abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 26 maart 2000 @ 08:40:00 #1
215 misterDre
Paint it black!
pi_255096
Ik heb Hunter maar ff gekwoot vanwege de infobron! Heb je dit weekend de ontwikkelingen gemist lees dan ook hier ff: http://209.163.248.153/forum/NonCGI/Forum12/HTML/000597.html


Van Hunter - 25 Maart 2000 @ 16:03.

--------------------------------------------------------------------------------

Seki verlaat de BUS
datum: Zaterdag 25 maart 15:45
bron: Internetredactie op locatie
Seki heeft vrij onverwachtde BUS verlaten. Na een gesprek met de psycholoog roept hij de andere passagiers bij elkaar. Een paar citaten: “Ik heb de indruk dat ik met het verkeerde programma bezig ben, ik heb andere voorstellingen dan het daadwerkelijk is. Ik beschouwede dit meer als oorlog dan als iets waar je plezier aan beleeft. Ik wil de eer aan mezelf houden. Ik wil met opgeheven hoofd naar buiten. Als ik alles langer moet meemaken, ga ik er aan onderdoor. Ik wens jullie het allerbeste en ik hoop dat jullie er een leuke tijd aan mogen beleven. Ik ga met opgeheven hoofd naar buiten en ik ga het nu doen.” In een tijdsbestek van minder dan een kwartier heeft Seki de BUS verlaten. Met opgeheven hoofd.
LW

Laatste post deel 1

Van tanjalies - 26 Maart 2000 @ 08:38.

--------------------------------------------------------------------------------


Het is al met al overduidelijk dat Seki er met de Mona truck uitgewerkt is. Een voor de productie noodzakelijk gebeuren. Immers, Seki zijn agressieve optreden was voor een groot deel de basis van de van buitenkomende agressiviteit. Na nu twee keer de Bus onvrijwillig te moeten hebben verplaatst en de dreiging van het verspelen van staanplaats toestemming moet er een grote rust ontstaan in de Bus. Bovendien is de komst van twee nieuwe vrouwen natuurlijk ook spraakmakend. Vergeet niet dat ook het bij opbod verkopen van de opengevallen plaats volledig gemanipuleerd gaat worden.



------------------
Did you see my car?

[Dit bericht is gewijzigd door misterDre (Datum 26 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 17:31:00 #2
2472 punks
gewoon lekker klein!!
pi_255097
seki weg? jammer. veel mopperen op hem maar hij was degene die nog voor wat actie zorgde.
ben benieuwd hoe het nu verder gaat in de bus......
Dat je een minderwaardigheidscomplex hebt, wil nog niet zeggen dat je niet dom en lelijk bent.
  zondag 26 maart 2000 @ 17:38:00 #3
336 Jessicaa
een kaarsje brand voor Danyel
pi_255098
Nou op de actie van Seki zat ik niet te wachten, ben blij dat hij is opgestapt
Net zo min zit ik te wachten op scheldende mensen buiten in de maatschappy, mensen die andere mensen willen imponeren enz.
Ik zou ook wel actie in de bus willen zien. Maar dan bedoel ik meer dat mensen eens echte gesprekken hebben met elkaar over hun werk over wat hun bezig houdt en wat er in dde werled omgaat enz.
pi_255099
quote:

Van tanjalies - 26 Maart 2000 @ 08:38.


Het is al met al overduidelijk dat Seki er met de Mona truck uitgewerkt is. Een voor de
productie noodzakelijk gebeuren. Immers, Seki zijn agressieve optreden was voor een
groot deel de basis van de van buitenkomende agressiviteit. Na nu twee keer de Bus
onvrijwillig te moeten hebben verplaatst en de dreiging van het verspelen van
staanplaats toestemming moet er een grote rust ontstaan in de Bus. Bovendien is de
komst van twee nieuwe vrouwen natuurlijk ook spraakmakend. Vergeet niet dat ook het
bij opbod verkopen van de opengevallen plaats volledig gemanipuleerd gaat worden.


Vind ik ietwat 'kort door de bocht' geredeneerd, Tanjalies. Is het verwijderen van 1 voetbalspeler een garantie voor het tegenhouden van de voetbal-hooligans, nadat er weer eens een wedstrijd verloren is ?
Ook de aanname dat de agressie tegen de bus hoofdzakelijk door Seki kwam, lijkt me onvolledig: programma's als DeBus roepen sowieso agressie op door het inspelen op instincten wat ze doen.
En wat betreft die 'rust' die zal ontstaan in de bus.... ook het dynamisch 'evenwicht' dat via de persoon van Seki nog een 'zondebok' voor alle overige passagiers verschafte, is nu doorbroken. Zo'n uitlaatklep laat zich niet ongestraft verwijderen, dunkt me... we zullen zien: het duurt toch een paar dagen voor het werkelijk tot de anderen doordringt.

pi_255100
quote:
op 03-26-2000 om 05:38 PM schreef Jessicaa het volgende:
en wat er in dde werled omgaat enz.

Wat bedoel je allemaal jessicaa?

gratis en voor niet
  zondag 26 maart 2000 @ 18:20:00 #6
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_255101
JessicAa: dat de mensen gaan praten over wat ze nu echt bezighoudt op hun werk en zo, is echt wel het laatste wat ik wil horen op De Bus. Het is entertainment, het is van A-Z bedacht en in elkaar gezet, sodeju; laat ze er dan ook gewoon een circus en een gekkenhuis van maken ook. Ik wil karakters met de diepgang van een teiltje water, ik wil dat mensen zich aan elkaar ergeren en achter elkaars rug om roddelen en elkaar bedreigen en liefst dat ze elkaar naar het leven staan als het even kan. Dat zijn de dingen die je mag verwachten als je een zo contrasterend mogelijke selectie maakt van een stel lui zonder enig abstractieniveau (Jop, Aziz, Willeke) of inlevingsvermogen in andere mensen (Seki, Iwan). Als er spanningen onstaan geeft dat aan dat het SBS (Endemol) dus gelukt een goede groep samen te stellen. Des te hypocrieter dat Seki nu de Bus is uitgewerkt, of hij moet echt een infiltrant zijn geweest van de redactie- maar kijkend in zijn priemende ogen geloof ik daar weinig van. Dit programma leeft van confrontaties, als iedereen straks met elkaar in harmonie leeft en nog eens een leuke schetengrap vertelt waar ze dan met zijn allen in een deuk over liggen, kan ik net zo goed overschakelen naar Barend & Van Dorp, Het Elfde Uur of een vergelijkbaar programma. Waar misschien nog eens iemand verschijnt die echt iets te melden heeft..

Tenslotte de aanname dat de agressiviteit tegen de Bus veroorzaakt wordt door het gedrag van Seki. Lariekoek, als je het mij vraagt. Die bushokjes en telefooncellen die elk weekend aan diggelen worden geschopt door vandalen roepen die agressie vast op door hun asociale gedrag Je hebt in Nederland een groep mensen; aso's - en dit is helaas ook de vijver waar SBS in vist met steeds met overwegend reality-programmering - die reageren op impulsen (op straat, op tv) door middel van geweld, omdat ze geen andere manier hebben om invloed te verwerven. De Bus is een bliksemafleider, wat er in gebeurt interesseert ze totaal niet, dat je in het nieuws komt als je De Bus de stad uitjaagt des te meer.

  zondag 26 maart 2000 @ 18:27:00 #7
336 Jessicaa
een kaarsje brand voor Danyel
pi_255102
Meister als je voor dat soort entertainment naar de bus kijkt waarom dan afgeven op sbs. Juist sbs zorgt voor dit soort tv
En tombombadil ik tikte met al mijn emotie;-) dus dan maak je wel eens tikfoutjes
  zondag 26 maart 2000 @ 18:42:00 #8
2957 Meister
Food & Beverage Consumer
pi_255103
Met bovenstaande zinsnede (helaas...vist) bedoel ik niet zozeer dat ik het jammer vind dat SBS deze programma's maakt (ik kijk er immers graag naar) maar dat helaas dit soort programma's onder delinquent Nederland zo populair is, waardoor het de aandacht trekt van mensen die het een aardige vrijetijdsbesteding vinden om racistische leuzen naar de bussagiers te schreeuwen of te proberen de Bus te vernielen. Sorry, als het onduidelijk was opgeschreven.

Edit:alweer spelfouten

[Dit bericht is gewijzigd door Meister (Datum 26 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 20:09:00 #9
2465 De Parasiet
How about no?
pi_255104
volgens mij kon hij het gewoon niet hebben dat hij niet meer bovenaan de polls stond...
OUCH! what a bad loser !
"Do you have a mirror? I wanna see if i look like i give a rats ass!" - David Letterman
  zondag 26 maart 2000 @ 20:42:00 #10
46 ArchAngel
*Addicted to the white death*
pi_255105
Zo, even snel een post, de eerste van mijn leven in het BUS-forum...
Maargoed
ik wou even zeggen
Seki eruit?
SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT
Seki bezorgde nog wat leven in de brouwerij.. Een lekkere pittige ruzie, da's tenminste leuk om te volgen... Ik hoef niet te kijken naar al die saaie, duffe lui die alleen maar zitten te kleffen...
Hij ging dan soms wel wat te ver, en het was ook gewoon een flinke eikel, en hij zou de winnaar ook niet moeten worden, maar hij er nog eventjes in zou wel leuk zijn geweest...

Nouja, ik heb mijn woordje ook weer gedaan...

GRTZ ArchAngel

[b]You can't wake a dog who is pretending to be asleep[/b] __Old Navaho
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')