passen met het nog dichte blikje is natuurlijk óók een optiequote:Op zondag 11 april 2010 12:43 schreef macferret het volgende:
tip met beercan chicken, eerst het LEGE blikje passen, en evt de boel oprekken, voordat je er achterkomt dat het niet past met een half vol blikje en de boel morst. en met afhalen opassen, blikje en inhoud zijn gloeiend heet!
Waren je vingers erg verbrand?quote:Op zondag 11 april 2010 12:43 schreef macferret het volgende:
tip met beercan chicken, eerst het LEGE blikje passen, en evt de boel oprekken, voordat je er achterkomt dat het niet past met een half vol blikje en de boel morst. en met afhalen opassen, blikje en inhoud zijn gloeiend heet!
Ik maak vanavond ook voor de 1e keer beercanchicken.quote:Op zaterdag 17 april 2010 11:20 schreef Oceanonix het volgende:
de beercan chicken van gisteravond is goed gelukt. Ik heb het recept van Jamies America gebruikt. In het bier heb ik echter nog knoflook en de kruiden toegevoegd. Iets was volgens het recept niet hoefde.
[ afbeelding ]
before
[ afbeelding ]
after
hij was niet verbrand, dat de kruiden waren gewoon erg donker geworden.
een brood van AH met kruidenboter, bietensalade en wortelsalade.quote:Op zaterdag 17 april 2010 13:02 schreef Drossie het volgende:
[..]
Ik maak vanavond ook voor de 1e keer beercanchicken.
Wat heb je daarbij gegeten?
Ah ok. Ik ga aardappeltjes roosteren op de BBQ en tomaten en salade erbij geven.quote:Op zaterdag 17 april 2010 17:35 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
een brood van AH met kruidenboter, bietensalade en wortelsalade.
Gast!quote:Op woensdag 20 januari 2010 00:52 schreef pavv het volgende:
En ook in januari gaat de BBQ uiteraard gewoon aan....
dit keer voor wat home made burgers:
Men neme een kilo koe:
[ afbeelding ]
snijd het in handzame brokjes:
[ afbeelding ]
Duw het met beleid door de KitchenAid Meatgrinder heen
[ afbeelding ]
Voeg de overige ingredienten toe (Peper, zout, Paprikapoeder, Knoflookpoeder, Ketchup, Worcestershire Sauce, Broodkruim, Cayennepeper, Ei
[ afbeelding ]
Meng het kort
[ afbeelding ]
Maak er stevige (140 grams) burgers van:
[ afbeelding ]
Grill de burgers op een matig hete grill aan beide zijden
( Let op hoe de spek, die er al wat langer op lag in omvang is afgenomen gedurende de verhitting..heerlijk krokant)
[ afbeelding ]
Uiteraard ook wat kaas erop
[ afbeelding ]
En dan het eindresultaat......
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
wat heb je precies met het vlees gedaan? Ziet er nl. lekker uitquote:Op zaterdag 16 januari 2010 07:08 schreef macferret het volgende:
blijkbaar had iemand in al zijn wijsheid besloten om het vrige te sluiten, zonder een nieuwe te openen.
Dit was gister
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |