abonnement Unibet Coolblue
pi_95603355
Zeer mooi geworden had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Het dak ziet er nu wel smerig uit door proper witte gevel. :X
tsja
pi_95603626
Mal is het hè, we gaan ineens Belgisch praten :+
Schoon en proper dus
Op zijn Zuid-Holland gezegd: topgááf huissie
Ooit zei iemand over mij: die geeft haar handen en ziel nog weg aan een ander.
Ik heb ze beiden toch maar gehouden
  zondag 17 april 2011 @ 15:49:45 #228
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_95623530
Hehehe ja ik ben een Belg en dat valt dus op :) maar ik ben wel afkomstig van vlak tegen de Nederlandse grens dus dat maakt het toch een beetje goed he :) Ben eigenlijk afkomstig van Lanaken vlak tegen Mestreech :) (Maastricht dus) en om eerlijk te zijn ik volg meer van het Nederlandse nieuws dan van het Belgische :)

Enfin ... ontopic :) gisteren avond nog even een leuk nieuw lichtje opgehangen aan de voordeur. Een stuk moderner dan het vorige. De standaard 2 halogeenlampjes van 35 watt vervangen door LED spotjes van 3 watt warmwit. Ook de deurbel is terug gehangen.

Dan vandaag gaan kijken voor geborsteld stalen huisnummers (15) ... de 5 was voorradig maar de 1 dus niet ... 3 a 4 weken wachten. Dus ik ga eens in een paar andere winkels kijken.

Dan op naar de Yaris ... die had hier en daar wat spatjes compaktuna. Dat ding is dus goed spul :) je krijgt het amper van je auto af! Dus ... 4 keer gewassen en met sticker verwijderaar is het dan toch gelukt ... ineens ook maar eens flink in de wax gezet en hij is weer als nieuw. Vrouwtje kan dus weer fijn op pad zonder door een walm van witte pukkels te moeten kijken.

Beetje off topic maar wel leuk ... ik ben momenteel wat panorama foto's van tijdens de werken aan het stitchen ... ik zal ze dadelijk ook even hier posten :)

Foto overzichtje van buiten verlichting aan de voordeur


Dit zijn de led spotjes ... dus 3 ultra bright warm white leds. In totaal 3 watt en komt overeen met 25 watt halogeentje.


En zo ziet het nu dus uit vooraan in het portiekje. De blauwe steen moet nog gepoetst worden!


Detailbeeld van het lampje. Het heeft dus een spotje naar boven en naar benenden waardoor je mooi vloedlicht krijgt. 's avonds een foto maken is niet echt ideaal met mijn GSM (waar alle foto's die hier zowat staan mee gemaakt zijn) dus ik zal vanavond mijn digitaal foto toestel even uithalen :)

UPDATE de beloofde panorama foto's :)


Zicht van op de oprit ... arm op ongeveer 10 meter hoogte


Ook van op de oprit maar arm op 12 meter ... direct een groot verschil dit is zo hoog als onze schoorsteen en nok van ons dak


12 meter hoogte (nok hoogte dus ook hier) maar dan de voorkant van onze straat


Net voor we aan de voorgevel waren begonnen... deze zijgevel is dus nog rood en zal in de zomer met een stelling gekaleid worden :)


Onze kerseboom in de bloei :) van op het dak van de badkamer

(panorama foto's gemaakt door een aantal foto's naast mekaar te trekken en dan aan mekaar te stitchen :) ) niet slecht om gemaakt te zijn met een sony ericsson gsm van 130 euro en 2 jaar oud :)

Ow en dan nog even over het dak... wel het is dicht en in orde maar inderdaad mooi is anders. We willen na verloop van tijd een zwart of antraciet dak maar moderner en niet meer met pannen :) tevens zullen de dakgoten dan vervangen worden door een hardhouten plaat met daaraan fijnere zinken dakgoten :) die werken gaan we LATEN doen aangezien ik 1 keer zelf een dak vernieuwd heb en daar geen 2de keer zin in heb zeker niet omdat onze woning nogal hoog is en de dakhelling vrij stevig is. Dit gaan we dus laten doen :) maar eerst sparen en andere werken doen.

[ Bericht 15% gewijzigd door HaerdenC op 17-04-2011 16:16:12 ]
Minds are like parachutes, they work best when open!
  zondag 17 april 2011 @ 16:28:59 #229
331499 Hallie
Klusser in wording
pi_95625846
Wat een verandering zeg. Echt heel erg mooi geworden!
Maar niet te geloven wat een werk. Petje af hoor!

En wat een geweldig uitzicht hebben jullie O+
  zondag 17 april 2011 @ 22:15:44 #230
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_95644112
Voor de liefhebbers van mega panorama foto's ... deze is gemaakt met mijn Fujifilm foto toestel ... dat is toch net iets beter dan de gsm :) alles is aan mekaar gezet met een fotostitcher (hugin panorama creator) op mijn Linux pc-tje

http://v1.cache4.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/51236579.jpg?redirect_counter=1

opgelet ... 9500 x 2500 pixels en fine quality dus -> 8 mb
Minds are like parachutes, they work best when open!
pi_95644562
Je woont daar prachtig! Mooie panoramafoto ook, jammer dat mijn scherm te klein is om alles in het geheel te kunnen overzien
  zondag 17 april 2011 @ 22:32:05 #232
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_95645268
in firefox kan je een full view doen of een zoom view :-) dubbelklikken op de foto of zo ...
Minds are like parachutes, they work best when open!
  maandag 18 april 2011 @ 10:48:20 #233
122173 MMach
met Fok-pensioen
pi_95658277
I like this topic :) Echt al veel mooi werk geleverd hier
  dinsdag 19 april 2011 @ 13:16:01 #234
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_95710320
We doen ons best he :) afgelopen dagen grote kuis gehouden... moet ook gebeuren natuurlijk :)
Minds are like parachutes, they work best when open!
  woensdag 20 april 2011 @ 06:28:25 #235
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_95748501
En hopla ... gisteren naar de doe het zelf zaak geweest na het werk :)


en we hebben volgende producten gescoord
- 10 zakken potgrond
- 2 zakken houtpulp om vooraan bij te vullen na het kaleien
- 8 houten afsluitdinkies
- 1 bekistingspaneeltje om buiten op 2 schragen een bijzettafel / buffetje te kunnen maken als we bbq-en


eens met de kruiwagen gewerkt, scheelt toch in de rug :)


Worteldoek had ik nog en is vastgeniet met de electro nieter

Hierin komt er een laagje uit de compostbak en dan de potgrond. We laten het dan paar weken staan en dan kunnen we er groentjes en zo in zetten. We willen dat onze zoon een beetje weet van waar zijn eten komt :) en niet denkt dat wortelen in blik groeien of in de fabriek gemaakt worden.
Minds are like parachutes, they work best when open!
pi_95822386
@haerdenC

Wat een geweldige verbouwing, ik lees, en lurk, al een tijdje mee op fok, maar dit ziet er erg goed uit! Complimenten! :D
  woensdag 27 april 2011 @ 09:03:31 #237
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_96032878

Niet zo scherpe foto maar dit is dus onze compost ton leeg gemaakt als onder- en voedingslaag voor het groenten- en kruiden tuintje. Hierboven liggen ondertussen al 10 zakken zwarte grond en er komen er nog een 5 tal bij zodat het een goede laag wordt, mogelijk zelfs 10 want we hebben gemerkt dat dit aardig zakt en je hebt best wel wat grond nodig ook al is het maar 4 vierkante meter.

Dan Windmolentje van zoontje verbeterd. Zoals je eerder kon zien in dit topic heb ik op het speelhuisje van mijn zoontje een windmolentje gemaakt. Very low budget, met pvc afvoerbuis en wat kleinijzer. Nu het gebruik van een messing buisje als as was niet zo een goed idee :) de as was na 6 maanden daadwerkelijk 2 cm korter !!! gewoon afgesleten :) ook in het aluminium was er een diep gaatje gekomen. Dat geeft wel een idee van energie opwekking natuurlijk. Tevens hoorde je regelmatig piepend geluid. Dus ... er moesten kogellagertjes komen :)

2 kogellagertjes diameter 2.5 cm gesloten behuizing van de lokale legerstock (ik weet niet hoe dat in Nederland genoemd wordt ... legerstock is zo een beetje combinatie van doe-het-zelf, kleding, gereedschap, rommel, etc ... en veelal open op zondag.) per lagertje betaalde ik 2.5 euro ... dat viel me best mee. Dan eens gaan kijken bij de messing verwarmingsstukjes. Je weet wel van die schroef hoek buis dop dingetjes. En ... wonder bij wonder perfecte stukjes gevonden waar de lager in paste! Voor en 15 euro had ik perfecte lagerhuisjes die tevens roestvrij waren en geen verdere aanpassing nodig hadden op het maken van 2 gaatjes na! Voor dat geld kan je niet zelf gaan sleutelen.

hopla op naar de foto's !!!


door de 2 afdek dopjes met de kolom boormachine een klein gaatje geboord, daardoor een klein schroefje met een moertje om het op de houder te installeren. Dit ging alvast super vlot...


hier zie je een detailbeeld van afdekdopje samen met rechts dan de lager mooi laten vallen in het schroefsysteem. Zo kan je de lager dus perfect vast spannen met gelijke kracht rondomrond.


De messing as vervangen door een op maat gezaagd draadstangetje (kost zeer weinig ik had ze nog liggen dus kan niet juist zeggen hoeveel het kost)


Zo wordt het dus in mekaar gezet ... is er naderhand een lagertje stuk kan je het dus vervangen op zeer korte tijd


Vastgeschroefd ... ik voel het al komen ... waarom die vleugelmoer? wel ... die spant de lager op en toekomst gericht wil ik een makkelijke manier om de lager los te krijgen ... als ik 2 gewone moertjes gebruikt had moest ik mogelijk beginnen rommelen met wd40 naderhand en ik ken mezelf. Dat is altijd een gegodver :) dus liever onderhoudsvriendelijk maken.


En daar staat hij dan ... de vernieuwde molen :)


Tevens van bij Ikea nog even een vliegtuig windmolentje gescoord voor een paar euro ... aangekocht met kerstmis maar nu toch maar eens opgehangen :)

Wat zijn de eerste bevindingen ... wel de vertikaal molen draait nu echt wel stukken beter. Er is een beetje wind nodig om hem te laten starten maar eens hij draait draait hij vlot soepel en blijft hij ook mooi draaien met relatief weinig wind! mocht ik hier magneetjes op plakken en dan spoelen plaat onder zetten zou je daadwerkelijk stroom kunnen maken ... hoeveel ... geen idee :) als ik nog eens veeeeeeel zin heb kan het zijn dat ik ook het electrisch gedeelte wel voorzie maar nu is het gewoon een projectje voor het huisje en voor de fun dus. Ik ben wel eens benieuwd naar de draaisnelheid bij stevige wind. Naar wat ik gezien heb gaat dat wel aardig vlot draaien :) de snelheid bij gewone briesje was even snel als voorheen bij stevige wind!

Het vliegtuigje is een goede referentie als horizontaal molen. Het is super simpel uitgevoerd, geen lagertjes geen gekke dingen gewoon molentje op asje en richting regeling door vliegtuigvorm. Ook hier heb ik wat ideetjes van opgedaan :) meer volgt zeker ... als ik ook hier weer eens VEEEEL tijd over heb :)
Minds are like parachutes, they work best when open!
  maandag 6 juni 2011 @ 09:12:46 #238
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_97775776
Ondertussen even niet geupdate hier maar een aantal dingen zijn desondanks gedaan ... foto's volgen later van muurtje en tuintje :) maar ik geef alvast een overzichtje
- oude zoldertrap -> er uit gebroken
- nieuw loftladdertje geplaatst -> minder praktisch dan verwacht dus we gaan kijken om dat toch nog van richting aan te passen
- buiten aan keldergat nog stuk gekaleid en afgewerkt moet nu nog enkel aan de scharnieren van de deur 3 stukjes doen maar daar moet ik een andere borstel voor halen
- stenen terras dieptereiniging
- eerste groentjes in ons mini groenten tuintje !!! Jippie Raketsla, Ajuitjes, de tomaten wachten we nog op en de pompoenen zijn ook aangeschoten!
- Keukenblok tussen living en keuken afgekit ter voorbereiding op werkblad

en dat is het zowat ... langzaam aan beginnen aan de planning van de ... nieuwe garage :)

hier wat foto's

een grappig moment bij de doe-het-zelf zaak :) hahaha die met eendje is van mij!


de oude trap ... kwam recht langs het deurgat van zoontje zijn slaapkamer


lofttrap oplossing


kan ook naar voor getrokken worden ... maar we hebben nu al gemerkt dat dit niet top top top is ... je mag niet te dik zijn of je raakt gewoon niet boven ... domme dingen als een stofzuiger mee nemen is echt wel tricky ... mogelijk gaan we de trap installeren tegen linker stukje zodat hij niet voor de deur komt maar toch omhoog loopt ... ook de leuning moet spoedig in orde zijn dit is beetje gevaarlijke situatie !

[ Bericht 35% gewijzigd door HaerdenC op 06-06-2011 09:30:48 (foto's toegevoegd) ]
Minds are like parachutes, they work best when open!
  Milf maandag 6 juni 2011 @ 14:04:39 #239
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_97784191
Netjes hoor!
👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
  vrijdag 10 juni 2011 @ 11:48:35 #240
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_97975333

jippie plantjes in de tuin


en blij en blinken :)


begonnen met onderste stukje te bezetten nu het toch open ligt :) en dan zo snel mogelijk dicht ligt al half jaar open ... schaam mezelf een beetje :)
Minds are like parachutes, they work best when open!
  maandag 11 juli 2011 @ 11:38:49 #241
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_99313905
en hopla nog eens een update,

dit weekend druk weekend gehad. Tuin een groot onderhoud gegeven
- gras gereden en boorden afgestoken
- kantjes gesneden
- vrouwtje heeft de haag gesnoeid
- gat badkamer afgecementeerd en terug dicht gegooid

zo ligt de tuin er nu bij


we hebben verse sla uit eigen tuin gegeten dit weekend ... njamie lekker, ook de lenteuitjes zijn super lekker! pompoenen beginnen flink de hoogte in te schieten, radijsjes in de bloei ... gaat goed! De balkon tomaten laten nog even op zich wachten maar 2 plantjes zijn toch al uitgekomen!


En het gat is dus dicht!


Tevens alle ramen rondom gewassen en met rainx behandeld (dan blijven ze langer proper), ook alle kozijnen zijn gedaan samen met wat kleine werkjes. Nieuwe douchekop, ... dat soort dingen,
Minds are like parachutes, they work best when open!
pi_99315430
druk weekend gehad!
  dinsdag 12 juli 2011 @ 13:03:35 #243
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_99362836
japs en nu aan het rondkijken voor een venstertje ... ik zoek uiteraard weer budget vriendelijk :) Dus 2dehands.be / kapaza en dergelijke afschuimen en hopen dat weer eens iemand een foute maat heeft besteld die mij goed uit komt ... :) ik verwacht spoedig aan de breek werken te beginnen :) moet in dagje af geraken
Minds are like parachutes, they work best when open!
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 13:23:24 #244
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_101081502
Hopla ... terug van verlof en aardig aan de slag geweest alweer :)

eerst en vooral ... houten deuromleisting gezet tussen de inkom hal en de living. Er komt geen deur in maar nu is het proper afgewerkt .. nog wat spleetjes en gaatjes vullen en dan kan er geverfd worden. Alle deur openeningen zijn nu afgewerkt en bekleed.

Dan in de tuin ... na 14 dagen zweden wel wat werk gehad. Grasmachiene volledig uit mekaar gedaan en motor grote beurt gegeven, messen geslepen, alles proper gemaakt en nieuwe kabels plus zelftrekriem besteld bij brico ... even afwachten :) hopelijk duurt het niet te lang ... teven 30 euro geinvesteerd bij Van Craenenbroek voor een kanten maaier (electrisch met nylon draadjes) toch stuk handiger dan met de schaar ...

In de tuin ook fijn eigen fruit en groenten kunnen oogsten! Dat is altijd leuk he :)


Eigen pruimen !!! Heel erg lekker en eerste jaar redelijke opbrengst :) is nog een relatief jonge boom ik scat een jaar of 8 ...


De appelboom heeft ook FLINK wat appels ... deze kunnen we oogsten eind augustus begin september ... er zijn er wel wat afgewaaid (pukkelpop is zo een 20 km van bij ons ... en we weten allemaal wat de wind en storm daar gedaan hebben) maar wij dus geen schade en buiten wat afgevallen fruit doet het boompje het goed :)


Ook de pompoenen beginnen flink uit de kluiten te wassen!


klein panorama overzicht ... rode besjes is gedaan en kersen ook ... maar de kruiden en alles staan goed :)


Zomer ajuin uit eigen tuin! Heel erg lekker en wat op valt ... het sap is echt melk achtig. Bij gekochte uiten is dat waterig :) ik heb wel aardig gejankt bij het snijden :)

Ook nog even de dakgoot van de achterbouw zuiver gemaakt.

