abonnement Unibet Coolblue
pi_77626072
Post hier de verlovingsaankondigingen en trouwfoto's

vorige topic: Celebrity bruiloften
pi_77626098
vorige post:
quote:
Acteur Ian Ziering verloofd
Uitgegeven: 3 februari 2010 20:06
Laatst gewijzigd: 3 februari 2010 22:55

AMSTERDAM - Ian Ziering stapt binnenkort voor de tweede keer in het huwelijksbootje. De acteur, vooral bekend van 'Beverly Hills, 90210', is op zijn knieën gegaan voor een verpleegkundige.
"Haar naam is Erin Kristine Ludwig", liet de 45-jarige Ziering het Amerikaanse blad People weten.

"Ze is een verpleegkundige. We zijn van plan in het voorjaar te trouwen." De blonde acteur laat bovendien weten dat hij al vier maanden gelukkig is met Erin.

Ziering zal voor de tweede keer eeuwige trouw beloven. In 1997 trouwde hij met model en actrice Nikki Schieler. Het huwelijk liep in 2002 op de klippen.
is hij al 45?!
pi_77640306
een tvp met een plaatsgevonden huwelijk
quote:
Jordan And Cagefighter Marry In Vegas!


When we reported they were getting married, we had no clue it was gonna be that day!

Katie Price and Alex Reid tied the knot in Vegas on Tuesday in a wedding almost as tacky as their relationship.

The newlyweds had a 22-minute ceremony at the Wynn Hotel, then went strip club hopping to celebrate at the Spearmint Rhino and Sapphire Gentlemen's Club.

clASSy!

Katie wore black Latex trousers and a faux fur vest, yet she was not seen with the wedding ring. Alex was in a t-shirt and jeans because who cares?! It's just your wedding!

In a shocking turn of events, there were no photogs at the ceremony and it's been said that the two wanted to prove they were truly in love. The only witnesses were the crew for her reality show, What Katie Did Next.

So romantic.

"We are very much in love and look forward to the future together. We can’t wait to get back and celebrate our marriage with our friends and family who we know fully support our wishes," said the couple.

And what about your kids?!

Their spokesman added, "Their decision to marry has not been made with any pre-conceived commercial plan or media deal in place, and their reason for getting married is purely down to their love for each other."

Riiiiight.

Then, the two returned to their $10,000-a-night penthouse honeymoon suite to plot their next movie.

Up next?! An underwater annulment.
pi_77752021
quote:
Andrew Shue en Amy Robach in huwelijksbootje
'Melrose Place'-acteur Andrew Shue is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met Amy Robach. Zij vierden hiermee meteen haar zevenendertigste verjaardag.

(Novum) - 'Melrose Place'-acteur Andrew Shue is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met Amy Robach. De nieuwspresentatrice van Weekend Today vierde hiermee op wel erg speciale wijze haar zevenendertigste verjaardag.

Op de ceremonie waren zo'n 120 gasten aanwezig, schrijft People. Zij hadden geen cadeaus meegenomen voor de bruid en bruidegom. Hen was gevraagd hun twee favoriete liedjes, eentje over liefde en eentje om goed op te dansen, door te geven aan het paar. Deze liedjes werden gedurende de avond gedraaid.

Het paar had sowieso gekozen voor een sobere aangelegenheid. Zo werd er niet gekozen voor een luxe bruidstaart, maar voor een simpele verjaardagstaart, en had Robach haar trouwjurk niet speciaal laten maken, maar gewoon van het rek gehaald, zij het bij de chique winkel Saks aan de Fifth Avenue in New York.

Onder deze gasten was ook de zus van Andrew, actrice Elizabeth Shue, en haar man, regisseur Davis Guggenheim aanwezig. Daarnaast waren de ex-vrouw van Shue en de ex-man van Robach aanwezig, alsook de kinderen uit hun beider vorige huwelijken.
pi_77755264
Deze was ook nog niet gemeld, toch?
quote:
Barbara Barend gaat trouwen

AMSTERDAM - Barbara Barend belooft binnenkort eeuwige trouw aan haar vriendin. Tijdens een vakantie in Zuid-Amerika vroeg Barbara haar vriendin ten huwelijk.

"Ik ben vergeten te knielen", biechtte Barbara donderdag op in RTL Boulevard. "Ik heb haar gewoon het doosje gegeven en gevraagd of ze voor altijd bij me wil zijn."

De presentatrice moest wel toegeven dat ze met knikkende knieën voor haar vriendin stond. "Ik ben nog nooit in mijn leven zo nerveus geweest."

