abonnement Unibet Coolblue
pi_259309
quote:
op 04-15-2000 om 04:25 AM schreef fondaco het volgende:
Prima analyse.
Vraag me toch af, wat er achter de persoon Büllent steekt? Hij verlaat de bus min of meer als een geestelijk wrak, maar bedankt dan (net zoals Jop) zijn kwellers.


Fondaco,
vergeet niet dat Büllent vanuit zijn religieuse achtergrond en cultuur, alléén al ontzettend 'in gevaar kwam' door de botte 'come-on's van Bianca, om voor zijn hele achterban z'n gezicht te verliezen, zelfs al zou hij geen millimeter op Bianca's agressieve 'avances' zijn ingegaan.

Eén en ander kàn hem ook versterkte camera-bewustheid hebben gegeven, om te beseffen dat - in het hypothetische geval dàt hij ooit een keer 's nachts met Esmeralda zou hebben 'geknuffeld' - SBS6 deze beelden dan vast zou bewaren tot een geschikt moment en ze dan - 'tijdloos' als ze kunnen worden gebracht door geen dagelijks veranderende omgevings-details - in zijn 'nadeel' uit te gaan zenden: nadeel niet voor het 'spel', maar voor zijn reputatie.

Ik denk dat bovenstaande twee 'mogelijke oorzaken' zwaarder zouden wegen dan de evt. 'psychische burn-out' die Büllent zelf opgaf, met als illustratie toch betrekkelijk weinig indruk makende voorvallen.

Tenslotte: het volkomen kritiekloos ontzag voor "De Produktie" is een gegeven, dat de gemiddelde mens-voor-een-TV-camera nou eenmaal (helaas) kenmerkt. Jop gaf hetzelfde voorbeeld.

pi_259310
quote:
op 04-17-2000 om 03:58 AM schreef Moor het volgende:
vergeet niet dat Büllent vanuit zijn religieuse achtergrond en cultuur, alléén al ontzettend 'in gevaar kwam' door de botte 'come-on's van Bianca, om voor zijn hele achterban z'n gezicht te verliezen, zelfs al zou hij geen millimeter op Bianca's agressieve 'avances' zijn ingegaan.


Bedankt! Dit zou een heleboel kunnen verklaren. Ook waarom zo'n onschuldig knuffeltje opgeblazen kon worden tot een "orgie" van beschuldingen.

pi_259311
quote:
op 04-15-2000 om 02:24 PM schreef Quenda® het volgende:
Ook hier kan ik niet meegaan in "jou gedachtegang", aangezien er geen sprake was van een mogelijke gele kaart, de redactie schreef namelijk letterlijk, dat door de vakantie de regels niet zo nauw waren genomen...hierbij haalde zij enkele dingen aan, waaronder onder andere het overmatige contact tussen de passagiers en de redactie, en inderdaad "iemand die zich terug had getrokken zonder microfoon"...
Uiteraard wilden de aanwezigen toen weten om wie dat ging, zij hebben hierop geen antwoord gekregen, dus vulden zij het allen, zelf in.
Het laptop "gesprek" vermelde toen wel, dat NA de vakantie, de regels weer als vanouds waren, en er strenger opgetreden werd bij het overtreden van de regels.


Van Sanne - 13 April 2000 @ 18:12.
Iwan leest een bericht van de redactie via de laptop voor: "Deze week is er weer een paar keer gefluisterd in de slaapkamer"" Bianca gaat verder: "En -verdrietig of niet- iemand heeft zich teruggetrokken in de douche zonder microfoon.Dat kunnen wij niet toestaan. Anders kunnen we de 1april grap van de camera in de douche waar gaan maken." De bussagiers vragen wie zich niet aan de regels heeft gehouden. Tessa en Antonette zeggen dat zij het niet waren.Bianca zegt zeker te weten dat het Esmeralda was die in de douche heeft zitten huilen.

Er mogen er 2 bellen, Antonette wil graag bellen.Bianca leest voor: "Is Antonette niet net geweest met bellen?"Antonette heeft vorige week voor het laatst gebeld. Redactie meldt dat de zomertassen niet worden gegeven zolang het koud is.Iwan: "Maar de kijker wil toch ook wat?"

Tessa vraagt hoe het nou zat met het fluisteren. Iwan zegt: "Nee joh, laat maar."

Dit artikel is overgenomen uit de streamverslagen.
Ik moet me wel heel sterk vergissen, indien dit niet, zoals men het in de voetballerij noemt, een poging is om iemand een gele kaart aan te smeren.

Trouwens Ant kwam zaterdagavond naar aanleiding van de stoeipartij van Bül en Es in het water ook nog leuk uit de hoek, toen zij snerend opmerkte, dat het allemaal prachtig in scene was gezet. Jaloezie en de angst, dat e.e.a. de twee in het water wel eens pollcentages op kon leveren, droop uit haar stem.

Sorry voor de late reaktie, maar ik was het weekend afwezig.


  maandag 17 april 2000 @ 06:59:00 #29
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_259312
wat heerlijk dat de dubbele verslagen elkaar vaak zo aanvullen Fondaco
Quote streamverslag 13 April:
Redactie: vanaf morgen is de vakantie weer afgelopen....
Tessa: dus regels gaan aangescherpt worden
Iwa"n: goedzo Tessa....
Tessa: dat betekent dat vanaf morgen
Redactie: dat betekent onder andere,
Iwan: geen communicatie met buitenstaanders, niet met schoenen op het bed....
Iwan: oh, vanaf maandag, dan hoeven we morgen, zaterdag en zondag niet te werken....maken we er een gezellig weekend van....
>Redactie: doordat er vakantie was, is er nogal wat contact geweest met ons, maar de communicatie verloopt nu voornamelijk weer via de laptop.
Deze week is er weer een paar keer gefluisterd in de slaapkamer
Bianca: van mij weten ze het....ik kon er nix aan doen vanwege m'n stem
Redactie: en er heeft iemand zich teruggetrokken,in de douche, zonder microfoon, dat kunnen wij niet toestaan
Bianca: ow, dat was Esmeralda
Tessa: ja, dat weten we, dat weet iedereen dat dat tegen de regels is.
Redactie: anders kunnen we de 1 April grap van de camera in de douche , wel waar maken
>
________________
Het kwam er dus op neer dat de redactie in de vakantie, soepel omging met de regels, maar wel even aangaf bij welke dingen men tijdens de vakantie, een oogje had dichtgeknepen.
Verder vermelden zij dat er na de vakantie, weer de gewone regels gelden.

pi_259313
quote:
op 04-17-2000 om 06:59 AM schreef Quenda® het volgende:
wat heerlijk dat de dubbele verslagen elkaar vaak zo aanvullen Fondaco


Oké en bedankt voor aanvulling.

  dinsdag 18 april 2000 @ 01:58:00 #31
272 R@b
No-nonsens
pi_259314
quote:
op 04-15-2000 om 09:51 PM schreef dilbert het volgende:
leuk r@b (wanneer update je je site nog eens?)


Wanneer mijn provider eindelijk eens mijn nieuwe passwoorden opstuurt. Die ze veranderd hebben sinds ze gehackt waren 2 weken terug.

Ik heb iedere dag gebeld waar ze bleven en ben zelfs op het hoofdkantoor geweest vandaag. Schijnt dat ze nu echt komen. Zoniet ga ik morgen weer langs, wat dit is een grote schande natuurlijk.

Ik kan mijn email niet lezen en niet meer bij mij page komen ( lees: updaten)

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_259315
quote:
op 04-15-2000 om 02:35 AM schreef R@b het volgende:

De Bus, je zal er maar inzitten .......... Inderdaad.

voor SBS6:
De Bus, je zult er maar mee zitten (in je maag)


Tja, en ondanks (dankzij?) al dat geklungel van SBS hebben ze iets bereikt wat Veronica met BB nauwelijks is gelukt maar waar ze wel op uit waren: real-life de slechtere kanten van mensen laten zien (GTST, maar dan in het echhie).
Dan denk ik aan Tessa met haar pogingen tot het buitensluiten van met name Esmeralda. Dan denk ik aan Bianca die t.o.v. Esmeralda weinig integer overkomt.
En dan denk ik aan de opgefoktheid van Seki en de ruzie tussen Job en Azis.
Zo had Veronica BB ook een beetje bedoeld (en ik ben er van overtuigd dat ze er minder van kregen dan ze gehoopt hadden)

Psychologen waarschuwden vooraf voor de gevaren van BB voor de bewoners. Laten we eerlijk zijn Moor, het viel uiteindelijk mee (al weet ik niet hoe de ex-bewoners hun leven uiteindelijk hebben opgepakt, dus misschien ben ik te voorbarig). Maar nu SBS wel in staat blijkt om de negatieve menselijke kanten succesvol op te roepen zijn de waarschuwingen van die zelfde psychologen alsnog akelig actueel geworden.

The trick is to keep breathing
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')