hangt gok ik af van welke je gebruiktquote:
Nou, dat viel eigenlijk wel een beetje tegen. Ik vond het beslag erg lekker, ik proefde duidelijk de koffie en whiskey door de chocola heen. Dat was heel hoopvol, maar in het resultaat haal je het er minder uit. Dan moet je het denk ik weten dat het erin zit. Maar na het bakken giet je er nog weer meer whiskey overheen en dan zou je wat meer kunnen gebruiken. Of de oploskoffie niet in water maar in whiskey oplossen, misschien dat ik dat eerst zou proberen volgende keer.quote:
Voor bakprojecten of voor in de koffie gebruik ik ook liever iets goedkopers, jaquote:Op maandag 15 maart 2010 16:21 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
hangt gok ik af van welke je gebruikt
ik zou mijn Talisker er niet zo snel aan opofferen denk ik...
voor dat soort dingen hjeb ik nog een plastic flesje red label staan die zat in het kerstpakket van mijn pa, en die gaf 'm aan mij. Hendig voor whiskysausjes enzoquote:Op maandag 15 maart 2010 16:29 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Voor bakprojecten of voor in de koffie gebruik ik ook liever iets goedkopers, ja
Holy shit! Dat ziet er heeeeeerlijk uit!!quote:Op maandag 15 maart 2010 16:17 schreef RobinOok het volgende:
Geinspireerd door al die chocolade koekjes, cakes en brownies die hier altijd voorbij komen. Ook al ben ik niet zo'n zoetekauw (meer), dat bakken is wel heeeel leuk. Vandaar, gisteren deze "Whiskey Chocolade Cake"
[ afbeelding ]
Vond het eerder brownies dan cake. Ik denk ook wel dat dat zo hoorde, dus heb ze net als brownies in blokjes gesneden en die in de chocolade glazing gedoopt.
(recept)
Ah, die kwam me al zo bekend voor! Ik heb dat boek, Zalig Zoet, en vorig jaar voor vaderdag heb ik deze 'taart' gemaakt. Het viel mij ook wel een beetje tegen hoe goed je de whisky nog kon proeven. Prachtige foto heb je ervan gemaakt! .quote:Op maandag 15 maart 2010 16:17 schreef RobinOok het volgende:
Geinspireerd door al die chocolade koekjes, cakes en brownies die hier altijd voorbij komen. Ook al ben ik niet zo'n zoetekauw (meer), dat bakken is wel heeeel leuk. Vandaar, gisteren deze "Whiskey Chocolade Cake"
[ afbeelding ]
Vond het eerder brownies dan cake. Ik denk ook wel dat dat zo hoorde, dus heb ze net als brownies in blokjes gesneden en die in de chocolade glazing gedoopt.
(recept)
Dat ziet er goed uit!!quote:Op zaterdag 27 maart 2010 09:37 schreef evo87 het volgende:
had weer een keertje zin in brood bakken, was al een tijdje geleden. Moet nog ff afkoelen en dan aanvalluh!
[ afbeelding ]
dat. Wil ipv afbakbroodjes wel een keer zelf broodjes maken voor in 't weekendquote:Op zaterdag 27 maart 2010 14:43 schreef DesertRose het volgende:
[..]
Dat ziet er goed uit!!
Welke recept heb je gebruikt?
Net zo mooi als dat stokbrood dat je laatst had gebakken.quote:Op zaterdag 27 maart 2010 09:37 schreef evo87 het volgende:
had weer een keertje zin in brood bakken, was al een tijdje geleden. Moet nog ff afkoelen en dan aanvalluh!
[ afbeelding ]
Wow, ziet er lekker uit!quote:Op zondag 28 maart 2010 20:07 schreef LieLie het volgende:
Niet de mooiste foto, maar dit:
[ afbeelding ]
Varkenshaas, rijst en paksoi, naar een recept dat in de Delicious stond.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |