Heb je al wat op het oog? of wil je advies? Gas? Houtskool? Elektriek?quote:Op zondag 28 maart 2010 20:21 schreef Martijn_77 het volgende:
Dit jaar wel een nieuwe BBQ halen want vooral het rooster ziet er niet meer uit na deze winter.
Houtskool natuurlijk anders is het geen BBQ-enquote:Op maandag 29 maart 2010 00:05 schreef pavv het volgende:
Heb je al wat op het oog? of wil je advies? Gas? Houtskool? Elektriek?
Niet voor dat ding van mij is een imitatie Weber van de Boerenbond omdat ik twee jaar geleden snel een BBQ nodig had.quote:Op maandag 29 maart 2010 00:05 schreef pavv het volgende:
Voor een aantal merken BBQ's verkopen ze gewoon mooie schone nieuwe roosters hoor.
Volgens mij zijn het echte blokken ja.quote:Op maandag 29 maart 2010 22:43 schreef macferret het volgende:
@hughh als het echt blokken hout zijn, hoef je ze niet te weken, die fikken niet zo snel en roken mooi, blokken nemen ook bijna geen vocht op. snippers daarintegen kan je beter even voorweken anders branden ze te snel weg. Hickory? lekkere smaak, alleen gebruik ik er altijd weinig van, smaak gaat snel overheersen (vind ik) weber heeft nu ook pecan, cherry en appel, zeker appel geeft een subtiele lichte smaak.
quote:Op maandag 29 maart 2010 19:49 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Houtskool natuurlijk anders is het geen BBQ-en
[..]
Niet voor dat ding van mij is een imitatie Weber van de Boerenbond omdat ik twee jaar geleden snel een BBQ nodig had.
Mijn Weber One Touch 57 cm had ik vorig jaar voor ~¤ 80 gekocht...nieuw.quote:Op dinsdag 30 maart 2010 00:01 schreef pavv het volgende:
[..]
Goed om te horen.... Houtskool is dé manier
Tip voor een Q:
kijk eens op marktplaats naar een mooie licht gebruikte Weber One Touch Gold (of silver) 47 of 57
ik had er laatst een OTG57 vandaan voor 50 euro..... nieuw roostertje er op en fikken maar
(nieuw kost zulks al snel 225 euro)
Verleden jaar heb ik een zak Jack Daniels snippers gehaald, dat gaf een hele lekkere smaak en reuk aan het vlees.quote:Op maandag 29 maart 2010 23:42 schreef huhggh het volgende:
[..]
Volgens mij zijn het echte blokken ja.
Allhoewel ze op Amazon "chips" genoemd worden.
Dit is waar ik op doel, Weber Firespice Hickory:
[ afbeelding ]
Hoe lang rookt zo'n stuk hout tussen briketten gemiddeld?
Ik zag het bij een Intratuin tuincentrum staan en dacht "f*ck it", dit neem ik mee.
Had je dat nat of droog gedaan?quote:Op dinsdag 30 maart 2010 10:10 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Verleden jaar heb ik een zak Jack Daniels snippers gehaald, dat gaf een hele lekkere smaak en reuk aan het vlees.
ik ga van het weeknd meteen weer een aantal zakken bestellen
Iddquote:Op dinsdag 30 maart 2010 00:01 schreef pavv het volgende:
Goed om te horen.... Houtskool is dé manier
Zal eens kijken ik denk wel aan een Weber want die bol BBQ's vind ik erg fijn werkenquote:Op dinsdag 30 maart 2010 00:01 schreef pavv het volgende:
Tip voor een Q:
kijk eens op marktplaats naar een mooie licht gebruikte Weber One Touch Gold (of silver) 47 of 57
ik had er laatst een OTG57 vandaan voor 50 euro..... nieuw roostertje er op en fikken maar
(nieuw kost zulks al snel 225 euro)
Dat ziet er heerlijk uit!quote:Op vrijdag 26 maart 2010 06:40 schreef macferret het volgende:
gelukkig, er wordt nog gebbq't! mooi hoor!
hier is het wat rustig (omdat het druk is!) maar het weer is al zo mooi dat ik ontwenningsverschijnselen krijg,...... wordt echt tijd om de fik er weer in te steken.
hier nog wat foto's
[ afbeelding ]
Op www.bnr.nl/lekker staat een lekker recept voor eigengemaakte slavinken Geloof dat die van maandag isquote:Op woensdag 31 maart 2010 10:18 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Dat ziet er heerlijk uit!
Zijn dat zelfgemaakte "slavinken"? Is het brutaal als ik vraag naar naar het recept?
Hier heb je hem:quote:Op woensdag 31 maart 2010 10:35 schreef sanger het volgende:
[..]
Op www.bnr.nl/lekker staat een lekker recept voor eigengemaakte slavinken Geloof dat die van maandag is
Die snippers heb ik nat gebruikt, het klopt idd dat het wat van je warmte laat verdwijnen, dus ik gebruik ze vooral bij indirect bbq-en, beercan chicken gaat er goed op.quote:Op dinsdag 30 maart 2010 10:30 schreef huhggh het volgende:
[..]
Had je dat nat of droog gedaan?
En moet je regelmatig (al was het maar om een paar uur) die snippers aanvullen?
ehhh.. volgens mij is dat kip.quote:Op woensdag 31 maart 2010 10:18 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Dat ziet er heerlijk uit!
Zijn dat zelfgemaakte "slavinken"? Is het brutaal als ik vraag naar naar het recept?
Om de een of andere reden zag ik een rol gehakt met een laag spek eromheenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |