abonnement Unibet Coolblue
  Eindredactie Games donderdag 12 mei 2005 @ 00:09:09 #201
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_26931804
in Istrië is iig bijna niks te doen als je geen auto hebt
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 12 mei 2005 @ 09:20:27 #202
117567 desaparacido
nu inclusief spelfout!
pi_26935808
quote:
Op woensdag 11 mei 2005 13:01 schreef Croat het volgende:
je zal wel n sloveen (kenjaj???)zijn ofzo maar ik zal zeggen probeer het maar n keer =))
en over konte kussen gesproken ik geloof dat nederland daar wel ff t beste in is, want als kroatie kont had gekust waren ze nu al in de eu geweest. ik denk eerder dat je die kont van de politie mag kussen haha (kom er al 24 jaar en ben er geboren dus ik heb de hele evolutie van de politie daar gezien)Laterrrr Adio
Ik ben idd een voormalige landgenote van je, maar niet Sloveens. Dat je het verschil niet kan zien

Kenjati betekent hetzelfde als srati, met als verschil dat dieren het eerste doen en mensen het tweede (of ken je dat werkwoord ook al niet, hahaha )

Ik moet wel een compliment geven met jullie land, jullie hebben het mooi gemaakt, de kust was altijd al mooi (een tip, kamene plaze vervangen door pjesak, de billen van de toeristen zullen jullie dankbaar zijn), maar ga nou niet doen alsof jullie politie stoer en intimiderend is. Dat waren ze nooit en dat zijn ze niet. Misschien dat in het boerengat waar jij vandaan komt een paar agressieve figuren zijn, maar over het algemeen genomen is het gewoon niet zo.

Zeker met al dat geslijm om in toegelaten te worden tot de EU moeten ze zich al helemaal netjes gedragen, ik geloof zelfs dat de VN rond 1999-2000 een officiële waarschuwing hebben uitgegeven, omdat veel Turken, Bosniërs en Serviërs etc. weer door Kroatië begonnen te reizen. Als de politie al een beetje vervelend doet, kan je ze gewoon afbluffen, want 'ze rammen je tegen de grond' is alleen iets wat in hun natte dromen voorkomt.

Cao, brale, groetjes van je onderbuurvrouw uit de Republika Srpska
As your attorney I advise you to rent a very fast car with no top.
  donderdag 12 mei 2005 @ 17:24:50 #203
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_26950554
oja zelfde serven of slovenen, maar goed onze kust is altijd mooi geweest en daarom hoeven de stenen stranden ook neit vervangen te worden door die neppe aangelegde zandstranden (pjesak whaha salbun in mijn taal en ja srat ken ik volgens mij praat je dat govnar)zoals in spanje enz (als je de kust kent weet je dat er genoeg xandstranden zijn maarja hoe meot je dat weten als je uit servie komt), als het je niet bevalt meot je ook neit terug komen simpel.
k weet neit hoe vaak jij in dalmatie bent geweest maar Split is een wereldstad (net als sibenik,zadar,trogir,dubrovnik enz) iets dat jullie neit hebben daar in servie, of noem je belgrado die betonne oostblok stad een wereldstad? zal wel voor jullie is alles werelds ca je zivot vengo fantazija , maar goed verders heb ik nix tegen je en vergeef ik je die nutteloze uitspraken, ik kom heir om mensen te informeren en neit zoals jij mensen een beetje foute info geven, want nogmaals fock je met politie in kroatie dan mag je je vakantie gedag zeggen. en die beotes die ze je zomaar geven dat komt nog maal op kleine schaal voor, kroatie is geen bulgarije/servie...Adioooo Nista Contra Splita!!

[ Bericht 8% gewijzigd door Croat op 12-05-2005 17:57:56 ]
  donderdag 12 mei 2005 @ 17:29:58 #204
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_26950697
huggy bear aan je reactie te horen ben je nogal frustie , ik drink in Split op bacvice (zal je wel neit kennen)een halve liter cocktail voor 2 euro.. en laten we ete neit over ustasa hebben, dit gaat over vakantie in kroatie en niet over de geschiedenis, meot je apparte forum voor openen, oo kerg interessant bring it on!!

