abonnement Unibet Coolblue
pi_259222

Als je dit zo leest dan lijkt het wel alsof hij zat te vissen naar een gele kaart! Zodat hij een excuus had om weg te gaan.
Zelf vind ik het niet zo erg want vind het programma toch niet veel aan. zeker sinds Jop eruit is.nu krijgen we er weer 2 nieuwe bij.bah straks blijven er alleen nog nieuwe over.












Esmeralda en Bianca zitten in de slaapkamer lekker te kletsen. Bullent voegt zich bij de twee meiden. De dames lichten Bullent in dat het gesprek nergens over gaat en dat hij niet stoort. Bullent tegen Esmeralda: “Jij bent goed in onzinnige discussies voeren.” “Je hebt een vreemde houding. Een beetje neerslachtig, bijna sarcastisch”, zegt Esmeralda tegen Bullent. Esmeralda vermoedt dat er iets met Bullent aan de hand is maar ze weet niet wat en vraagt het. Dan, na enkele pogingen van Esmeralda, doet Bullent het verhaal uit de doeken. Bullent denkt dat er een kaart voor hem aankomt en verder wil hij er niets over kwijt. Maar Esmeralda vindt hem vaag praten en vraagt naar de reden waarom hij dan een kaart zou moeten krijgen. ”Ik was vandaag super rebels en ik ben te ver gegaan", licht Bullent toe. Dan komt Bullent helemaal los en gooit het verhaal er als een stortvloed uit. “Ik krijg vast een kaart want de voorvallen stapelen zich op. Ten eerste voor het twee keer bellen naar dezelfde persoon, dan heb ik ook nog eens de bal mee naar binnen genomen en alsof dat nog niet genoeg is dan het gevalletje met de auto van vanmiddag. Ik was vandaag in een baldadige bui en had zin om lol te trappen maar ik was echt te ver gegaan. Daarom ben ik ook naar binnen gegaan en ben ik erover na gaan denken. Eerst dacht ik nog dat het gelukkig goed was afgelopen. Maar op bed bedacht ik me dat ik vier kinderen had zien oversteken en dat beangstigde me.” Esmeralda begrijpt Bullent ook niet zo goed: “Je bent normaal altijd zo doordacht en vandaag niet. Waarom toch?”
“Het is vandaag twee maanden geleden dat ik voor het laatst auto heb gereden. Toen ik dus weer eens in de auto zat, dacht ik ‘even kijken hoever ik kan gaan’. Ik kwam die bocht uit met een aardige vaart en dacht ‘nu remmen we af’ en op het moment dat ik de rem intrapte, week hij uit tussen geparkeerde rijen auto’s en jullie in. Toen moest ik corrigeren. Het ging onverwachts fout en ik heb het niet bewust gedaan. Ik was het echt niet aan het uitlokken en ben niet voor de lol uitgeweken.” Esmeralda begrijpt hem en zegt: “Ik kan het heel goed begrijpen dat je een keer laat gaan maar normaal ben je niet zo.” “Tuurlijk een keer laten gaan kan maar met die auto was fout want ik heb te ver gepusht. En het ging niet om blikschade maar om mensenlevens.” Bullent is voorbereid als die kaart komt, niet dat hij hem wilt maar hij kan het begrijpen als hij komt. “Ik zal me dan alleen maar scherper gaan gedragen om het te voorkomen.”
“Je bent een aantal weken al gebonden aan regels en dan proef je vrijheid en logisch dat je laat gaan. Maar je had beter kunnen weten maar dat is achteraf. Het is nou eenmaal gebeurt.” Dan wordt het gesprek afgesloten Maar Esmeralda bespeurt nog iets bij hem. “Ik merk nog iets aan je, ik ben bezorgd en dan vraag ik het aan je”, zegt Esmeralda bezorgd. Bullent blijft volhouden dat dit het enige was wat dwars zit maar Esmeralda blijft haar twijfels houden.
internet redactie.




abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')