abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 4 april 2000 @ 09:10:00 #1
272 R@b
No-nonsens
pi_257304
Zit SBS6 met De Bus in haar maag?

Je zou het bijna denken. Na de schandalige manipulatie die ik op video terug moest zien ( Ik was om 21:00 verhinderd) kon ik al raden naar de terechte reacties in dit Forum. Waar ik ook van op keek was de ineens ongeplande vakantie. Aziz sprong nog een gat in de lucht (en bijna in de gehate bank), maar helaas voor hem viert hij voorlopig vakantie in een uitgebrande woning te Lelystad.
En dan de werkelijk schaamteloze vragen van Sylvana naar een beetje tranen. Van plaatsvervangende schaamte had ik bijna mijn eigen bank kapot gescheurd. En die lijkt nog geen eens op de SBS-schopbank. Zou er nou geen mental coach zijn die Sylavana ter zijde kan staan? Dit kan toch niet, er is toch geen mens die deze vertonig serieus kan nemen?
2 man ipv 3 man op de bank. Tja, dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat men bang was dat er te weinig vrouwen zouden overblijven. Want kan iemand aan mij uitleggen waarom er anders geen 3 mensen op de bank mochten plaatsnemen? Wat is dat voor logica van SBS6, dat omdat Seki is weggegaan er maar 2 op de bank plaats hoeven nemen? Er worden er heus niet minder of meer weggestemd door deze actie, alhoewel Sylvana het nog zo logisch mogelijk wilde laten overkomen.

Maar we gaan op vakantie ?!?!?!?

De vakantie is een slimme uitvlucht van de SBS6 bonzen. Er is natuurlijk geen normale gemeente meer te vinden in Nederland waar je de Bus in de openlucht kunt stallen. Na de lawine pijlen in Den haag en de bakstenen in Alkmaar is het zwarte gevaarte verklaard tot persona non grata. Natuurlijk kan men de bus binnen blijven stallen, maar wanneer je de streamverslagen leest, blijkt dat de bewoners het binnenstaan spuugzat zijn. Wat blijft er over? Een vakantie park natuurlijk. Gratis TV-reclame voor een of ander kuuroord met golfslag zwembad in de Ardennen in ruil voor 9 dagen vakantie gein. En niemand die in Belgie weet wat de Bus is, dus die kan rustig worden gestald.
Bovendien die hele werkopdrachten zijn toch een grote farce. Hoeveel wordt er nou van op TV uitgezonden ? Vrijwel niks en allemaal oninteressant. De bewoners moeten werken voor hun geld, maar wel in ruil voor spannende beelden. Dat bleek tot nu toe een miskleun, en het knippen van ijzerdraad kun je moeilijk 10 minuten in beeld brengen. Nee, neem dan bijvoorbeeld berg beklimmen in de Ardennen. Dat levert spannendere beelden op, en onder het mom van vakantie redt SBS6 zich weer uit een netelige situatie.

Vakantie ook uitvlucht problemen nieuwkomers

Eerst 9 dagen op vakantie geeft ook de redactie extra tijd voor de selectie van Twee nieuwe bussagiers. Dat er gisteren geen twee nieuwe in de bus kwamen heeft natuurlijk te maken met het feit dat SBS6 de selectie nog niet rond heeft. Een paar dagen extra tijd is mooi meegenomen en dan kunnen ze tijdens of na de vakantie mooi worden ingebracht

Ja ja, Real-Life televisie is toch een beetje te hoog gegrepen voor een zender die bekend staat om onvervalste pulp programma's en goedkope Amerkiaanse series.

Note: vakantie in de Ardennen is zuiver een ingeving van mij, en niet gestoeld op (waarneembare) feiten

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  dinsdag 4 april 2000 @ 10:21:00 #2
2543 Quocy
Altijd eerlijk en objectief
pi_257305
ik had geen mooiere woorden kunnen vinden, R@B!
  dinsdag 4 april 2000 @ 10:25:00 #3
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_257306
Goed neergezet. Helemaal mee eens.

Dit programma begint steeds meer van alle kanten te rammelen.

  dinsdag 4 april 2000 @ 11:20:00 #4
2180 Avia
FOK-Member
pi_257307
Misschien gaan de 2 nieuwe busbewoners mee op vakantie, i.v.m. de TEAMBUILDING???
Dit kan wel weer zo'n typische SBS-stunt zijn.
Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
  dinsdag 4 april 2000 @ 11:56:00 #5
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_257308
In één woord, geweldig!!!!!!!!!!!!!!!
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_257309
Rammelen? Nog een week en de brokstukken vliegen je om de oren! En ik denk niet dat de Wegenwacht buiten Nederland zo'n total loss gereden wrak wil/kan herstellen.
Maar op zich is het logisch om op vakantie te gaan met een bus, daar zijn die dingen toch voor bedoeld, dacht ik. Beetje jammer alleen dat ze dat nu pas doen...
rafraîchissant pour la gorge et le pharynx
pi_257310
Het is nu de volgende dag s,avonds. na vertrek Aziz.
Zie op de streams dat de bussers een extra live uitzending verwachten!Om 5 voor negen nog niets dus gaan ze maar naar de laptop. Ze krijgen te horen dat ze niet zo moeten ZEUREN!!!! En ja ze vertrekken morgen. Nee er is GEEN uitzending vanavond. Tessa: maar waarom is dat dan gezegd? Zij verwachten dus duidelijk de 2 nieuwe.
De redactie meld dan dat zij ook niet weten wanneer de nieuwe in de bus komen!!!!!!
Ze zijn dus hoogst waarschijnlijk nog steeds niet rond met nieuwe passagiers.
Echt belachelijk R@b goed gezegd!
pi_257311
IK denk dat ze helemaal niemand kunnen vinden die nog in die bus wil..........of is dat een beetje te ver gezocht?
Niet alles is wat het lijkt !!!
pi_257312
Nou dat denk ik niet.
Misschien als ze iemand zesduizend toegeven voor die paar weken (figuratie??)
pi_257313
Het mag wel duidelijk zijn dat we de volgende week na afloop van het programma een reclameblokje van D-REIZEN krijgen. ik ben het geheel eens met de eerdere postings die hebbben plaatsgevonden. De redactie van de bus zit met haar handen in het haar, omdat ze daadwerkelijk dat ding nergens kwijt kunnen.
Overigens Het lijkt erop dat SBS alle onkosten die gemaakt worden verhaalt op de deelnemers en sponsors.

Is het niet triest dat AZIS een videocamera en een tripje naar parijs krijgt? Het mag wel duidelijk zijn dat deze attentie van SBS tot geen enkele verhouding staat met het ingelegde geld van de deelnemer.

Overigens het mag ook wel duidelijk zijn dat de sublieme reclame die wordt gemaakt tijdens de uitzending buiten alle regels gaat van reclame-code commissie. Vorige week vernamen we van de deelnemers dat er uitverkoop was bij de Formido. En blijkbaar mogen de deelnemers geen andere krant kopen dan de krant van wakker Nederland. Heineken dat overigens het beste bier is heeft blijkbaar ook wat geld betaald om met zekere regelmaat door de deelnemers in beeld te worden gebracht.


Ciao Michello

pi_257314
quote:
op 04-05-2000 om 10:10 PM schreef IoMichello het volgende:
...
Is het niet triest dat AZIS een videocamera en een tripje naar parijs krijgt? Het mag wel duidelijk zijn dat deze attentie van SBS tot geen enkele verhouding staat met het ingelegde geld van de deelnemer.
...


Kleine aanvulling. De 6000 gulden is geen inleggeld maar een borg. Krijgt Aziz dus gewoon terug. In het leven geroepen om 'Taraatjes' te vermijden.

  woensdag 5 april 2000 @ 22:30:00 #12
2180 Avia
FOK-Member
pi_257315
Taraatjes??
Sorrow, heb ik wat gemist?? Wat bedoel je hiermee??
Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
pi_257316
Een Taraatje is een verwend nest dat na tien dagen besluit dat dat samen eten en samen afwassen toch niks voor haar is en het Big Brother huis verlaat waarna de wereld met het fenomeen 'Mona' wordt opgescheept.
  donderdag 6 april 2000 @ 00:00:00 #14
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_257317
Rob, absoluut met je eens..... Het ligt er duimendik bovenop dat het programma ernstig in het slop zit !
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_257318
quote:
op 04-05-2000 om 10:57 PM schreef Sorrow het volgende:
Een Taraatje is een verwend nest dat na tien dagen besluit dat dat samen eten en samen afwassen toch niks voor haar is en het Big Brother huis verlaat waarna de wereld met het fenomeen 'Mona' wordt opgescheept.

En een Coca Cola verslaving had die van het weekbudget niet te betalen viel!!!!

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')