Een jaar of 3 a4 geleden heeft mijn schoonbroer een jassen opberg kast gemaakt in de inkom hal ... nu had ik in der tijd voorzien om hier led lampjes in de plint in te bouwen ... tot vandaag is dat zo een werkje dat altijd is blijven liggen voor als het eens slecht weer was ... en er niet veel anders te doen was. Om mijn vrouw te verrassen dus maar eens werk van gemaakt. Ik had vandaag de late shift. Zoontje en ik waren vroeg wakker en dus maar aan de slag ... gedetailleerd foto verslag naar goede gewoonte.


dit is dus de kast met bijhorende plint onderaan ... zonder spots.


18 mm mdf watervast ... mooi aangeduid waar de pootjes zaten en uitgerekend dat om de 31 cm een spotje moet... kwam redelijk uit met pootjes ... oef


cirkel boor dinkie met zaagtandjes ... boormachiene op traagste snelheid en goed vast zetten !!!


Hout boortje om voor te boren met scherp puntje!


Met de accu boor voor geboord. Niet duwen !!! gewoon de boor zijn werk laten doen anders heb je aan de lak kant stukken die afbrokkelen van je lak!


dit zijn de center gaatjes


Zorgen dat alles stabiel staat en mooi recht houden anders krijg je de spots er niet goed in. Gaatjes worden 28mm diameter. Doe eerst de lak kant een stuk en dan omdraaien en de achterkant ... zo voorkom je afschilferen of scheuren in de lak!


En hopla mooi een gaatje ... kantjes heel lichtjes opgeveild zodat er geen bramen meer waren


Dat geeft dus dit aan de afgewerkte kant!


Overzichtje ... is trouwens goed binnen in huis te doen als je de stofzuiger in een zaagblok legt :) op die manier wordt 90 procent van het stof en houtbraam direct opgezogen.


kabeltje er door en dan de sportjes er mooi recht in drukken ... Wij hebben gekozen voor de bompie spotjes van Gamma ... de goedkoopste zeg maar :) liggen al 5 jaar thuis in de doos dus geen idee over de juiste prijs. Voorkant is vierkant en geborsteld inox. Er zitten 5 witte ledjes per spotje in.


beetje wazig maar laat zien hoe het simpele klemsysteem presies werkt.


aansluiten en testen ... ieder spotje heeft dus een stekkertje .. werkt!


Best tevreden met het eindresultaat :) de gang is nu afgewerkt... benieuwd wat het vrouwke er van vind!


andere hoek en wat wazig :)

[ Bericht 0% gewijzigd door HaerdenC op 23-08-2011 13:47:04 ]
Minds are like parachutes, they work best when open!
  Moderator dinsdag 23 augustus 2011 @ 19:20:17 #245
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_101095699
Het idee is eigenlijk best leuk ! ^O^

Zo valt mij op dat je wel vaker orginele ideen hebt over dingen waar een ander niet zo snel op komt !
Hoeveel licht heb je daar nu eigenlijk van ? Genoeg om je te kunnen oriënteren ?
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 19:26:44 #246
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_101096056
hoeveel licht ik daar van heb ga ik vanavond eens beoordelen maar het idee is dat als je binnenkomt je toch een beetje kan zien of er nog schoenen staan of zo :) eventueel om de lichtschakelaar te vinden. Het zijn deze maar dan vierkant ... die hebben ze blijkbaar niet in hun online assortiment staan maar ik heb er minder voor betaald in der tijd

http://www.gamma.com/assortiment/verlichting/spotjes/gamma-led-inbouwset/

Ieder sportje heeft 5 of 6 witte leds. Het zijn niet van die krey leds of ander exotisch modern superspul maar gewoon koud witte ledjes ... ze zouden dus lang moeten mee gaan :) het is laagspanning en er zit ook een speciale led transfo bij dus mooi, compleet, goedkoop en ziet er direct anders uit :)
Minds are like parachutes, they work best when open!
pi_101103730
Mooi, simpel, maar grote impact én handig!
  woensdag 24 augustus 2011 @ 12:52:41 #248
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_101123782
deze had ik nog niet geplaatst wel al vermeld ... deurstijl zetten budget vriendelijk:
Benodigdheden
- goede handzaag
- 1 busje patex superkit
- spuitpistool
- rolmeter
- geodriehoek (zwaar onderschat goedkoop gereedschapje ;) )
- potlood

prentjes

dit zijn dus wat benodigdheden ... ik gebruik altijd latex handschoenen als ik aan het kitten of verlijmen ben ik heb zelf een hekel aan vuile handen ... niet echt nodig dus meer persoonlijk iets.


