abonnement Unibet Coolblue
pi_79212599
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 14:58 schreef sig000 het volgende:
Tip voor in de gewone oven, gebruik bakpapier op het ovenrooster in plaats van de bakplaat.
Wordt de bodem beter.
Moet je wel voorkomen dat je dit krijgt: Dus niet te dik beleggen zodat het te zwaar wordt. En te dun bakpapier gebruiken.

  dinsdag 16 maart 2010 @ 15:30:48 #52
98135 TeleluvR
Maar een Gretsch is ook goed!
pi_79212903
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 14:58 schreef sig000 het volgende:
Tip voor in de gewone oven, gebruik bakpapier op het ovenrooster in plaats van de bakplaat.
Wordt de bodem beter.
ik vind dat zo'n gehannes... Krijg je een ribbeltjesbodem
pi_79213665
quote:
Op maandag 15 maart 2010 19:29 schreef MissMSX het volgende:
OK, hier kom ik dan met m'n boerenpizza:

[ afbeelding ]
Die ziet er lekker uit Wat voor vlees heb je gebruikt?
3x links is ook rechts
When a yawn turns beautiful: https://www.youtube.com/watch?v=GZlJo4Bvzt4
  dinsdag 16 maart 2010 @ 16:17:04 #55
17979 MissMSX
Knightmare
pi_79214925
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 15:50 schreef Parlay het volgende:

[..]

Die ziet er lekker uit Wat voor vlees heb je gebruikt?
Owh ja, de ingredienten ,op volgorde :
- Bodem uit een pakje
- Kaas
- Salami
- Prei
- Ui
- Paprika
- Olijven en zilveruitjes
- Italiaanse kruiden
Het is maar FOK!... Look at it this way: in a hundred years, who's gonna care?
50.000 O+
pi_79215185
Afgelopen weekend een pizza gehaald, maar die viel zo tegen dat ik ze voortaan toch maar zelf maak
2 keer gedaan nu, met wisselend succes
Gebruiken jullie het (deeg)recept uit de OP? Ik heb nooit zin om te wachten op het rijzen enzo
  dinsdag 16 maart 2010 @ 16:24:57 #57
17979 MissMSX
Knightmare
pi_79215351
Ik ga binnenkort wel eens echt 'echte' pizza proberen te maken i.p.v. mijn 'boeren'pizza.
Dat rijzen valt best mee qua wachten. je moet het alleen niet doordeweeks snel na je werk willen doen
Het is maar FOK!... Look at it this way: in a hundred years, who's gonna care?
50.000 O+
pi_79234059
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 15:27 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Moet je wel voorkomen dat je dit krijgt: Dus niet te dik beleggen zodat het te zwaar wordt. En te dun bakpapier gebruiken.

[ afbeelding ]
Daar zie ik geen bakpapier.

Bak ze zelf met dikke laag bolognese saus met tonijn veul kaas en turkse worst.
pi_79234206
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 15:34 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

ik vind dat zo'n gehannes... Krijg je een ribbeltjesbodem
Je krijgt inderdaad wel wat ribbels in de bodem.
Verhouding bodem en beleg moet wel beetje kloppen.
pi_79237753
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 16:17 schreef MissMSX het volgende:

[..]

Owh ja, de ingredienten ,op volgorde :
- Bodem uit een pakje
- Kaas
- Salami
- Prei
- Ui
- Paprika
- Olijven en zilveruitjes
- Italiaanse kruiden
Ik dacht iets van reepjes vlees te zien, maar dat zullen stukjes paprika zijn denk ik. Zilveruitjes, goed idee
3x links is ook rechts
When a yawn turns beautiful: https://www.youtube.com/watch?v=GZlJo4Bvzt4
pi_79282883
quote:
Op maandag 8 maart 2010 10:29 schreef DrukVout het volgende:
Heb een foto gemaakt, maar die staat op de camera die thuis ligt.
Bij deze dan eindelijk:

  vrijdag 19 maart 2010 @ 15:34:52 #62
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_79339459
quote:
Op maandag 15 maart 2010 15:21 schreef motorbloempje het volgende:
even een vraagje...

ik kan hier dus in de buurt zo snel niet vinden waar ik type 00 bloem vandaan kan halen..
De molen (st.Annamolen) hier vertelde me dat veel italianen wel bij hun het bloem halen, maar dat als ik echt type 00 wil ik naar Duitsland moet (zit hier 10km verderop ).

Jumbo heb ik gehoord dat ze het verkopen, maar die zit hier niet meer in de buurt.. dus iemand een idee?
Cook & Co in de molenpoort verkoopt het ook
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_79339581
Ja, Oil&Vinegar ook, maar dat is zo duur per pakje van 500 gram
Ja doei.
  vrijdag 19 maart 2010 @ 15:39:54 #64
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_79339662
Dat wel ja, misschien is het bij La Padella aan de Daalseweg goedkoper, hoewel dat ook een speciaalzaak is.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_79339696
La Padella.. *noteert* dank! Zal 's kijken!
Ja doei.
pi_79342090
Jeej, vanavond gaan we pizza maken! Een Margherita en een met ham (nouja, Tiroler speck), champi's en paprika. Als ze mooi worden post ik wel foto's .
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_79364520
quote:
Op donderdag 18 maart 2010 08:03 schreef DrukVout het volgende:

[..]

Bij deze dan eindelijk:

[ afbeelding ]
Die ziet er wel erg tof uit.

Die grijze randjes komt door de foto?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2010 04:24:49 ]
pi_79365642
quote:
Op vrijdag 19 maart 2010 15:40 schreef motorbloempje het volgende:
La Padella.. *noteert* dank! Zal 's kijken!
1,90 per kilo daar kunnen 6 pizza's uit! Prima!

Mozarella en kaas zijn al in huis, straks nog wat ingredienten halen en dan gehts los!
Ja doei.
pi_79368013
Die van mij waren lekker maar de oven was niet heet genoeg denk ik (combi-magnetron). De korst wilde niet echt rijzen tijdens het bakken, dat was erg jammer.
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_79376683
mijn deeg het is prachtig! Nu al, en het mag nog een uurtje rijzen
Ja doei.
  zaterdag 20 maart 2010 @ 17:07:15 #71
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79377230
Morgen is het weer pizzadag hier, is het verstandig om nu al het deeg te maken en het vannacht te laten rijzen?
pi_79377318
in de OP staat dat het zelfs een aanrader is!
Ja doei.
  zaterdag 20 maart 2010 @ 17:30:56 #73
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79378084
Hoe kan ik daar nou weer overheen lezen
pi_79379904
Vanmiddag een 'lunch' pizza gemaakt van het overgebleven deeg van gisteren. De korst was een stuk beter! . Waarschijnlijk omdat ik het deeg iets zachtzinniger heb behandeld, meer uitgerekt ipv. platgewalst .
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_79381757
Wat een avontuur! De eerste pizza ging niet helemaal geweldig qua deeg, maar bij de tweede had ik 'm door. Niet gerold, maar gerekt 'in de lucht' en daarmee een prachtige dunne korst gekregen!!!!!!

Samen met goed geteamworked om de pizza's in en uit de oven te krijgen en ook pas bij pizza twee de handigheid bedacht van 'eerst op bakpapier leggen, daarna op de plaat'

Weet nu wel helemaal hoe het moet voor de volgende keer en dan hebben we twee prachtig ronde pizzas met een flinterdun met knapperig bodempje

zo even een fotoserietje plaatsen, want heeft voor fotograaf gespeeld

[ Bericht 0% gewijzigd door motorbloempje op 20-03-2010 19:22:30 ]
Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')