. Buiten het C1 en D1-team in Leeuwarden zullen de trainingen en wedstrijden worden afgewerkt op Sportpark Corpus den Hoorn. In Leeuwarden zullen de geel-blauwe kleuren worden gevoerd. Op Corpus wordt in de groen-witte kleuren gespeeld. Er zal een nieuw gezamenlijk logo worden ontwikkeld.

Manager technische zaken Henk Veldmate van FC Groningen licht toe: “Het doel van de samenwerking is om de kwaliteit van talentvolle voetballers te verhogen en hierdoor een grotere doorstroom te realiseren naar het betaalde voetbal. We willen de kennis en krachten bundelen in plaats van met drie jeugdopleidingen in de breedte te werken. In de samenwerking is sprake van minder kwantiteit en meer kwaliteit. Na BV Veendam zijn we ook blij dat we Cambuur als partner erbij hebben. De club is qua cultuur en beleving vergelijkbaar met FC Groningen, dat is een gezond uitgangspunt om samen een traject in te zetten.”

Algemeen directeur Alex Pama van Cambuur Leeuwarden ziet de samenwerking als een positieve ontwikkeling. “Ik vind FC Groningen en Cambuur Leeuwarden vergelijkbare volksclubs met een fanatieke aanhang. Bovendien zijn beide steden de hoofdstad van hun provincie, waardoor ze een extra uitstraling hebben. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat je een veel groter gebied in het Noorden kan bestrijken. De beste spelers van Cambuur C1 stromen voortaan door naar de B-junioren van de RVO Groningen/Cambuur. Op deze manier hebben we allebei een hele brede onderbouw en zo werk je in piramidevorm naar boven. Ik denk dat het voor beide clubs alleen maar voordelen heeft.”
willempjeweverdonderdag 29 april 2010 @ 12:50
quote:
Topclubs als Manchester United en Ajax zouden in de markt zijn voor Bob Schepers (18), maar het jonge talent van Cambuur wil er niet veel van weten. ,,Ik vind het erg overdreven allemaal.”

Waarom? ,,Omdat ik dit seizoen niet veel in het eerste heb gespeeld en als ik wel voetbalde, dan ging het niet echt goed”, zegt de jeugdinternational. ,,Ik moet volgend seizoen meer aan voetballen toekomen, waar dan ook. Dat is het belangrijkste.”
Manchester United en Ajax????????
SC-Heerenveen01donderdag 29 april 2010 @ 12:55
Dat staat er he.
Reddiablodonderdag 29 april 2010 @ 13:00
is 'ie echt zo bijzonder dan?

Met alle respect voor Markie Schoenenreus.... maar die had dan echt niet zo veel hoeven spelen?
neendonderdag 29 april 2010 @ 13:05
Het liefst volgend seizoen gewoon regelmatig spelend voor Cambuur hoop ik

Het is trouwens niet een spits maar een vleugelspeler, speelde dit seizoen een aantal keer linksbuiten met wisselend succes. Wel duidelijk is dat dit een talentvolle jongen is
neenmaandag 3 mei 2010 @ 19:36
Nog 150 kaarten te koop dat gaat sowieso uitverkopen!
bascrossmaandag 3 mei 2010 @ 19:38
Nadat ik eerder berichtte dat het mij tegenvalt, valt het me weer mee dat het alsnog voor de wedstrijd van donderdag waarschijnlijk uitverkocht raakt. Ik had verwacht dat de meeste mensen toch zouden wachten op het resultaat tegen Go Ahead uit.
willempjeweverdinsdag 4 mei 2010 @ 15:47
quote:
Omrop Fryslân doet donderdag en zondag rechtstreeks verslag op zowel televisie als radio van de nacompetitiewedstrijden van Cambuur tegen Go Ahead Eagles. De Leeuwarders spelen donderdag eerst uit, in Deventer. Het rechtstreekse verslag op televisie begint om 18.50 uur en duurt tot 21.00 uur. De uitzending op de radio begint om 18.30 uur en duurt ook tot 21.00 uur.

Op donderdag is er vóór de wedstrijd geen Boppeslach Kafee. In plaats daarvan wordt er teruggekeken op de wedstrijd van vorig jaar.

Op zondag begint de wedstrijd om 14.30 uur. De televisie-uitzending begint tien minuten eerder. Op de radio is het rechtstreekse verslag onderdeel van Sport en muzyk, dat om 14.00 uur begint.

Op de televisie wordt het commentaar en de presentatie gedaan door Jan Vincent van Zuiden en Geert van Tuinen. Op de radio nemen Arjen de Boer en Koos Wieling het verslag voor hun rekening.
justmattiedinsdag 4 mei 2010 @ 16:48
Ik luister donderdag nog liever mercurius met die gare muziek erbij, dan dat ik naar cambuur met fries gebrabbel ga kijken
bascrossdinsdag 4 mei 2010 @ 16:54
Ik niet, desnoods gaat het geluid uit.
willempjeweverdinsdag 4 mei 2010 @ 21:38
wel een timing zeg, gelijk met de bekerfinale van ajax......

ik ga denk ik ajax kijken en zap wat naar cambuur toe.
bascrossdinsdag 4 mei 2010 @ 21:42
Ben je ajax-fan ofzo?
neendinsdag 4 mei 2010 @ 22:06
Die wedstrijd is toch al gespeeld, ik ga mooi de sc kijken
Blinkerdinsdag 4 mei 2010 @ 22:59
Echte supporter

[ Bericht 0% gewijzigd door Blinker op 05-05-2010 02:24:07 ]
DaggerOnedinsdag 4 mei 2010 @ 23:07
- opzouten -

[ Bericht 86% gewijzigd door Happel op 05-05-2010 09:54:07 ]
justmattiedinsdag 4 mei 2010 @ 23:14
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 22:59 schreef Blinker het volgende:
Echte supporters
Jij komt zondag ook naar Leeuwarden dus, of wordt het internetradio
neendinsdag 4 mei 2010 @ 23:14
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:07 schreef DaggerOne het volgende:
Cambuur
justmattiedinsdag 4 mei 2010 @ 23:14
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:07 schreef DaggerOne het volgende:
quote:
geregistreerd op: dinsdag 4 mei 2010 @ 19:57
_!

[ Bericht 9% gewijzigd door Happel op 05-05-2010 09:55:05 ]
DaggerOnedinsdag 4 mei 2010 @ 23:22
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:14 schreef justmattie het volgende:

[..]


[..]

_!
Wat wil je daarmee zeggen? Ik zit hier al veel langer, maar kon niet op mijn oude account.
justmattiedinsdag 4 mei 2010 @ 23:24
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:22 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Wat wil je daarmee zeggen? Ik zit hier al veel langer, maar kon niet op mijn oude account.
En je oude account is?
bascrossdinsdag 4 mei 2010 @ 23:39
Eagles kneuzen in het Cambuur topic. Zoek een leven.
DaggerOnedinsdag 4 mei 2010 @ 23:40
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:24 schreef justmattie het volgende:

[..]

En je oude account is?
Sensation89

En ik ben niet voor de Eagles
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 00:27
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:14 schreef justmattie het volgende:

[..]

Jij komt zondag ook naar Leeuwarden dus, of wordt het internetradio
Ja, ik kom inderdaad zondag naar Leeuwarden toe om m'n cluppie te steunen.
En jij?
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 01:06
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 00:27 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ja, ik kom inderdaad zondag naar Leeuwarden toe om m'n cluppie te steunen.
En jij?
Kom je donderdag ook naar ''je cluppie''?
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 01:17
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 01:06 schreef bascross het volgende:

[..]

Kom je donderdag ook naar ''je cluppie''?
Kom jij donderdag ook?
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 01:35
Nee, maar dat vroeg ik niet. Jij bent degene die begint met ''echte supporters '' Vervolgens lees ik in het Egels topic dat je er donderdag bij de thuiswedstrijd niet eens bij bent.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 02:12
Moet wel zeggen dat dit de eerste is die ik helaas noodgedwongen moet overslaan, als ik de mogelijkheid had, dan was ik zeker weten gegaan.
Daar tegenover staat wel dat ik 250km ga afleggen om naar dat gat te reizen.

Maar Bas geef toe, als je liever naar de wedstrijd van Ajax gaat kijken dan naar de bloedstollende nacompetitie wedstrijd van GAE - Cambuur, dan ben je niet echt een supporter.
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 02:20
Dan niet inderdaad, dat vond ik ook een vreemde opmerking. Jij sprak echter over ''supporters'' meervoud dus. Ik dacht dat je post betrekking had op meerdere mensen in dit topic.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 02:24
Nee, het sloeg meer op die fanatiekeling.
Weer vriendjes?
Elvisliveswoensdag 5 mei 2010 @ 04:37
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 23:22 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Wat wil je daarmee zeggen? Ik zit hier al veel langer, maar kon niet op mijn oude account.
Dat je op dat moment - bijna - voor 2 minuten stil moet zijn en met je gedachten op andere plaatsen dan je registratie voor fok
justmattiewoensdag 5 mei 2010 @ 09:41
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 00:27 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ja, ik kom inderdaad zondag naar Leeuwarden toe om m'n cluppie te steunen.
En jij?
Uiteraard
willempjeweverwoensdag 5 mei 2010 @ 10:37
quote:
Op dinsdag 4 mei 2010 21:42 schreef bascross het volgende:
Ben je ajax-fan ofzo?
Zeker, Ajax, Heerenveen en Cambuur.

En dat gaat prima samen. Heb zelf seizoenskaart van Cambuur en ga vaak met seizoenskaart van mijn zwager naar wedstrijden van Ajax en Heerenveen via het werk.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 10:38
Risicospreiding! Handig!

Vraagje, hoeveel lui past er eigenlijk in dat uitvak?
willempjeweverwoensdag 5 mei 2010 @ 10:39
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 10:38 schreef Blinker het volgende:
Risicospreiding! Handig!

Vraagje, hoeveel lui past er eigenlijk in dat uitvak?
300 toch?
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 02:12 schreef Blinker het volgende:
Maar Bas geef toe, als je liever naar de wedstrijd van Ajax gaat kijken dan naar de bloedstollende nacompetitie wedstrijd van GAE - Cambuur, dan ben je niet echt een supporter.
Beetje heen en weer zappen werkt prima. Zo heb ik afgelopen weekeinde ook tegelijk Twente en Ajax gekeken.

En zondag weer in het stadion Cambuur aanmoedigen. Maar om een 1e wedstrijd in de 2e ronde bloedstollend te noemen, laten we het hopen.
neenwoensdag 5 mei 2010 @ 10:41
400 meen ik ergens gelezen te hebben, straks maar even zoeken.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 10:41
Aangezien ik heb gelezen dat er inmiddels al 400 mensen zich hebben aangemeld..
Dat wordt proppen!
willempjeweverwoensdag 5 mei 2010 @ 10:43
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 10:41 schreef Blinker het volgende:
Aangezien ik heb gelezen dat er inmiddels al 400 mensen zich hebben aangemeld..
Dat wordt proppen!
Zitten vast ook gasten tussen de cambuur supporters, was vorig jaar in iedergeval wel het geval bij Roda.
justmattiewoensdag 5 mei 2010 @ 10:43
Neem anders maar een groepje mee, buiten de combi om. In de stad wordt het wel live uitgezonden
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 12:22
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 02:24 schreef Blinker het volgende:
Nee, het sloeg meer op die fanatiekeling.
Weer vriendjes?
Oke en weer vriendjes ja, althans als wij winnen.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 15:26
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 12:22 schreef bascross het volgende:

[..]

Oke en weer vriendjes ja, althans als wij winnen.
Laat dan maar zitten
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 15:35


Mark de Leeuwarder speelt morgen.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 15:41
Guijt niet
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 15:42
Trainde volop mee en zit gewoon op de bank.
Blinkerwoensdag 5 mei 2010 @ 15:47
Laat hem maar in de basis te beginnen, een manke in het veld
bascrosswoensdag 5 mei 2010 @ 15:50
Zelfs met 11 manke spelers rollen we de Egels op.
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 09:53
quote:
Op woensdag 5 mei 2010 15:50 schreef bascross het volgende:
Zelfs met 11 manke spelers rollen we de Egels op.
Nou... het is geen makkelijke tegenstander. Maar beter de Egeltjes dan een ploeg die aan het degraderen is uit de eredivisie, die krijgen we vast wel weer als tegenstander in de finale

Een collega van mij zit altijd bij in de adelaarshorst met zijn seizoenskaart, hopen dat ik hem voor nu eens goed de mont kan snoeren met een dikke overwinning. Dat gezeik dat ik moet aanhoren sinds ze de 1e periode hadden binnengehaald....
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 09:55
Laten we er een mooie avond van maken zonder ellende, wil graag zondag naar Leeuwarden. Voordat die fijne burgemeester het een en ander weer gaat verbieden.

De beste wint, wij dus!
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 09:56
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 09:55 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:
Laten we er een mooie avond van maken zonder ellende, wil graag zondag naar Leeuwarden. Voordat die fijne burgemeester het een en ander weer gaat verbieden.

De beste wint, wij dus!
Ok we krijgen dus een krat bier als wij winnen.
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 10:10
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 09:56 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

Ok we krijgen dus een krat bier als wij winnen.
Een kratje Jupiler! De minste tegendoelpunten deze jaargang, helaas ontbreekt het ons wel eens aan enige vorm van scoringsdrift.. , hopelijk komt daar vanavond verandering in!
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 10:10
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 10:10 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Een kratje Jupiler! De minste tegendoelpunten deze jaargang, helaas ontbreekt het ons wel eens aan enige vorm van scoringsdrift.. , hopelijk komt daar vanavond verandering in!
QFT
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 10:13
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 10:10 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

QFT
Deal! Vanavond of over 2 wedstrijden?
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 10:14
vanavond he.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 10:15
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 09:55 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:
Laten we er een mooie avond van maken zonder ellende, wil graag zondag naar Leeuwarden. Voordat die fijne burgemeester het een en ander weer gaat verbieden.

De beste wint, wij dus!
Dat hebben jullie in eigen hand he, zal niet de eerste keer zijn
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 10:17
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 10:15 schreef justmattie het volgende:

[..]

Dat hebben jullie in eigen hand he, zal niet de eerste keer zijn
Klopt, de laatste keer dat jullie ontsnapten (met een mannetje of 10) was een jaar of acht geleden. Toen zaten jullie rustig op de stoep of de tuinhekjes te wachten om terug naar Leeuwarden te gaan. Uitslag toen: 10-0. Comisch gezicht, jullie konden het niet meer aanzien.

Maar inderdaad geen ellende geschopt.

Kratje bier is een deal!
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 10:22
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 10:17 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Klopt, de laatste keer dat jullie ontsnapten (met een mannetje of 10) was een jaar of acht geleden. Toen zaten jullie rustig op de stoep of de tuinhekjes te wachten om terug naar Leeuwarden te gaan. Uitslag toen: 10-0. Comisch gezicht, jullie konden het niet meer aanzien.

Maar inderdaad geen ellende geschopt.

Kratje bier is een deal!
Ik geloof dat het oktober 2009 was, toen er een groepje van jullie de supportersbussen hebben lopen bekogelen, waardoor er een verbod was voor jullie om hier te komen.
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 10:36
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 10:22 schreef justmattie het volgende:

[..]

Ik geloof dat het oktober 2009 was, toen er een groepje van jullie de supportersbussen hebben lopen bekogelen, waardoor er een verbod was voor jullie om hier te komen.
Klopt, een groepje wat het stadion nog nooit van binnen heeft gezien. Dat praat het natuurlijk niet goed, het verbod is inderdaad daardoor ontstaan en dhr. Crone kon onze veiligheid niet garanderen.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 10:39
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 10:36 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Klopt, een groepje wat het stadion nog nooit van binnen heeft gezien. Dat praat het natuurlijk niet goed, het verbod is inderdaad daardoor ontstaan en dhr. Crone kon onze veiligheid niet garanderen.
Hehe klopt
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 10:54
Ik snap echt niet waarom ze die hooligans altijd uit elkaar proberen te houden. Laat ze elkaar lekker opheffen toch? Of is dat inhumaan....
neendonderdag 6 mei 2010 @ 10:58
Lollerhooligans
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 11:06
ok
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 12:01
Bij ons moet je je clubcard of seizoenkaart registreren als 'uit-kaart'. Er worden foto's gemaakt en daarna mag je dus pas naar uitwedstrijden. Eigenlijk dien je dus van onbesproken gedrag te zijn anders mag je niet mee. Dan is het gewoon super frustrerend om dankzij een stel idioten die in bosjes klaarliggen, al een half uur voor het laatste fluitsignaal niet mee te mogen naar de uitwedstrijd.
bascrossdonderdag 6 mei 2010 @ 13:35
Makkie vanavond. Nulletje of 3.
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 13:59
Ik hoop dat de spelers er ook zo over denken.
"Makkie doen we eventjes op ons gemak.."
neendonderdag 6 mei 2010 @ 14:06
Als ik wat op fora rondlees van beide clubs zie ik eigenlijk dat het overgrote deel van de supporters denkt dat zijn/haar club wint

In ieder geval 2 spannende wedstrijden geen idee wie er aan het langste eind zal trekken, ik hoop natuurlijk op Cambuur
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 14:35
Alvast een opwarmertje voor het nieuwe seizoen:



Straks eindelijk mijn nieuwe seizoenskaart halen, het was even sprokkelen om mijn dure plekje weer voor een jaar te bemachtigen.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 15:40
Nog maar een paar uurtjes
EAGLES_DEVENTERdonderdag 6 mei 2010 @ 15:41
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 15:40 schreef justmattie het volgende:
Nog maar een paar uurtjes
Kom je met de bus naar ons toe of kijk je het op TV?
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 15:47
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 15:41 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Kom je met de bus naar ons toe of kijk je het op TV?
Ik kon geen vrij krijgen, TV is met fries commentaar, dus dan maar de radio aan
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 15:54
TV aan, met de radio voor de audio?
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 16:09
Zou kunnen, maar daar zit vast enige vertraging in
neendonderdag 6 mei 2010 @ 16:10
Dan moet je je tv wat verder weg zetten
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 16:12
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 16:58
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 15:47 schreef justmattie het volgende:
Ik kon geen vrij krijgen, TV is met fries commentaar, dus dan maar de radio aan
komt het niet op tv oost ofzo?
neendonderdag 6 mei 2010 @ 17:27
Altijd goed geregeld die combi's
quote:
Cambuur-bussen te let
Sport 06-05-2010 | 17:10

folgjende »
In grut tal Cambuur-supporters is tongersdei te let rjochting Deventer gien foar de wedstriid tsjin Go Ahead Eagles. Cambuur hie de busmaatskippij witte litten dat de wedstriid in oere earder begjinne soe, mar de bussen wiene net op tiid. Trije binne op tiid fuortgien, mar de oare fjouwer binne pas nei fiven ôfset.

It is noch mar de fraach oft dy lêste supporters de hiele wedstriid sjen sille. Yn oerlis mei de plysje is in alternative fluggere rûte socht.
Banzaiaapdonderdag 6 mei 2010 @ 17:55
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 17:27 schreef neen het volgende:
Altijd goed geregeld die combi's
[..]
Goh, het zal ook een keer wel goed gaan met die bussen.
bascrossdonderdag 6 mei 2010 @ 17:59
Je vraagt je toch ook af of Cambuur de tijd doorgeeft? Belachelijk weer.

Ik was overigens op het Cambuurplein rond 15.30 en toen viel me al op dat er buiten de spelersbus nog geen enkele bus aanwezig was en het vertrek van de bussen stond gepland voor 15.30.
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 18:00
quote:
Yn oerlis mei de plysje is in alternative fluggere rûte socht.
Een alternatieve vluggere route? Ik ben heel benieuwd, dan neem ik die ook als ik weer voor het werk naar Deventer moet... je kan over de A28 of door de polder, maar sneller dan dat?????
bascrossdonderdag 6 mei 2010 @ 18:04
Ik lees net op de site van LC dat KV het doorgegeven heeft.

http://www.leeuwardercour(...)e-laat-naar-Deventer
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 18:28
Dramatisch weer
neendonderdag 6 mei 2010 @ 18:34
Voorbeschouwing op Omrop Fryslan met de play-offs van vorig jaar, wat een goal van vd Heide tegen Zwolle
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 18:52
Ik zit nog op het werk
neendonderdag 6 mei 2010 @ 18:58

bascrossdonderdag 6 mei 2010 @ 19:00
Hattrick De Leeuwarder.
neendonderdag 6 mei 2010 @ 19:02
Ik wist dat het niet uitverkocht was maar dit is toch wel erg weinig lijkt het zo
Ensafdonderdag 6 mei 2010 @ 19:05
Wat een genot jongens!
Ensafdonderdag 6 mei 2010 @ 19:06
In mij promoveren wei!
Rectumdonderdag 6 mei 2010 @ 19:28
Kutegels.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 19:29
Pffff
neendonderdag 6 mei 2010 @ 19:30
Eigen goal ook wel leuke open wedstrijd tot nu toe come on SC!
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 19:37
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 19:30 schreef neen het volgende:
Eigen goal ook wel leuke open wedstrijd tot nu toe come on SC!
Ik hoop op een 1-1 of zo, winst zal er wel niet in zitten.
neendonderdag 6 mei 2010 @ 19:42
Rood wtf dat zal ja
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 19:43
drama
neendonderdag 6 mei 2010 @ 19:45
Gelukkig is het De Misscher, die kan toch alleen maar hardlopen en kutpasses geven.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 19:48
Zo slecht vind ik hem niet over het algemeen. Beekmans presteert ook weer vrij weinig deze 1e helft.
bascrossdonderdag 6 mei 2010 @ 19:51
De Misscher.
neendonderdag 6 mei 2010 @ 19:51
Die moet het op de tribune ook altijd ontgelden hij pakt wel wat ballen en dan levert hij hem meteen weer in bij de tegenstander dat is altijd jammer.

Van Jeffrey ben ik nooit echt gecharmeerd geweest, liever Diaz of Reza.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:05
Diaz is een leuke speler ja, Reza is meer centrale spits.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:09
Guijt maar voor Beekmans er in !
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:12
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:12
Beekmans doet ook weer geen flikker hier he, weg met die vent 2-0. Nog een 3e en het is gebeurd.
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:13
En nu maken ze ook wat lawaai hoor
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:15
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:16
Droeftoeters, geen uitverkocht stadion, eerste helft zo stil als muisjes en nu de grote mannetjes uithangen daar
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:18
In plaats van dat ze ook gewoon schieten ipv rollen
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:18
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:15 schreef Blinker het volgende:
Komt ook iemand tof doen. Ik hoop dat jullie zondag niet mee mogen en zo wel die bussen de stad niet eens in komen
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:19
De Vries maakt 'm mooi af!
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:19
Sandor eraf? Waarom in hemelsnaam
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:21
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:19 schreef neen het volgende:
Sandor eraf? Waarom in hemelsnaam
Menzo ook oprotten
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:22
Typisch
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:27
Typisch dat jij fok! verkiest boven het voetbal, of zit je niet in het stadion
The_BoezelaaRdonderdag 6 mei 2010 @ 20:28
Kieftenbeld wordt even lekker afgezeken op Omrop Fryslan, heerlijk
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:29
Ik kon helaas niet, ik ben net thuis. Zondag ben ik er wel bij om het af te maken
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:29
Lekker Beekmans
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:29
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:29 schreef Blinker het volgende:
Ik kon helaas niet, ik ben net thuis. Zondag ben ik er wel bij om het af te maken
Zoals ik zei, ik hoop dat jullie niet welkom zijn
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:30
Sportief van je
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:32
Wat mij betreft wel hoor al zou het me niet verbazen als Ferd de boel nog zou afblazen

Hoewel ik eigenlijk nu ook de eagles haat maar dat is even het wedstrijdgevoel
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:33
Sowieso. Kutclub dat Eagles, nog erger dan Olle
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:33
eigenlijk lijkt GAE wel wat op Cambuur vind ik
The_BoezelaaRdonderdag 6 mei 2010 @ 20:35
Op deze manier gooi je het hele seizoen weg in 1 wedstrijd eigenlijk
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:35
Is ook zo moet ik toegeven. Heerlijk fanatiek allebei
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:35
Scheelt me wel 30 Euro
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:37
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:33 schreef neen het volgende:
eigenlijk lijkt GAE wel wat op Cambuur vind ik
ik doe maar net of ik dit niet heb gelezen.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:38
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:35 schreef Blinker het volgende:
Is ook zo moet ik toegeven. Heerlijk fanatiek allebei
Had eagels maar zo'n fanatieke aahang die buiten de combi om komt zondag
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 20:38
Nou ik hou het voor gezien.
#ANONIEMdonderdag 6 mei 2010 @ 20:39
Staan ze 2 0 achter
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:39
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:37 schreef justmattie het volgende:

[..]

ik doe maar net of ik dit niet heb gelezen.
zondag pakken we ze
als het niet erger wordt
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:41
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:39 schreef neen het volgende:

[..]

zondag pakken we ze
als het niet erger wordt
3-0 winst, de 12e man zorgt ervoor!
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:42
3-0 vandaag en 0-1 uit
The_BoezelaaRdonderdag 6 mei 2010 @ 20:42
Zul je zien, vorig jaar genaaid met 6 wedstrijden doordat uitdoelpunten niet dubbel telden, kom je zondag niet verder dan 1-0 en is het ook gebeurd ....
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:43
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:42 schreef Blinker het volgende:
3-0 vandaag en 0-1 uit
En zonder ramen weer naar huis voor jullie.
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:43
Geen probleem, als we maar door zijn
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:44
Nou, mochten de uitsupporters gewoon komen verwacht ik een heleboel politie op de been. Dat gedonder na Roda vorig jaar willen ze niet weer gok ik.
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:45
Natuurlijk had Michael Jansen gewoon rood moeten hebben in de 1e helft want Mark was natuurlijk doorgebroken speler
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:45
Menzo kijkt blij
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:46
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:44 schreef neen het volgende:
Nou, mochten de uitsupporters gewoon komen verwacht ik een heleboel politie op de been. Dat gedonder na Roda vorig jaar willen ze niet weer gok ik.
Buiten de stad zie je ze toch niet.
The_BoezelaaRdonderdag 6 mei 2010 @ 20:46
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:45 schreef Blinker het volgende:
Menzo kijkt blij
Nee jij zou blij zijn als je ploeg met 10 man staat en 0-2 achter

Idioot
DaggerOnedonderdag 6 mei 2010 @ 20:47
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:45 schreef neen het volgende:
Natuurlijk had Michael Jansen gewoon rood moeten hebben in de 1e helft want Mark was natuurlijk doorgebroken speler
Kan de Vries rennen dan?
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:47
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:45 schreef Blinker het volgende:
Menzo kijkt blij
Heeft jullie kankerclub niet een eigen topic op fok!
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:47
Die zitten allemaal in het stadion
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:47
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:47 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Kan de Vries rennen dan?
Wandelend doorgebroken he
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:47 schreef Blinker het volgende:
Die zitten allemaal in het stadion
Niet zoveel dus
te makkelijk
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:48
Turk is bang geworden en durft het niet meer aan
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:49
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:47 schreef Blinker het volgende:
Die zitten allemaal in het stadion
Tenminste echte supporters die wel zorgen dat ze naar het thuisduel kunnen.
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:50
Dit is de enige wedstrijd die ik heb gemist dit seizoen..
DaggerOnedonderdag 6 mei 2010 @ 20:50
Graafschap ownt jullie beide qua toeschouwersaantallen
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:50
Klopt
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:52
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
The_BoezelaaRdonderdag 6 mei 2010 @ 20:52
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:52 schreef Blinker het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
En nou wegwezen ....
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:53
Sandor die is gertegd voor zondag
DaggerOnedonderdag 6 mei 2010 @ 20:53
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:52 schreef Blinker het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Goal?
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 20:53
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:52 schreef Blinker het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Opkankeren.
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 20:54
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:53 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Goal?
Nee, 2-0 gebleven, maar daar doe ik het wel voor.
neendonderdag 6 mei 2010 @ 20:56
Ik ook, die 3-0 had er zomaar kunnen komen. Toch hebben we onszelf vandaag de das om gedaan voor de 1-0 waren we zeker de betere ploeg en dan scoor je zelf voor de tegenstander en haal je rood.

Nou ja, Beekmans derut en de Misscher ook, dan hebben we toch nog kansen
Ik ben klaar voor zondag! Beter publiek dan bij deze wedstrijd in ieder geval!
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 20:56
Helaas geen krat bier rijker voor mij
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 21:05
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:56 schreef OxygeneFRL het volgende:
Helaas geen krat bier rijker voor mij
Volgens mij moet jij nu een krat bier weggeven?
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 21:05
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:56 schreef neen het volgende:
Ik ook, die 3-0 had er zomaar kunnen komen. Toch hebben we onszelf vandaag de das om gedaan voor de 1-0 waren we zeker de betere ploeg en dan scoor je zelf voor de tegenstander en haal je rood.

Nou ja, Beekmans derut en de Misscher ook, dan hebben we toch nog kansen
Ik ben klaar voor zondag! Beter publiek dan bij deze wedstrijd in ieder geval!
Rustenberg ook niet opstellen zondag
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 21:08
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 21:05 schreef justmattie het volgende:
Rustenberg ook niet opstellen zondag
tja, wie dan wel op die plek? Vind Rustenberg nog het beste spelen daar van alle spelers... maarja, vandaag was het niet veel met hem.
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 21:11
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 21:05 schreef willempjewever het volgende:

[..]

Volgens mij moet jij nu een krat bier weggeven?
Nee hoor. Ik heb alleen gezegd dat hij een krat bier moet geven als wij winnen omdat ie zo overtuigd was. Er is niets gesproken over dat ik hem iets moet geven als zij winnen. Lees het maar na.
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 21:12
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 21:08 schreef willempjewever het volgende:

[..]

tja, wie dan wel op die plek? Vind Rustenberg nog het beste spelen daar van alle spelers... maarja, vandaag was het niet veel met hem.
vd Ree en Wau dan maar op rechts
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 21:16
Menzo kennende veranderd hij helemaal niks aan het elftal....

Ik vind het gewoon weer weggeven, gebeurd elke keer als Cambuur moet scoren. Dan gaan ze opeens ruk voetballen, worden ze boos en gaat het nog erger mis. Dit gaat al jaren zo. Ze moeten gewoon voetballen ipv te zeiken.

Volgens mij wou Maachi zelfs de scheids een knal voor zijn kop geven, hoe hij werd weggehaald door ik meen Sandor...
bascrossdonderdag 6 mei 2010 @ 21:21
Whehehe Egels die stoer doen in dit topic. Ondertussen zit er nog geen 5000 man op de tribune.
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 21:23
Feit is ook dat Cambuur flink wat druk er achter heeft zitten, ik weet niet of de spelers dat ook meekrijgen. Gezien de financiële situatie is het een noodzaak dat er wordt gepromoveerd.
OxygeneFRLdonderdag 6 mei 2010 @ 21:23
Zaten flinke gaten idd
Blinkerdonderdag 6 mei 2010 @ 21:23
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 21:21 schreef bascross het volgende:
Whehehe Egels die stoer doen in dit topic. Ondertussen zit er nog geen 5000 man op de tribune.
Volgens mij ben ik de enige.
willempjeweverdonderdag 6 mei 2010 @ 21:23
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 21:21 schreef bascross het volgende:
Whehehe Egels die stoer doen in dit topic. Ondertussen zit er nog geen 5000 man op de tribune.
Een beetje fan zit toch in het stadion ipv achter de pc thuis... of ze kijken voetbal ipv in het stadion berichtjes op fok te zetten met een mobieltje...

Maar Blinker valt wel mee. Volgens mij vallen ze allemaal wel mee die fans. Moet je zien wat voor ellende ik morgen op het werk krijg met die Deventenaren allemaal... zucht , zou me niet verbazen als mijn werkplek voorzien is van een Eagles vlag...
justmattiedonderdag 6 mei 2010 @ 21:23
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 21:21 schreef bascross het volgende:
Whehehe Egels die stoer doen in dit topic. Ondertussen zit er nog geen 5000 man op de tribune.
De rest zat natuurlijk allemaal thuis, onder het mom van; ze hadden even iets anders...
mattttPUNTnldonderdag 6 mei 2010 @ 22:03
EAGLES_DEVENTERvrijdag 7 mei 2010 @ 08:59
quote:
Op donderdag 6 mei 2010 20:56 schreef OxygeneFRL het volgende:
Helaas geen krat bier rijker voor mij
Klopt ik zie het kratje wel verschijnen!
neenvrijdag 7 mei 2010 @ 13:53
Toch wel erg jammer dat het niet vol zat, seizoenskaarthouders konden 2 kaarten kopen las ik en clubcardhouders 1. Natuurlijk heel anders dan bij ons maar als ik per seizoenskaart hier 2 kaarten kon halen had ik dat zeker gedaan.
Hopen op een ander scenario dan bij de bekerfinale want wanneer je na 3 minuten al met 0-1 achter staat is het gespeeld. Gelukkig zonder De Misscher
mattttPUNTnlvrijdag 7 mei 2010 @ 13:57
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 13:53 schreef neen het volgende:
Toch wel erg jammer dat het niet vol zat, seizoenskaarthouders konden 2 kaarten kopen las ik en clubcardhouders 1. Natuurlijk heel anders dan bij ons maar als ik per seizoenskaart hier 2 kaarten kon halen had ik dat zeker gedaan.
Hopen op een ander scenario dan bij de bekerfinale want wanneer je na 3 minuten al met 0-1 achter staat is het gespeeld. Gelukkig zonder De Misscher
Daarbij komt ook dat we veel slapende clubcard houders hebben, mensen die niet weten dat zo'n kaart ook buiten andere wedstrijden geldig is dan die ene die ze ooit hebben bezocht eerder dit seizoen dus. Tel daar bij op dat de wedstrijd al om 19:00 begon op een doordeweeksedag en je mist ook een redelijk aantal mensen die niet kunnen komen vanwege werk verplichtingen of mensen die van ver moesten komen. Als het op vrijdagavond was geweest, was het wel vol geweest denk ik.
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 14:06
Donderdagavond is lastig inderdaad en ze moeten het de toeschouwers zo makkelijk mogelijk maken om een kaartje te bestellen.
Ik meen ook ergens gelezen te hebben dat ze een online ticketingsysteem gaan invoeren.
Dat zal flink schelen, denk ik.
Ludwig.vrijdag 7 mei 2010 @ 15:34
De inkomsten zullen waarschijnlijk niet royaal worden aangevuld door de verkoop van de nieuwe shirts.
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 16:51
Noodverordering is er al, nu nog hopen dat Crone Eagles supporters gaat weigeren
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:28
Vind ik best, maar dan moet de wedstrijd op neutraal gebied worden afgewerkt.
Maar in principe is er nu geen aanleiding om ons te weigeren.
neenvrijdag 7 mei 2010 @ 17:34
Waarom zou hij dan op neutraal terrein afgewerkt moeten worden? De burgemeester zal de competitiewedstrijd van dit seizoen gewoon aandragen als reden en voor het grootst gedeelte van de bevolking die de wedstrijd toch niet echt interesseert is deze reden goed genoeg.

"Eerder dit seizoen" klinkt heel anders dan "in een voorgaand seizoen".
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 17:36
Als de politie iets doorheeft van groepen die iets van plan zijn, kan dit zo geregeld worden door de lokale driehoek. Er wordt dat gewoon in ons stadion gespeeld met 10.000 cambuursupporters.
kowalavrijdag 7 mei 2010 @ 17:36
Die boys van camboer kunnen beter het land gaan bewerken
bascrossvrijdag 7 mei 2010 @ 17:37
Post op een paar sites dat je de Eagles bussen gaat slopen. Dan heb je een verbod zo voor elkaar.
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:37
Ik denk dat je nog meer problemen krijgt JUIST als je het gaat aflassen.
Ik ken hele groeperingen die met z'n allen zo naar Cambuur zouden afreizen om de boel af te breken.

Maar ik denk dat ze alles al uitvoerig hebben behandeld onderling en ga ik er gewoon van uit dat ik er zondag bij ben.
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:38
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:37 schreef bascross het volgende:
Post op een paar sites dat je de Eagles bussen gaat slopen. Dan heb je een verbod zo voor elkaar.
Laten we het onder eigen risico scharen.
Ik ben niet bang voor wat VMBO'ers met petjes.
bascrossvrijdag 7 mei 2010 @ 17:40
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:38 schreef Blinker het volgende:

[..]

Laten we het onder eigen risico scharen.
Ik ben niet bang voor wat VMBO'ers met petjes.
Het is ook niet zo belangrijk waar jij bang voor bent. Het gaat om de heer Crone, die is vrij snel bang.
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:41
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:40 schreef bascross het volgende:

[..]

Het is ook niet zo belangrijk waar jij bang voor bent. Het gaat om de heer Crone, die is vrij snel bang.
Crone hoeft zich nergens zorgen om te maken.
Hij hoeft zich pas zorgen te maken als hij de boel niet laat doorgaan
bascrossvrijdag 7 mei 2010 @ 17:42
Dan is er zoveel politie op de been dat er geen enkele Eagle Leeuwarden binnenkomt, maar als jij dat gelooft, prima.
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:42
Dat zou kunnen, maar feit is dat je dan veel meer problemen op je hals haalt, dan als je het gewoon door laat gaan.
bascrossvrijdag 7 mei 2010 @ 17:45
Ik weet het niet, van mij mogen de Eagles gewoon komen. Des te mooier om ze na een 3-0 nederlaag huiswaarts te zien keren.
neenvrijdag 7 mei 2010 @ 17:47
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:37 schreef Blinker het volgende:
Ik denk dat je nog meer problemen krijgt JUIST als je het gaat aflassen.
Ik ken hele groeperingen die met z'n allen zo naar Cambuur zouden afreizen om de boel af te breken.

Maar ik denk dat ze alles al uitvoerig hebben behandeld onderling en ga ik er gewoon van uit dat ik er zondag bij ben.
De vorige keer was dat ook zo'n groot succes hoeveel man stonden er op het station in Deventer? stuk of 20?
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:47
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:45 schreef bascross het volgende:
Ik weet het niet, van mij mogen de Eagles gewoon komen. Des te mooier om ze na een 3-0 nederlaag huiswaarts te zien keren.
Het wordt 3-1 overmorgen. Speciaal voor jullie!

edit
d'oh
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:48
Ik hoor nu net dat er blijkbaar al opties op tafel liggen om het af te werken in het Emmen stadion, mocht de veiligheid niet gegarandeerd kunnen worden.

Dan spelen we allebei uit, voordeeltje voor ons weer
neenvrijdag 7 mei 2010 @ 17:49
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:47 schreef Blinker het volgende:

[..]

Het wordt 3-1 morgen. Speciaal voor jullie!
Overmorgen 3-0
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:51
We vertrekken blijkbaar al 11:15 uit Deventer, wat een tijdstip
Zal wel een veiligheidsmaatregel zijn.
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 17:53
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:37 schreef Blinker het volgende:
Ik denk dat je nog meer problemen krijgt JUIST als je het gaat aflassen.
Ik ken hele groeperingen die met z'n allen zo naar Cambuur zouden afreizen om de boel af te breken.

Maar ik denk dat ze alles al uitvoerig hebben behandeld onderling en ga ik er gewoon van uit dat ik er zondag bij ben.
Laat ze maar komen, wij hebben al 50 man van de LYC die ze met liefde opwachten.
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:54
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:53 schreef justmattie het volgende:

[..]

Laat ze maar komen, wij hebben al 50 man van de LYC die ze met liefde opwachten.
Jij doet VMBO, of niet?
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 17:55
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:54 schreef Blinker het volgende:

[..]

Jij doet VMBO, of niet?
nee sorry mannetje.
tennisracketvrijdag 7 mei 2010 @ 17:55
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:54 schreef Blinker het volgende:

[..]

Jij doet VMBO, of niet?
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:56
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:55 schreef justmattie het volgende:

[..]

nee sorry mannetje.
Ik ben ouder. Het is U voor jou, knulletje.
neenvrijdag 7 mei 2010 @ 17:57
Maar goed, de vorige keer heb ik niemand van de Eagles gezien in de trein en niet op het station Zwolle (op matchday ging in van m'n kamer naar Leeuwarden rond de tijd van die afspraak). Wel een boel politie op de been in Zwolle toen om vermeende Eagles supporters terug te sturen.

Maar goed, er waren ook een boel politiemannen op het station toen Zwolle - Cambuur er was en en sprake was van Cambuur supporters die met vrij vervoer naar Zwolle zouden gaan ook geen enkele Cambuur supporter gezien

Ik mocht m'n sjaal toen niet om op het station
niet dat ik die bij me had maar soit
Blinkervrijdag 7 mei 2010 @ 17:58
Volgens mij waren ze om gegaan.
Dat de politie bij Olle zou staan, dat was wel te verwachten.
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 17:59
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:56 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ik ben ouder. Het is U voor jou, knulletje.
Whehe internetheld mocht je willen droeftoeter.
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 17:59
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 17:58 schreef Blinker het volgende:
Volgens mij waren ze om gegaan.
Dat de politie bij Olle zou staan, dat was wel te verwachten.
Ze zijn nooit gekomen.
Friesvrijdag 7 mei 2010 @ 19:22
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 15:34 schreef Ludwig. het volgende:
De inkomsten zullen waarschijnlijk niet royaal worden aangevuld door de verkoop van de nieuwe shirts.
[ afbeelding ]
Krijg je dat lekkere ding erbij als je zo'n shirt koopt?
justmattievrijdag 7 mei 2010 @ 20:00
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 19:22 schreef Fries het volgende:

[..]

Krijg je dat lekkere ding erbij als je zo'n shirt koopt?
mattttPUNTnlvrijdag 7 mei 2010 @ 20:05
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 19:22 schreef Fries het volgende:

[..]

Krijg je dat lekkere ding erbij als je zo'n shirt koopt?
Pas na zondag, als hij ons weer een doelpuntje heeft gegeven
neenvrijdag 7 mei 2010 @ 21:20

Deze kun je vanavond en morgenavond gratis in de mama loe ophalen.
willempjewevervrijdag 7 mei 2010 @ 22:18
quote:
Burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden heeft voor de wedstrijd van Cambuur tegen Go Ahead Eagles een noodverordening afgekondigd. Die geldt vanaf zaterdagavond acht uur tot zondagavond elf uur.

In de hele stad kan iedereen gedurende die tijd preventief worden gefouilleerd. Supporters van Go Ahead zonder toegangsbewijs voor de wedstrijd worden zonder pardon de stad uitgezet. Ook wie de orde verstoort, wordt meteen aangehouden.
Voor mensen die de rellen vorig jaar gemist hebben wat pdfjes van mijn kant:

Net verschenen artikel:
Reconstructie van het politie-optreden rond een beslissende play-off wedstrijd tussen SC Cambuur Leeuwarden en Roda JC. Zowel binnen als buiten het stadion breken rellen uit. Er vallen gewonden onder de agenten en de stewards en de ravage is enorm.

Rapport auditteam na de rellen:
Naar aanleiding van de ongeregeldheden bij de play-off wedstrijd SC Cambuur Leeuwarden - Rode JC op 3 juni 2009 in Leeuwarden heeft het Auditteam Voetbalvandalisme op verzoek van de burgemeester van Leeuwarden een audit ingesteld om de feitelijke gebeurtenissen op een rij te zetten. Na de wedstrijd ontstonden zowel binnen als buiten het stadion rellen. In totaal raakten 25 politiemensen en 7 beveiligingsmedewerkers van Cambuur gewond. Bevat conclusies en aanbevelingen.

En een wat oudere audit:
Onderzoek naar de wijze waarop de aanhouding, vervolging en bestraffing van daders van voetbalvandalisme verloopt en welke verbeteringen daarin mogelijk zijn. Bij de selectie van de zes clubs zijn drie criteria gehanteerd: differentiatie qua omvang van de clubs, geografische spreiding en minimaal vijftien aangehouden supporters. De volgende zes BVO's zijn geselecteerd: Ajax, Feyenoord, FC Groningen, NEC, Cambuur Leeuwarden en MVV.


Nu ik toch post kan ik hier met vreugde mededelen dat ik binnenkort in het Abe Lendstra stadion zit. Lekker genieten! ... van guus meeuwis

[ Bericht 7% gewijzigd door willempjewever op 07-05-2010 22:37:27 ]
OxygeneFRLvrijdag 7 mei 2010 @ 23:14
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 08:59 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Klopt ik zie het kratje wel verschijnen!
Uh waar heb ik gezegd dat jij een kreeg? We hadden alleen afgesproken dat ik een kreeg bij winst van Cambuur. Meer niet. Lees nog maar eens terug.
thespindoctorzaterdag 8 mei 2010 @ 09:07
Eagles gefeliciteerd, dankzij een Makkelietje, wat een neukfout is die vent ook

Verder is iedereen hier nog enthousiast over morgen, ik zie het nog niet gebeuren eerlijk gezegd. Als je niet binnen 15-20 minuten weet te scoren is het over en uit. Vanaf dat moment krijgen de eagles per seconde meer vertrouwen in het geheel..

Na morgen uithuilen en weer een seizoen in de bierleague.
Blinkerzaterdag 8 mei 2010 @ 11:18
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 09:07 schreef thespindoctor het volgende:
Eagles gefeliciteerd, dankzij een Makkelietje, wat een neukfout is die vent ook

Verder is iedereen hier nog enthousiast over morgen, ik zie het nog niet gebeuren eerlijk gezegd. Als je niet binnen 15-20 minuten weet te scoren is het over en uit. Vanaf dat moment krijgen de eagles per seconde meer vertrouwen in het geheel..

Na morgen uithuilen en weer een seizoen in de bierleague.
Dankzij Makkelietje? Door die rode kaart? Die was meer dan terecht, ik denk dat daar menig analyticus wel over eens is..
neenzaterdag 8 mei 2010 @ 11:56
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 09:07 schreef thespindoctor het volgende:
Eagles gefeliciteerd, dankzij een Makkelietje, wat een neukfout is die vent ook

Verder is iedereen hier nog enthousiast over morgen, ik zie het nog niet gebeuren eerlijk gezegd. Als je niet binnen 15-20 minuten weet te scoren is het over en uit. Vanaf dat moment krijgen de eagles per seconde meer vertrouwen in het geheel..

Na morgen uithuilen en weer een seizoen in de bierleague.
De bal is rond he, natuurlijk zonde dat we het promotiefeest hoogstwaarschijnlijk niet kunnen vieren maar nog een seizoen in de bier league vind ik eigenlijk niet erg vrijdagavond bevalt mij prima en bovenin meedraaien ook.
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 11:18 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dankzij Makkelietje? Door die rode kaart? Die was meer dan terecht, ik denk dat daar menig analyticus wel over eens is..
Die rode kaart was terecht, maar was het geel van Jansen ook geen rood? Kaart van vd Heide vond ik ook wat twijfelachtig maar goed dat is altijd achteraf gelul. Net als vorig jaar met Nijhuis
Is de scheidsrechter al bekend? Ik ben nog steeds fan van Van Meenen dat is een topper
justmattiezaterdag 8 mei 2010 @ 12:04
Scheidsrechter is Braamhaar zondag
neenzaterdag 8 mei 2010 @ 12:07
Ik hoop dat hij voor ons is
justmattiezaterdag 8 mei 2010 @ 12:10
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 12:07 schreef neen het volgende:
Ik hoop dat hij voor ons is
[ afbeelding ]
Vorig jaar floot hij ook in de PO
willempjeweverzaterdag 8 mei 2010 @ 14:18
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 11:56 schreef neen het volgende:
vrijdagavond bevalt mij prima en bovenin meedraaien ook.
Inderdaad. Ik moet zelfs wennen dat het nu op een zondag is. Had al mijn halve familie uitgenodigd en het is moederdag en alle mannen gaan met mij mee naar het stadion en de vrouwen blijven alleen thuis met de kids
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 12:13
Nog 4 uurtjes en dan gaan de Egels teleurgesteld de bus in.
neenzondag 9 mei 2010 @ 12:17
Hoe laat kunnen we eigenlijk het stadion in
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 12:18
Cambuur komt uit Assen toch?
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 12:18
Vanaf 13uur denk ik.
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 12:19
ZENUWEN
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 12:23
COME ON ASSEN COME ON ASSEN!
neenzondag 9 mei 2010 @ 13:03
Ik keek net op een gae weblog die reacties daar wat een stumpers

Over een kwartiertje maar zum stadion
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 13:12
Ze hebben niet eens een eigen TV zender om de wedstrijd uit te zenden.

neenzondag 9 mei 2010 @ 13:44
Genot in het stadion!
OxygeneFRLzondag 9 mei 2010 @ 14:41
hoelaat begint het dan?
Rectumzondag 9 mei 2010 @ 14:43
Markie!
OxygeneFRLzondag 9 mei 2010 @ 14:44
1-0!
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 14:44
Da's de eerste!
Edwinusszondag 9 mei 2010 @ 14:47
Hoeveel zijn er nodig?
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 14:48
3-0 moet 't worden.

Edwinusszondag 9 mei 2010 @ 14:48
Oeh. Na, goed begin dan.
Borizzzzondag 9 mei 2010 @ 14:53
Iemand info over hoe Cambuur speelt?
Zijn ze beter dan de Egeltjes?

Succes!
Vorig jaar waren jullie er bijna, dit jaar verdienen jullie 't!
OxygeneFRLzondag 9 mei 2010 @ 14:53
Ja cambuur heeft de spirit en zijn steeds aant aanvallen.
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 14:54
Ze doen 't niet slecht.



Live kijken kan via mms://mms.omropfryslan.nl/tv
DaggerOnezondag 9 mei 2010 @ 15:57
quote:
Op zondag 9 mei 2010 14:54 schreef Ensaf het volgende:
Ze doen 't niet slecht.



Live kijken kan via mms://mms.omropfryslan.nl/tv
Wat een bagger kwaliteit.

En wat een KUT taal
Edwinusszondag 9 mei 2010 @ 16:03
Ik hoor ze nu moeilijk hard juichen. Goaltje?
Borizzzzondag 9 mei 2010 @ 16:05
1-0 nog steeds.
Tijd gaat dringen voor Cambuur L.
Kom op!!
DaggerOnezondag 9 mei 2010 @ 16:06
quote:
Op zondag 9 mei 2010 16:05 schreef Borizzz het volgende:
1-0 nog steeds.
Tijd gaat dringen voor Cambuur L.
Kom op!!
Komop Go Ahead ja
Edwinusszondag 9 mei 2010 @ 16:11
quote:
Op zondag 9 mei 2010 16:06 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Komop Go Ahead ja
Dan zit je in het verkeerde topic ja.
The_Avatarzondag 9 mei 2010 @ 16:20
90e min en nog steeds 1-0 ;\
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 16:27
Dan volgend jaar.

