WTF ik ga toch geen gebakken gehaktballen in koken water smijten?!quote:Op donderdag 25 februari 2010 00:32 schreef Jordy-B het volgende:
kan je ze niet in kokend water mieteren?
Nou ja, ik zou ze koken in een dunne jus, maar aangezien jij het in je hoofd haalt om gehaktballen in de magnetron te gooien, was ik er vanuit gegaan dat je geen jus kan maken.quote:Op donderdag 25 februari 2010 00:38 schreef vosss het volgende:
[..]
WTF ik ga toch geen gebakken gehaktballen in koken water smijten?!
Hallo, ik heb hier gewoon een potje staan, wat water, eetlepel van dat poeier erin en presto, overheerlijke jus!quote:Op donderdag 25 februari 2010 00:40 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Nou ja, ik zou ze koken in een dunne jus, maar aangezien jij het in je hoofd haalt om gehaktballen in de magnetron te gooien, was ik er vanuit gegaan dat je geen jus kan maken.
Ik een plastic bakje met doorzichtig plastic eroverheen. Zegmaar hetzelde als gewoon gehakt is het verpakt en dan met 8 tegelijkquote:Op donderdag 25 februari 2010 01:06 schreef Peter het volgende:
Zitten de ballen in blik, los of in vacuüm plastic?
Rauw gehakt dus?quote:Op donderdag 25 februari 2010 01:10 schreef vosss het volgende:
[..]
Ik een plastic bakje met doorzichtig plastic eroverheen. Zegmaar hetzelde als gewoon gehakt is het verpakt en dan met 8 tegelijk
waarom heb je ze dan gekocht, godverdomme?!quote:Op donderdag 25 februari 2010 01:13 schreef vosss het volgende:
Godverdomme, kunnen jullie niet lezen? Ze zijn EN gebakken, EN mij micro is stuk !
Ja jong, omdat ze er keilekker uitzagenquote:Op donderdag 25 februari 2010 01:13 schreef Teteteterek het volgende:
[..]
waarom heb je ze dan gekocht, godverdomme?!
Hoe lager en hoe langer?quote:Op donderdag 25 februari 2010 01:17 schreef Peter het volgende:
lagere temp. langer in de oven...
Ja hallo, dat weet ik allemaal niet wat dat is hoorquote:Op donderdag 25 februari 2010 01:17 schreef Peter het volgende:
Of in (stevig)plastic in de waterkoker au-bain-marie warm maken
Probeer watquote:Op donderdag 25 februari 2010 01:18 schreef vosss het volgende:
[..]
Hoe lager en hoe langer?
En anders zit er niks anders op dan in kleine stukjes snijden denk ik
dat komt wel goed denk ik jaquote:Op donderdag 25 februari 2010 01:22 schreef Desmonkey het volgende:
Gewoon gehaktballen in een overschaal leggen en in een voorverwarmde oven 160 graden 20-30 minuten doen. Ik denk dat je met een koekenpan eigenlijk veel sneller klaar bent, maar je moet hierbij ook meer handelingen gaan doen. Gehaktballen in een magnetron opwarmen is overigens best goor.
dit dus. werkt iig prima met die kleine gehaktballetjes. al houd ik daar 10 minuten aan ipv 30.quote:Op donderdag 25 februari 2010 01:22 schreef Desmonkey het volgende:
Gewoon gehaktballen in een overschaal leggen en in een voorverwarmde oven 160 graden 20-30 minuten doen. Ik denk dat je met een koekenpan eigenlijk veel sneller klaar bent, maar je moet hierbij ook meer handelingen gaan doen. Gehaktballen in een magnetron opwarmen is overigens best goor.
Of gewoon koud als borrelsnack. Je hebt van die bakjes .quote:Op woensdag 2 september 2015 21:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind gehaktballen op kamertemp eigenlijk lekkerder dan vers gebakken
In warm water leggen. Met zak en al.quote:Op donderdag 25 februari 2010 01:13 schreef vosss het volgende:
Godverdomme, kunnen jullie niet lezen? Ze zijn EN gebakken EN mijn micro is stuk !
Hij had zijn ballen 5 jaar geleden al opquote:Op woensdag 2 september 2015 22:23 schreef agter het volgende:
[..]
In warm water leggen. Met zak en al.
Haha! Ik zie het, ja.quote:Op woensdag 2 september 2015 22:31 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Hij had zijn ballen 5 jaar geleden al op
Je kan dat ook opvatten als 'Al het vlees dat er in zit is rundvlees', dus niet dat de bal enkel uit vlees bestaat.quote:Op donderdag 3 september 2015 00:52 schreef MevrouwPuff het volgende:
Er staat toch 100% rundvlees!
Dat spul van de ap met 30% soja is pas niet te doen beetje de argeloze klant pesten.
Dat lijkt me iets voor de RCC als dat het geval zou zijnquote:Op donderdag 3 september 2015 12:49 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Je kan dat ook opvatten als 'Al het vlees dat er in zit is rundvlees', dus niet dat de bal enkel uit vlees bestaat.
Denk ook eigenlijk niet dat het zo is hoor.quote:Op donderdag 3 september 2015 14:58 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Dat lijkt me iets voor de RCC als dat het geval zou zijn
wow het duurde toch nog vijf jaar voordat iemand met zo'n reactie kwam. normaal gesproken hakken binnen vijf minuten de culinaire snobs hier je kop eraf dat iemand zulks prefab spul koopt.quote:Op donderdag 3 september 2015 15:11 schreef gelestipjes het volgende:
Weggooien, die kant en klare voorgebraden gehaktballen zijn niet te eten
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |