Het scheelt een beetje per jaar.. Welke commissie er kookt.quote:Op woensdag 13 januari 2010 15:50 schreef La_Tramposa het volgende:
Ik vind het eten bij Orca meestal lekkerder dan bij Triton, maar bij Triton krijg je wel grotere porties.. Nou moet ik toch minder gaan eten dus misschien is dat juist wel weer slecht
En ik was idd ook al verbaasd dat Hurnet Dekkers nog meeroeide maar dat verklaart dat inderdaad!
Maar eigenlijk wel bizar wat we allemaal naar binnen schuiven, zeker als je zelf in die keuken gestaan hebt en weet hoe "schoon" alles is..
Weerstand opbouwen menneke, ik ben nog nooit ziek geweest van eten.quote:Op woensdag 13 januari 2010 15:33 schreef SkollZwaar09 het volgende:
Soms wordt er volgens mij alleen niet goed genoeg opgelet op het koken zelf, zo was ik vorige week behoorlijk ziek na het eten van kip op skoll..
Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaanquote:Op woensdag 13 januari 2010 17:56 schreef Staal_ het volgende:
Bij ons is het eten doorgaans ook goed binnen te houden. Morgen eten we hamburgers
Hadden ze ook bij Skoll een barbecue voor een vergelijkend warenonderzoek?quote:Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Skøllburgersquote:Op woensdag 13 januari 2010 18:36 schreef Virmes het volgende:
Het is algemeen bekend dat ze bij Skoll wel kunnen barbecue-en. zie Skollburgers
quote:Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Tijden veranderen Daarnaast is het makkelijker om op een normale donderdagavond te zorgen voor wat knappe hamburgers dan op een intree bbq waar honderden mensen op afkomen.quote:Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Tip voor de volgende keer, zet geen vrouwen achter de barbecue maar in de keuken voor de afwas.quote:Op woensdag 13 januari 2010 23:54 schreef Staal_ het volgende:
[..]
Tijden veranderen Daarnaast is het makkelijker om op een normale donderdagavond te zorgen voor wat knappe hamburgers dan op een intree bbq waar honderden mensen op afkomen.
Goed voor de weerstand/best aardig te aardig te eten m'n reet: De maaltijd van vorige week was genoeg om het hele michelinconcern over te laten schakelen op biorubber. En dan is dit de subtiele versie van commentaar t.o.v mijn huisgenoot die die avond gekookt had,quote:Op woensdag 13 januari 2010 17:26 schreef Virmes het volgende:
Bij ons wordt er één keer per week gekookt, bij toerbeurt door ploegen/groeperingen/commissies. Meestal is dat best aardig te eten (alhoewel daar wel discussie over mogelijk is ), maar soms gaat het ook mis toen een paar prutsers vorige week de pasta te lang hadden gekookt. Dan krijg je een soort rubberen massa die echt niet te vreten is.
Er is altijd genoeg, zoniet dan wordt er meer gemaakt, en de hygiëne, ach daar bouw je weerstand van op.
quote:Op donderdag 14 januari 2010 06:41 schreef Thrawn het volgende:
[..]
Goed voor de weerstand/best aardig te aardig te eten m'n reet: De maaltijd van vorige week was genoeg om het hele michelinconcern over te laten schakelen op biorubber. En dan is dit de subtiele versie van commentaar t.o.v mijn huisgenoot die die avond gekookt had,
Sjaars hebben begeleiding nodig bij het koken, zo niet krijg je troep. Aangezien ons bestuur meeleest en zelfs reageert: regel dat!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 | 003 : LHSA1x Amstel sl. Arnold, Johan bo. Ergometer co. E. Evers Okeanos sl. Kromdijk, Peter bo. n.n co. Jonkman Triton sl. Bus, Marten bo. Ergometer |
Heb anders vorig jaar ook een keer heel smerige burgers op bij Skoll, toen stonden er ook vrouwen achter dat ding. zal denk ik met de H4K of Head zijn geweest.quote:Op donderdag 14 januari 2010 00:26 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
Tip voor de volgende keer, zet geen vrouwen achter de barbecue maar in de keuken voor de afwas.
Dat zal dit jaar niet gebeuren want ik ga over het eten tijdens de H&Hquote:Op donderdag 14 januari 2010 14:32 schreef De_Brok het volgende:
[..]
Heb anders vorig jaar ook een keer heel smerige burgers op bij Skoll, toen stonden er ook vrouwen achter dat ding. zal denk ik met de H4K of Head zijn geweest.
Mooie accomodatie! Daar kunnen ze hier in Groningen wel een puntje aan zuigenquote:Op woensdag 13 januari 2010 10:25 schreef AHappelstroop het volgende:
JW je was op teevee!
http://www.rtl.nl/compone(...)rman_Helpt_s1_a6.xml (ongeveer na 13minuten)
haha, unluckyquote:Op donderdag 14 januari 2010 21:57 schreef Sjobber het volgende:
Volgens mij is het op Phocas meestal goed te eten. Maar daar zijn doorgaans niet meer dan 30 man aanwezig geloof ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |