als je dat hebt maak dan alvast porties deeg en laat ze daarna ff een kwartiertje rijzen. Doordat er dan weer lucht in komt wordt het deeg wat minder massief en beter uitrekbaar/kneedbaarquote:Op zaterdag 20 maart 2010 21:08 schreef Erasmo het volgende:
Heel raar, mijn deeg heeft een kauwgomachtige structuur, maar ik het recept van de OP gevolgd... Anyway hopen dat een beetje meel erbij het oplost
Ah, oké!quote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:
neuh.. maar het wordt wel prut als 't goed is na een kwartiertje
Ja echt! Ga je je toch zorgen makenquote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:16 schreef motorbloempje het volgende:
ja, vies he??
mijn zat ook zo te kijken van ' wtf.. '
dan kan je toch niet typen op je toetsenbord ......quote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:22 schreef LieLie het volgende:
Nu heb ik een niet kneedbare natte massa..
gewoon helemaal omheen wikkelenquote:Op dinsdag 23 maart 2010 11:31 schreef LieLie het volgende:
Ik ben benieuwd, doch niet overtuigd dat dit lukt
En waarom wil vershoudfolie niet gewoon plakken??
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |