abonnement Unibet Coolblue
pi_254882
ben ik de eerste ?!?
= godverdikkie hee =
  Admin zaterdag 25 maart 2000 @ 13:56:00 #2
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_254883
ja, maar hoe kom je erbij?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_254884
Na een gesprek met psycholoog Bert heeft Bullent besloten te blijven. De dingen waar hij zich druk over maakte bestaan niet volgens hem. De redactie was erg geschrokken toen Bul zijn tassen bij elkaar pakte "Red Alert". Bullent legt uit dat ze te weinig genieten van het project en zelfs Seki neemt zich voor het niet meer als een keiharde strijd te gaan zien. Als dit zo doorgaat zitten we binnenkort met een BB achtige saamhorigheid !
= godverdikkie hee =
  Admin zaterdag 25 maart 2000 @ 13:57:00 #4
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_254885
OH...

alle heisa voor nix...

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 25 maart 2000 @ 14:12:00 #5
272 R@b
No-nonsens
pi_254886
quote:
op 03-25-2000 om 01:57 PM schreef Breuls het volgende:
OH...
alle heisa voor nix...

he he

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  zaterdag 25 maart 2000 @ 14:20:00 #6
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_254887
Maar de streams hebben het toch een tijd niet gedaan, wle toevallig dat ze het nu weer doen.
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  Admin zaterdag 25 maart 2000 @ 14:35:00 #7
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_254888
quote:
op 03-25-2000 om 02:20 PM schreef dolphin het volgende:
Maar de streams hebben het toch een tijd niet gedaan.

...omdat SBS er zelf ook van overtuigd was dat Büllent zou vertrekken...

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_254889
Ik denk dat Bullent toch maar blijft omdat hem is ingefluisterd dat Seki erover dacht om eruit te gaan. En dat was denk ik zijn belangrijkste reden om te vertrekken...
Emmy
  zaterdag 25 maart 2000 @ 17:39:00 #9
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254890
Van de fansite:

!!!!!! IK GELOOFDE MIJN OGEN NIET ,WAT BÜLLENT WEG!!!!!!! [25/3/2000 | Yilmaz | nieuw! ]
Vandaag 25 maart wilde ik om 12:00 uur gaan chatten op internet. Tot mijn grote verbazing zag ik dat Büllent zijn tas aan het inpakken was,hij had besloten om de vertrekken.

Als één van de redenen gaf Büllent aan dat hij zich zorgen maakte om zijn familie. Hij gaf aan dat alles wat hij meemaakt wij als familie ook meemaken en om alles wat er in de roddelbladen over hem gezegd wordt.

Daarnaast speelde voor Büllent ook de wel zeer negatieve sfeer in de bus een belangrijke rol. Hij heeft te kennen gegeven moeite te hebben met het geroddel en de achterbaksheid van bepaalde figuren in de bus.

Tevens is hij gaan twijfelen of de bus wel goede invloed heeft op zijn werk, dit gezien al het negatieve in en rondom de bus.

Voor Büllent redenen te over om de bus te verlaten. Gelukkig voor hem heeft hij een dijk van een familie achter zich.

Onze kanjer van een beheerder Yilli heeft namelijk meteen contact opgezocht met SBS6 en heeft geregeld dat wij persoonlijk telefonisch konden praten met onze Bül.

Yilly heeft gesproken met Bülly en heeft hem ervan overtuigd dat er met de familie absoluut niets aan de hand is. Daar hoefde hij zich dus geen zorgen om te maken. En over wat er in de roddelbladen staat: daar lachen wij alleen maar om. Ja, zei Yilly, als zij over appels en peren gaan schrijven koopt niemand die bladen meer!!!

Yilli heeft Bül duidelijk gemaakt dat als de muren op hem af komen en hij de mensen en hun geroddel in de bus zat is dat hij dan vooral naar huis moet komen. Maar dat hij zich niet druk moest maken om zijn familie: dat gaat allemaal goed!

