abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_253145
Ik in iedergeval niet!! In het begin kon ik zijn "gemopper" (understatement) nog wel es begrijpen maar ik begin hem steeds irritanter te vinden. Die uitzending van gisteren met dat gezeik over die haarlak, terwijl zij zich de hele dag suf zitten te paffen. En die houding van, wat ik zeg is zo, "ik wil over twee dagen een groepsgesprek en niet nu, en omdat IK dat wil gebeurt dat", walgelijk, en maar praten over respect. Ik hoop in iedergeval dat ie snel op zijn bek gaat (kortom in de gevarenzone terechtkomt). Door op de eerste plaats te staan wordt ie alleen maar beloond in zijn irritante gedrag. Ik moet zeggen dat ik gisteravond wel aangenaam verrast werd door Iwan zijn tegengas, hij is flink in aanzien gestegen bij mij.
  donderdag 16 maart 2000 @ 09:43:00 #2
2646 webber
Enough already
pi_253146
Ik denk dat de populariteitspoll in dit geval ook niet echt meer een weerspiegeling is van de meest populaire bussagier. Hoe irritant ik Seki ook vond en nog steeds vindt, hij is wel degene die nog een beetje leven in de brouwerij brengt.

En daarmee zorgt hij dus voor iets wat met wat fantasie zou kunnen doorgaan voor leuke tv. De seikerd.

pi_253147
Vind het wel knap dat Willie hem lekker wat tegengas geeft steeds als 'ie begint over IKIKIk. Jaie maaruh, gei bepale da nie alleen nie!!!!!Toch knap dat ze zijn toorn nog steeds durft te riskeren, terwijl 'ie toch al een hekel aan d'r heeft.
  donderdag 16 maart 2000 @ 10:50:00 #4
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_253148
Ik verdedigde Seki in het begin nog wel eens, omdat ik vond dat hij het meestal wel bij het rechte eind had.
Nu echter vind ik het inderdaad de spuigaten uitlopen. Seki is een vet irritante schreeuwlelijk.

Deruit met die lul!!!

V

Ja inderdaad, V. ja.
  donderdag 16 maart 2000 @ 11:03:00 #5
407 Hik
La vida es un carnaval
pi_253149
Leven in de brouwerij, OK, maar gisteren zat ik me inderdaad alleen maar te ergeren voor de TV...Ik heb zo'n hekel aan mensen die alleen maar hun gelijk willen krijgen door zo hard mogelijk te schreewen!

Liever vandaag dan morgen eruit!

Travel is fatal to prejudice,bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it solely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one corner of the earth all one's lifetime.
pi_253150
Gelukkig, ik dacht al dat ik de enige was die met kromme tenen, kippenvel en een teiltje naar die Se(i)ki zat te kijken!
Het is volgens mij moeilijk doen om het moeilijk doen. Wat maakt 1 bus haarlak nou uit als je zelf dagelijks een deel van het budget oppaft.
Natuurlijk is zijn gedrag soms wel vermakelijk, maar nu wordt het echt gevaarlijk voor hart en bloedvaten!
Ook ik hoop dat hij laag eindigt op de populariteitslijst en er zo snel mogelijk uitvliegt.
Have fun!
pi_253151
Seki is alleminst mijn favoriet, Heb eigenlijk eeen favorieten in de bus, maar als hij er uit vliegt ben ik ban dat je een beetje het BB effect krijgt, er gebeurd dan gewoon niet veel meer, behalve gezeik van JOb over seks en onzin geklets van Willeke. Het feit dat seki erin zit, zorgt nog enigszins voor wat commotie in die bus.

Hij heeft het heel vaak bij het verkeerde eind hoor en hij zegt het 1 en doet zelf het ander (over dat geroddel) en hij denkt dat hij Jezus zelf is dat hij kan beluiten dat dit wel mag en dat niet. Dus hou hem er voorlopg nog even in, dan blijft de Bus in ieder geval intregerender dan BB ook geweest is, maar laat hem alsjeblieft dat miljoen NIET winnen.

[Dit bericht is gewijzigd door Kimmie (Datum 16 Maart 2000).]

fake a dream
pi_253152
Ik vind die Seki een walgelijke vertoning.
Schelden, kankeren en de hypocriete macho uithangen. Een brok negativisme.
Sommigen denken dat er met Seki meer leven in de brouwerij is. Dat is niet zo, volgens mij. Seki overheerst op een zeer negatieve manier.
Als je houdt van schelden en vloeken en terrorisme, dan ben ik het daat mee eens. Maar ik denk dat het programma een stuk interessanter wordt, zonder Seki. In elk geval meer diepgang en minder platvloerse ranzige vuilspuiterij.
Anderen krijgen dan meer ruimte waardoor er ook positieve ontwikkelingen te zien zullen zijn!

