abonnement Unibet Coolblue
pi_256274
Tessa's ware aard ! [28/3/2000 | Dexter.B | nieuw! ]
Bron: Busnieuws dag 43.

Bij Formido in Enschede hebben Tessa, Bullent en Esmeralda vandaag hard gewerkt. Alle targets zijn gehaald, tot volle tevredenheid van de filiaalchef. Hij spreekt zijn trots uit tegen de passagiers en trekt zijn portemonnee. De 350 gulden worden dankbaar aangenomen en even later voor een groot gedeelte uitgegeven in de supermarkt.
Nadat het eten en drinken is ingeslagen, willen de passagiers nog wat leesvoer. Omdat min of meer besloten is om de rommelbladen links te laten liggen, neemt Tessa de Telegraaf. Tot haar verbazing siert Seki de onderste helft van de voorpagina op. Haar ogen vliegen over het stukje. Ze concludeert: "Zo, die zesduizend piek is 'ie dus ook kwijt." Esmeralda en Bullent plaatsen de boodschappen op de lopende band alsof ze niets gehoord hebben.
LW

Seki's commentaar;
Er zijn twee mensen die mij een brief schreven (lees hieronder bij het nieuws) die mijn eer hoog zouden houden.
Maar Tessa ( ik zal haar niet vergelijken met een dier, want dat is ze nog geen eens waard)die laat haar ware aard zien, ik kan er met mijn hoofd niet bij dat er nog mensen zijn die een stem op haar uitbrengen, kort maar krachtig MENSONWAARDIG!!!

Seki

*Dit is na te lezen op de fansite van Seki, deze fan-site is voorlopig de enige plaats waar Seki zijn ervaringen of mededelingen wereldkundig zal maken.
<a href="http://debus.clubs.nl/community/default.asp?club=Fanclub+Seki">http://debus.clubs.nl/community/default.asp?club=Fanclub+Seki</a>

Live sucks
I want to be sucked!
pi_256275

Oud nieuws...
gratis en voor niet
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')