abonnement Unibet Coolblue
pi_81942723
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 21:27 schreef huhggh het volgende:
Eindelijk, plaatsjes van mijn BBQ van vorige week:
Onder andere kip.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Hij zij kon helaas niet rechtovereind staan in de one touch nogwattes van 47 cm.
Dus hebben we haar maar laten liggen, met een bierblikje in haar achterste.

Voor de volgende keer braadworsten aus Duitsland (ik heb het maar opgegeven authentieke braadworsten in Nederland te vinden)
In een one touch gold kan je de kip ook niet op het rooster zetten hoor.
Wanneer je een BCC maakt, moet je geen bovenste rooster gebruiken. Je plaatst de kip dan in je lekbak op het kolenrooster, werkt perfect.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_81947695
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 21:27 schreef huhggh het volgende:
Eindelijk, plaatsjes van mijn BBQ van vorige week:
Onder andere kip.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Hij zij kon helaas niet rechtovereind staan in de one touch nogwattes van 47 cm.
Dus hebben we haar maar laten liggen, met een bierblikje in haar achterste.

Voor de volgende keer braadworsten aus Duitsland (ik heb het maar opgegeven authentieke braadworsten in Nederland te vinden)
Mooi kleurtje heeft je chick maar heb je nou sprite gebruikt?
pi_81948386
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 22:45 schreef TN-FR het volgende:

[..]

Mooi kleurtje heeft je chick maar heb je nou sprite gebruikt?
Nee, dat blikje heb ik samen met een maat eerst leeggedronken.
Het blikje was gevuld met water.
Helaas vond ik de huid som wel erg leer-achtig smaken, en heb ik amper echt kunnen opeten.
Hopelijk is zoiets op te lossen.
De buitenkant had ik overigens meerdere malen ingesmeerd met honing.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  Moderator woensdag 26 mei 2010 @ 23:50:59 #279
45833 crew  Fogel
pi_81951574
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 21:30 schreef popolon het volgende:

[..]

Maar je moet er dan ook wat tijd voor nemen. Ik gebruik 't ding bijna dagelijks en grill echt niet dagelijks op houtskool. Ben blij dat 'ie ook op gas kan.
Wat is het merk en type van je BBQ?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  donderdag 27 mei 2010 @ 03:03:36 #280
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_81955067
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 23:50 schreef Fogel het volgende:

[..]

Wat is het merk en type van je BBQ?
Een Char-Broil Masterflame. Niks bijzonders en al wel 20 jaar oud denk ik.

Zoiets maar dan met een extra rek erboven.



Ik ben over een jaar of wat wel aan een nieuwe toe, dan graag een wat grotere met rookkast en warmhoudplaat.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  Moderator donderdag 27 mei 2010 @ 08:52:42 #281
45833 crew  Fogel
pi_81956760
quote:
Op donderdag 27 mei 2010 03:03 schreef popolon het volgende:

[..]

Een Char-Broil Masterflame. Niks bijzonders en al wel 20 jaar oud denk ik.

Zoiets maar dan met een extra rek erboven.

[ afbeelding ]

Ik ben over een jaar of wat wel aan een nieuwe toe, dan graag een wat grotere met rookkast en warmhoudplaat.
Vooral de combinatie kolen/gas spreekt me wel aan
Extra lekker als je de tijd voor hebt, en met gas lekker snel nog altijd een betere smaak dan uit een Tefal pan
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_81985621
quote:
Op donderdag 27 mei 2010 08:52 schreef Fogel het volgende:

[..]

Vooral de combinatie kolen/gas spreekt me wel aan
Extra lekker als je de tijd voor hebt, en met gas lekker snel nog altijd een betere smaak dan uit een Tefal pan
Om dat laatste nu als norm te hanteren...
  donderdag 27 mei 2010 @ 22:30:43 #283
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_81996249
Nee maar goed, veel mensen hier 'koken' buiten in de zomer dus dan wil je echt niet alleen maar met kolen lopen te pielen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zondag 30 mei 2010 @ 19:08:50 #284
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82110947
Voor het eerst een wat groter stuk (1.8 kilo) rundvlees geBBQed. een achtermuis. het was heerlijk!!

Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 2 juni 2010 @ 15:23:43 #285
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_82238126
Vraagje: kan je ook kippepoten in de lekbak garen? Zoals je met een hele kip ook kan doen met briketten in een ketelbbq?
Dus wat kippepoten in de bak, dressing erbij en laten staan?

Tnx
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_82243435
Komend weekend 2,6 kilo aan braadworsten waaronder "originele" Thuringer braadworsten die ik onlangs uit Duitsland haalde op den BBQ.
Ik kan niet wachten....
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_82245883
quote:
Op woensdag 2 juni 2010 15:23 schreef Jumparound het volgende:
Vraagje: kan je ook kippepoten in de lekbak garen? Zoals je met een hele kip ook kan doen met briketten in een ketelbbq?
Dus wat kippepoten in de bak, dressing erbij en laten staan?

Tnx
Lijkt me geen probleem toch ?
Eigenlijk maak je gewoon een soort heteluchtoven
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  woensdag 2 juni 2010 @ 19:17:08 #288
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82248538
quote:
Op woensdag 2 juni 2010 15:23 schreef Jumparound het volgende:
Vraagje: kan je ook kippepoten in de lekbak garen? Zoals je met een hele kip ook kan doen met briketten in een ketelbbq?
Dus wat kippepoten in de bak, dressing erbij en laten staan?

Tnx
Dat kan zeker en is nog lekker ook. Gooi dan ook wat uien en kruiden in je bak samen met deen lekker donker biertje
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 2 juni 2010 @ 20:26:17 #289
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_82252210
oke, tnx heb ze nu boven de bak gegaard (voor gemarineerde stukken kip van de deen) was goed om te pruimen
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_82354655
Vanavond de emmer-bbq uitgeprobeerd. Deze leek ons wel handig naast de gewone bbq voor het strand.

De emmer zelf blijft relatief koel. Er zit een binnenbakje bij die op een rooster rust. Hierin gaan de kolen en de briketten.
Het hengsel hadden we verwijderd omdat we niet wisten hoe heet de bbq zou worden.
Onder de emmer zitten uitklapbare pootjes. Daar staat hij stevig op en zorgen ervoor dat er geen brandplekken in het gras kunnen komen.

We hadden worsten, sate en hamburgers mee. Geen spectaculaire items voor op de bbq. Maar langs het water op een stukje gras ga ik geen beercan chickens proberen.

Al met al voor 9,95 een prima bbq voor erbij. Veel handiger als de gemiddelde wegwerp bbq!
  zaterdag 5 juni 2010 @ 17:12:12 #291
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_82369874
Bij ons gaat zometeen ook weer de fik erin.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 juni 2010 @ 17:54:57 #292
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_82371048
quote:
Op zaterdag 5 juni 2010 17:12 schreef golfer het volgende:
Bij ons gaat zometeen ook weer de fik erin.
bij ons staat nu net de fik erin
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 6 juni 2010 @ 00:36:31 #293
128548 pavv
The computer says NO
pi_82382019
ik denk dat ze in IJsland inmiddels wel zullen klagen over de aswolk die uit Nederland kwam vandaag.
Overal waar je keek stond er wel een barbecue te roken.

Ook bij mij, maar dat was vanwege de World MOINK Ball day.... de balletjes die de werled aan het veroveren zijn.... simpel, maar heel lekker. Rundvlees aan de binnenkant (MOO) en spek aan de buitenkant (OINK) .....

Dit gaat er allemaal in


gehakt draaien


de rest erbij


naked balls


the rub lane


you gotta rub them the right way


bring on the bacon


Waiting for the Q


De frambozen-balsamico-chipotles mobsaus


20 mnutes op de weber...met wat kersenhout


some MOINK pron for u all...






  zondag 6 juni 2010 @ 07:28:08 #294
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_82385145
SWEEET Pavv!

hier mijn ballen









  zondag 6 juni 2010 @ 12:26:05 #295
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82389562
Nice balls gentlemen!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 6 juni 2010 @ 12:39:16 #296
256140 RhytmicalRemedy
'Respect few,fear none
pi_82390084
Even een doekje halen. Volgens mij heb ik mijn toetsenbord onder gekwijld.
Op zondag 6 juni 2010 12:30 schreef Flounder het volgende:
'Jezus, je bent een echte Nederlander he?'
Op maandag 5 november 2012 01:17 schreef tarantism het volgende:
'speciaal ingelogd om deze post te eren _O_ :D'
  zondag 6 juni 2010 @ 12:44:39 #297
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_82390275
Die foto's.

Gisteren een Weber 47 cm Kettle aangeschaft. Man, wat een genot.

We gebruikten voorheen een electrische barbecue, omdat dakterras, beperkte ruimte, snel/gemakkelijk, bla bla bla. Maar dat was ik strontbeu. Voortaan weer mooi de fik d'r in dus!
pi_82390517
Wat ziet dat er goed uit zeg!

wij hebben gisteren een nieuwe gekocht, die we vanavond eens uit gaan proberen

Heb lamsribjes met zoet-zoute marinade, kipsaté met ketjapmarinade, zelfgemaakte hamburgers aan vlees.

Ernaast couscoussalade en er liggen twee stokbroden te rijzen Uiteraard ontbreekt ook de zelfgemaakte pindasaaus niet
Ja doei.
  zondag 6 juni 2010 @ 12:53:00 #299
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82390594
quote:
Op zondag 6 juni 2010 12:50 schreef motorbloempje het volgende:

die we vanavond eens uit gaan proberen
Heb je er ook een regenpak bij gekocht? het wordt takkeweer
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_82390624
quote:
Op zondag 6 juni 2010 12:53 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Heb je er ook een regenpak bij gekocht? het wordt takkeweer
overdekt balkon

Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')