Gemel.

  donderdag 16 maart 2000 @ 12:00:00 #9
1953 zonnedauw
morgenstond van zonnedauw
pi_253153
Zien jullie dan niet dat Seki de protege van het SBS productie team is.... Zij hebben geleerd van BB, wat je nodig hebt is een intrigant die de boel lekker op scherp houdt enwel zo onredelijk mogelijk... En zie daar is Seki, hij slaagt er volledig in, omdat alle anderen aan hem ergeren, terwijl de meest effectieve methode zou zijn om niet te reageren of gewoon mee te lullen, dan haal je de angels uit zijn betogen, maar dit terzijde.

Jullie moeten toch erkennen dat het Seki is die voor de leukste momenten zorgt, zonder hem was de bus vervallen tot platte semi stoere Jop en Aziz praat... zitten we daar op te wachten??? SBS is geslaagd in zijn opzet met Seki en ze kunnen hem zolang erin houden als ze willen, niemand die dat kan controleren...

Ach ja tis ook maar mijn theorie natuurlijk, maar ik wordt er steeds meer van overtuigd )

gelijkwaardigen respecteren elkaars verschillen
  donderdag 16 maart 2000 @ 12:07:00 #10
2722 Quenda®
*Poison for You.
  donderdag 16 maart 2000 @ 12:08:00 #11
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_253155
quote:
op 03-16-2000 om 11:45 AM schreef Kimmie het volgende:
Seki is alleminst mijn favoriet, Heb eigenlijk eeen favorieten in de bus, maar als hij er uit vliegt ben ik ban dat je een beetje het BB effect krijgt, er gebeurd dan gewoon niet veel meer, behalve gezeik van JOb over seks en onzin geklets van Willeke. Het feit dat seki erin zit, zorgt nog enigszins voor wat commotie in die bus.


Helemmaal mee eens, als iedereen daar op een lijn zou zitten wordt het saai.
Seki is absoluut niet het type waar naast ik aan de bar zou gaan zitten. Maar voor de bus is hij de juiste persoon.

  donderdag 16 maart 2000 @ 12:42:00 #12
1540 Leonie
Voor jou van mij
pi_253156
Die Seki moet er zo snel mogelijk uit! Kotsmisselijk word ik van die scheldenede klotekerel...als hij aan het woord is zet ik het geluid van de tv acuut uit, en als hij teveel begint te bewegen zet ik de zender over....respect voor elkaar hebben heeft hij het dan over...nou leer hem eerst het woord spellen en dan is hij er heel misschien klaar voor om te leren wat het inhoudt...de sukkul!!
Don't touch the computer, don't ever touch the computer!
pi_253157
Ik heb het al eens eerder gemeld in een van de topics. Ik ken een exacte kopie van Seki.
Dat is pakken, pakken en nog eens pakken. Zowel materieel als emotioneel.
VERDEEL EN HEERS!!!!!!!
  donderdag 16 maart 2000 @ 14:26:00 #14
572 Sniper
Gull Catcher
pi_253158
Seki, VRIEND, moet ABSOLUUT in de bus blijven. Ok, van mij mag ieder ander winnen (behalve eh AZIZ, Willeke, Jop...
maar zonder dat gedram van ons aller Seki, 'pleurt dat pestpokke zooitje wel als een nagtkaars in elkaar, ik zweer het je!'.....
  donderdag 16 maart 2000 @ 14:54:00 #15
2753 olavski
Fetchez la vache
pi_253159

Zoals altijd zorgen de grootste klootzakken voor de meeste actie en hilariteit, m.a.w.:

Seki moet blijven, eruit met snotteraar Aziz!!

You must be out of your brilliant mind.
  donderdag 16 maart 2000 @ 15:03:00 #16
1540 Leonie
Voor jou van mij
pi_253160
Nou inderdaad die Aziz mag er ook uit, brrr al mijn haren gaan recht overeind staan van ergenis als ik zijn nare kop zie en hem hoor knauwen
hij is een nare homofiele jankerd
Don't touch the computer, don't ever touch the computer!
pi_253161
quote:
op 03-16-2000 om 12:00 PM schreef zonnedauw het volgende:
SBS is geslaagd in zijn opzet met Seki en ze kunnen hem zolang erin houden als ze willen, niemand die dat kan controleren...

Ach ja tis ook maar mijn theorie natuurlijk, maar ik wordt er steeds meer van overtuigd )


Helemaal mee eens, zonnedauw. SBS zal wel gek zijn als ze seki uit de bus weg laten gaan. Hij is publiekstrekker nummer 1. Dan willen ze liever iemand als aziz kwijt die iedereen op z'n zenuwen werkt. Ik heb volgens mij nog niemand gesproken die hem wel leuk vond. Hoe hij dan toch nog stemmen krijgt is mij een raadsel. Nog effe iets over job en ant. Je kunt veel over ze zeggen maar ze zitten in ieder geval niet overdag de hele tijd aan elkaar te friemelen en met elkaar te kleffen net als in BB bij Bart en Sabine. Wat dat betreft houden ze wel rekening met de rest van de bus.

