abonnement Unibet Coolblue
pi_257922
Wat een ongelooflijk zielige aflevering zeg! Ik had nooit verwacht dat ik kon huilen om een aflevering van de bus..maar ik heb het toch gedaan vanavond
Wat ongelooflijk zielig van SBS om Jop om deze reden uit de bus te halen
pi_257923
* Athena moest ook erg .

Niet zozeer om Jop, maar om het verdriet van Antonette. Vooral de opmerking: 'Als ik eens wat leuks heb, wordt het me weer afgepakt' brak mijn hart.


  vrijdag 7 april 2000 @ 21:14:00 #3
2705 cynix
is verdwaald
pi_257924
* cynix heeft ook een zakdoekje volgesnotterd..

[Dit bericht is gewijzigd door cynix (Datum 07 April 2000).]

pi_257925
Als je het zo erg vindt help ons dan met onze aktie MAILBOM de BUS !


Het adres van sbs is info@sbs6.nl
Het adres van de bus is redactie@debusop6.nl

KNIP HIER
---------------------------
Hallo,

Ik wil even mijn afgrijzen uitspreken op de manier waarop JOP de bus is uitgewerkt !
De SMAKELOOSHEID waarmee deze jongen voor het oog van de natie wordt BESCHULDIGD is werkelijk ongelofelijk !
Wie zijn jullie om een jongen ZO TE BESCHADIGEN !!!!!

HAckerZ liggen op de loer ! MINIMAAL een excuus mag JOP toch wel verwachten en ook de kijkers.
KWAADHEID en WALGING zijn de woorden die ik op dit moment nog even kwijt wil !

Ik hoop dat jullie te rade gaan voor jullie "grensoverschrijdende sensatielust" WALGELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een zeer kwade en teleurgestelde kijker !

--------------------------------------------------------------

Check ook eens: www.spiderstat.com , www.video-2-dvd.nl , www.bassmentality.com
  vrijdag 7 april 2000 @ 21:40:00 #5
2965 dilbert
wie weet 'n tekst voor hi
pi_257926
iedereen meedoen aan die bomaktie. oh ja, komt er nu voor jop ook nog iemand nieuw in?????????

david
http://leden.tref.nl/~geijn voor de echte geijnsite

http://www.geijnsite.com [dé debussite]
pi_257927
Waarom zou ik idiote dreigementen gaan mailen naar SBS?
Het is alleen maar goed voor die jongen om gezien de omstandigheden zo snel mogelijk uit de publiciteit te worden gehaald. Welke motieven SBS daarvoor heeft, maakt daarbij weinig verschil.


pi_257928
quote:
op 04-07-2000 om 09:02 PM schreef Athena het volgende:
[Athena moest ook erg ]


Niet zozeer om Jop, maar om het verdriet van Antonette. Vooral de opmerking: 'Als ik eens wat leuks heb, wordt het me weer afgepakt' brak mijn hart.


Ik snap precies wat je bedoelt! Ik zat ook als een klein kind te huilen, waardoor iedereen in mijn omgeving juist weer erg hard om mij moest lachen!

Bovendien ben ik het ook met je eens over het feit dat we geen dreigementen naar SBS moeten gaan sturen! Dat heeft toch totaal geen zin??? Ook al ben ik ontzettend kwaad over de manier waarop SBS Jop eruit gezet heeft (en nog kwader op degene die dit verhaal aan het licht heeft gebracht, wat een lage streek zeg!), het heeft totaal geen zin om tegen SBS te gaan dreigen ofzo..net alsof zij daarmee zitten!

Ik hoop ontzettend voor Jop dat hij nu niet weer door de hele mangelmolen gehaald moet worden en dat hij gewoon met rust wordt gelaten! En ik hoop dat Antonette niet al te veel gaat lijden onder dit hele gedoe..want dat zou gewoon veel te sneu zijn!!


------------------
Snap je wa'k bedoel?

[Dit bericht is gewijzigd door Fannetje (Datum 07 April 2000).]

pi_257929
sbs gooit nu behoorlijk zijn eigen ruiten in denk ik. alle gangmakers zijn er nu uit. volgens mij wordt het nu een dooie boel daar. ik hoop dat antonette wint. zij is het meest stabiel in mijn ogen. ik denk ook dat zij bij de laatste 3 zal zitten. ik gun het haar van harte. we gaan nog een saaie tweede helft van de bus tegemoet denk ik.nog saaier dan big brother denk ik. of de nieuwe passagiers moeten een beetje leven erin brengen. ik hoop het.
Ik ben best wel blij nu
pi_257930
Een oplossing is misschien om tijdens de dagelijkse Chat, met zoveel mogelijk verschillende mensen, de hele chatperiode lang kritische opmerking van ons over het programma te sturen. De red. doet aan censuur dus de bussers zullen geen of althans heel weinig mailtjes krijgen waardoor er bij hen een lampje gaat branden.
In ieder geval een duidelijk SIGNAAL richting SBS/JdM cs.
  vrijdag 7 april 2000 @ 23:42:00 #10
572 Sniper
Gull Catcher
pi_257931
Ik moest juist erg LACHEN om deze aflevering. HAHA! De Puppetmasters (SBS dus) RULE!!

Wat een humor. Wat een inzicht om voor elke kandidaat een zwakke plek te localiseren en die in geval van nood (lage kijkcijfers) ook te exploiteren. Clever! WHAAAHHAAHAHHA!

In de CLOWN dragen ze nu shirts met de opdruk "Jop ramt erop!" ...WHOEHAHAHHAA!!

Erg leuk SBS. Ga zo door!

pi_257932
* Joqy was erg verrast door het vertrek van Jop, had gisteren geen streams gezien(de zin is me de laatste tijd vergaan).

Ik vond het ook allemaal erg emotioneel. Wat een publiciteitsstunt, weer. Door al dat nieuws overal waren de kijkcijfers vandaag natuurlijk weer veel hoger dan gemiddeld. Maar er worden hier al zoveel woorden aan vuilgemaakt. Ook op dit forum.

Ik ben alleen benieuwd hoe het de buspassagiers nu allemaal zal vergaan. Vooral Seki en Jop, want die dekken de grootste lading. maar ook Bullent, Antonette, Aziz en de anderen zullen waarschijnlijk gevolgen ondervinden van al dit gedoe. Ik hoop voor hen dan ook dat dit kroms nog een beetje rechtgetrokken kan worden, zodat ze nog een beetje leven hebben hierna.
* Joqy is blij met haar rustige leven.

pi_257933
Wat een gezeik om niets. Jobbo gaat lachend weg zegtie zelluf. Nou mooi, maar zoen dan je wijf vol op d'r bek in plaats van dat Eskimoo gelul. Bijdehandte droplul. Ga lekker die tijger beffen of die pianoman afzuigen. Enne elke dag een geintje uithalen jongens !! De totale verwarring op Iwan z'n bek.. Moeilijk moeilijk moeilijk.

Je weet het vaak soms nooit

pi_257934
Het is gewoon belachelijk dat ze zoiets uitzenden ,de rest had gewoon uit het programma moeten stappen.
Mooi rood is niet lelijk,maar ik word er zo woest van.


  zaterdag 8 april 2000 @ 02:41:00 #14
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_257935
Inderdaad, iedereen had solidair moeten zijn... had de tent moeten sluiten, als menselijk signaal.. MAAARRRR.. als het gaat om zoveel poen gaan zo'n Tessa en Iwan cum suis niet gauw weg.. stiekem denken zij toch ook dat die hoofdprijs dichterbij komt...
Maarja, waarom zou ik nu nog kijken?
Maar ik ben het er wel mee eens dat Jop weg is. Hij kon dus geen verklaring van goed gedrag overleggen en dan mocht ie eigenlijk niet eens meedoen. En wel degelijk voelde je in zijn uitlatingen bij ruzies en zelfs bij dat volleyballen een opgefokte ondertoon, vooral in die hoogoplopende ruzie met Aziz...
pi_257936
quote:
op 04-08-2000 om 02:21 AM schreef el torro het volgende:
Het is gewoon belachelijk dat ze zoiets uitzenden ,de rest had gewoon uit het programma moeten stappen.

Ja, vind ik eigenlijk ook.
Maar dat wilden ze ook doen, alleen Jop hield ze tegen. Kan me dat ook wel weer voorstellen van Jop..hij wil niet iedereen meesleuren in zijn problemen.
Maar het was wel een klasse actie geweest als iedereen was vertrokken. Dan had SBS raar staan kijken!

Groetjes

pi_257937
* Joqy vroeg zich af over welk miljoen het hier gaat?.
pi_257938
quote:
op 04-07-2000 om 09:02 PM schreef Athena het volgende:
* Moor moest ook erg .

Niet zozeer om Jop, maar om het verdriet van Antonette. Vooral de opmerking: 'Als ik eens wat leuks heb, wordt het me weer afgepakt' brak mijn hart.


Het was m.i. goed te zien, hoe Antonette hier met één klap in haar levens-patroon van 'verstoting' werd geslingerd,
en daar meteen weer haar basis-overlevings-strategie van 'ik doe het zelf wel' tegenover plaatste toen zij Tessa's armen om haar heen weigerde en op de schommelbank ging zitten.

Intussen zoomt de emo-porno-camera groot in om toch vooral niets van de emotie te missen: de kostbare benzine voor de Produktie-machine van DeBus.

Maar ook hier geldt hetzelfde: het aanzien van Jop en Antonette in hun emoties roept bij velen een vergelijkbaar 'verstotings'-drama op, door sommigen volledig ontkend en beantwoord met woede-reacties: 'juist lekker toch, stomme Joppie, in de pan hakken die oplichter',
niet beseffend dat het niets anders is dan hun eigen adolescente deel-persoonlijkheden die met ongekende felheid de 'jongere delen' bevochten en 'vermoord' hebben omdat ze in de weg stonden naar de 'volwassenheid'.

Dat het kijkend en internettend publiek ergens de reactie kwijt moet op zozeer uitvergrootte en opgeklopte menselijke emoties is niets anders dan normaal. Het Forum wordt daarbij tot de 'droom-vuilnisbak' zoals we die allemaal creëren voor niet onmiddellijk verwerkbare ervaringen van overdag.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')