abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 19 april 2000 @ 22:21:00 #1
2543 Quocy
Altijd eerlijk en objectief
pi_260014
Vanmorgen rond een uur of half elf, elf uur werd ons mee gedeeld dat de BUS aan een onderhoudsbeurt werd ondervonden. Prima. Dat kan. Maar, we zijn nu bijna twaalf uur verder en ik persoonlijk vind het allemaal nogal lang duren.

Ik sluit daarom echt niet uit dat de BUS echt naar het buitenland is vertrokken... Wat mij opviel aan de uitzending van vanavond, was dat tijdens het chatten de ruit achter Esmeralda gescheurd was.

Ik vraag me af of het dan echt niet mogelijk is om in Nederland een televisie programma meer te maken, zonder dat deze wordt afgebroken.

En ook als er vandaag niets is gebeurt, heb ik nog steeds die vragen... Bij Big Brother waren er ook gapjassen die het programma niet met rust lieten (Willibrord, Jop uit/van de BUS, zogenaamde hooligans die een bestorming aankodigden).

Trouwens, die ruit heb ik ook verkeerd hebben gezien... Kan ook iets met licht ijn, maar het leek erop dat het gescheurd was.

KORTOM: Wat gebeut er achter de schermen bij SBS6 wat wij niet mogen weten, want ik vraag me echt af wat er allemaal mis is met de BUS, behalve dan dat er een koelkast "automatisch" opengaat...

Anybody?

  woensdag 19 april 2000 @ 22:33:00 #2
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_260015
lees : i/s/Forum12/HTML/000914.html
en je weet meteen hoe het komt dat de ruit stuk is/was
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')