Hmm oke.quote:Op zaterdag 27 maart 2010 14:11 schreef Yvesss het volgende:
Nee, wat jij hebt is met rijsmiddel. Veel duurder, trouwens.
Die site doet het niet bij mij.quote:Op zaterdag 27 maart 2010 14:21 schreef Yvesss het volgende:
http://prj58965.aveve.be/Default.aspx?tabid=6463&ProductID=00945_NED&language=nl-BE
Deze moet je hebben. En het is juist de gisting die allemaal dingen met de smaak doet. Liefst de lange koude gisting. Doe ik eigenlijk altijd al, maar het fijne weet ik er niet van. Zometeen een flesje weizenbier meenemen, naar de tip van Terpentin07.
Klopt.quote:Op zaterdag 27 maart 2010 14:30 schreef Yvesss het volgende:
Gewoon soezie in google, de site is wat traag. Er staat geen aanvullende info op, dus verder niet zo belangrijk. De pizza die ik gisteren had, daar vond ik de bodem ook wat flauw van. Teveel zout is niet goed, maar te weinig zout is eveneens waardeloos.
Er staat eigenlijk alleen 'meel voor witbrood op'.quote:Op zaterdag 27 maart 2010 14:50 schreef Yvesss het volgende:
Die lijkt me goed. Hoe ziet dat eruit? Want suprima plus is het meest basic witbroodmeel in het assortiment van soezie.
Bio witbrood = bio pizza's. Mooi, toch?quote:Op zaterdag 27 maart 2010 14:58 schreef Bortecinem het volgende:
Dit is het goede plaatje:
[ afbeelding ]
Ik zal voor morgenochtend pretzels maken.
Haha.quote:Op zaterdag 27 maart 2010 15:05 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Bio witbrood = bio pizza's. Mooi, toch?
Dat klinkt vrij vaag. Enigszins komisch ook, enorm zelfsquote:Op zaterdag 27 maart 2010 15:54 schreef LieLie het volgende:
Er staat alleen iets over vochtigheid op. Verder niet.
Ja, Rummoquote:Op zaterdag 27 maart 2010 16:01 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Dat klinkt vrij vaag. Enigszins komisch ook, enorm zelfs
Heeft het spul een merk?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |