abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 7 april 2010 @ 15:53:41 #101
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_80046057
Die Black Ranch is echt top spul. Ik haal ze bij Baron BBQ Business. Dat zit in hoofddorp en daar rijd ik wel eens langs. Is gewoon bij mensen thuis, dus ff bellen en ze zetten het klaar. Aanrader!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 11 april 2010 @ 07:53:07 #102
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_80178185
Vrijdag naar putte onder antwerpen geweest om met meer mensen van bbqforum.nl om een ribfest te houden. was weer te gek! allemaal mensen met dezelfde passie, nachtje blijven tukken en 's ohtends gelijk de bbq's weer opstoken om het ontbijt te maken.











het ontbijt






pi_80178221
OMG 10 april en de BBQ al aan met een groep
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  zondag 11 april 2010 @ 08:47:18 #104
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_80178370
FREAKS!
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_80178547
Niks freaks, heel gezellig, en lekker ook. Ik was er ook even in de middag, top!
pi_80179837
Lukt prima hoor in de winter bbq-en.

Vrijdag hebben we er een beenhammetje opgegooid. Toen de kern 60 graden was de beenham eraf gehaald. Volgende keer mag hij iets heter worden. Hij was nu iets rose en dat vind ik niet verstandig met varken.

A.s. vrijdag ga ik de chicken on a beercan maken. Die had ik nog niet eerder geprobeerd.
  zondag 11 april 2010 @ 11:23:39 #108
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_80180309
Het was gezllig in Putte. Heerlijke ribs gegeten en veel gezelligheid.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 11 april 2010 @ 12:43:25 #109
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_80182247
tip met beercan chicken, eerst het LEGE blikje passen, en evt de boel oprekken, voordat je er achterkomt dat het niet past met een half vol blikje en de boel morst. en met afhalen opassen, blikje en inhoud zijn gloeiend heet!
  zondag 11 april 2010 @ 13:05:01 #110
128548 pavv
The computer says NO
pi_80182872
quote:
Op zondag 11 april 2010 12:43 schreef macferret het volgende:
tip met beercan chicken, eerst het LEGE blikje passen, en evt de boel oprekken, voordat je er achterkomt dat het niet past met een half vol blikje en de boel morst. en met afhalen opassen, blikje en inhoud zijn gloeiend heet!
passen met het nog dichte blikje is natuurlijk óók een optie

was ie lekker?
  zondag 11 april 2010 @ 13:13:35 #111
299145 NKBBQ2010
Bennekom, 20 juni 2010
pi_80183099
-edit-

[ Bericht 99% gewijzigd door Adelante op 11-04-2010 13:27:19 (SPAM is niet gewenst, adverteren via pr@fok.nl) ]
Er zijn geen vreemden in de wereld van barbecue, alleen vrienden die elkaar nog niet hebben ontmoet
pi_80192754
Oeh kijk, een wedstrijd in BBQ'en.
Ik zal uiteraard niet deelnemen.
Maar ben als lekkerbek wel erg geinteresseerd in het eet-gedeelte.
Weet alleen niet of ik de eerste of de tweede dag moet gaan.

20 juni - Nederlands BBQ Kampioenschap
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_80197658
quote:
Op zondag 11 april 2010 12:43 schreef macferret het volgende:
tip met beercan chicken, eerst het LEGE blikje passen, en evt de boel oprekken, voordat je er achterkomt dat het niet past met een half vol blikje en de boel morst. en met afhalen opassen, blikje en inhoud zijn gloeiend heet!
Waren je vingers erg verbrand?
  zondag 11 april 2010 @ 22:57:39 #114
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_80208521
haha, viel wel mee, maar je bent gauw geneigd om snel dat blikje uit de kip te trekken!
pi_80216153
Ik haal de kip altijd met een handschoenen van de bqq, waarna ik een grote pen door het blikje heen sla, en trek zo het blikje uit de kip.
Doe dit wel op het gras oid, want alle vloeistoffen komen uit het pas onstane gat naar buiten
pi_80414085
de beercan chicken van gisteravond is goed gelukt. Ik heb het recept van Jamies America gebruikt. In het bier heb ik echter nog knoflook en de kruiden toegevoegd. Iets was volgens het recept niet hoefde.


before


after
hij was niet verbrand, dat de kruiden waren gewoon erg donker geworden.
pi_80416603
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 11:20 schreef Oceanonix het volgende:
de beercan chicken van gisteravond is goed gelukt. Ik heb het recept van Jamies America gebruikt. In het bier heb ik echter nog knoflook en de kruiden toegevoegd. Iets was volgens het recept niet hoefde.

[ afbeelding ]
before

[ afbeelding ]
after
hij was niet verbrand, dat de kruiden waren gewoon erg donker geworden.
Ik maak vanavond ook voor de 1e keer beercanchicken.
Wat heb je daarbij gegeten?
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_80423538
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 13:02 schreef Drossie het volgende:

[..]

Ik maak vanavond ook voor de 1e keer beercanchicken.
Wat heb je daarbij gegeten?
een brood van AH met kruidenboter, bietensalade en wortelsalade.
pi_80423736
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 17:35 schreef Oceanonix het volgende:

[..]

een brood van AH met kruidenboter, bietensalade en wortelsalade.
Ah ok. Ik ga aardappeltjes roosteren op de BBQ en tomaten en salade erbij geven.
De 2 kippetjes staan nu al 72 min te op de BBQ, ze zien er zo goed als klaar uit. Het fototoestel ligt klaar om een foto te nemen van het resultaat!

edit:

De foto's van mijn kippen. De kippen zijn geslaagd, maar ik had er meer van verwacht eigenlijk.

voor


na het bakken
[img][/img]

[ Bericht 26% gewijzigd door Drossie op 17-04-2010 19:51:42 ]
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_80431330
Hoezo meer verwacht? Meer biersmaak?
  zaterdag 17 april 2010 @ 23:16:25 #121
256140 RhytmicalRemedy
'Respect few,fear none
pi_80432934
quote:
Op woensdag 20 januari 2010 00:52 schreef pavv het volgende:
En ook in januari gaat de BBQ uiteraard gewoon aan....

dit keer voor wat home made burgers:

Men neme een kilo koe:

[ afbeelding ]

snijd het in handzame brokjes:

[ afbeelding ]

Duw het met beleid door de KitchenAid Meatgrinder heen

[ afbeelding ]

Voeg de overige ingredienten toe (Peper, zout, Paprikapoeder, Knoflookpoeder, Ketchup, Worcestershire Sauce, Broodkruim, Cayennepeper, Ei

[ afbeelding ]

Meng het kort

[ afbeelding ]

Maak er stevige (140 grams) burgers van:

[ afbeelding ]

Grill de burgers op een matig hete grill aan beide zijden
( Let op hoe de spek, die er al wat langer op lag in omvang is afgenomen gedurende de verhitting..heerlijk krokant)

[ afbeelding ]

Uiteraard ook wat kaas erop
[ afbeelding ]

En dan het eindresultaat......


[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Gast!
Hoe lekker kan je het hebben?
Op zondag 6 juni 2010 12:30 schreef Flounder het volgende:
'Jezus, je bent een echte Nederlander he?'
Op maandag 5 november 2012 01:17 schreef tarantism het volgende:
'speciaal ingelogd om deze post te eren _O_ :D'
  maandag 19 april 2010 @ 12:52:51 #122
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_80477893
Mooi kippies. Altijd lekker beercan chicken. Je proeft het bier voor geen meter, maar het effect is leuk.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_80503665
Dat lijkt me best wel leuk zn ploegje en dan lekker bbq wanneer je er zin in hebt.
  dinsdag 20 april 2010 @ 12:15:40 #124
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_80515350
TVP voor beercan chicken. Ga ik ook 'n keer maken.
pi_80627382
quote:
Op zaterdag 16 januari 2010 07:08 schreef macferret het volgende:
blijkbaar had iemand in al zijn wijsheid besloten om het vrige te sluiten, zonder een nieuwe te openen.
Dit was gister

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
wat heb je precies met het vlees gedaan? Ziet er nl. lekker uit
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')