abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 28 maart 2000 @ 21:50:00 #26
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_255511
Het is massage avond.

Iedereen heeft last van gespannen spieren.

* Quenda® mist jop en iwan helemaal niet, weet je wel,begrijp je wat ik bedoel?.

  dinsdag 28 maart 2000 @ 22:05:00 #27
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_255512
Tessa: Goh, wat ben jij erg zeg, ik weet precies wie er nu achter zit, ik ben echt diep in je teleurgesteld...(ze heeft het tegen Gizmo, die, volgens haar, op haar inzoomt en haar volgt)

  dinsdag 28 maart 2000 @ 22:59:00 #28
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_255513
Roddelobject:Jop
Plaats: het schommelbankje
Aanwezige personen: Tessa, Antoinet en Aziz

Antoinet vind het niet leuk dat Jop de dingen vaak zo draait dat zij een schuldgevoel heeft.
Ze hebben het weer eens over het verhaal dat "jop haar gedouwt"zou hebben.Tessa vond het ook echt niet normaal dat Jop dat had verteld.
Ook ging het over de afgelopen nacht, dat als het door was gegaan en ze elkaar hadden geslagen i.p.v de keukenkastjes dat ze eruit waren gevlogen.

Tessa vind dat Aziz zich niet zo druk moet maken over groepsvorming.Antoinet kreeg het idee dat er een paar jaloers waren.Aziz vind dat als hij daar een rotgevoel bij heeft, hij het recht heeft om dat ook te zeggen.
Volgens Antoinet heeft zij een andere band met Tessa, als ze met Tessa praat omdat dat "meidenpraat"is.De dingen die ze niet met Jop kan bespreken , bespreekt ze met Tessa.
Tessa: ja, en ik heb dat ook, en ook met Iwan heb ik een band, maar als jij zo doorgaat, zoals je vannacht weer begon over dat nomineren enzo, dat kost je stemmen hoor!!!!

Antoinet heeft een hekel aan drankmisbruik, ze heeft teveel vervelende dingen meegemaakt met personen die onder invloed zijn, ze had vanavond ook aan Jop gevraagd of hij niet zoveel wilde gaan drinken tijdens de uitbraak. Ze vind dat ze zelf geen drank nodig heeft, voor de rest moet iedereen het voor zichzelf weten, sommige hebben het nodig om wat losser te worden, zijzelf heeft het in ieder geval niet nodig. Zij kan, (door haar beroep) met iedereen omgaan.
Ze doet op haar werk ook wel gek, maar je kunt dat op je werk niet bij alle klanten doen. Ze is zich wel bewust dat sommige van de klanten van de kapperzaak best kunnen zchrikken nu, omdat ze haar ook weleens grove woorden horen gebruiken.

Tessa zegt dat ze bewust geen ranzige en spectaculaire verhalen over zichzelf kan vertellen in de bus, omdat het risico veelste groot is dat de buitenwereld haar daar later over aan kunnen spreken.

Antoinet heeft ook klanten in de kapperszaak die nu ook gezellig bij haar thuis komen, ze vind dat hardstikke gezellig, maar ze heeft weinig echte vrienden, wel heel veel kennissen.Als iemand haar om advies of een mening vraagt zal ze die ook geven.

Aziz wil vanavond eens lekker op tijd naar bed.

  dinsdag 28 maart 2000 @ 23:12:00 #29
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_255514
Hm, de boodschappen van gisteren staan nu even in een ander daglicht
Tessa heeft het over het intakegesprek, dat er was gezegd dat als ze hard werkten ze ook af en toe wat extra geld konden verdienen voor een hapje, een toastje of een drankje
Tessa: en kijk dan, we hebben de hele bus barstenvol met lekkere dingen, elke dag, drank ect
Aziz: ja, we hebben zelfs biefstuk
Tessa: was dat OOK in de aanbieding voor een speciaal busprijsje?

(gisteren was volgens Esmeralda namelijk ALLES spotgoedkoop en toevallig afgeprijst, ze hadden vreselijk veel boodschappen ....ik d8 dat Willeke daar ooit eens een fikse uitbrander voor had gekregen)

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 28 Maart 2000).]

  dinsdag 28 maart 2000 @ 23:29:00 #30
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_255515
Aziz zegt dat het hem wel leuk lijkt om iets bij tv te doen.
Tessa: ik zou wel iets willen doen, presenteren van een programma, iets in een soap, toneelspelen, achter de schermen mag ook wel van mij, ik vond het Altijd al boeiend.
Antoinet heeft totaal geen behoefte aan iets bij of voor de tv, na de bus
Aziz zegt tegen Tessa: het kan best nu een opstapje voor je zijn
Aziz verteld dat hij ook bij de politie heeft gewerkt.
Tessa: (vol ongeloof) heb je dan wel de opleiding afgemaakt???
Antoinet: ja, dat had je mij al verteld
Aziz: ik heb eervol ontslag gehad

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 28 Maart 2000).]

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')