abonnement Unibet Coolblue
pi_79884007
quote:
Op vrijdag 2 april 2010 21:17 schreef LieLie het volgende:
Hij was echt goed gelukt! Krokante bodem ook, en dat zonder pizza-oven of steen
Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
pi_79884055
quote:
Op vrijdag 2 april 2010 21:26 schreef Yvesss het volgende:

[..]

Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
kan prima! Alleen wel wachten met het doen van bakpapier op de plaat die verschrompelt als je 'm mee laat opwarmen
Ja doei.
pi_79884064
quote:
Op vrijdag 2 april 2010 21:26 schreef Yvesss het volgende:

[..]

Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
pi_79884451
quote:
Op vrijdag 2 april 2010 21:27 schreef LieLie het volgende:

[..]

Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
Als dat goed gaat, en dat gaat het, zo te horen, zou ik een eventuele pizzasteen gewoon laten voor wat hij is.
Ga zo door!!!
pi_79885593
Dat is wel een goede tip. Ik maakte eerst altijd mn pizza op papier op de plaat. En deed dit dan in in de oven als ie warm was. Maar de plaat eerst verwarmen is natuurlijk erg slim.
  zaterdag 3 april 2010 @ 11:25:24 #256
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_79896725
quote:
Op vrijdag 2 april 2010 21:27 schreef LieLie het volgende:

[..]

Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
Gebruiken jullie hetelucht of conventioneel?
pi_79896779
quote:
Op zaterdag 3 april 2010 11:25 schreef Redcoon het volgende:

[..]

Gebruiken jullie hetelucht of conventioneel?
Hetelucht.
  zaterdag 3 april 2010 @ 12:58:39 #258
221912 minilot
Nancy boy
pi_79899089
quote:
Op vrijdag 2 april 2010 20:58 schreef LieLie het volgende:


[ afbeelding ]
Ik kan niks over de bodem zeggen als ik er niet in gebeten heb..

Maar de pizza ziet er in elk geval ontzettend tof en zeer smakelijk uit!
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 3 april 2010 @ 18:19:20 #259
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_79909179
Had vanavond ook pizza willen maken met pizzameel van Soezie maar onze Welkoop had het niet en ik had geen zin in knoeien, heb nu wel gist in huis dus hopelijk heb ik volgende week zin om te maken.

Het ziet er iig heerlijk uit allemaal
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_79909491
Bedoel je nu soezie pizzameel of soezie suprima plus? Je hebt gist, voor het kant en klare pizzameel zou je dat niet nodig hebben gehad. Dat is zelfrijzend.
  zaterdag 3 april 2010 @ 18:38:50 #261
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_79909708
Nee pizzameel maar dat hadden ze niet, nu wel gist meegenomen om ooit eens met bloem een deeg in elkaar te draaien... Suprima plus hadden ze trouwens ook niet....
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_79910128
Dan heb je gewoon dubbel pech. Het moest zo zijn. Of iedereen is paasbroodjes aan het bakken.
Flinke zakken, de suprima plus. 2,5 kg. Ik neem er altijd 2 mee.
pi_79926923


nom!
Ja doei.
pi_79934999
quote:
Op zondag 4 april 2010 11:05 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]

nom!
Ziet er goed uit!!
pi_79969111
Idd. Die kan zo in een kookboek.
pi_79969774


hij was ook zeer lekker
Ja doei.
pi_79970396
Dat kan niet anders. Ik zie dat paprika op de pizza behoorlijk populair is, ik doe het zelf ook vaak.
Maar ik meen ergens gelezen te hebben dat dat in Napels taboe is. Net als bijvoorbeeld ananas.
Gelukkig zijn we niet in Italië.
pi_80021989
Vandaag de gist binnen gekregen. Ben benieuwd.
  woensdag 7 april 2010 @ 23:09:53 #269
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_80066480
Zag vandaag in een AH XL (Maassluis, ZH) een pakje "Farina di Grano Tenero Tipo 00" a 500 gr voor ¤0,99.

Is dat wat, of is het juist net weer het verkeerde type meel?
pi_80104081
Bedoel je dan deze?
Die heb ik weleens zien liggen in de XL, het leek me zo'n standaardmix. Maar er staat met gist.
Je hele omschrijving kan ik niet op het etiket ontwaren. Zoals je het beschrijft, klinkt wel OK, een buil kun je niet vallen voor die euro, probeer het eens. En keep us posted.
pi_80106909
quote:
Op donderdag 8 april 2010 22:30 schreef Yvesss het volgende:
Bedoel je dan deze?
Die heb ik weleens zien liggen in de XL, het leek me zo'n standaardmix. Maar er staat met gist.
Je hele omschrijving kan ik niet op het etiket ontwaren. Zoals je het beschrijft, klinkt wel OK, een buil kun je niet vallen voor die euro, probeer het eens. En keep us posted.
Het is in ieder geval beter dan die Koopmans zooi kan ik uit eigen ervaring melden.
pi_80113572
quote:
Op maandag 5 april 2010 16:35 schreef Yvesss het volgende:
Dat kan niet anders. Ik zie dat paprika op de pizza behoorlijk populair is, ik doe het zelf ook vaak.
Maar ik meen ergens gelezen te hebben dat dat in Napels taboe is. Net als bijvoorbeeld ananas.
Gelukkig zijn we niet in Italië.
Ik moet vaak bij pizza zaken ook apart paprika op de pizza bestellen
  vrijdag 9 april 2010 @ 09:56:59 #273
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_80114097
quote:
Op donderdag 8 april 2010 22:30 schreef Yvesss het volgende:
Bedoel je dan deze?
Die heb ik weleens zien liggen in de XL, het leek me zo'n standaardmix. Maar er staat met gist.
Je hele omschrijving kan ik niet op het etiket ontwaren. Zoals je het beschrijft, klinkt wel OK, een buil kun je niet vallen voor die euro, probeer het eens. En keep us posted.
Dat kant-en klare pakje stond ernaast

Die van mij was zonder gist, ik heb gisteren het deeg gekneed en het staat nu op me te wachten in de ijskast.

Vanavond volgt een update.
pi_80114112
die van Koopmans is idd echt heeeel slecht! en vies! Dit zat in mijn kerstpakket vorig jaar
Ja doei.
  vrijdag 9 april 2010 @ 10:08:34 #275
294731 Mixende_match
Matchende mix
pi_80114378
Oeeehh ik heb oook een heerlijke pizza gemaakt (al zeg ik het zelf :p)
ook met gewone oven... Normaal is hij niet zo krokant,had altijd beetje kleffe bodem,terwijl de ingredienten die erop zaten al goed waren....

Nu heb ik dus ook die plaat er in laten staan en op het bakpapier gemaakt, en toen in de oven!

Mjammiee! Ik zal zo foto er op zetten!
~ Bonito La Risa ~
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')