ziet er heerlijk uit Robin!quote:Op maandag 31 mei 2010 02:54 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Geroosterde Groenten met Tabil. Een Tunesisch recept uit het boek "Wereldse Groenten". Staat hier regelmatig op het menu. Lekker kruidig, niet te subtiel, paar uur later proef je het nog.
Op zich heel simpel, alleen ben je wel even bezig als je maar 1 grillpan hebt.
Wat een mooi plaatje Heb nog maar één keer oesters gegeten, gestoomd met citroengras, en het viel me reuze mee. Niet meteen mijn favoriete maaltje maar ik vond het best ok. Zeker de moeite waard voor een volgende keerquote:Op vrijdag 14 mei 2010 20:46 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, garnalen met avocado, daar zal ik nooit genoeg van krijgen. YUM!
Mijn (eerste) submission voor foodgawker vanmiddag is afgewezen wegens overexposed. Dat was ook mijn bedoeling, dat ie overexposed was, om de helderheid van de consomme te benadrukken. Haha. Nou ja, dan niet.
[ afbeelding ]
Oesters met Kimchi Consommé. Best leuk, een soort variant op oester met rode wijnazijn. Idee gepikt van David Chang van de Momofuku bar in New York.
Recept: klik
Oesters worden elke keer dat je ze eet lekkerder.quote:Op maandag 31 mei 2010 17:58 schreef Marlalala het volgende:
Zeker de moeite waard voor een volgende keer
Wat een leuk idee om wat van de ingredienten over het eindresultaat te sprenkelen. Dat fleurt de boel lekker op!quote:Op dinsdag 1 juni 2010 15:00 schreef AnggurMerah het volgende:
Perkedel Jagung (Indonesische maiskoekjes)
Thanks!quote:Op dinsdag 1 juni 2010 15:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wat een leuk idee om wat van de ingredienten over het eindresultaat te sprenkelen. Dat fleurt de boel lekker op!
op grond waarvan is het afgewezen dan? ik vind het er namelijk wel heel lekker uit zien allemaal.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 23:36 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Toch even melden: nadat mijn oesters met kimchi consomme (Lighting/shadow/exposure issues) en bovenstaande gegrillde groenten (Photo/food composition) keihard waren afgekeurd bij foodgawker, vandaag dan toch eindelijk een goedkeuring van mijn hier al eerder geposte chocolade-koffie-whiskey brownies.
Zit erover te denken om op flickr een groep te beginnen met foodgawker rejects. Best leuk om te zien wat ze zoal afwijzen. Maar ja, het heeft ook wel iets supersneus, zo'n clupje, dus toch maar niet...
(maar een tag "foodgawker-reject" kan misschien wel leuk zijn...)
Kimchi consomme, reden afwijzing: Lighting/shadow/exposure issuesquote:Op woensdag 2 juni 2010 14:05 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
op grond waarvan is het afgewezen dan? ik vind het er namelijk wel heel lekker uit zien allemaal.
Staan je foto's op flickr? Of wil je hier op Fok een rejectclubje maken?quote:Op woensdag 2 juni 2010 15:17 schreef prinseszondererwt het volgende:
Ik doe mee met je clubje, heb er ook nog niet veel doorheen gekregen daar.
heb je daar een recept van ?quote:Op maandag 12 april 2010 17:35 schreef ColdFeet het volgende:
Crème brulée met witte chocolade en frambozen, mmm
Wat is er zo bijzonder aan die eieren?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |