abonnement Unibet Coolblue
pi_257853
Ik word echt kotsmisselijk van SBS ! Eerst dat geintje met Seki, daarna dat gedonder met maar twee mensen op de bank zodat Aziz er mooi uitgewerkt kan worden (Tessa moest kennelijk zo nodig blijven, volgens mij was zij er anders uitgestemd) en vervolgens dit met Jop. Kon ook niet uitblijven, ik bedoel eerst Seki eruit wegens een vermeend strafblad, ja dan kunnen ze er Job niet inhouden om die zelfde reden. Maar het stinkt natuurlijk aan alle kanten. Ik vraag me af of Bullent er nu uit gaat, hij dreigt er wel telkens mee, en dit lijkt me een goede reden om nu ook daadwerkelijk te gaan. Maar goed, dat is natuurlijk zijn beslissing !
Vraag me af of er nu nóg een passagier bijkomt voor Jop. Als SBS die al zou kunnen vinden natuurlijk. Mogen ze hem/haar wel even binnenste buiten keren (qua antecedenten -onderzoek dan) !!!

  vrijdag 7 april 2000 @ 13:26:00 #2
1078 Machiel
Ookwel Machielovic
pi_257854
Ik walg hiervan Voorlopig kijk ik toch echt geen SBS6 meer Alleen omdat die stomme trut van een moeder van die 2 jongens waarom t gevecht begonnen was het in haar hoofd haalt te bellen en te zeggen dat Job willens en wetens twee jongens inmekaar heeft geramd, stom gelul! Ik moest even slikken toen ik het las vind het lullig voor Job dit verdiend ie niet zo'n aardige jongen. Sbs(ensatie)6 hoopt natuurlijk op meer kijkers zo nou mij zijn ze kwijt ik keek af en toe maar ik denk dat ik SBS maar even lekker boicot
It's my life.. It's now or never! I aint gonna live forever...
pi_257855
Het is ook klote, maar om nou nooit meer te kijken? Ik wil wel weten hoe het met Antoinette verder gaat.
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
pi_257856
juist ik kijk ook voor antonette. al vanaf het begin. ik hoop van harte dat zij wint. zeker na dit geintje met jop. zij verdient het. ze is de sterkste persoonlijkheid in de bus vind ik.
Ik ben best wel blij nu
pi_257857
Het is toch te gek voor woorden, eens een dief, altijd een dief?? Dit zou toch betekenen dat een Marco Bakker, of een Patrick Kluivert ook nooit meer met hun hoofd op tv zouden mogen komen?? Om die jongen er op zon manier uit te werken , schandalig. Hij had besloten er nooit meer over te praten, dat mag toch?? En dan het banale einde ven de uitzending van vanavond, Antonette die echt diep verdrietig zat te huilen ongeveer vijf minuten in beeld te brengen.Volgens mij komen niet alle passagiers ongeschonden uit de strijd, en zal er heel wat nazorg nodig zijn. Zo regiseert sbs6 hun eigen "real"live soap. Laten we met zijn allen deze rotzooi boycotten.
oke
pi_257858
Nou ik vind het wel slim mekaar zitten: spanning en sensatie. Wat wil een mens nog meer????

Je weet het vaak soms nooit

pi_257859
SBS had voordat de bus was begonnen eerst alle mensen die er in gingen goed moeten natrekken maar ja daar is sbs weer te dom voor!!


  zaterdag 8 april 2000 @ 11:29:00 #8
2965 dilbert
wie weet 'n tekst voor hi
pi_257860
wel toevallig he,
toen seki eruit moest stond hij op 1 en jop zou nu ook op 1 hebben gestaan.
doe mee aan de nationale actie om antonette de bus te laten winnen. stem allemaal op antonette via de debus site of bel naar debus.

david
http://leden.tref.nl/~geijn voor de echte bussite met al het laatste nieuws!!!!!

http://www.geijnsite.com [dé debussite]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')