Edwinusszondag 9 mei 2010 @ 16:30
em-dee-em-aazondag 9 mei 2010 @ 16:38
Wat een klotescheids! En het geluk zat helaas ook niet echt mee
neenzondag 9 mei 2010 @ 16:39
Braamgaar topper. Wil zo nog wel ff wat terugzien
Borizzzzondag 9 mei 2010 @ 16:41
Jammer! Op basis van het seizoen en het verloop van de play-offs van vorig jaar had ik het Cambuur gegund.
Nu voor de JL-titel gaan volgend jaar!
Ploegje bij elkaar houden en jullie maken een goede kans.
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 17:21
Braamhaar.

Weer naait die vieze klootzak ons, gadverdamme wat een kut scheids.
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 17:55
Volgend jaar met 5000 man de eredivisie in. Nog minder dan RKC.
neenzondag 9 mei 2010 @ 17:57
quote:
Op zondag 9 mei 2010 17:55 schreef bascross het volgende:
Volgend jaar met 5000 man de eredivisie in. Nog minder dan RKC.
Nog minder gok ik als ze zelfs een play off wedstrijd niet kunnen uitverkopen
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 17:59
Ze zijn wel fanatieker dan RKC, maar de opkomst viel me echt tegen.
neenzondag 9 mei 2010 @ 18:00
Ja dat sowieso, RKC Faalwijk mag wel uit het betaald voetbal verdwijnen wat een kutclub. Ondanks de clubkleuren
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 18:07
True.

Hopen dat Willem 2 en Sparta er in blijven, dan worden we volgend seizoen kampioen.
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 18:10
Nee dan FC Eindhoven.

bascrosszondag 9 mei 2010 @ 18:48
Over twee maanden is het misschien alsnog een onvergetelijk voetbaljaar. Nederland wint het WK.
neenzondag 9 mei 2010 @ 19:07
Waardeloze samenvatting op RTL, beide afgekeurde doelpunten er niet in. De 2 discutabele hands momenten zat er maar 1 in geloof ik.

Laatste zin op cambuur.nl over de wedstrijd
quote:
Laten we het maar op houden dat de arbitrage het niveau van wat gebruikelijk is in ons land, niet ontsteeg.
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 19:52
Stelletje anti-voetbal dat hele teringtyfus eagles
Hoop dat ze snoeihard onderuit gaan bij Willem 2
mattttPUNTnlzondag 9 mei 2010 @ 20:00
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 20:03
quote:
Op zondag 9 mei 2010 19:07 schreef neen het volgende:
Waardeloze samenvatting op RTL, beide afgekeurde doelpunten er niet in. De 2 discutabele hands momenten zat er maar 1 in geloof ik.

Laatste zin op cambuur.nl over de wedstrijd
[..]


Braamhaar liet doorspelen toen er zo'n egel in de 16 meter lag en toch die goal afkeuren. Driemaal hoera voor de arbitrage van afgelopen twee wedstrijden
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 20:06
En die afgekeurde goal van Vd Heide, toen Braamhaar floot voor een sliding van Reza, maar hij raakte die hele kerel niet eens.
neenzondag 9 mei 2010 @ 20:07
quote:
Op zondag 9 mei 2010 20:03 schreef justmattie het volgende:

[..]

Braamhaar liet doorspelen toen er zo'n egel in de 16 meter lag en toch die goal afkeuren. Driemaal hoera voor de arbitrage van afgelopen twee wedstrijden
Ja, daar snapte ik ook geen donder van

Zat ook lekker niet in de samenvatting, kutrtl
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 20:09
quote:
Op zondag 9 mei 2010 20:07 schreef neen het volgende:

[..]

Ja, daar snapte ik ook geen donder van

Zat ook lekker niet in de samenvatting, kutrtl
Dat tijdrekken had Braamhaar ook wel iets aan mogen doen. Anti-voetbal, tyfus eagles
neenzondag 9 mei 2010 @ 20:14
Ja, die Pasveer doet dat erg vervelend. In de competitiewedstrijd heb ik me er ook aan geergerd bij die vent. Keepen kan hij verder wel. Een kaart trekken had hij niet hoeven doen maar een keer iemand erop aanspreken kan geen kwaad
bascrosszondag 9 mei 2010 @ 20:14
Die handsbal waarbij zo'n egel met zijn hele lichaam naar die bal slaat zit ook niet in de xxl-samenvating. Is die samenvatting in overleg met Braamhaar gemaakt ofzo? Al die momenten zitten er niet in.
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 20:16
quote:
Op zondag 9 mei 2010 20:14 schreef neen het volgende:
Ja, die Pasveer doet dat erg vervelend. In de competitiewedstrijd heb ik me er ook aan geergerd bij die vent. Keepen kan hij verder wel. Een kaart trekken had hij niet hoeven doen maar een keer iemand erop aanspreken kan geen kwaad
Het hele team, opbouw van achteruit dmv uittrap naar de linksachter, twee passen naar de middenlijn en maar weer terug naar de goal.
Ensafzondag 9 mei 2010 @ 21:36
quote:
Op zondag 9 mei 2010 20:03 schreef justmattie het volgende:

[..]

Braamhaar liet doorspelen toen er zo'n egel in de 16 meter lag en toch die goal afkeuren. Driemaal hoera voor de arbitrage van afgelopen twee wedstrijden
Daar kan Ensaf uitkomst bieden:

De scheidsrechter floot wel af omdat die kerel op de grond lag. Dat mag bij hoofdletsel, maar daarvan was in dit geval geen sprake. Hij had dus niet moeten fluiten.
neenzondag 9 mei 2010 @ 21:38
Dat was geen kerel, dat was een wijf.
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 21:53
quote:
Op zondag 9 mei 2010 21:36 schreef Ensaf het volgende:

[..]

Daar kan Ensaf uitkomst bieden:

De scheidsrechter floot wel af omdat die kerel op de grond lag. Dat mag bij hoofdletsel, maar daarvan was in dit geval geen sprake. Hij had dus niet moeten fluiten.
Waarom speelde iedereen dan door, waarom heeft niemand op de tribune dit fluitje gehoord? Zal wel weer zo'n twijfelend parkietfluitje zijn geweest.
neenzondag 9 mei 2010 @ 21:55
En waarom zat dit moment niet in de samenvatting
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 22:16
Ik heb die samenvatting niet gezien, ook niet van plan.
Sfeeractie van UL was erg goed opgezet
neenzondag 9 mei 2010 @ 22:26
Zeker! Complimentados hiervoor!
justmattiezondag 9 mei 2010 @ 22:28
Ben benieuwd naar de foto's die ervan gemaakt zijn!
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 08:38


Volgend jaar gelukkig geen ritje richting Leeuwarden, het was mooi gisteren! Succes in de JL en tot ziens!

willempjewevermaandag 10 mei 2010 @ 11:51
quote:
Op maandag 10 mei 2010 08:38 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:


Volgend jaar gelukkig geen ritje richting Leeuwarden, het was mooi gisteren! Succes in de JL en tot ziens!


Zo, wat een optimisme. Eerst maar eens Willem 2 verslaan, zal niet makkelijk worden. Maar als ik moest kiezen tussen beide ploegen zet ik mijn geld op de egels.
OxygeneFRLmaandag 10 mei 2010 @ 11:52
quote:
Op maandag 10 mei 2010 08:38 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:


Volgend jaar gelukkig geen ritje richting Leeuwarden, het was mooi gisteren! Succes in de JL en tot ziens!

Uh...jullie zijn nog niet door hoor?
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 11:53
quote:
Op zondag 9 mei 2010 17:57 schreef neen het volgende:

[..]

Nog minder gok ik als ze zelfs een play off wedstrijd niet kunnen uitverkopen
Aaaaaaah het zit diep of niet?

55 jaar betaald voetbal en slechts 4 jaar in de Eredivisie..

De eeuwig slapende 'reus'..
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 12:00
quote:
Op maandag 10 mei 2010 11:52 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

Uh...jullie zijn nog niet door hoor?
Formaliteit...
OxygeneFRLmaandag 10 mei 2010 @ 12:13
quote:
Op maandag 10 mei 2010 12:00 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Formaliteit...
Ik lach je in je bek uit als het niet lukt.
neenmaandag 10 mei 2010 @ 12:15
Ik zie ook liever Sparta door dan Excelsior het zal wel diep zitten dat ik een goed gevuld Kasteel mooier vind dan een halfleeg Woudestein.

Gezien het spel van jullie de afgelopen wedstrijd weet ik nog niet of het wel gehaald zal worden, het niveau van de competitiewedstrijden wordt in ieder geval niet meer gehaald. Maar goed, we zullen zien wat de stille willies kunnen doen.
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 12:19
quote:
Op maandag 10 mei 2010 12:13 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

Ik lach je in je bek uit als het niet lukt.
Dat weet ik maar dat gaat niet gebeuren.
justmattiemaandag 10 mei 2010 @ 14:41
Tot zover het onnozele geblaat van de egels. Tot na de zomer want dan reizen jullie gewoon weer af naar Leeuwarden.
Blinkermaandag 10 mei 2010 @ 14:45
Ik voel een nieuwe aartsvijand aankomen
bascrossmaandag 10 mei 2010 @ 14:52
Een aartsvijand met nog geen 5000 supporters tijdens de belangrijkste wedstrijden van het jaar? Nee.

Menzo overigens nog steeds niet getekend. Zijn zaakwaarnemer wil veel geld en Cambuur weigert te betalen. Terecht natuurlijk. Doei Menzo.
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 15:00
quote:
Op maandag 10 mei 2010 14:52 schreef bascross het volgende:
Een aartsvijand met nog geen 5000 supporters tijdens de belangrijkste wedstrijden van het jaar? Nee.

Menzo overigens nog steeds niet getekend. Zijn zaakwaarnemer wil veel geld en Cambuur weigert te betalen. Terecht natuurlijk. Doei Menzo.
Het is niet goed te praten maar tijdens 'formaliteiten' zoals afgelopen donderdag zit het inderdaad niet altijd vol, tijdens vriendschappelijke wedstrijden van Cambuur is toch ook niet jullie complete supportersschare aanwezig?

Donderdag is al zo goed als uitverkocht, jullie waren slechts een horde, donderdag begint het echte werk.
bascrossmaandag 10 mei 2010 @ 15:05
Achja als het vol zit, dan zitten er alsnog maar 6200 man. RKC Deventer.
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 15:11
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:05 schreef bascross het volgende:
Achja als het vol zit, dan zitten er alsnog maar 6200 man. RKC Deventer.
We teren niet allemaal op de zak van de gemeente als we ons stadion of selectie uit willen breiden, liever 6200 fanatieke supporters dan 10.000 'supporters' die meer oog voor het uitvak dan voor het vertoonde spel hebben. Al kan ik me dat wel een beetje voorstellen, het 'alle ballen hoog op de Vries' voetbal spreekt natuurlijk ook niet aan.

Kan me de frustratie wel voorstellen hoor, al jaren hoog van de toren blazen en volgend jaar gewoon weer naar Sittard, Volemdam, Almere en als klap op de vuurpijl de graftombe van Zwolle.
bascrossmaandag 10 mei 2010 @ 15:13
6200 fanatieke supporters is natuurlijk niet waar, tegen Cambuur zaten er maar 4700. Zo fanatiek zijn die andere 1500 dus niet.

Verder was jullie voetbal inderdaad wel top.
OxygeneFRLmaandag 10 mei 2010 @ 15:17
O je bedoelt dat rijdrekken enzo
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 15:19
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:13 schreef bascross het volgende:
6200 fanatieke supporters is natuurlijk niet waar, tegen Cambuur zaten er maar 4700. Zo fanatiek zijn die andere 1500 dus niet.

Verder was jullie voetbal inderdaad wel top.
Het waren niet de beste wedstrijden van het seizoen inderdaad..

Maar als ons kaartverkoop systeem net zo losjes was als dat van jullie en ons stadion 10.000 capaciteit dan had het ook tegen jullie gewoon vol gezeten. Voor de wedstrijd tegen Willem II mag elke CC of SCC houder 4 extra kaarten kopen en het is na een aantal uur al zo goed als uitverkocht.

Tijdrekken komt op elk niveau (zie Inter) voor, jullie hadden bij dezelfde uitgangspositie hetzelfde gedaan. De wedstrijd in Leeuwarden was bij voorbaat al erg lastig, met kunst en vliegwerk is het ons gelukt.
justmattiemaandag 10 mei 2010 @ 15:22
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:19 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Het waren niet de beste wedstrijden van het seizoen inderdaad..

Maar als ons kaartverkoop systeem net zo losjes was als dat van jullie en ons stadion 10.000 capaciteit dan had het ook tegen jullie gewoon vol gezeten. Voor de wedstrijd tegen Willem II mag elke CC of SCC houder 4 extra kaarten kopen en het is na een aantal uur al zo goed als uitverkocht.

Tijdrekken komt op elk niveau (zie Inter) voor, jullie hadden bij dezelfde uitgangspositie hetzelfde gedaan. De wedstrijd in Leeuwarden was bij voorbaat al erg lastig, met kunst en vliegwerk is het ons gelukt.

Ze kunnen ze beter gratis weg gaan geven, dan lijkt het op TV ook nog wat
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 15:25
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:22 schreef justmattie het volgende:

[..]

Ze kunnen ze beter gratis weg gaan geven, dan lijkt het op TV ook nog wat
Ach als puntje bij paaltje komt win ik liever met 6400 man op de tribune dan verliezen met 10.000.
OxygeneFRLmaandag 10 mei 2010 @ 15:26
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:25 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:

[..]

Ach als puntje bij paaltje komt win ik liever met 6400 man op de tribune dan verliezen met 10.000.
Ach ja we kunnen volgend seizoen weer van elkaar genieten
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 15:40
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:26 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

Ach ja we kunnen volgend seizoen weer van elkaar genieten
Zelfs een periodetitel zat er voor jullie niet in, gelukkig weer met beide beentjes op de grond. Volgend jaar komen we elkaar vast wel weer tegen inderdaad, KNVB beker ofzo.
DaggerOnemaandag 10 mei 2010 @ 15:46
quote:
Op maandag 10 mei 2010 14:52 schreef bascross het volgende:
Een aartsvijand met nog geen 5000 supporters tijdens de belangrijkste wedstrijden van het jaar? Nee.

Menzo overigens nog steeds niet getekend. Zijn zaakwaarnemer wil veel geld en Cambuur weigert te betalen. Terecht natuurlijk. Doei Menzo.
Ik ben niet van GAE, maar jullie hebben ook alleen maar supporters als er wat te winnen valt. Ik herriner me zo'n pakweg 3 a 4 jaar geleden, toen zat er geen hond.
bascrossmaandag 10 mei 2010 @ 15:48
Welkom bij het voetbal. Dat is bij iedere club zo.

Wat echter wel opvallend is zijn de Egels, waar zelfs geen hond komt als er promotie op het spel staat.
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 15:59
Toeschouwers
3113

3 jaar geleden, Cambuur - Eagles. En waarom het afgelopen week niet vol zat is al 100x aangegeven.
willempjewevermaandag 10 mei 2010 @ 16:05
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:19 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:
Tijdrekken komt op elk niveau (zie Inter) voor, jullie hadden bij dezelfde uitgangspositie hetzelfde gedaan.
Dat heb ik Cambuur nooit zien doen, ook niet als het in eigen belang was. Maar vond het tijdrekken ook wel meevallen de afgelopen wedstrijd.
EAGLES_DEVENTERmaandag 10 mei 2010 @ 16:10
quote:
Op maandag 10 mei 2010 16:05 schreef willempjewever het volgende:

[..]

Dat heb ik Cambuur nooit zien doen, ook niet als het in eigen belang was. Maar vond het tijdrekken ook wel meevallen de afgelopen wedstrijd.
Ik ook, kan me voorstellen dat Pasveer wel eens voor wat ergenis kan zorgen door erg laat de bal op te pakken etc. Maar voor de rest viel het volgens mij nog wel mee, en er is in totaal 7 min. blessuretijd bij gekomen en dat is absoluut ruim maar dan ook echt RUIM voldoende.
neenmaandag 10 mei 2010 @ 17:28
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:59 schreef EAGLES_DEVENTER het volgende:
Toeschouwers
3113

3 jaar geleden, Cambuur - Eagles. En waarom het afgelopen week niet vol zat is al 100x aangegeven.
3 jaar geleden is het enige jaar dat jullie een hoger aantal toeschouwers over het hele seizoen hebben gehad in de afgelopen 10 jaar.
Blinkermaandag 10 mei 2010 @ 17:32
Ik denk dat de afzetmarkt van Cambuur ook een stuk groter is.
In de omgeving van Leeuwarden zelf heb je weinig clubs muv Heerenveen, zet dat eens af tegen FC Zwolle, AGOVV, Heracles Almelo en iets verder FC Twente.
Ik probeer het niet goed te praten, maar denk wel dat het er mee te maken heeft.

Ik ben in ieder geval blij dat er een hele grote groep is die door dik en dun de club steunt.