abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 17 mei 2000 @ 21:53:00 #51
3728 Beetlejuice
insufficient temptation.......
pi_259707
quote:
op 04-18-2000 om 02:11 PM schreef lizzy het volgende:
Dus, als je vet bent ben je oke, en als je gewoon slank bent heb je meten annorexia??please

Dus als je dun bent ben je prachtig en zo gauw je iets meer kilootjes krijgt ben je niet om aan te zien zo vet en lelijk? Nou dan kan ik bij deze tegen mijzelf zeggenn dat ik een onmeunig lelijke dikke vette trol ben.als ik jullie mag geloven. Maar feit is dat ik liever met een vent ga die mij respecteert of ik nou 40 of 80 kilo weeg!

Share what you know, learn what you don't

  woensdag 17 mei 2000 @ 21:56:00 #52
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_259708
Jogy en Beetlejuice, jullie hebben helemaal gelijk. het is inderdaad erg makkelijk om, veilig vanachter je beeldbuis, alles en iedereen in de bus om de domste redenen af te zeiken...

Maar dat maakt het er niet minder leuk om, die dombo's zitten er toch gewoon om afgezeken te worden, laten we nu eerlijk zijn. Ik kijk echt niet omdat ik het programma of de mensen zo boeiend vind maar alleen om dan weer lekker belangrijke afzeikpost op Fok! te kunnen posten. En nee, voor zover ik weet zit ik niet met allerlei opgekropte frustraties die ik op deze manier kwijt wil.
Neem het alsjeblieft niet te serieus, het is gewoon allemaal vette onzin.

  woensdag 17 mei 2000 @ 22:14:00 #53
3051 chuckie
woont nu in Leidsche Rijn
pi_259709
quote:
op 05-17-2000 om 09:37 PM schreef Joqy het volgende:
jeetje wat een waardeloze discussie! Niet iedereen heeft van nature een perfect figuurtje, sommigen moeten daar veel voor doen en soms werkt dat zelfs niet eens. Daarbij heb ik steeds de indruk dat de camera er nog eens extra aan afdoet!
Voor de duidelijkheid: Mijn lijf = oke, maar ik ben vroeger wel verschrikkelijk gepest met vanalles en nog wat en kan er nog steeds niet tegen als mensen veroordeeld/afgekeurd worden op uiterlijkheden.
Kijk eens verder dan dat!
Daarbij is het ook wel makkelijk om te bekritiseren vanachter je beeldscherm, vind je ook niet?!

De mazzel


Gelijk heb je Joqy, ik word ook kotsmisselijk van dat oppervlakkige gezwets over uiterlijkheden. Wij vrouwen moeten eens leren solidair te zijn met elkaar en ons niet langer de wet laten voorschrijven door de schoonheidsmaffia die ons laat geloven dat we pas gelukkig worden als we eruit zien als Claudia of Cindy.Worden wij er beter van? Nee het zorgt er slechts voor dat tienermeisjes zichzelf doodhongeren en dat vrouwen met een minder dan perfect lichaam zich gefrustreerd in te kleine shirtjes wringen om toch maar vooral zo jeugdig mogelijk over te komen. Ik heb twee kinderen en een verre van perfect lichaam, ben ook weer niet moddervet en wil dat ook niet worden. Niet omdat ik bang zou zijn dat mijn vent er dan met een mooier kippie vandoor zou gaan(als het zo'n hufter was had ik hem allang gedumpt), maar omdat ik me boven een bepaald gewicht gewoonweg niet lekker in m'n vel voel.Kortom, wij willen ons spiegelen aan dat handjevol "perfecte vrouwen" omdat we op tv en in bladen niets anders te zien krijgen.Valt het jullie niet op dat op televisie alleen maar mooie meiden te zien zijn. mannen hoeven daarentegen zelden mooi te zijn, die moeten deskundigheid uitstralen om serieus genomen te worden. Het wordt hoog tijd dat dit ook voor vrouwen de geldende norm wordt.Laat nu ook maar eens een doorsnee typje vertellen welke programma's er worden uitgezonden.

wanna play?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')