abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 4 mei 2000 @ 14:14:00 #1
2543 Quocy
Altijd eerlijk en objectief
pi_262362
Wie gaat hem kopen?
  donderdag 4 mei 2000 @ 14:16:00 #2
2543 Quocy
Altijd eerlijk en objectief
pi_262363
"Aaah... Iwan, je staat in de Hitkrant!"
datum: Donderdag 4 mei 13:45
bron: Internetredactie op locatie

Antonette en Iwan komen terug van het het werken op het verkeerspark. Ze zijn laaiend enthousiast over de werkzaamheden van vandaag. Iwan: "Het was leuk joh! In zo'n verkeerstoren en dan kinderen uitleggen wat ze moesten doen enzo. Beetje zo van 'hallo, hallo, je gaat de verkeerde kant op'. Of: 'Wagen 20, netjes je hand uitsteken. Het was echt te gek!'.

De werkers hebben voor twee dagen boodschappen gedaan, aangezien het morgen bevrijdingsdag is. Met tassen vol komen ze terug, en de andere passagiers sprinten er gelijk op af.

Met de nieuwe bladen gaan ze in de tuin zitten, en wonderlijk genoeg zit er dit keer een Hitkrant bij. Niet een blad wat ze vaker kopen. Als Esmeralda er een beetje doorheen bladert, begint ze ineens keihard te gillen. "Aaaah!! Kijk nou." Een paginagrote foto van Iwan prijkt in het blad, en Eric en Esmeralda liggen helemaal krom van het lachen. Dan komt Tessa de tuin in om te kijken waar al dat gegil goed voor is, en valt bijna om van verbazing als ze de foto ziet.

"Aaaah, ongelofelijk. Kijk nou, dan heb je hier Anouk, Johnny Depp, Ricky Martin en dan IWAN. Hahahaha!" Iwan vertelt dat er een meisje in de supermarkt naar hem toekwam om een handtekening te vragen en vervolgens de foto onder zijn neus schoof. Hij vond het zo geestig dat hij het blad in de boodschappenwagen heeft gegooid, overigens tot ontzetting van Antonette. Esmeralda kijkt er nog eens goed naar. "Het is wel een mooie foto. Mag ik je handtekening?

[Dit bericht is gewijzigd door Quocy (Datum 04 Mei 2000).]

pi_262364
Ha die foto met de 'plastic smile' mode == AAN. Gaaaaaaf

Dit is trouwens het enige bericht in dit forum waarin Iwan's naam in de kop staat (laatste 5 dagen). Drukt 'ie zijn snor? Wordt 'ie minder irritant? Was'ie het al niet? Staat 'ie in 'transparant' mode == AAN?

Of valt er gewoon niets over te melden? Ik denk niet dat Iwan gaat winnen. Alleen Mike is nog nietszeggender.

pi_262365
Het Iwan offensief is begonnen. SBS wil dus verder met Iwan. Eerst gisteren in de uitzending van All you need en eergisteren een groot stuk op de officiele internetsite van de bus nu de hitkrant.

Let op, we gaan er vast nog meer van horen en zien.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')