[ Bericht 8% gewijzigd door Croat op 12-05-2005 17:58:59 ]
pi_26990600
quote:
Op donderdag 12 mei 2005 17:29 schreef Croat het volgende:
huggy bear aan je reactie te horen ben je nogal frustie , ik drink in Split op bacvice (zal je wel neit kennen)een halve liter cocktail voor 2 euro.. en laten we ete neit over ustasa hebben, dit gaat over vakantie in kroatie en niet over de geschiedenis, meot je apparte forum voor openen, oo kerg interessant bring it on!!
Nee hoor, Croat! Ben niet frusti, maar over het algemeen zijn de cocktails toch een stukje duurder dan 2 pleuro's. Dat wilde ik maar zeggen. Een apart forum openen over ustashas heeft geen zin, want daar kunnen op fok niet zo heel veel mensen iets zinnigs over zeggen...
  zaterdag 14 mei 2005 @ 15:40:18 #206
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_27004985
ok dan heb ik je verkeerd begrepen..maar ik praat uit eigen ervaring, ik ken ook plekken in split waar je voor de prijs zoals hier in amsterdam n biertje haalt..ben je wel s in Split geweest?
pi_27022862
Ik zit er ook over te denken om met 2 vriendinnen naar Kroatië te gaan dit jaar,
maar is er wel wat te doen als je geen auto hebt?

En waar kun je het beste naar toe gaan als je graag veel wilt uitgaan? Bedoel wel
discotheken enzo, niet alleen terrasjes dus..

Heb gehoord dat er veel italianen op vakantie gaan in Istrië, is dat waar?
pi_27036885
Ik hoop dat Kroatië wat is als vakantiebestemming. Ik ga daar namelijk in augustus heen
Dreaming permits each and every one of us to be quietly and safely insane every night of our lives.
pi_27118563
quote:
Op zaterdag 14 mei 2005 15:40 schreef Croat het volgende:
..ben je wel s in Split geweest?
Ja zeker!

pi_27134421
rovinj rulez!
Don't trust anyone else!
Trust me!
pi_27140056
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 23:07 schreef groggy het volgende:
rovinj rulez!
Daar ben ik vroeger met mijn ouders ook altijd geweest
Hopelijk komen we daar nu ook weer uit!
pi_27182199
Dit is met name een berichtje aan .....CROAT....aangezien jij de omgevin goed kent!!!!

Ik ben van plan om samen met mijn vriend met de auto naar Kroatie te gaan.Nu willen we een huisje gaan huren maar ik weet niet wat voor ons het geschikste is. Ik twijvel tussen het plaatsje; Miletici, starigrad paklenica, Zadar, Rogznica of Umag. Wij zijn niet op zoek naar een "vakantieoord", maar meer op zoek naar een rustige omgeving, mooie natuur, wel mogelijkheden voor terrasjes etc. Weet iemand wat dan de beste optie is?????

Verder wilde ik nog graag weten of boodschappen in Kroatie betaalbaar zijn? En is uit eten gaan duur?

Alvast bedankt.....

Groeten Nienke
pi_27186780
Van 25 juli tot 3 augustus naar Rovinj dit jaar. Vorig jaar in Porec geweest.
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
  zaterdag 21 mei 2005 @ 17:28:29 #214
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_27220032
niwisch ik raad je aan om naar Split te gaan, van daar uit kan je alle kanten op zoals met de boot naar diverse eilanden Hvar (starigrad en plaats hvar zelf) Brac (bol of supetar) Vis (plaatsje vis en komizla inclusief blauwe grot) ook kan je vanuit Split makkelijk naar mooie plaatsjes zoals Trogir, Zadar, Makarska,Omis,Brela,Dubrovnik,Cavtat.
Split is erg centraal en er is veel te doen in de omgeving..vanuit Split kan je naar watervallen park Krka gaan.
Als je met de auto Kroatie in komt en je hebt geen haast raad ik je aan de spectaculaire kustweg te pakken in plaats van de nieuwe autosnelweg...bezoek ook Plitvice watervallen (groter dan krka alleen mag je daar neit zwemmen)
Verders raad ik je aan de zuidelijkere eilanden te bezoeken zoals Korcula,Mljet,Peljesac (schiereiland) en de elafite eilandjes voor Dubrovnik.
boodschappen verschilt nogal qua prijs per regio..in Istrie zal je meer betalen dan in Dalmatie (dit geldt ook voor uit eten gaan enz) ...omdat ik bijna alleenmaar in Dalmatie ben kan ik je vertellen dat het eten en boodschappen (locale producten) een stuk goedkoper zijn dan hier in NL.
Appartementen huren kan overal en je hoeft neit perse te boeken..als je de kustweg neemt zal je onderweg 1000e appartementen en kamers tegen komen, gewoon naar bordjes SOBE,ZIMMER of Appartman kijken...vaak betaal je dan ook een stuk minder als dat je gaat boeken en er is altijd wel plaats.
Voor mooie huisjes vlakbij Split raad ik je aan om te gaan kijken in het plaatsje Kastela (zijn 7 plaatsjes naast elkaar met 7 verschillende kastelen) daar zijn veel huisjes te huur voor een mooie prijs.
ik hoop je een beetje geholpen te hebben,mocht je nog wat specifiekere info willen hebben hoor ik het wel.
groetjes en heel veel plezier in Kroatie!!! (zal wel lukken denk ik)
(ps je gaat voor de rust ,sla Istrie dan maar over)
  zaterdag 21 mei 2005 @ 17:34:33 #215
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_27220173
Lislet als de feragosta begint (dag dat bijna iedereen in italie vakantie heeft) dan komen ze massaal naar kroatie toe, voor uitgaan horo ik dat Istrie goed is (kom er zelf neit zo vaak) maar in Dalmatie gaat het ook flink los, plaatsjes als Novalja op eiland pag hebben diverse openlucht discotheken met jakuzi's enz vlak aan het strand waar het feest 24 uur door gaat (ibiza style) verdere plaatsjes waar je lekker uit kan gaan in dalmatie zijn Primosten,Zadar,Trogir,Split,eiland Hvar en Brac,Makarska en Dubrovnik (vergeef me als ik er n paar vergeet)..over feesten in istrie zal iemand anders je meoten informeren, weet ik neit zo veel vanaf maar volgens betrouwbare bronnen gaat daar zowat elke dag t dak eraf.
je kan daar makkelijk brommers huren als je geen auto hebt maar pas op dat je geen brokken maakt want dan kom je in de problemen met je verzekering. (tenzij je n rijbewijs hebt, brommercertificaat heb je daar niks aan omdat die brommers standaard harder gaan en je daar ook op de weg meot rijden)
pi_27223644
quote:
Op donderdag 19 mei 2005 09:08 schreef Koningin het volgende:

[..]

Daar ben ik vroeger met mijn ouders ook altijd geweest
Hopelijk komen we daar nu ook weer uit!
Hoe is dat Monvie Center daar? Dat is toch dè plek om te stappen daar ofzo?
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
pi_27223698
Wat hartstikke leuk dat ik dit topic zie!
Ik ga sinds een paar jaar naar Istrie, en ik maar denken dat niemand daar zat
pi_27224037
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 19:31 schreef Dutch_Courage het volgende:

[..]

Hoe is dat Monvie Center daar? Dat is toch dè plek om te stappen daar ofzo?
Monvi Of het dé plek is kan ik geen antwoord opgeven. Het heeft met je voorkeur te maken. Maar eigenlijk is er ook niet veel anders.. Alleen feestjes van je reisorganisatie, of gewoon kroeg/ danscafe!
Maar in monvi heb je verschillende toko's oa cocktail bar, maar nog wel meer. De discotheek is de tempel als ik mij niet vergis. Wordt voornamenlijk trance gedraaid, niet mijn muziek maar de 2 keer dat ik daar was heb ik me wel degelijk goed vermaakt!!
Don't trust anyone else!
Trust me!
  zondag 22 mei 2005 @ 12:00:10 #219
74461 Dutch_Courage
@ Praha, CZ
pi_27240190
Klinkt niet onaardig. Vorig jaar in Porec was gewoon echt helemaal niks te doen (in het centrum dan). Dat is deze zomer dus beter.
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
pi_27264774
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 19:31 schreef Dutch_Courage het volgende:

[..]

Hoe is dat Monvie Center daar? Dat is toch dè plek om te stappen daar ofzo?
Ik zat toen op de basisschool, dus ik kan het je niet zeggen....
pi_27270535
Je zat op de basisschool ja, maar het was toch zomervakantie!

Slap excuus.
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
  maandag 23 mei 2005 @ 13:02:41 #222
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_27271932



[ Bericht 24% gewijzigd door Croat op 23-05-2005 13:07:47 ]
  maandag 23 mei 2005 @ 13:18:20 #223
120055 Croat
Torcida Hajduk Split
pi_27272514
pi_27274321
quote:
Op maandag 23 mei 2005 12:18 schreef Dutch_Courage het volgende:
Je zat op de basisschool ja, maar het was toch zomervakantie!

Slap excuus.
Toen was ik al blij dat ik chips en cola kreeg 's avonds, ipv uitgaan
pi_27311606
Weet iemand of je van Rovinj makkelijk naar Pula kan komen? Lijkt me wel leuk daar een dagje te kijken. Bovendien wil ik wel een voetbalshirtje kopen van één van de Kroatische clubs. Dat soort shirtjes hebben ze in Porec of Rovinj niet denk ik.

Mooi logootje:

NK Pula 1856



Kan alleen nergens een site vinden waar alle shirts uit die competitie op staan (ik wil er het liefst een met een biermerk als sponsor).
Croat misschien een idee?
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')