abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 15 april 2000 @ 02:35:00 #1
272 R@b
No-nonsens
pi_259284
De Bus je zal er maar inzitten, wordt: De Bus je zal er maar in hebben gezeten.

Totnu toe is er van de hoop van de bussagiers dat ze als bekende en vooral populaire Nederlanders de Bus uit konden stappen niet veel terecht gekomen.

Was je bij Big-Brother een ster wanneer je gewoon 4 weken op je reet had gezeten en werd weggestemd, bij De Bus lijkt alleen hoon en spot de ex-bussagiers te vergezellen.

ESMEE: Als eerste vertrokken en daarom nog het minst beschadigd. Komt altijd trouw opdraven bij LIVE-uitzendingen en altijd aanwezig op feestjes van ex-bussagiers. Wilde vooral leuke dingen gaan doen na de bus en alles meemaken. Zo deelde ze mee in het KRO-programma Ochtend TV, achteraf het enige programma waar ik haar buiten de Bus om gezien heb.

BART: Ging al af als een gieter in De Bus met zijn weeklaag tegen Esmeralda over zijn verliefde gevoelens, en hoe mooi en lief zij wel niet was. Stortte bijna in elkaar toen deze liefde niet werd beantwoord en zette zich geweldig te kakken met zijn opmerking dat Esmeralda natuurlijk niet intiem met andere bussagiers moest worden, omdat hij anders gekwetst werd. De eerste de beste stemming was meteen een mooie gelegenheid voor de andere bussagiers om zich van hem te ontdoen.Draaft ook trouw op bij Live uitzendingen en feestjes en heeft zowaar mogen aanschuiven bij Barend en van Dorp. Verder is het over en uit voor deze loverboy, maar hij schijnt , net als Esmee, zijn eigen website te onderhouden.

WILLEKE: Is achteraf gezien nog redelijk ongehavend uit De Bus gekomen. We vergeten snel haar onsmakelijke verhaal over menstruatie en rood geworden slipjes en herinneren ons haar man die als een dwaas door de hekken stond te schreeuwen. Ze kreeg van SBS6 zelfs en waarschuwing toen manlief zelf geen beslissing durfde te nemen over de aankoop van een tweedehands autootje en wanhopig contact met haar bleef zoeken.Ik heb haar na de Bus niet in een ander TV-programma kunnen ontdekken (goddank) maar ik volg koffietijd niet, dus wie weet heeft ze daar opgetreden. Draaft wel op bij feestjes in de Clown en tijdens de LIVE-uitzendingen.

SEKI: Werd als eerste door SBS6 verwijderd, nadat men hem zat was. Verzonnen werd een vaag verhaal over een anoniem telefoontje, waar SBS dan wel weer opvallend open over was. Programma directeur Bart in t Hout sprak van ernstige beschuldigingen, maar benadrukte dat Seki vrijwillig was opgestapt. Hoe "vrijwillig" dat was weten we inmiddels. De helft van Nederland houdt zijn ramen en deuren potdicht als men alleen maar denkt dat Seki door de straat komt lopen. Reputatie voorgoed naar de maan, alhoewel hij met een rechtszaak wellicht nog het een en ander kan redden. Nog niet op TV gezien, of ik moet opsporing verzocht gemist hebben

AZIZ: Wandelend drama in en buiten de Bus. Zijn liefde voor Katja werd breed uitgemolken en toen men het welletjes vond werd hij in een één-tweetje met Jop gedumpt. Het merkwaardige imago dat hij nu bezit, heeft hij echter meer aan zich zelf te danken dan aan SBS6, dus voor hem kan het niet meer beter worden. Werd na zijn opstappen nog wel even tussen neus en lippen door geconfronteerd met een verbrande woning, waar hij zich zelf bijna elektrocuteerde, en met het feit dat hij ooit bij een poging tot inbraak betrokken zou zijn geweest. Dit laatst werd door SBS6 noch ontkend noch bevestigd, en zo blijf die roddel vrolijk door bestaan. Mag als troost met zijn zoontje een weekendje naar Disneyland bij Parijs (waar kinderen onder de 4 toch al vrij toegang hebben) Mocht zowaar bij Paul de Leeuw aanschuiven en werd nog redelijk in zijn waarde gelaten ook (was ook een te makkelijk slachtoffer voor Paul geweest) Gaat voorlopig vooral Knallen met Jop.

JOP: Werd na een vechtpartij van 5 jaar geleden, waarvoor hij al lang en breed was gestraft en waarvoor hij al boete had gedaan, onbarmhartig de Bus uitgegooid. Onder het motto dat bussagiers van ONBESPROKEN gedrag moesten zijn werd hij ten aanzien van meer dan één miljoen kijkers huilend en snotterend in beeld gebracht toen hij De Bus moest verlaten. Zijn vriendin die zo wat stikte van verdriet werd tot 3 dagen erna breeduit in beeld huilend op de schommelbank uitgezonden. Schijnt nu weer volop te knallen in de Clown, en maakt zich niet meer druk over de eis van onbesproken gedrag. Terwijl dat meer dan terecht zou zijn, daar SBS6 zelf alcholist Hans kraaij jr. in dienst heeft (die zelfs verzet bij aanhouding pleegde)en Willibord F. In de jaren 80 bekend geworden met een fake reputatie over handel in menselijke lichaamsdelen, waarna hij kon vertrekken bij de KRO.

BÚLLENT: Zijn reputatie als agent stond al onder druk sinds hij Seki huilend in zijn armen had gesloten bij diens vertrek. Zijn geestelijke stabiliteit (toch een pre voor een politieagent) liep steeds meer terug, wat resulteerde in een onbezonnen actie met een auto en het uitsnauwen van Bianca en Esmeralda. Stapte op weg naar Rosmalen uit De Bus en zal vooral spijt hebben dat hij dat niet eerder in Baarn heeft gedaan. Zal er als agent toch niet beter op gewaardeerd worden, door deze kandidaatstelling in De Bus. Als hij niet oppast eindigt hij bij de beveiliging, waar door zijn verblijf in de bus, veelvuldig kennis mee heeft kunnen maken.

IWAN, ANTONETTE, TESSA, en ESMERALDA : Leven nog, en daar valt nog niets definitiefs over te zeggen. Mocht een van hun de hoofdprijs winnen (en dat gebeurd!) maakt dat een hoop goed. maar dan ook alleen voor de winnaar. Valt me wel op dat Iwan zich redelijk staande houdt, en dat Esmeralda wel erg veel zenuwachtig lacht. hihihehehihi ..... ( Het door Seki geschapen beeld van huppelkutje is ze nog steeds niet kwijt) Verder werden de bussagiers natuurlijk stevig afgekraakt (Aktueel) door Seki, iets wat ex-Big-Brother bewoners niet overkwam.

BIANCA en ERIC: Mogen een beetje meehuppelen in De Bus, maar wat ze ook doen, ze zullen toch door het publiek en uiteindelijk de oude garde, worden weggestemd. Bianca heeft haar eerste zenuwinzinking al bijna te pakken nadat Búllent niet langer door haar wenste te worden aangeraakt. Valt ook niet mee voor een blondine, die zich als feestbeest door Zaandam (o.a de Clown) voortbewoog (haar stem heeft er nog last van)

SYLVANA: Gaat voorlopig alleen maar af. Kan me uit een interview van vlak voor De Bus herinneren dat zij dit zag áls de kans om serieus hogerop te kunnen. In haar laatste column in de Veronica gids (ook al geen hoogvlieger die column) spreekt zij zelfs de wens of niemand meer tegenover haar over De Bus wil beginnen, als ze in haar vrije tijd is.Zij is ook niet verantwoordelijk voor de personen die er in zitten.

KATJA: Deed nooit mee maar werd toch beschadigd. Doordat Aziz wekenlang over haar liep te kwijlen werd ze menigmaal in het programma betrokken. Toen ze uiteindelijk verklaarde dat ze Aziz wel als Maatje wilde maar niet voor in bed, mocht ze nog bij het vertrek van Aziz figureren. Hierna werd ze zonder weerwoord door Aziz, op schandelijke wijze, in een Live-uitzending, aan de kant geschoven. Ze was alleen maar op populariteit uit , verklaarde Aziz,...... ja ja hij niet zeker.

DE BUS: Zelfs De Bus gaat af. Kan niet meer in het openbaar vertoond worden zonder bekogeld te worden met straatmeubilair. Kreeg toen hij bovenop een parkeergarage stond in Den Haag zelfs lawine pijlen voor zijn kiezen, waarschijnlijk in de hoop,dat het gevaarte, net als een lawine, naar beneden zou storten.