We hebben hem vooral verteld hoe goed hij het juist doet. Hij is de enige die niet roddelt en die een positieve instelling heeft naar iedereen toe. Hij is degene die weet te sussen en te bemiddelen, iets wat helaas hard nodig is in de bus.

Büllent zei tegen Yilly dat als het allemaal op zo'n negatieve manier moest dat het dan helemaal niet meer hoefde van hem. Daarop kreeg Bülly te horen dat hij juist de enige positieveling van het hele stel was.

Daarnaast heeft Büllent met zijn ouders en broertje gesproken, die waren ook alleen maar positief en hoopten dat hij in de bus bleef, tenzij het echt niet meer uithield. Dan zou zijn vader hem namelijk hoogstpersoonlijk de bus uit halen.

Vervolgens maakte Bül zich weer druk om hoe hij zijn medepassagiers nu moest vertellen dat hij toch maar wel in de bus blijft(hij had immers al kenbaar gemaakt dat hij zou vertrekken)

Wij hebben hem verteld dat hij in principe geen verantwoording schuldig is naar hen toe. Je leeft dan wel met de groep, maar je hebt nog altijd een stukje van jezelf waar niemand iets mee te maken heeft. Wij hebben hem ook verteld dat hij af en toe ook wel iets minder aardig mag zijn. Dit zal wel heel moeilijk zijn, want Büllent is gewoon een heel aardige,goede jongen die iedereen in zijn waarde laat. Deden anderen dat ook maar naar hem toe !!!

Om een lang verhaal kort te maken hij is de enige echte, maar hij is ook maar mens. Zoals je ziet heeft hij jullie steun heel hard nodig! Laat hem dus niet vallen en stem voor hem, zodat hij weer vertrouwen krijgt om vooral door te gaan.

Bülly je bent een topper, voor ons heb je al 30x gewonnen, maar geef alstjeblieft niet op, ga ervoor!!! Anders wordt de bus zo saai om naar te kijken, sterker nog dan kijken wij helemaal niet!

Büllent wat je ook mocht besluiten nu en in de toekomst, wij staan altijd achter je en zullen je met open armen ontvangen.

Yilly

Yilmaz is de oom van Büllent

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 25 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 11:52:00 #10
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254891
Allereerst het misselijke stukje van de sbs site:: Zaterdag 25 maart 19:25

Esmeralda heeft zich ongemerkt teruggetrokken in de douche. Bullent´s instinct leidt hem er naartoe. Als hij het gordijn opzij schuift, kijkt hij tegen de rug van Esmeralda aan. Ze huilt. “Wat is er?”, vraagt hij. Nu even niet, Bul.”, zegt ze met verstikte stem. Ze draait zich niet om. “Ik heb even mijn nek vol van praten. Even een adempauze, ja? Bullent neemt hier geen genoegen mee. Zijn handen trekken haar dwingend achteruit. Hoewel ze zich verzet, trekt hij haar toch achteruit op zijn schoot. Ze laat hem begaan, maar zodra haar hoofd op zijn schoot ligt, duikt ze weer achter het gordijn. Bullent zucht glimlachend. “Wil je erover praten?” Nee dus. “ Kop op joh” zegt Bullent tegen een gesloten douchegordijn. “Komen er weer dingen naar boven?” Als hij geen antwoord krijgt, duikt hij zelf ook achter het gordijn. Niet alleen de kijkers zal deze tactiek bekend voorkomen. Toen Esmeralda de verhitte gemoederen rond Bart´s liefde voor haar wilde ontvluchten, gunde Bart haar ook geen rust. Déjà vu. Wat deze flashback voor de toekomst voorspelt?

-----------------
dan nu de reactie van Yilmaz

!!!!!!Wat nou déjavu!!!!!! 25/3/2000 | Yilmaz |

Even een reactie op de het stukje van de sbs6 internet site.

Waarom allemaal zo suggestief ? Hebben jullie geen echt nieuws te schrijven. Zoals ik het lees wordt Büllent vergeleken met Bart in zijn omgang met Esmeralda en zou hij de eerst volgende zijn die de bus gaat verlaten.