Gelukkig

Barbara wil haar relatie niet perfect noemen, maar is wel erg gelukkig. "Ik kan me op dit moment niets leukers voorstellen", glundert de 35-jarige. "Ze is echt een leuke, intelligente en onwijs stoere vrouw."
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_77766967
quote:
Op donderdag 4 februari 2010 12:48 schreef Rianne84 het volgende:
vorige post:
[..]

is hij al 45?!
Ze zijn ook al 4 hele maanden gelukkig? Wow!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_77768498
quote:
Op maandag 8 februari 2010 13:52 schreef rena het volgende:

[..]

Ze zijn ook al 4 hele maanden gelukkig? Wow!
Tjonge, ik had 3 jaar langer getrouwd kunnen zijn!
Don't you love her madly?
pi_77793230
Een foto van Andrew Shue en Amy Robach tijdens hun huwelijk
pi_77857678
Zie, niet iedereen trouwt na 4 maanden
quote:
AMSTERDAM - Dries Roelvink stapt op 8 september 2010 in het huwelijksbootje met zijn nieuwe liefde Honoria.


Dries laat weten dat het eigenlijk niet de bedoeling was dat het nieuws al naar buiten kwam, maar hij heeft geen zin om het te ontkennen. "Het klopt inderdaad. Ik ben dolgelukkig", twittert de zanger.

In juni 2009 scheidde Dries van Luciënne, met wie hij twee kinderen heeft. Twee maanden later maakte hij zijn relatie met Honoria, manager bij pakkengigant Oger, bekend.
Don't you love her madly?
pi_78050775
quote:
Nicole Richie gaat trouwen

Uitgegeven: 16 februari 2010 11:10
Laatst gewijzigd: 16 februari 2010 11:10

AMSTERDAM - Socialite Nicole Richie gaat binnenkort trouwen met rocker Joel Madden. Richie maakte haar verloving wereldkundig in de 'Late Show with David Letterman', schrijven verschillende Amerikaanse media.

De aflevering wordt vrijdagavond uitgezonden in de Verenigde Staten.
Richie en Madden zijn al ruim drie jaar bij elkaar. Het stel heeft twee kinderen, dochter Harlow van 2 en zoon Sparrow van vijf maanden.

Geruchten over een huwelijk tussen de twee doen al maanden de ronde, maar werden altijd ontkend. In oktober zei Richie nog dat ze voorlopig geen trouwplannen had.
"Ik zou het geweldig vinden om ooit te trouwen, maar we hebben het nu niet over een huwelijk."
Kinderen
De 28-jarige socialite zei toen ook dat ze alleen zou trouwen als haar kinderen dat zouden vragen, maar daar zijn ze nog wat jong voor.
Woordvoerders van het stel hebben nog niet gereageerd op het nieuws. Voor de geboorte van Harlow maakten Richie en de 30-jarige Madden zich op voor een huwelijk, maar dat werd destijds uitgesteld.
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_78177067
quote:
Op dinsdag 16 februari 2010 11:37 schreef Felixa het volgende:

[..]


leukkk
"Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.."
pi_78296365
quote:
'Daniel Craig getrouwd' van onze redactie
AMSTERDAM - FOTO- James Bond-acteur Daniel Craig zou in het geheim zijn getrouwd met zijn vriendin.

Daniel en vriendin Satsuki Mitchell, met wie hij al zes jaar een relatie heeft, werden gespot met ringen om hun ringvinger.

Dat voedt geruchten dat de twee in het geheim zijn getrouwd, meldt Daily Mail. Daniel heeft altijd gezegd dat Satsuki de ware voor hem is, maar deed geruchten over een eventuele verloving eerder af als onzin. Volgens bronnen hebben de twee elkaar wel degelijk het jawoord gegeven, maar wilden ze het niet aan de grote 'Hollywood'-klok hangen.
Een foto van de ringen
pi_78369391
Hillary Duff gaat trouwen.
quote:
AMSTERDAM - Hilary Duff had geen enkel idee dat haar vriend een huwelijksaanzoek in gedachten had. De 22-jarige zangeres en actrice stond dan ook perplex toen ijshockeyer Mike Comrie op zijn knieën ging.

"Ze was compleet verrast", zegt Hilary's oudere zus tegen People.

"Ik denk niet dat het vaak lukt om je vriendin te overrompelen met een aanzoek", zegt Hilary's zus Haylie. "Meestal hebben ze toch wel in de gaten dat er iets gaat gebeuren." Zij vindt het 'geweldig' dat hij haar zo heeft weten te verrassen.

De 29-jarige Mike vroeg Hilary tijdens een vakantie op Hawaï ten huwelijk. De verlovingsring die de sporter om Hilary's vinger schoof, kostte naar verluidt een miljoen dollar.

Volgens Haylie was niet alleen Hilary verrast, maar had haar hele familie geen idee dat Mike een aanzoek voorbereidde. Wel zijn ze blij dat de ijshockeyer familie wordt. "Ik ben dol op hem", zegt Haylie. "Hij is geweldig."

Hoe Mike haar zus ten huwelijk heeft gevraagd, weet Haylie niet precies. "Ik heb alleen gehoord dat het heel romantisch was."

Of Haylie als bruidsmeisje naast het altaar staat, weet ze nog niet. "Ze zijn net een paar dagen verloofd. Ik heb geen idee of Hilary al bezig is met de bruiloft."
Over 5 jaar het scheidingsbericht wegens te jong getrouwd
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_78470401
quote:
Sander Lantinga stapt in het huwelijksbootje
Uitgegeven: 26 februari 2010 06:57
Laatst gewijzigd: 26 februari 2010 09:30

AMSTERDAM – 3FM-dj Sander Lantinga gaat trouwen. De radiopresentator ging tijdens een vakantie in Nieuw-Zeeland op de knieën voor zijn vriendin.

De omroep meldt dat Lantinga zijn partner al op oudjaarsdag vroeg.

In zijn eigen programma zei hij: ‘’Ik hou van haar en ik vind haar de leukste van de hele wereld. En ze heeft natuurlijk ja gezegd.’’
  dinsdag 2 maart 2010 @ 22:43:09 #15
265713 LenaKatinaFann
Lena Katina: Hot
pi_78660748
quote:
di 02 mrt 2010, 21:06

'Kathleen Aerts gaat trouwen'
AMSTERDAM - Ex K3 Kathleen Aerts zou deze lente gaan trouwen met haar politieagent Steven.
Het tweetal zouop 12 juni in het huwelijksbootje stappen, meldt Shownieuws. De bruiloft zou plaatsvinden in de tuin van Kathleen.

Kathleen en Steven hebben bijna een jaar een relatie met elkaar.
pi_78670696
In dat bericht over Kathleen staat zoveel "zou" dat ik haast denk dat het niet meer doorgaat.
Don't you love her madly?
pi_79158776
David Schwimmer gaat trouwen.
quote:
AMSTERDAM – Voormalig Friends-acteur David Schwimmer stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Hij gaat trouwen met zijn 24-jarige vriendin, de fotografe Zoe Buckman.

Dit bevestigt het paar tegenover Entertainment Weekly.

De acteur, die zelf 43 is, ontmoette zijn vriendin toen hij in 2007 in Londen de film Run Fatboy Run regisseerde. Het stel is sindsdien bij elkaar.

Het is het eerste huwelijk voor Schwimmer.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_79449772
Borat is getrouwd.
quote:
AMSTERDAM - Sacha Baron Cohen is vorige week maandag in Parijs getrouwd. De komiek, bekend van typetjes als Ali G, Borat en Brüno, beloofde eeuwige trouw aan actrice Isla Fisher.

Dat schrijven verschillende media, waaronder de Britse krant The Times. In juni zei de 38-jarige komiek nog dat hij het veel te druk had voor een bruiloft.

"We hebben het gedaan! We zijn getrouwd", schreef Fisher in een e-mail die ze dinsdag naar vrienden en familie stuurde. Baron Cohen en de 34-jarige actrice trouwden terwijl de zon in Parijs onderging.

De komiek en Fisher trouwden in het bijzijn van slechts een paar familieleden en vrienden, maar de actrice lijkt daar een beetje spijt van te hebben. "Het was absoluut de mooiste dag van mijn leven. Ik heb jullie op heel veel mooie momenten ontzettend gemist."

De tortelduifjes kozen bewust voor een klein feestje. "Sacha en ik wilden geen grote bruiloft", legt Isla uit in haar mailtje. "Ik heb de hele dag aan jullie gedacht."

Baron Cohen en Fisher leerden elkaar in 2002 in Sydney kennen. Sacha zou in 2004 op zijn knieën zijn gegaan in Los Angeles. Het stel heeft een dochter van 2 jaar, Olivia.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_79523274
er is bekend wanneer er getrouwd gaat worden
quote:
Italiaanse bruiloft voor Yolanthe en Wesley
Uitgegeven: 24 maart 2010 09:10
Laatst gewijzigd: 24 maart 2010 09:10

AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder trouwen in juli. De tortelduifjes wisselen de huwelijksgeloften uit in het 'superromantische' Toscane. Dat verklapt Yolanthe woensdag aan De Telegraaf.