De Bus, je zal er maar inzitten.............................Inderdaad.
Of voor SBS6: De Bus, je zult er maar mee zitten (in je maag)


------------------
Actuele De Bus MP3's http://home.soneraplaza.nl/mw/prive/eldo/debus

[Dit bericht is gewijzigd door R@b (Datum 15 April 2000).]

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  zaterdag 15 april 2000 @ 02:40:00 #2
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_259285
Ik denk dat de Internet-Bussers hier op Fok nu echt massaal beschouwend kijken naar het tv-gedrocht, that is De Bus. En dat is alleen maar goed.

Rob, je hebt het mooi verwoord.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_259286
is dit nu humor of realty r@b
je had wat moeten studeren als timmerman of zo
lees het laatste nieuws op www.start-me.nu

  zaterdag 15 april 2000 @ 03:35:00 #4
272 R@b
No-nonsens
pi_259287
Open jij eerst maar eens een normaal topic voordat jij mij gaat lopen becommentarieren mafkees
R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  zaterdag 15 april 2000 @ 03:36:00 #5
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_259288
quote:
op 04-15-2000 om 03:30 AM schreef morrie het volgende:
is dit nu humor of realty r@b
je had wat moeten studeren als timmerman of zo

Ik kan niet voor R@b antwoorden, maar ik vind er eigenlijk niets humoristisch aan. De teloorgang van de Nederlandse televisie is niet iets om te lachen, eerder iets om te huilen!

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  zaterdag 15 april 2000 @ 03:42:00 #6
272 R@b
No-nonsens
pi_259289
quote:
op 04-15-2000 om 03:30 AM schreef morrie het volgende:
is dit nu humor of realty r@b
je had wat moeten studeren als timmerman of zo


Bovendien GA zelf studeren, REALITY is al te moeilijk voor je

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_259290
Gewoon negeren, R@B. Die Morrie hangt me al weken de keel uit met zijn gespam.

On topic: ik denk dat je een aardig overzicht hebt gegeven. Ik wordt er niet vrolijk van.

Ik heb nog één voorspelling mbt Bullent: na de pensionering van Klaas Wilting (over een jaar, geloof ik) zal Bullent de nieuwe woordvoerder van de Amsterdamse politie worden.

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  zaterdag 15 april 2000 @ 04:02:00 #8
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_259291
Tell 'im Rob!

Ik waardeer je topic, en ik ben denk ik niet de enige. De huidige stand van zaken is er een die erg tot nadenken stemt. Iets waar sommigen, zo blijkt, niet tot in staat zijn.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_259292
Prima analyse.
Vraag me toch af, wat er achter de persoon Büllent steekt? Hij verlaat de bus min of meer als een geestelijk wrak, maar bedankt dan (net zoals Jop) zijn kwellers.

Ik mag graag vooruit zien en en kan me de volgende ontwikkelingen voorstellen.

Iwan beseft sinds enige tijd, dat de laatste ronde is ingegaan en dat het van nu af aan ieder voor zich is. Hij heeft hierop zijn presentatie aangepast door een grotere afstand te creëren t.o.v. de anderen ten einde bij stemmingen niet als maten-naaier gebrandmerkt te worden. Ook is hij plotseling veel spraakzamer geworden en probeert zich steeds meer de rol van “bemiddelaar” toe te eigenen. Hij lijkt me de persoon, die desnoods over lijken gaat. Hij voelt zich onmiskenbaar superieur in vergelijking met alles en iedereen en ziet zichzelf als uitverkorene. Het bewijs ziet hij in het doorstaan van de selektie voor de bus, waarop hij meer dan regelmatig zinspeelt. Het verdwijnen van medekandidaten t.g.v. een verleden of uit zwakte versterkt hem in deze gedachte. Daardoor kan hij dan ook volkomen emotieloos het vertrek van Büllent analyseren om dan te concluderen, dat men hem er niet uit krijgt.

Tessa heeft in het begin geprobeerd het lieve onschuldige meisje uit te hangen, maar heeft niet de inhoud om dit lang vol te kunnen houden. Haar toneelspel werd alras doorzien en wat overbleef was een vulgaire intrigant. Dit is dan ook het enige wapen, dat zij in de strijd kan gooien. Men mag dan ook verwachten, dat zij in de tijd tot aan de volgende stemming er alles aan zal doen om een combine op te zetten. Zij beseft dondersgoed, dat zij op de wip zit en dat zij weinig kans heeft om de bank te vermijden. Blijft dus over te marchanderen bij de sterken (niet bank-kandidaten) om op een andere bankzitter te stemmen. Het vertrek van Büllent komt voor haar nu het slechtste uit, omdat Büllent aanhangers wel eens zodanig massief op Esmeralda (haar eerste keuze) kunnen gaan stemmen, dat deze niet op de bank komt. Zij zal dus maatjes proberen te blijven met Iwan en Ant, die op dit moment het voor het Nederlandse publiek nog niet waar kunnen maken om tegen haar te stemmen. Zij kan ook echter nog alles op alles zetten om Esmeralda eruit te pesten in de wetenschap, dat vier niuwe in de bus haar kansen om tot de laatste drie door te dringen alleen maar vergroot. Dit laatste geldt eigenlijk ook voor Ant en Iwan. De wil van Tessa om te overleven kan nog wel eens tot rake uitbarstingen leiden.

Ant hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken, omdat de steun van de Jop-stemmers haar wel van de bank zal houden. Haar vriendschap met Tessa kan haar echter wel eens de kop gaan kosten en het zal dan ook interessant zijn om te zien, hoe zij de noodzakelijke afstand tot Tessa gaat scheppen.

Esmeralda is volgens mij de opgave nabij. Had zij de afgelopen dagen al last van heimwee, het vertrek van Büllent zal haar gevoel van eenzaamheid alleen maar vergroten. Voeg daarbij nog een portie agressiviteit van vooral Tessa en ze zal dan al vlug met al haar naïviteit het onderspit delven.

Eric is volgens mij kansloos, maar heeft nog niet veel te verduren gehad. Ik verwacht echter niet, dat hij door het publiek massaal gesteund zal worden ondanks al zijn pogingen om populair over te komen. Zijn oude vriendschap met Tessa kan binnen de bus echter door combine-vorming voor nog aardig wat geduvel zorgen.

Bianca is een wat slappere versie van Tessa. Haar vriendschap met Esmeralda is echter ogenschijnlijk. Zij kon het tijdens de discussie omtrent een eventuele gele kaart niet nalaten achter de rug van Esmeralda te stoken. Zij zal dus ook voor de kliek van Tessa kiezen ten einde het zo lang mogelijk vol te houden. Denk echter niet, dat zij de volgende stemming overleeft.
Opvallend bij Bianca vind ik, dat zij gekend is in “De Clown” de club van Jop.

Voor de programma-makers is Iwan de ideale kandidaat, omdat juist hij met de minste kleerscheuren de bus zal verlaten en daardoor het best te promoten zal zijn en dus de meeste centjes zal opleveren.
Ant heeft niet genoeg uitstraling om een concurrent te zijn en indien het publiek er anders overdenkt, zal de organisatie wel weer corrigerend optreden.

[Dit bericht is gewijzigd door fondaco (Datum 15 April 2000).]

pi_259293
Exactly Rob. Er zijn inmiddels al aardig wat gekwetste ego's onder de ex-bussers. En dan te bedenken dat er vanaf volgende week drie nieuwen in zitten. Die mensen durven wel!
de Bus....Je zal er maar in zitten!
  zaterdag 15 april 2000 @ 11:13:00 #11
3050 hannus
says hi ...
pi_259294
De spijker op z'n kop R@b, het enge is dat het merendeel van deze conclusies nog voorspelbaar was ook .... brrrrr!
sommiche passahiers drijven wel euns over!
  zaterdag 15 april 2000 @ 11:40:00 #12
2705 cynix
is verdwaald
pi_259295
Ik kan me, helaas, alleen maar aansluiten bij R@b en Fondaco.
  zaterdag 15 april 2000 @ 12:52:00 #13
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_259296
Prima stukje R@b!

Laten we hopen dat Esmeralda niet vrijwillig vertrekt. Dan zouden er meer nieuwen in de bus zitten dan bussagiers van de oude garde.

Ben geen fan van Esmeralda, maar hoop toch dat ze het volhoudt. Al is het alleen maar om tegenwicht tegen de kliek te bieden.

* Sanne vindt Antonette een zelfde natuurlijke schoonheid hebben als Monique vd Ven tijdens Turks Fruit.

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_259297
Ik heb onderstaand bericht maar even uit een ander topic gehaald.

Ik ben er redelijk van overtuigd dat er hooguit 1 van de 'oude pasagiers' de eindstreep haalt en het dan 'net niet' wint.

Van Coos - 15 April 2000 @ 02:43.

--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
op 04-15-2000 om 02:17 AM schreef Sweetheart het volgende:
Wij willen wel kappen maar die arme mensen in De Bus zijn pas op de helft.
Wat staat ons in vredesnaam nog te wachten?!?!
Voor mij is in ieder geval al duidelijk dat -mits ze niet opstapt- Antonette gaat winnen. Dat is toch wel de meest "normale" die er tussenzit.

--------------------------------------------------------------------------------

Sweetheart lees alle topics dit weekend nog eens goed door en je zal er van overtuigd zijn dat er NIEMAND gaat 'WINNEN'. SBS/JdM loodsen 'een uitgezochte' naar de 'hoofdprijs'. Dat hoeft (mark my words) niet persé iemand te zijn die NU al in de Bus zit.


------------------
Wie wint het millioen??
Klik hier


WWDNPVDUSA?? Klik hier

  zaterdag 15 april 2000 @ 14:24:00 #15
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_259298
quote:
op 04-15-2000 om 04:25 AM schreef fondaco het volgende:


Iwan beseft sinds enige tijd, dat de laatste ronde is ingegaan en dat het van nu af aan ieder voor zich is. Hij heeft hierop zijn presentatie aangepast door een grotere afstand te creëren t.o.v. de anderen ten einde bij stemmingen niet als maten-naaier gebrandmerkt te worden. Ook is hij plotseling veel spraakzamer geworden en probeert zich steeds meer de rol van “bemiddelaar” toe te eigenen. Hij lijkt me de persoon, die desnoods over lijken gaat. Hij voelt zich onmiskenbaar superieur in vergelijking met alles en iedereen en ziet zichzelf als uitverkorene. Het bewijs ziet hij in het doorstaan van de selektie voor de bus, waarop hij meer dan regelmatig zinspeelt. Het verdwijnen van medekandidaten t.g.v. een verleden of uit zwakte versterkt hem in deze gedachte. Daardoor kan hij dan ook volkomen emotieloos het vertrek van Büllent analyseren om dan te concluderen, dat men hem er niet uit krijgt.



_____________________
ben het niet helemaal met je eens, Iwan distantierde zichzelf altijd al van de flauwe ruzies en roddelpartijen, ook in het begin.
___________________
quote:

Bianca is een wat slappere versie van Tessa. Haar vriendschap met Esmeralda is echter ogenschijnlijk. Zij kon het tijdens de discussie omtrent een eventuele gele kaart niet nalaten achter de rug van Esmeralda te stoken. Zij zal dus ook voor de kliek van Tessa kiezen ten einde het zo lang mogelijk vol te houden. Denk echter niet, dat zij de volgende stemming overleeft.
Opvallend bij Bianca vind ik, dat zij gekend is in “De Clown” de club van Jop.

___________________
Ook hier kan ik niet meegaan in "jou gedachtegang", aangezien er geen sprake was van een mogelijke gele kaart, de redactie schreef namelijk letterlijk, dat door de vakantie de regels niet zo nauw waren genomen...hierbij haalde zij enkele dingen aan, waaronder onder andere het overmatige contact tussen de passagiers en de redactie, en inderdaad "iemand die zich terug had getrokken zonder microfoon"...
Uiteraard wilden de aanwezigen toen weten om wie dat ging, zij hebben hierop geen antwoord gekregen, dus vulden zij het allen, zelf in.
Het laptop "gesprek" vermelde toen wel, dat NA de vakantie, de regels weer als vanouds waren, en er strenger opgetreden werd bij het overtreden van de regels.

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 15 April 2000).]

  zaterdag 15 april 2000 @ 18:23:00 #16
3137 Bastiaan26
Reality kun je spelen
pi_259299
Reputaties? Volgens mij waren alle geselecteerden reeds in een dead-end, weinig te verliezen als je al geestelijk en maatschappelijk weinig hebt (bereikt).
Er zijn schitterende media-carrières in het verschiet. The only way is up.

Iwan Tekstvast als talkshow-host.
Tessa Stemband in een hoorspel.
Antonette Wereldwijs in reisprogramma.
Esmeralda Minderjarig-imago in een blootblad.
Buellent Heilige Koe in autoprogramma.
Erik in een ochtendgymnastiek-programma.
Aziz in brandweer-reality programma
Bianca Hees als zangeres.
Seki als de Rijdende Rechter.
Jop als presentator van het Nationaal Dictee.


We kunnen weer een hoop kwaliteit in de media tegemoet zien.

Ik zou bijna terugverlangen naar kookgek Willem, zanger Ruud en Chriet-imitator Bart.

Just my two Eurocents.

---
Reality kun je spelen.
pi_259300
Mooi stukje r@b
  zaterdag 15 april 2000 @ 21:51:00 #18
2965 dilbert
wie weet 'n tekst voor hi
pi_259301
leuk r@b (wanneer update je je site nog eens?)

ik denks niet dat iwan gaat winnen, maar juist antonette. volgens mij is zij toch de populairste in nederland. ze is nog niet echt in ruzies betrokken geweest en is heel spontaan!

doe mee aan de nationale actie: laat antonette winnen!

dilbert
http://leden.tref.nl/~geijn
[dé debussite!]

http://www.geijnsite.com [dé debussite]
  zondag 16 april 2000 @ 01:45:00 #19
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_259302
Mooi geschreven analyse R@b. Maar toch vind ik nu al dat Iwan zwaar onvoordelig wordt afgeschilderd in de media en hij maakt het er dan ook naar.
In Kopspijkers werd het wel erg genant met zijn 8 ENNEEEE's op een halve minuut en zijn constante bemoeienis met de inhoud van zijn neus. Verbaal is hij zwak en vertelt alleen maar hele obligate dingen. Als hij maar overal buiten blijft, of tenminste positief in mee deint, denkt hij te kunnen overleven.

Maar ik vind dat zijn gebrekkige sociale intelligentie en de totale afwezigheid van diepgang of enig oprecht medelijden echt evident is en te beschamend voor woorden. Tis inderdaad een slechte robot, die helemaal NOP in huis heeft. Wie hier toch fan van is...

[Dit bericht is gewijzigd door Perico (Datum 16 April 2000).]

  zondag 16 april 2000 @ 01:57:00 #20
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_259303
quote:
op 04-16-2000 om 01:45 AM schreef Perico het volgende:
Verbaal is hij zwak en vertelt alleen maar hele obligate dingen. Als hij maar overal buiten blijft, of tenminste positief in mee deint, denkt hij te kunnen overleven.

Maar ik vind dat zijn gebrekkige sociale intelligentie en de totale afwezigheid van diepgang of enig oprecht medelijden echt evident is en te beschamend voor woorden. Tis inderdaad een slechte robot, die helemaal NOP in huis heeft. Wie hier toch fan van is...


???
sorry hoor, maar als je een tijdje naar de streams luisterd heb je toch een ietwat andere mening. Onafgebroken heeft Iwan (o.a. vanavond) zitten praten.
Heel gezellig , en er was dan ook sprake van een ECHT gesprek.

De anderen "praten"ook wel TEGEN elkaar, maar als Iwan MET iemand praat dan is het echt een gesprek.

er is duidelijk een verschil in "tegen" en "met" iemand praten namelijk.


  zondag 16 april 2000 @ 02:00:00 #21
3050 hannus
says hi ...
pi_259304
Hmmm, mensen hebben het idee dat 'simpel' de kwaliteit heeft van 'oppervlakkig' en dat 'ingewikkeld' de kwaliteit heeft van 'diepgaand'! Het is maar wat je prefereert.
sommiche passahiers drijven wel euns over!
  zondag 16 april 2000 @ 02:01:00 #22
1611 evert
Happiness is the Road!
pi_259305
het is inderdaad onzin om te doen of Iwan zich nu anders gedraagd dan in het begin. Hij heeft zich altijd gedistansieerd van ruzies, roddels, etc.
hij doet nu niet anders, hij is de enige die nog hetzelfde is als bij het begin.
wat moet ik hier nu neerzetten?
  zondag 16 april 2000 @ 09:14:00 #23
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_259306
Had hij maar wat eerder moet babbelen. Ook wanneer er geen ruzies waren was hij stil op de achtergrond aanwezig. Nu er een aantal personen eruit zijn gegaan wordt hij ineens de kletser van de bus.
Voor mij komt hij te laat op gang en vindt ik hem daardoor totaal oninteressant.

  zondag 16 april 2000 @ 10:47:00 #24
2705 cynix
is verdwaald
pi_259307
quote:
op 04-16-2000 om 01:57 AM schreef Quenda® het volgende:
Heel gezellig , en er was dan ook sprake van een ECHT gesprek. De anderen "praten"ook wel TEGEN elkaar, maar als Iwan MET iemand praat dan is het echt een gesprek.

Quenda, ik lees dus echt alles wat los en vast zit hier op het Forum, maar herinner me geen ECHT gesprek van Iwan MET iemand. Help me 's ff aub.

pi_259308
quote:
op 04-16-2000 om 02:01 AM schreef evert het volgende:
het is inderdaad onzin om te doen of Iwan zich nu anders gedraagd dan in het begin. Hij heeft zich altijd gedistansieerd van ruzies, roddels, etc.
hij doet nu niet anders, hij is de enige die nog hetzelfde is als bij het begin.


Ben het niet met je eens dat hij nog hetzelfde is als bij het begin,
hij heeft dat zelf ook toegegeven toen Seki hem verweet dat hij de
eerste weken een gewone rustige jongen was en toen na een paar weken
ineens veel drukker deed, wat hij volgens Seki deed om populair te
doen. Iwan bevestigde dat hij de eerste tijd vrij rustig geweest was,
maar zei dat hij nu eenmaal iemand is die eerst de kat uit de boom
kijkt en als hij zich wat meer op zijn gemak voelde pas los kwam.

En ik ben er van overtuigd dat dat inderdaad zo was en dat Seki met
zijn oordeel ongelijk had, buiten dat is het de normaalste zaak van
de wereld dat je in het begin wat afstand houdt bij mensen die je
nog helemaal niet kent, ik vind het eerder vreemd als mensen direct
al heel popi-jopi tegen volslagen vreemden doen, zoals Esmee bv deed.

De daaropvolgende weken zal hij best op zijn manier wat drukker zijn
geworden, als dagelijkse kijker en lezer van de streamverslagen heb
ik daar echter niet veel van gemerkt, wat ik me als enige nog kan
herinneren is die aanvaring van Iwan met Seki in de tuin en dat was
werkelijk de eerste keer dat ik hem een paar zinnen achter elkaar
hoorde zeggen en verder zag ik hem alleen maar ontzettend veel gapen,
hoorde af en toe dat balkende lachje van hem en als hij al wat zei,
was het, voor mij althans, vrijwel altijd onverstaanbaar gemurmel,
en daarbij een uiterst ongeinteresseerde houding naar zijn omgeving,
hij kwam toen alleen tot leven als hij op uitbraak ging met Jop.

Pas na Jops vertrek hoor ik hem af en toe wat zeggen, maar zoals
gisteren in de uitzending, dat verhaaltje wat hij vertelde over die
sleutels en zijn visie op Bul's vertrek, dat was voor mij dus nieuw.
Maar ik heb inmiddels van Quenda begrepen dat hij dit nu vaker doet,
dus wie weet, wordt 't nog wat.

Waar ik het wel mee eens ben en wat dan ook de reden is dat ik geen
hekel aan hem heb, is het feit dat hij niet mee doet aan de roddels,
maar vooral omdat hij die ook tegenspreekt, zo heeft hij dus Tessa
al een paar keer gecorrigeerd, wat hard nodig is want die probeert
steeds weer een voedingsbodem voor haar roddels te vinden en ik ben
bang dat ze die nu bij Antonette heeft gevonden, dus is het wat dat
betreft goed dat zij met z'n drieen veel met elkaar optrekken, want
dan kan hij evt. roddels van Ant., als die er in mee gaat, tenminste
ook de kop in drukken!

[Dit bericht is gewijzigd door Tante Bep (Datum 16 April 2000).]

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')