abonnement Unibet Coolblue
pi_76765829
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 15:50 schreef La_Tramposa het volgende:
Ik vind het eten bij Orca meestal lekkerder dan bij Triton, maar bij Triton krijg je wel grotere porties.. Nou moet ik toch minder gaan eten dus misschien is dat juist wel weer slecht
En ik was idd ook al verbaasd dat Hurnet Dekkers nog meeroeide maar dat verklaart dat inderdaad!

Maar eigenlijk wel bizar wat we allemaal naar binnen schuiven, zeker als je zelf in die keuken gestaan hebt en weet hoe "schoon" alles is..
Het scheelt een beetje per jaar.. Welke commissie er kookt.
Dit jaar heb ik nog maar een paar keer op Triton gegeten.
Vorig jaar aten we altijd op maandag en woensdag bij Triton en dinsdag en donderdag bij Orca. Toen zat er niet heel veel verschil in. Moet er wel bij zeggen dat mijn standaard van 'goed' eten vrij laag is
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
pi_76767673
Vond het sowieso wel leuk om te zien! Over het algemeen vind ik ons eten best prima, maar soms maken ze echt lekkere dingen. Ligt eraan wie kookt..

(toen ik in mijn eerste jaar een keer moest helpen koken was het echt rampzalig...)
pi_76769971
Bij ons wordt er één keer per week gekookt, bij toerbeurt door ploegen/groeperingen/commissies. Meestal is dat best aardig te eten (alhoewel daar wel discussie over mogelijk is ), maar soms gaat het ook mis toen een paar prutsers vorige week de pasta te lang hadden gekookt. Dan krijg je een soort rubberen massa die echt niet te vreten is.
Er is altijd genoeg, zoniet dan wordt er meer gemaakt, en de hygiëne, ach daar bouw je weerstand van op.
Barlid - "want van roeien word je moe"
pi_76771000
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 15:33 schreef SkollZwaar09 het volgende:
Soms wordt er volgens mij alleen niet goed genoeg opgelet op het koken zelf, zo was ik vorige week behoorlijk ziek na het eten van kip op skoll..
Weerstand opbouwen menneke, ik ben nog nooit ziek geweest van eten.

Net bij de fysio vandaan die me doorstuurde naar de podotherapeut. Moet misschien laten doen naar mijn kuiten.
pi_76771017
Bij ons is het eten doorgaans ook goed binnen te houden. Morgen eten we hamburgers
pi_76771062
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:56 schreef Staal_ het volgende:
Bij ons is het eten doorgaans ook goed binnen te houden. Morgen eten we hamburgers
Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
pi_76772338
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Hadden ze ook bij Skoll een barbecue voor een vergelijkend warenonderzoek?
pi_76772464
Het is algemeen bekend dat ze bij Skoll wel kunnen barbecue-en. zie Skollburgers
Barlid - "want van roeien word je moe"
pi_76778158
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 18:36 schreef Virmes het volgende:
Het is algemeen bekend dat ze bij Skoll wel kunnen barbecue-en. zie Skollburgers
Skøllburgers

En morgen met EJZ koken op Skøll, nu al zin in!
pi_76787795
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
pi_76788963
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Tijden veranderen Daarnaast is het makkelijker om op een normale donderdagavond te zorgen voor wat knappe hamburgers dan op een intree bbq waar honderden mensen op afkomen.
pi_76790572
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 23:54 schreef Staal_ het volgende:

[..]

Tijden veranderen Daarnaast is het makkelijker om op een normale donderdagavond te zorgen voor wat knappe hamburgers dan op een intree bbq waar honderden mensen op afkomen.
Tip voor de volgende keer, zet geen vrouwen achter de barbecue maar in de keuken voor de afwas.
pi_76790720
Morgen Duinloop van Njord. Kijken hoe hoog ik eindig met mijn niet-aanwezige conditie.
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_76795351
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:26 schreef Virmes het volgende:
Bij ons wordt er één keer per week gekookt, bij toerbeurt door ploegen/groeperingen/commissies. Meestal is dat best aardig te eten (alhoewel daar wel discussie over mogelijk is ), maar soms gaat het ook mis toen een paar prutsers vorige week de pasta te lang hadden gekookt. Dan krijg je een soort rubberen massa die echt niet te vreten is.
Er is altijd genoeg, zoniet dan wordt er meer gemaakt, en de hygiëne, ach daar bouw je weerstand van op.
Goed voor de weerstand/best aardig te aardig te eten m'n reet: De maaltijd van vorige week was genoeg om het hele michelinconcern over te laten schakelen op biorubber. En dan is dit de subtiele versie van commentaar t.o.v mijn huisgenoot die die avond gekookt had,

Sjaars hebben begeleiding nodig bij het koken, zo niet krijg je troep. Aangezien ons bestuur meeleest en zelfs reageert: regel dat!
pi_76798374
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 06:41 schreef Thrawn het volgende:

[..]

Goed voor de weerstand/best aardig te aardig te eten m'n reet: De maaltijd van vorige week was genoeg om het hele michelinconcern over te laten schakelen op biorubber. En dan is dit de subtiele versie van commentaar t.o.v mijn huisgenoot die die avond gekookt had,

Sjaars hebben begeleiding nodig bij het koken, zo niet krijg je troep. Aangezien ons bestuur meeleest en zelfs reageert: regel dat!


Is er geen kookcommissie ofzo?
pi_76804304
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Amsterdam World ERGOHEAD 2010
003 : LHSA1x

Amstel
sl.   Arnold, Johan
bo.   Ergometer
co.   E. Evers

Okeanos
sl.   Kromdijk, Peter
bo.   n.n
co.   Jonkman

Triton
sl.   Bus, Marten
bo.   Ergometer


Gezellig :P
Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well, hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were:
pi_76806370
Mijn coachbootje, dames dubbel 2 met het zusje van Bellah erin heeft de clubstatus gekregen Dat wordt mooi bierdrinken op het clubdiner !
pi_76806895
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 00:26 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Tip voor de volgende keer, zet geen vrouwen achter de barbecue maar in de keuken voor de afwas.
Heb anders vorig jaar ook een keer heel smerige burgers op bij Skoll, toen stonden er ook vrouwen achter dat ding. zal denk ik met de H4K of Head zijn geweest.
pi_76807123
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 14:32 schreef De_Brok het volgende:

[..]

Heb anders vorig jaar ook een keer heel smerige burgers op bij Skoll, toen stonden er ook vrouwen achter dat ding. zal denk ik met de H4K of Head zijn geweest.
Dat zal dit jaar niet gebeuren want ik ga over het eten tijdens de H&H
pi_76810857
IMO is het eten op Euros doorgaans van lage kwaliteit. Het eten wordt doorgaans onzorgvuldig klaargemaakt en smaakt vaak nergens naar, er zijn soms uitzonderingen, maar het aantal keren dat het eten wel goed is is in de minderheid.
Maar wat wil je als je er maar ¤2,50 voor vraagt en er ook nog winst op moet wil maken? Dan is het nagenoeg onmogelijk om de juiste ingrediënten aan te schaffen. Niet dat dat op het moment iets uit zou maken als men nu over zou gaan op het aanschaffen van betere ingrediënten. Ik denk dat de keuken er vooralsnog niet op is toegerust om voor meer dan 30 man echt te kunnen koken, maar er eten er doorgaans 80 à 100 mee. De pannen zijn miserabel slecht. (te groot om iets anders dan gaarkeueken- danwel kant-en-klaar-soep mee te maken) Als de pannen van het juiste formaat en type er waren er zijn er vooralsnog te weinig pitten om die te kunnen gebruiken. Daarnaast wordt het snijwerk meestal zeer slecht uitgevoerd door de kokers. daar zijn ze zelf echter maar ten dele debet aan, het snijgerei is namelijk van extreem slechte kwaliteit. (niet scherp genoeg, van het verkeerde formaat en niet in de juiste kwantiteit aanwezig)

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-01-2010 16:07:49 ]
pi_76816598
Wat een drama allemaal

Ik zou best 3,50 willen betalen trouwens als ik dan lekker Herman de Blijker eten kreeg.. zelf ben je meestal duurder uit!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_76825895
Volgens mij is het op Phocas meestal goed te eten. Maar daar zijn doorgaans niet meer dan 30 man aanwezig geloof ik.
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
pi_76828181
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 10:25 schreef AHappelstroop het volgende:
JW je was op teevee!
http://www.rtl.nl/compone(...)rman_Helpt_s1_a6.xml (ongeveer na 13minuten)
Mooie accomodatie! Daar kunnen ze hier in Groningen wel een puntje aan zuigen
pi_76843612
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 21:57 schreef Sjobber het volgende:
Volgens mij is het op Phocas meestal goed te eten. Maar daar zijn doorgaans niet meer dan 30 man aanwezig geloof ik.
haha, unlucky
pi_76844395
Gisteren 10de op de Duinloop! En dat voor een coach
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')