"Het wordt het derde weekend van juli", vertelt de aanstaande bruid. "En we geven elkaar het jawoord op een superromantische plaats in Toscane." Meer laat de voetbalvrouw niet los over wat haar mooiste dag moet worden.

Wesley en Yolanthe trouwen vlak na het WK voetbal, een week na de bruiloft van voetballer John Heitinga. Heitinga belooft deze zomer eeuwige trouw aan Charlotte Zenden.

Volgens De Telegraaf maken Wesley en Yolanthe meer details over hun bruiloft bekend als hun weddingplanners alle zaken geregeld hebben. De tortelduifjes zouden al op een Italiaans castillo zijn gaan kijken.
Gaat wel snel allemaal, of ben ik de enige die daar zo over denkt?
  woensdag 24 maart 2010 @ 11:18:30 #20
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_79524286
quote:
Op woensdag 24 maart 2010 10:54 schreef kvd het volgende:
er is bekend wanneer er getrouwd gaat worden
[..]

Gaat wel snel allemaal, of ben ik de enige die daar zo over denkt?
Niets nieuws toch.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_79525055
quote:
Op woensdag 24 maart 2010 11:18 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Niets nieuws toch.
Op zich niets nieuws, maar had alleen de kleine hoop dat het een lange verloving zou worden
pi_79737760
quote:
Op woensdag 24 maart 2010 10:54 schreef kvd het volgende:
er is bekend wanneer er getrouwd gaat worden
[..]

Gaat wel snel allemaal, of ben ik de enige die daar zo over denkt?
Nee hoor.
Maar anders hebben we niets meer voor het "scheidingen"-topic
pi_80146012
quote:
Dame Elizabeth Taylor may soon be walking down the aisle ... for the ninth time.

A source close to the Oscar-winning actress, 78, tells UsMagazine.com exclusively that Taylor recently got engaged to Jason Winters, 49, of Sterling Winters Management.

Taylor -- who now predominantly uses a wheelchair -- and Winters -- who recently became Janet Jackson's new manager -- have yet to confirm the news.

Says another insider: "It's no secret that they've been together forever and are in love, so it wouldn't be a surprise if they were engaged. Right now they are keeping it between them."
!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_80282896
quote:
Stephanie Tanner Got Hitched!!
Filed under: Exclusives! > Love Line > Z List


A little quick, don't you think??

PerezHilton.com has learned exclusively that actress Jodie Sweetin, who played that little sass machine Stephanie Tanner on Full House, has gotten married to Hollywood DJ Morty Coyle after just three months of dating!!

Hmm. They certainly do look very happy together!

Here's hoping it lasts!!

Congratulations, you two!!


pi_80327802
quote:
Renzo en Mara trouwen over een maand
Uitgegeven: 14 april 2010 10:12
Laatst gewijzigd: 14 april 2010 10:12

AMSTERDAM - Renzo Kazàn en Mara van Olst beloven elkaar op 14 mei eeuwige trouw. Het Magic Unlimited-koppel trouwt in Spanje, waar de familie Kazàn al enkele jaren woont.

Renzo en zijn blonde schone Mara van Olst zijn al ruim twee jaar verloofd en hebben ook al een zoontje.

"We geven elkaar het jawoord in een gemeentehuis op een berg", zegt Renzo woensdag in De Telegraaf. "We vielen voor de romantische plek, die ongetwijfeld prachtige plaatjes zal opleveren."

Over een huwelijksreis wil het aanstaand echtpaar nog eventjes niet nadenken. Zoontje Kian is vijf maanden oud, en de twee zijn bovendien nog volop aan het werk.

Daarnaast bleek het lastig kiezen. "We zijn voor ons werk al op zoveel plekken geweest", vertelt Renzo. "Bovendien wonen we in Spanje, onze favoriete vakantieplek, dus ja, wat willen we nog meer?"


Nederland

Overigens zijn Renzo en Mara vast van plan binnenkort weer naar Nederland terug te keren met hun goochelact, weet broer Oscar Kazàn.

"We zijn nog steeds aan het groeien. Volgend jaar gaan we in Nederland een theatertoer in het najaar doen", vertelt het derde lid van Magic Unlimited.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')