abonnement Unibet Coolblue
pi_77565886
Timo vindt het ook erg gezellig om er gewoon lekker bij te zitten aan tafel, met een speeltje. Behalve als er broccoli in zn buurt komt, dan is het huis te klein
Het scheelt ook wel dat Ko al zelf in de stoel kan zitten, Timo moet nog op schoot zitten want in zn kinderstoel kan hij nog niet zelf zitten.. Dat eet sowieso zelf al een stuk onhandiger..
pi_77565918
Ahw thanx Chan, lief!

Ik kook wel altijd wat meer groente trouwens, met broccoli bijvoorbeeld 5 stronkjes. Niet dat hij het allemaal opeet (meestal nog niet eens 1 hap), maar hij sabbelt er een tijdje aan, en dan gooit hij het weg. En dan geef ik hem een nieuw stukje. (want met mijn huishoudskills kan je hier niet van de vloer eten )
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_77566671
Hihi, we doen ons best hier wat vloer betreft maar ik hang ook het motto aan, van een beetje stof is nog geen kind doodgegaan.
Hij gooit het trouwens meestal op de onderste plank van zijn stoel.

Chan, we hadden Ko eerst in de Bumbo op tafel staan. Maar nu hij lekker kan zitten is aan tafel en op de tafel slaan natuurlijk veel leuker. Timo zal vast ook snel kunnen zitten.
Meer dan een paar ochtendzoenen
heb ik nood aan stoute schoenen.
https://www.etsy.com/nl/shop/byLisdottir
pi_77567159
Ik kom me hier ook es ff flink inlezen. Wil niet helemaal eten aan gaan bieden volgens rapley, maar een fijne combi vinden in af en toe zo wat aanbieden en af en toe fruit en/of groente prakken..

Wij hebben Lena hier nu af en toe tijdens ons eten in de bumbo op tripptrapp zitten en ze wordt steeds meer geinteresseerd in waar wij mee bezig zijn.. ik ben heel benieuwd hoe ze zal gaan reageren!
En ik moet zeggen..na t zien van t filmpje van Senna net heb ik gewoon zin om Lena NU uit bed te plukken en een stuk peer in dr grijpgrage handje te geven! tochmaniedoennie! Eerst maar even lekker bijlezen en genieten van jullie belevenissen!
* Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje...*
pi_77567182
Oh das wel handig dan, nog zo'n plank onderin de stoel
Chan, heb je wel al een stoelverkleiner?

En Graeme sabbelt vaak zo hard aan eesn stukje, dat het helemaal plat wordt Dus als ie het weggooit, is hij (meestal dan) ook wel aan een nieuw stukje toe.
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_77568083
Leuk Poppedein! Lena gaat vast gezellig meesmullen met jullie.

Tessie, dat doet Ko ook, en inmiddels kook ik ook wel wat meer stukjes. Maar vooral in het begin was 1 stukje meer dan genoeg om te ontdekken.
Doet Graeme ook zo lekker kleien met bv aardappel? Ko kan zelfs een stukje broccoli helemaal verpulveren. Ik zie uit naar de dag dat we echt kunnen gaan kleien.
Meer dan een paar ochtendzoenen
heb ik nood aan stoute schoenen.
https://www.etsy.com/nl/shop/byLisdottir
pi_77568224
Nee, dingen die zo zacht zijn, vind hij sowieso niks... Banaan eet hij zo los ook niet, alleen dus op brood en met een lepeltje. Als ik worteltjes bijvoorbeeld te lang kook, dan wil ie het ook niet meer.
Maar ooh wat lijkt het me idd leuk om later met hem te kleien en knutselen enzo Aan de ene kant vind ik het best wel erg dat hij al zo groot wordt, maar aan de andere kant is het ook zo leuk. En zoveel om naar uit te kijken nog. Zo, ben gelijk even in zwijmelstemming. Mijn kindje is zoooo leuk!
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_77568388
Ja we hebben een tripptrapp met zo'n babyset er op maar hij laat zichzelf toch nog voorover vallen en opzij en zo en gaat dan hangen. Ik heb ook een kussentje gekocht voor er in maar die heb ik nog niet, komt eind deze maand als het goed is.. Hopelijk zit hij dan nog wat beter
In de Bumbo gaat het nu wel al heel ietsjes beter, maar zelfs dan presteert hij het nog er af en toe half uit te klimmen

Wat voor aardappel geven jullie eigenlijk en vanaf wanneer kun je daarmee beginnen?
pi_77568631
Jouw kindje is ook heel leuk! Kleine rooie deugniet! Ko vindt die zachte dingen ook niets om te eten maar wel om fijn te knijpen dus.

Chan, misschien kan je iets met een handdoek of deken proberen? Om het iets strakker voor hem te maken.

Aardappel kan al vanaf het begin. Ik heb een aardappel genomen die niet kruimig is en dan in van die frietpartjes gesneden. Later heeft hij een keer een stuk iets kruimiger aardappel van mijn bord gekregen. Om mee te kleien dus.
Meer dan een paar ochtendzoenen
heb ik nood aan stoute schoenen.
https://www.etsy.com/nl/shop/byLisdottir
pi_77569089
quote:
Op dinsdag 2 februari 2010 20:19 schreef oeke het volgende:
Sillybilly! Bij Prenatal en ook bv hier.

Het advies om 3 dagen achter elkaar te geven is om te wennen aan de smaak. Maar of dat echt zo werkt weet ik niet. Wortel vond hij erg lekker maar een week later vond hij het vies!
En bij Ikea heb je ook van die aantrekslabbetjes, die gebruiken wij. Deze..
pi_77569172
quote:
Op dinsdag 2 februari 2010 21:25 schreef bodpa09 het volgende:

[..]

En bij Ikea heb je ook van die aantrekslabbetjes, die gebruiken wij. Deze..
die zijn een stuk goedkoper!
En ik wilde toch naar Ikea voor stofjes
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_77569329
Zo dat scheelt nogal zeg, en meteen een goede reden om nog eens naar Ikea te gaan
pi_77569427
Maar die van Ikea zijn helemaal plastic, die silly billy's hebben fleece in het midden. Ik vind die Ikeadingen fijn, je kunt ze makkelijk onder de kraan houden of afnemen met een doekje (ik kies voor het eerste :-)). Maarja, nog nooit silly billy's geprobeerd.
  dinsdag 2 februari 2010 @ 22:47:21 #39
283712 Basboussa
Tuo neito noita on
pi_77573325
Zitten is zo 2009

Eten doe je lopend langs de tafel (en let niet op mijn chaos en mijn schitterende interieur, nee het is niet mijn smaak )

Ne ne placha az,veche niamam glas
niamam nishto az na tozi sviat.
Amali dayman kan ya baladi Enni argaelek ya baladi
Wafdal dayman gambek alatoul
pi_77573779
Ze geniet er wel van zo te zien!
Meer dan een paar ochtendzoenen
heb ik nood aan stoute schoenen.
https://www.etsy.com/nl/shop/byLisdottir
pi_77574286
haha Beisan nomnomnom!
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_77582099
Basboussa, leuke foto
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_77582761
Beisan

wij eten met z'n drietjes aan tafel 's avonds. Ik kook voor Senna wat groente apart (gisteren dus wat boontjes, reepjes paprika en champignons, meestal maar 1 groente) en leg dat voor haar neer. Zij gaat met het eten aan de gang, brengt het naar haar mond, sabbelt er op, bijt er stukjes af met haar ene beginnende tandje en laat veel weer uit haar mond vallen...of spuugt zoals gisteren En als we allemaal klaar zijn (Senna geen interesse meer heeft voor wat er voor haar ligt) ruimen we alles op. Echt geen omkijken naar, heel gezellig

Met fruit ga ik ook even met haar aan tafel eten. De dietiste waar ik voor mijn zwangerschapssuiker was geweest raadde aan om eten altijd bewust te doen en apart. Dus niet even tussen het spelen door ofzo, maar er echt voor gaan zitten, rust momentje, en eten. Dus dat doe ik voor het fruit ook. De rijstwafel niet aan tafel, vaak in de bumbo, maar wel even als rustmoment.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_77584194
ja zo wilde ik het ook gaan doen miss, idd heel bewust aan een gedekte ('s avonds) tafel enzo. Is voor mezelf ook wel weer nodig mn lief is erg van het banketen terwijl ik persoonlijk juist gráág aan de tafel eet.
Maar ik hoop wel dat ze dan idd zelfstandig genoeg kan zitten om even in de stoel te blijven zitten.
In de bumbo blijft ze op zich goed genoeg zitten, maar ook daar zakt ze wel ns een beetje in zeg maar haha, zo voorover.