Wat ik nou niet snap is waarom dat op de sbs6 site zo suggestief wordt neergezet. Dat zouden zij toch niet mogen doen. Wordt het programma zo slecht bekeken dat het nodig is om te gaan zitten stoken ?

Mocht ik dit allemaal verkeerd interpreteren dan zou ik een reactie van de redactie zeer op prijs stellen.

Ben zelf namelijk erg gehecht aan objectieve en eerlijke berichtgeving.

Yilly


  zondag 26 maart 2000 @ 11:54:00 #11
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254892
en dan nu, de nieuwe berichtgeving van de sbs site:
Het geheim van Esmeralda
datum: Vrijdag 24 maart 19:30
bron: Internetredactie op locatie
In zijn argeloosheid heeft Aziz iets geopperd over haar ‘muur’ die volgens hem afgebroken moet worden. Esmeralda is hierdoor duidelijk aangeslagen. Bullent zoekt haar op in de slaapkamer en probeert er achter te komen wat er precies aan de hand is.

Bullent probeert Esmeralda op te beuren: "Je moet je niet gek laten maken." Hij herhaalt zijn opmerking van gisteren: "Ik heb het gevoel dat ik aan zweven ben. Alles is zo vaag, het is net of ik aan het dromen ben." Esmeralda: "Weet je waar ik niet tegen kan? Dat mensen vragen: ‘Gaat het wel meisje?’ Ik vind het zo confronterend dit. Ik ben altijd met anderen bezig geweest. Nu ben je op jezelf aangewezen. En helemaal als je zo suf bent, dan hoeft een iemand maar een balletje op te gooien, en daar ga je. Ik vind het wel lief van Aziz, maar ik moest echt zeggen: nou, stop nou. Weet je, hoe meer je gaat lopen graven, hoe erger dat het wordt. Maar ik weet wel wat ik nu nodig heb."
"Wat?", vraagt Bullent.
"Mijn beste vriendin."
"Waarom ga je niet effe lekker in een hoekje zitten huilen?"
Ondertussen begint Esmeralda inderdaad te snotteren. Maar ze blijft in de slaapkamer zitten.
"Soms ben ik zo jaloers op mensen die nooit wat hebben meegemaakt. Die gewoon geen problemen hebben."
"Deze wereld zit vol problemen. Dat jij er nou meer hebt dan een ander…"
"Het zijn geen problemen, het is gewoon wat je hebt meegemaakt."
"Op zich…", begint Bullent, maar Esmeralda laat hem niet uitpraten. "Aziz moet gewoon van mijn muurtje afblijven!" Esmeralda zucht: "Het verhaal achter…" "Ja vertel ‘s. Essie werd geboren…" "Ik werd geboren… en toen ging het al fout." Wat gaat er fout? Esmeralda is als een gesloten boek. Ze wil niet zeggen wat er scheelt en maakt het mysterie ‘Essie’ dus groter.
"Ik zie allemaal beelden. En ik probeer krampachtig een deur dicht te trekken maar het blijkt een deur te zijn die naar binnen open zwaait." Ze staat op en gaat naar het toilet. Ze komt terug met een grote glimlach op haar gezicht. Bullent constateert: "Wat een neplach."
"Weet je wat het is? Ik ben altijd met anderen bezig. In de BUS word ik ineens met mezelf geconfronteerd. Dat gebeurde tijdens mijn studie ook. Moest ik ook heel veel over mezelf nadenken. Hoe zie jij jezelf eigenlijk? Wat is het eerste dat bij je opkomt over jezelf?"
"Een sukkel. Een slimme sukkel, maar een sukkel."
"Hoe zie jij mij dan?"
"Hmm, je kan situatie goed handhaven. Je bent nuchter."
"Waar heb ik dat eerder gehoord? Ik zal jou eens beschrijven. Je houdt niet van praten, maar dat heeft te maken met je verleden. Je toont heel veel interesse in andere personen. Je kan soms irritant zijn. Heel irritant."
Ondertussen staat Esmeralda’s blik weer op triest.
Bullent: "Je moet effe de tijd nemen voor jezelf. En als je iemand nodig hebt om te knuffelen, weet je me te vinden."
"Nee, dan begin ik te spuien."
Bullent neemt de proef op de som. Hij kruipt naast haar en slaat arm om haar heen. "Spui maar." Esmeralda zwijgt. Bullent waagt een gokje: "Je was dertien, veertien jaar…" Hij zit er niet ver naast: "Ouch", zegt Esmeralda in het Engels. "Dat was gevoelig he? Dertien jaar… Een rare leeftijd om met volwassen dingen bezig te zijn." Een traan loopt langs haar wangen. Maar de reden van haar verdriet blijft geheim. Ze wil het niet vertellen. Bullent besluit: "We moeten wat afleiding voor je vinden." Hij haalt zijn saz tevoorschijn en speelt een troostend lied. Als hij al nieuwsgierig zou zijn, is dat niet te merken.
LW


  zondag 26 maart 2000 @ 12:04:00 #12
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254893
en deze, ook van de sbs site: Dit zijn geen grappen!
datum: Zaterdag 25 maart 16:15
bron: Internetredactie op locatie
Waarom Bullent bijna de BUS verliet
Aziz komt de slaapkamer binnen. Hij weet niets van het gesprek van Bullent en Esmeralda en kleedt zich uit om te gaan slapen. Om het gesprek een andere wending te geven, gaat Bullent door met het spelletje Truth or Dare. Ze dollen luchtig heen en weer. Dan wordt Bullent serieus. “Hee Aziz ik zal het jou ook vertellen.” Aziz blijft lachen. “Zeg het eens, jongen.”

”Waarom uitgerekend jij?”
“Ik ga morgen weg. Ik heb het net al tegen Essie gezegd.” De glimlach van Aziz zakt tot op het matras. “Je maakt een geintje.” Bullent schudt zijn hoofd. “Dat zijn geen leuke grappen, Bullent.” Aziz weet niet wat hem gebeurt. Maar Bullent blijft serieus. “Je kent me nu al vijf weken. Laat het tot je doordringen. Ik ga weg.” “Waarom jij? Waarom uitgerekend jij?” Bullent glimlacht om het vasthoudende ongeloof van Aziz. “Het hele gebeuren, wat er zich buiten afspeelt, heeft me doen besluiten om weg te gaan. Ik wil een paar dingen voorkomen die zouden kunnen gebeuren. Het is niet wat ik dacht in de BUS. Ik heb niet moeilijk maar ik wil mijn vader en moeder behoeden wat ze gaan schrijven over hen en mij.” De waarheid begint eindelijk tot hem door te dringen. Hij kan alleen maar herhalen wat er zich in zijn hoofd afspeelt. “Waarom jij?” Op de kalme manier die ze van hem gewend zijn, licht Bullent het verder toe. “Ik heb het hierover op mijn werk uitvoerig gehad, over de gevolgen voor mijn omgeving. Zij waarschuwden me al. Ik heb het met iedereen afgestemd en ik heb erover nagedacht. Dacht ik. Maar de wil om die BUS in te gaan, had de overhand. Nu ik heb gezien wat het eigenlijk losmaakt, kan ik mijn collega´s alleen maar gelijk geven.”
Schijnheiligheid
“Weet je wat het ook is?” Aziz hangt aan Bullent´s lippen. Ook Esmeralda hoort iets nieuws. “Ik ben zat van het schijnheilige gedoe en te doen alsof er niks aan de hand is. Iedereen weet donders goed wat er aan de hand is, maar toch wordt er niks gezegd. Ik heb er net zo hard aan meegedaan en ik walg ervan.” Aziz en Esmeralda knikken instemmend. Maar de belangrijkste reden is toch het welzijn van zijn naasten. “Je weet hoe onze cultuur is. Zodra er iets is, lig je eruit. Aziz ontkent het niet. Hij schudt zijn hoofd nu al vijf minuten. “Het ging net zo lekker met ons. Kan je me een voorbeeld geven dan?” Bullent illustreert: “Harde roddels waardoor mijn familie gekwetst wordt of waardoor ik in een kwaad daglicht kom te staan. Of als anderen worden afgerekend op iets wat ik zal doen. ”Kunnen wij nog wat doen om je om te praten?”, vraagt Aziz bijna wanhopig. “Nee, ik waardeer het, maar nee.”

”Het ligt niet aan jullie”
“Ik had net iemand gevonden met wie ik kon praten en nu ga je weg.” Aziz weet niet hoe hij het heeft. Hij praat als Brugman om Bullent van gedachten te doen veranderen. “Kunnen we niet praten?” Bullent schudt resoluut zijn hoofd. “Het ligt niet aan jullie. Het heeft met de buitenwereld te maken.” “Ik hoop niet dat ik je kwijt ben.”, zegt Aziz, meer tegen zichzelf dan tegen Bullent. “Ik ga wel iemand missen die me af en toe wakker schudt Ik moet mezelf nu gaan redden.” Bullent draait zich opzij. “Ik heb mezelf het advies gegeven om het los te laten Dit is niet alles, weet je. Die zesduizend gulden, dat miljoen en de roem zal me een worst wezen. Ik verwacht dat de mensen die er stonden toen ik erin ging, er straks weer staan als ik eruit kom” Aziz begrijpt het volkomen. “Als mijn moeder pijn heeft omdat ik hier zit, ben ik ook pleite.” De tranen staan hem nader dan het lachen. “Uitgerekend uit de hoek waar ik me het prettigst voel, komt dit.” Hij lijkt zijn houvast in de BUS weer verloren te hebben. Na een onbevredigend gesprek met Jop, waarin Aziz het gevoel had aan het kortste eind te trekken, is hij nu ook hem kwijt. Dan reikt Esmeralda over Bullent heen en wrijft Aziz even troostend over zijn arm. Dit brengt een glimlach op zijn gezicht. Het middelpunt van de belangstelling maakt van de gelegenheid gebruik en drukt Esmeralda en Aziz aan zijn borst. Zo eindigt het gesprek. De drie genieten van de tijd die ze nog hebben.
MS
-------------------------
de reden waarom ik alles hier plaats is omdat sbs de eerdere berichten allemaal weer verwijderd, en omdat men daar bij sbs de hele boel aanelkaar loopt te liegen

Persoonlijk denk ik dat Büllent de winnaar is van de bus, dit heb ik al enkele malen op dit forum geschreven, mits hij de bus niet voortijdig verlaat.
(en ook dat kan ik me voorstellen aangezien Büllent strax zijn werkzaamheden als agent weer op moet pakken, die "cultuur" bij de politie is namelijk ook keihard, en Büllent heeft , behalve de familie waar hij zich (op de streams) duidelijk zorgen over maakt, ook nog te maken met collega's en een werkgever die hem het niet echt gemakkelijk zullen maken in het leven na de bus.)

De rest van de passagiers zal zich hier veel minder druk om maken, gezien het feit dat zij geen "voorbeeldfunctie" hebben in de sfeer van hun dagelijkse werkzaamheden........Büllent daarintegen, heeft dat wel...




[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 26 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 12:34:00 #13
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254894
* Quenda® gaat nog even door.

Bericht van Yilmaz,25 Maart,15.57

Nadat Büllent na een gesprek met de mental coach en zijn familie heeft besloten om te blijven, heeft Seki de groep bijeen geroepen en te kennen gegeven de bus onmiddellijk te verlaten.

Seki het gaat je goed. Ik hoop dat je geen spijt krijgt van je beslissing. Ik had soms gemengde gevoelens bij je uitspraken, maar je bent zeker een persoonlijkheid waar je niet omheen kan.

Ik vond het fijn je te hebben ontmoet tijdens de uitbraak. De manier waarop jij en Büllent met elkaar omgingen was in mijn ogen oprecht en eerlijk.

Groetjes Yilly

-----
antwoord van Seki, onder de naam van zijn zwager Joop:26 Maart 02.43Bedankt YILLY en Bulent zal ik echt missen,ik heb geen spijt van mijn besluit ben blij dat Bulent is gebleven dat is ook de winaar,
Seki

pi_254895
Mooi speurwerk Quenda. Hou ze in de gaten!
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  zondag 26 maart 2000 @ 14:54:00 #15
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254896
Afscheidsbrief van Büllent aan Seki:
(bron: seki Fanclub)van Bullent [26/3/2000 | zwager-Joop | nieuw! ]
Seki
Wat doe je me nu aan man!
Uitgerekend jij! Waarom nou!
Ik respecteer je keuze! Snappen doe ik het niet.
Ik hoop dat je er voor me zult zijn!
Ikzal je missen. Echt missen
Ik weet niet zo snel wat ik je moet schrijven.
De mijne was plotsklaps, dit van jou is een bom.
Wat nu Seki?
Nu weet ik, hoe jij je gisteren voelde.
Ik hoop voor jou alle liefde en geluk hierbuiten.
Seki maak jij je maar niet druk om ons! Je weet wel wat ik daar mee bedoel.
Ik hoop dat jij doet wat je van mij verwachttte. Dat verdien jij namelijk.
IK ZAL JE MISSEN!
Ik zal jou eer hoog houden!
ME LOVE YOU!
Selamalar Bullent
-------------------
afscheidsbrief van Esmeralda:
(bron Seki's Fanclub)

Lieve Big guy!
Ik wil even wat aan je kwijt en ik hoop dat het je wat waard is.
Ik heb gezien hoe een bikkelharde man zijn zachte kant heeft laten zien.
Het gelul, het geroddel, ik heb het ook gezien, maar om er niet in vast te raken koos ik om er omheen te gaan.
Jij koos voor de weg om tegen in te gaan en in mijn ogen ben je een oprecht eerlijke man en dat beest? Die is er helemaal niet, want wie verder dan die uitspatting kijkt ziet die gevoelige blik in je ogen en ziet hoe je vecht (voor jezelf en voor anderen).
Ik hoop dat je mij nog hierna nog wilt zien, want ik heb nog nooit zo'n persoon als jou meegemaakt, je kan er op rekenen dat ik je eer hoog hou, maar dat weet je wel van het interview.
Hou je taai en Bolle mag boffen met een vader zoals jij.
Liefs Essy
-------------
ook deze postings zijn wederom gedaan onder de naam van Seki's zwager, Joop
-----------
Seki gaat dagelijks zijn mening geven over de uitzending [26/3/2000 | zwager-Joop |

Seki zal na elke uitzending zijn mening geven van wat hij ervan vindt.
Hier volgt de eerste van de uitzending zaterdag 25 maart die we samen hebben gezien, waarbij hij hoofdschuddend keek.
Waar Aziz pissig over was en wat wij niet hebben gezien;

Jop, Aziz en Seki zaten in de tuin waarop het ging over het huichelen van Iwan en Tessa.
Waarop Jop zei letterlijk als Iwan met nog iets kom dan zal hij zijn kop met zijn voet platdrukken en spugen want zo'n slijmerige opstoker verdient niet beter, met hem wil ik niks te maken hebben.
Dit is op de dag dat Iwan besloot om Jop mee te nemen met zijn uitbraak, we zagen hoe blij Jop was dat Iwan hem meenam en dat was de reden dat Aziz pissig was en Seki is daarom best wel verdrietig omdat wij hem vertelde hoe hij overkwam op de tv want SBS wilde een underdog hebben en dat was Seki. Want waarom was het gal spugen van Jop niet uitgezonden en dat hij daarna leuk met Iwan meeging. Dit was ook de reden dat Aziz zo kwaad was, want als je een vent in zijn ogen was had Jop niet mee moeten gaan.
Jammergenoeg heeft Aziz niet de kracht van Sek om te zeggen waarop het staat.
Wat Seki zo pijn deed is dat hij zo is afgeschilderd en bij de anderen wordt het glad gepolijst. Jammer Seki ruwe bolster..., inderdaad je zat in het verkeerde programma.


..................

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 26 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 15:13:00 #16
892 doordevil
FOK!member by choice
pi_254897
Nee, je was niet de eerste. Op gvdvvdvd ( ) werd het om 12.05 al geconstateerd dat Bullent aan het pakken was. Om 11.30 las ik al: "Bullent is er nog steeds."

Onze goede oude Juul had de primeur, ere wie ere toekomt.

[Dit bericht is gewijzigd door Danny (Datum 26 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 16:48:00 #17
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254898
quote:
op 03-26-2000 om 03:13 PM schreef doordevil het volgende: Nee, je was niet de eerste. Op gvdvvdvd ( ) werd het om 12.05 al geconstateerd dat Bullent aan het pakken was. Om 11.30 las ik al: "Bullent is er nog steeds."




Djeezus ,blijf jij zeiken????

Wat kan ons het nu schelen wie de 1e is???

Ga lekker op je VOO forum hangen zeg....

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 26 Maart 2000).]

pi_254899
quote:
op 03-26-2000 om 04:48 PM schreef Quenda® het volgende:
[QUOTE]op 03-26-2000 om 03:13 PM schreef doordevil het volgende:
Nee, je was niet de eerste. Op www.***************.nl werd het om 12.05 al geconstateerd dat Bullent aan het pakken was. Om 11.30 las ik al: "Bullent is er nog steeds."

Onze goede oude Juul had de primeur, ere wie ere toekomt.



Djeezus ,blijf jij zeiken????

Wat kan ons het nu schelen wie de 1e is???

Ga lekker op je VOO forum hangen zeg....[/quote]

Hier sluit ik me volledig bij aan !
Nico: laat je kop zien, als je durft, of blijf helemaal weg. Anders ben je net zo'n watje als waar jij alle BB-ers altijd voor uitmaakte. Besmet door VOO soms ?

pi_254900
Beginnen we weer met het editten van posts? Al mag de opmerking van DD misschien wel als stoken opgevat worden, de naam Gesprek Van de Dag mag je best wel laten staan. Zeker de grin achter het ge-editte gedeelte valt mij erg zwaar.
Als dit nog eens gebeurd dan ga ik net als Seki zeggen:
"Mijn lieve medepassagiers: ik denk dat ik met het verkeerde spelletje bezig ben"

Groeten van Bagwan, een vrije poster

Fotografie, omdat het leuk is
Roodpetje
Bas Fotografie
pi_254901
quote:
op 03-26-2000 om 05:26 PM schreef bagwan het volgende:
Beginnen we weer met het editten van posts? Al mag de opmerking van DD misschien wel als stoken opgevat worden, de namen mag je best wel laten staan. Zeker de grin achter het ge-editte gedeelte valt mij erg zwaar.
Als dit nog eens gebeurd dan ga ik net als Seki zeggen:
"Mijn lieve medepassagiers: ik denk dat ik met het verkeerde spelletje bezig ben"

Groeten van Bagwan, een vrije poster


Ochgut, Bagwan, moeite met je loyaliteits-conflict ?
Na spreekuuur mag je best wel ff bellen hoor, dan brengen we je ff up-to-date met wat leuke voorvallen uit het begin van 't jaar....

  Admin zondag 26 maart 2000 @ 17:45:00 #21
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_254902
* Danny zal nooit meer de woorden gesprek van de dag editten.

Excuses, en nu weer on-topic gaan, ok ?
Doordevil's post was trouwens zowieso off-topic, en niets meer dan schaamteloze reclame, maar dit terzijde.
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  zondag 26 maart 2000 @ 18:48:00 #22
892 doordevil
FOK!member by choice
pi_254903
Goed om te zien dat je de wind er weer goed onder hebt, Moor, jij koning eenoog.
Hoe gaat het met je vrouw? Ik lees nog vaak je enthousiaste reacties op mijn BB columns. Je was één van de grootste fans, jongen. Dat doet me nog steeds goed. in mijn kont kroop je. Er schreef niemand fijner dan Doordevil. Ik herinner je daar graag aan. En inderdaad zie ik dat hier gebeurd wat bij veronica en bij gvdd met nog geen woord van mij is is gebeurd, er wordt zwaar gecensureerd. Gisteren een topic van mij verdwenen omdat ik na drie maanden schrijven blijkbaar alleen nog maar voor Fok mag schrijven en een andere site noemde en nu deze kleinzielige reactie. Boekverbrandertjes, ik zou me er niet bij thuis voelen. Jongens, jongens, ik was heel lang niet geweest, maar wat een armoe.

Als jullie dit weghalen bevestigt dat mijn gelijk. Rusland 1917 nog steeds bij jullie.

Nico Dijkshoorn

  zondag 26 maart 2000 @ 19:21:00 #23
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_254904
Ahum Doordevil?
Ik lees inderdaad je column's op de bovengenoemde sites, en , sorry voor jou, maar daar word zware censuur toegepast.(let wel, ik doel hierbij op de Voo site)
In de weken dat daar een administrator van het forum actief is, worden alle negatief getinte kritieken op je column dagelijks keurig weggewerkt, en dat weet jij ook.
verder stel ik voor om deze off-tpic discussie voort te zetten in het klaagforum http://209.163.248.153/forum/NonCGI/Forum12/HTML/000613.html
Ik zal daar direct een topic openen.

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 26 Maart 2000).]

  zondag 26 maart 2000 @ 21:15:00 #24
622 spider
in the worldwide web
pi_254905
quote:
op 03-26-2000 om 06:48 PM schreef doordevil het volgende:

Hoe gaat het met je vrouw?

Ik lees nog vaak je enthousiaste reacties op mijn BB columns. Je was één van de grootste fans, jongen. Dat doet me nog steeds goed. in mijn kont kroop je.

Als jullie dit weghalen bevestigt dat mijn gelijk. Rusland 1917 nog steeds bij jullie.

Nico Dijkshoorn


Belangstelling voor mij:
Niet echt.


Levenslessen:
Als je iemand in zijn kont kruipt kan je niets anders kan vinden dan shit.


Meningsvrijheid:
Een veel gebruikt excuus voor verbaal geweld.

All you need is love

Spider

[Dit bericht is gewijzigd door spider (Datum 26 Maart 2000).]


  zondag 26 maart 2000 @ 21:33:00 #25
622 spider
in the worldwide web
pi_254906
Stelling:
Alles wat niet een volledig ja is, is een nee.

Aanpassingsvermogen:
Ik hoop dat Bullent daar geen spijt krijgt.

Mental coach:
Heeft alles in huis om je te laten doen, wat tegen je gevoel ingaat.

[Dit bericht is gewijzigd door spider (Datum 26 Maart 2000).]


  Admin zondag 26 maart 2000 @ 22:56:00 #26
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_254907
Ter informatie. Om de andere forumlezers niet te vervelen en irriteren (en ook mezelf niet ) hierbij het besluit om de vete tussen FOK! en GvdD te beeindigen hier op het forum. Vriendjes zullen FOK! en GvdD nooit worden, maar het is onnodig jullie als bezoekers daarmee op te zadelen. Bovendien is er genoeg vuil over en weer geslingerd.

We houden erover op.
Mensen die verder willen lullen over Bullent (dus het originele topic) kunnen dat doen in een volgend deel. Deze gaat nu sluiten.

Vuilspuierij aan het adres van GvdD door FOK!kers zal worden gesloten/gewist en vuilspuierij aan het adres van FOK! door GvdD'ers zal hetzelfde lot wachten.

De sites bestaan naast elkaar en zullen naast elkaar blijven bestaan. Het heeft totaal geen nut hierover verder door te discussiëren. The End.

- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')