Het leven van een student gaat ook niet altijd over rozen

  donderdag 16 maart 2000 @ 16:58:00 #18
525 Roache
troika hier, troika daar
pi_253162
Weet iemand nog met wie Seki moest strijden in de voorrondes voor een plaatsje in deze Bus? Waren dat ook twee vergelijkbare types of een beetje sukkeltjes in vergelijk met deze geweldenaar. SBS zal zich rotlachen met zo'n kijkcijferkanon wat er door het ordinaire klootjesvolk is ingestemd, en gelijk hebben ze, toch? "We" hebben het over onszelf uitgeroepen, en "we" moeten nu boeten of hem in de gevarenzone zien te stemmen.
Ben te zaai voor een signature
pi_253163
SEKI MOET BLIJVEN!

Hij zorgt tenminste voor leven in de brouwerij.... laat die dikke huilebalk er maar uit gaan met z'n nep-mokumse accent....

Kan 'ie weer lekker naar zn nep-vriendinnetje toe....

Grtz,

Meerhoerman.

pi_253164
Seki is echt een GEWELDIGE KEREL.
Als die %$#@stembus geen geld zou kosten zou SEKI al mijn stemmen krijgen. Eindelijk iemand die een beetje leven in de tent brengt daarzo...Hij vult in z'n eentje twee weken interessante en amusante televisie voor sbs, ik begrijp wel waarom die lui daar de boel lopen te manipuleren, geen Seki, geen ruzies, geen feyenoordfan, geen rellen, geen kijkcijfers. Wat een held. Ze moeten meer van die agressieve Joegoslaven binnenlaten... Dan zijn huppelkutten als Esmeralda en Willeke ook meteen opgedonderd
gratis en voor niet
pi_253165
Seki is geen scheinheil, geloof me nou maar.
Die andere moederneukers in de bus zijn allemaal scheinheil, stuk voor stuk, die zijn niet gemeend man, toneelspelers zijn het, dat zijn het tering.
Seki is gewoon zichzelf en dan kenne ze wel roepe hij is dit of dat maar Seki is tenminste eerlijk, geloof me nou maar!
Nog een keer een grote muil en ik geef iemand een optater dat ie echt de komende 16 weken met zo'n kop loopt!
Vamos!!
Freestyle
pi_253166
Wat wij zien, is maar 45 minuten van een hele dag. Dus wat doet SBS......juist, ze zenden datgene uit wat spektakel oplevert. Dus wanneer Seki zijn mond opentrekt, kun je verwachten dat het wordt uitgezonden, is Seki rustig, zie je dat amper op tv. Hoe het met de streams zit, weet ik niet daar ik dat nooit zie, lees ze wel maar kom niet vaak tegen dat Seki "rustig" is.
En juist dat gedoe met Seki, zorgt ervoor dat we blijven kijken en ons blijven ergeren. Wat mij betreft, mag hij gerust nog blijven, er is dan inderdaad "leven in de brouwerij", alhoewel hij niet altijd gelijk heeft.
pi_253167
Als ik dit bovenstaande allemaqal lees, dan snap ik niet hoe het kan dat Sheki RUIM boven aan staat. en ook nog op internet. Wie legt mij dit eens uit?
pi_253168
quote:
op 03-16-2000 om 10:04 AM schreef dom_is_leuk het volgende:
Vind het wel knap dat Willie hem lekker wat tegengas geeft steeds als 'ie begint over IKIKIk. Jaie maaruh, gei bepale da nie alleen nie!!!!!Toch knap dat ze zijn toorn nog steeds durft te riskeren, terwijl 'ie toch al een hekel aan d'r heeft.

Ik snap iets niet helemaal. Telkens wanneer Wileke gequoot wordt zie je altijd dubbele ontkenningen zoals "nie alleen nie" in bovenstaand citaat. Komt zij oorspronkelijk uit Zuid-Afrika???????

  vrijdag 17 maart 2000 @ 00:08:00 #25
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_253169
quote:
op 03-16-2000 om 08:59 PM schreef itsme het volgende:
Als ik dit bovenstaande allemaqal lees, dan snap ik niet hoe het kan dat Sheki RUIM boven aan staat. en ook nog op internet. Wie legt mij dit eens uit?


SBS snapt heel goed, dat Seki kijkcijfer winner nummero oenoo is, hij mag niet op het oprot bankje, hij blijft tot het laatst, maar wint niet
VOORKEURSTEMMEN, jaaaaaaaaaa, rot nou toch gauw op
Het zou goed zijn als Tessa erin zou blijven, voor vrouwelijk tegengas, schelle stem, gezeik en vooral ergernissen bij Seki, dus vuurwerk in de bus, dus kijkcijfers

Al dat gestem slaat nergens op, ze doen toch wat ze zelf willen.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')