abonnement Unibet Coolblue
  zondag 30 april 2000 @ 19:30:00 #26
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_261393

De redactie-live heeft op de site van Iwan een berichtje in het forum gezet en wel deze:

"Even voor alle duidelijkheid: de jackpot gaat niet omhoog door te stemmen. Als je stemt dan gaat alleen de percentages omhoog.
De Jackpot gaat omhoog door de kijkcijfers. Hoe minder kijkers, hoe minder de winnaar zal ontvangen aan het einde van de rit. Dus is het dan wel verstandig om zo bot tegenover de redactie te staan."

Dit komt toch wel over als een verkapt dreigement, naar mijns inziens.
Hieruit kan je concluderen dat SBS en consorten wel degelijk alle touwtjes in handen heeft qua percentage stemmen en zelfs qua jackpot.

Dit bericht heeft de Redactie-live neergezet na een oproep om op Iwan te gaan stemmen.(zie volgend bericht van redactie-live)

"Wat gebeurt er toch allemaal? Na een tijd nummer 1 hebben gestaan, is Iwan weer gedaald in de pool. Niet geheel naar verwachting. Al hoewel het duidelijk mag zijn dat fans van Jop nu op Antonette stemmen en fans van Büllent op Esmeralda stemmen.
Iwan moet het dus nu echt van zijn fans hebben. Gaat deze 'witte ridder' mee tot het eind of moet hij op een gegeven moment de BUS toch verlaten?
Aanstaande maandag is er weer een tussenstand en de week daarop gevolgd met een stemronde. Komt de 'ridder op het witte paard' weer terug op nummer 1? We zullen zien."


Zij hadden waarschijnlijk verwacht dat alle Iwan-fans massaal via internet of via de telefoon hun stemmen uit zouden brengen.
Maar helaas voor hun, hebben zij aardig wat commentaar gekregen op dit bericht, en dat is hun dus in het verkeerde keelgat geschoten.

Dan is het wel heel erg zielig om je op zo'n manier af te reageren:
"Dus is het dan wel verstandig om zo bot tegenover de redactie te staan."


never play games........
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')