Grenen deurstijl met gefreesde rondrand en klein fantasietje 18 euro per kant


dagkanten van de deur in 4 mm mdf ... doe dit enkel als de deuropening vrij recht is ... indien niet neem je beter dikker mdf dat plooit minder en geeft meer "vlees" aan de zijkant om de stijl zelf in vast te nagelen.


Dit is voor ...


1 kant en binnenzijde geplaatst... de dagkanten zijn enkel gelijmd de deurlijsten zelf gelijmd en genagelt met schildersnagels en klein hamertje ... je zou ook enkel kunnen lijmen en met lijmklemmen vast zetten ... is beetje eigen keuze.


Dit krijg je dan als resultaat (ze worden nog wit geverfd voor de duidelijkheid


De tweede kant ... direct een ander zicht


Technische inspectie zag dat het goed was :)


Linusje heeft een vogelhuisje gedecoreerd en ik heb het in onze kersenboom geplaatst ...


zicht van de lampjes als het donker is


Dit geeft een duidelijk beeld van de lichtopbrengst. Het geeft meer licht dan je zou denken volledige ruimte is in schemerlicht. Door de reflexi van de lampjes in het deur raam lijkt de ruimte ook groter wist mijn vrouw te vertellen (zij leest nogal wat van die bouw, verbouw, design boekjes waar ik helemaal gek van wordt)


Beetje andere hoek. Aftekening op vloer is ook best mooi :) het ziet er best trendy uit, modern maar niet overdreven. Ook door het melkglas van buiten af zie je een lichte schijn en is het mooi.

Zowel vrouwtje als ik tevreden over het resultaat :)
Minds are like parachutes, they work best when open!
  dinsdag 30 augustus 2011 @ 07:43:11 #249
134738 HaerdenC
Allround Kluskabouter
pi_101360771
En afgelopen weekend onze kleine nog eens verwend. We waren het een beetje beu dat ons huis meer op een binnenspeeltuin lijkt dan een normaal huis. Een beetje speelgoed hier of daar maakt niet uit maar we wilden toch een beetje meer orde op zaken. Dus hebben we een plaat gemaakt voor onder zijn bed zodat een hoop van de lego daar op kan staan en blijven staan :) van die lego wegdelen zijn schandalig duur dus -> we hebben gekozen om zelf iets te maken. Het is nog niet volledig af maar toch al wat foto's


wat lijm, sponsdoekjes, schroeven, wieltjes,platen ... het zijn 2 mdf platen van 97 op 90 cm en 18 mm dik. Ik heb 2 platen genomen om er voor te zorgen dat we het naderhand ook nog eventueel kunnen verhuizen in 2 delen.


En zo ziet de plaat aan mekaar gezet met 8 schroeven dus uit, 10 wieltjes er onder ...


Verzonken parkerschroeven en dus 10 wieltjes


even passen ... gaat perfect.


Sterk zat :) zelfs papa kan er op staan!!!


En dan aan de slag ... schuurpapier met hele fijne korrel als staat gebruikt en vast gelijmd met spuitlijm, Van die mousige poetsdoekjes als grasveld...


Blawe tape als beek, bruin plakvilt als veld om te ploegen en nog meer van die grasvelden :)


Kurk normaal voor wandbekleding nu gebruikt als berm om de lego huisjes op te zetten ... er komt ook nog een veld voor traktor pulling (hij is daar nogal gek van) en een oprit naar de plaat aangezien hij een speelmat heeft die dan samen met de plaat 1 groot geheel vormt.

Ik post foto's eens we wat verder zijn :) het is best wel wat werk hoor! Totale begroting ongeveer 50 euro voor alles samen.

niet echt huis gerelateerd maar ... ik dacht dat jullie de foto's wel leuk zouden vinden :) en het is wel om ons huis op te ruimen.
Minds are like parachutes, they work best when open!
pi_101363524
Wat een ontzettend tof idee O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')