En we hebben nog geen stoel moeten nog op jacht.

Oh en nog n vraag, als je dan uiteindelijk na een maand ook brood geeft hè, of rijstwafels bijvoorbeeld, wat voor brood geef je dan? Want een hoop broodsoorten hebben van die losse pitjes enzo. Maakt dat uit? Of moet ik voor het meest neutrale volkoren brood kiezen?
En rijstwafels kunnen dat gewone uit zo'n pak grote wafels zijn? ik ben een muts maar ik ben echt enorm anti alle commerciële babymeuk vind dat zó onzinnig. Amélie krijgt straks ook koemelk als ik geen borstvoeding meer geef (uiteraard wel pas na 1 jaar), geen opvolg- peuter- kleuter- prepubermelk ofzo.
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_77584343
Huup, licht bruin brood zonder pitjes.
En rijstewafels niet uit een pak, daar zit te veel zout in. Je hebt van die babyrijstewafeltjes, die zijn beter omdat daar een zout in zit.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_77584419
rijstwafel mag al vanaf 6 maanden. brood volgens het introductieschema van Kleintjes liefst zuurdesem of simpel volkorenbrood, niet allerlei pitjes en granen toestanden enzo. Wij hebben de rijstwafels van Zonnatura, omdat dat enige zijn waar niet op de verpakking staat "met zeezout". Weet niet of daar werkelijk niets in zit, maar die eet ze iig goed, dus daar blijven we bij. In eht begin een stukje afgebroken en kreeg ze ongeveer een kwart, maar tegenwoordig eet ze vlot een halve.

Senna zit ook wel erg goed hoor, voor zo'n kleintje. Gisteren hebben we met vijfen gegeten, en hebben we ongeveer een half uur aan tafel gezeten en dat ging prima.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_77584782
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 11:24 schreef Vicky het volgende:
Huup, licht bruin brood zonder pitjes.
En rijstewafels niet uit een pak, daar zit te veel zout in. Je hebt van die babyrijstewafeltjes, die zijn beter omdat daar een zout in zit.
maar in de rijstwafels van euroshopper zit ook geen zout toch?

zuurdesembrood begin ik liever niet aan, vind ik zelf niet zo lekker haha en het moet toch op dan. Maar okay, met zo min mogelijk pitjes en zaden en toestanden dus. Omdat sommige broodsoorten zoveel pitjes en frutsels op de korst hebben, maar ik sta daar eigk nooit zo bij stil tot het me gister ineens opviel
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_77584801
Wij zijn al redelijk vlot begonnen met vrij grof bruin brood, omdat we dat zelf ook eten en het voor zo ver ik weet ook qua gevoeligheid niet uit maakt. Gluten zitten in al het brood, alleen met duidelijke zaden en pitten zou ik uitkijken.

En voor de stoelgang zijn extra vezels niet vekeerd
pi_77584931
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 11:39 schreef owlet het volgende:
Wij zijn al redelijk vlot begonnen met vrij grof bruin brood, omdat we dat zelf ook eten en het voor zo ver ik weet ook qua gevoeligheid niet uit maakt. Gluten zitten in al het brood, alleen met duidelijke zaden en pitten zou ik uitkijken.

En voor de stoelgang zijn extra vezels niet vekeerd
thnx

ja daarom wil ik eigk het liefst beginnen met vezelrijke dingen. Niet dat ik er nou per se brood in wil stampen
maar t zou fijn zijn als ze weer ns uit zichzelf zou poepen ik hoop dat dat met bijvoeding erbij wel goed gaat zeg maar. (ze heeft er wel last van nmlk.).
Fruit zoals banaan enzo ben ik ook nog een klein beetje voorzichtig mee in t begin denk ik. Schiet niet op als ze daar verstopt van raakt
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_77584991
Huup, zodra je met fruit gaat beginnen zal je zien dat het een stuk beter gaat met poepen. Banaan zou ik idd nog even mee wachten, maar peer is een goed beginnetje.
Volgens mij zit er ook zout in de rijstewafels van de Euroshopper.

Tess krijgt ook wel grof volkoren brood hoor Ligt er een beetje aan wat ik in huis heb.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')