abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 oktober 2018 @ 20:39:27 #276
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_182617377
Thanks :) Wat ik te horen krijg is dat de armen tijdens de contrabeweging en de trekfase direct naast je lichaam blijven. Je schampt dus dan je arm langs je lichaam en je raakt dan dus met de binnenkant van je arm steeds je lichaam. De duim wijst steeds naar de bodem. Bij de contrabeweging ziet dat eruit alsof je een pistool uit je holster haalt en dat je in de lucht schiet (zo vergelijk ik het dan maar :D ). Idd blijft de elleboog dan hoog.

Wij moeten nu iig een oefening doen met zoomers waarin we stap voor stap de contrabeweging doen: eerst tik je met je hand je heup aan, dan je schouder, dan je oor en dan je hoofd en dan uiteindelijk de inzet.

De redenatie van mijn zwemleraar over blessures is dat je, als je arm verder weg van je lichaam beweegt in de contra- en trekfase, dat je dan een zijwaartse kracht op het schoudergewricht genereert en dat je dan dus een zwemmersschouder kan krijgen.

Ik doe natuurlijk braaf wat mijn zwemleraar mij opdraagt :) , maar het is wel allemaal totaal nieuw voor mij (terwijl ik in het verdere verleden best redelijk heb gezwommen en het zwemmen altijd heb gevolgd...)
!!! Go 49-ers !!!
pi_200266078
Kick

Ik ben een maand vrij omdat ik inbetween jobs zit. En daardoor kan ik heel veel zwemmen in het buitenbad hier in de buurt. Gelukkig ook open met slecht weer, behalve met donder en bliksem natuurlijk.

Doe alleen aan baantjeszwemmen en in de schoolslagmodus, maar dat is voor nu prima. Het is al lekker om buiten bezig te zijn, helemaal als zoals vanochtend de zon volop je bakkes schijnt.
pi_200466001
Neef_Wuppie gaat ook weer beginnen. Morgenochtend trappen we af. :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200845897
Ik ben sinds kort begonnen met baantjes zwemmen 2x per week. Nu vind ik, zeker als ik alleen lekker doorzwem het af en toe wel saai worden, en zat er dus aan te denken om waterdichte bluetooth oortjes te bestellen.

Muziek kan ik vanaf met iWatch doorstreamen via bluetooth, alleen twijfel ik of het bluetooth signaal goed genoeg doorkomt zo dicht op/onder water. Heeft iemand ervaring met zwemmen met muziek in? :Y
hardcoholic
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')