Wij hebben 'm nog gewoon hoorquote:
Euwww, zit dat zooooquote:Op maandag 14 december 2009 01:59 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Hij is uit het assortiment, wij hebben hem ook nog tot dat de voorraad op is
Ja, die verkoopt ook als een mallequote:
Die is al 7 jaar niet meer te koop in NL.quote:Op maandag 14 december 2009 04:32 schreef Morendo het volgende:
Waarom is de McRib niet meer verkrijgbaar? Die was echt lekker.
Je las over het woordje 'waarom' heen. Dat hij in D'land nog wel te verkrijgen is weet ik.quote:Op maandag 14 december 2009 04:38 schreef -_Guitarist_- het volgende:
[..]
Die is al 7 jaar niet meer te koop in NL.
In Duitsland nog wel.
De "waarom" is een veelgestelde vraag.. Het heeft in ieder geval te maken met dat de McRib-patties varkensvlees zijn, en dat die niet op dezelfde grills mogen worden gebakken als rundvlees.quote:Op maandag 14 december 2009 05:30 schreef Morendo het volgende:
[..]
Je las over het woordje 'waarom' heen. Dat hij in D'land nog wel te verkrijgen is weet ik.
Mja, 't gaat allemaal wel ver..quote:Op maandag 14 december 2009 06:27 schreef Yannick567 het volgende:
Dat 'waarom' heeft er ook mee te maken omdat de verkoopcijfers slecht waren geloof ik, en omdat er nogal wat mensen met geloofsovertuigingen hadden geklaagd omdat het varkensvlees was ofzo.
Daarom was ook de bacon van de bovenkant van de cbo eraf
En in Duitsland 'mag' dat wel? Enfin, ik vind het maar jammer.quote:Op maandag 14 december 2009 05:32 schreef -_Guitarist_- het volgende:
[..]
De "waarom" is een veelgestelde vraag.. Het heeft in ieder geval te maken met dat de McRib-patties varkensvlees zijn, en dat die niet op dezelfde grills mogen worden gebakken als rundvlees.
In Duitsland hebben ze er scheit aan, in Nederland gaan mensen weer zeuren dat dit een multiculturele samenleving is en dat we er maar aan moeten aanpassen.. (niet dat ik het daar mee eens ben )quote:Op maandag 14 december 2009 09:20 schreef Morendo het volgende:
[..]
En in Duitsland 'mag' dat wel? Enfin, ik vind het maar jammer.
Duitsers eten veel meer varkensvlees dus daar is een aparte grill wel rendabel. Maar waarom kan dat ding niet bij de bacon worden gebakken dan?quote:Op maandag 14 december 2009 09:20 schreef Morendo het volgende:
[..]
En in Duitsland 'mag' dat wel? Enfin, ik vind het maar jammer.
Volgens mij is er voor de mc rib een andere grill afstelling nodig. En de meeste restaurants redden het met 1 grill niet voor quarter pounder en big tasty.quote:Op maandag 14 december 2009 13:46 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Duitsers eten veel meer varkensvlees dus daar is een aparte grill wel rendabel. Maar waarom kan dat ding niet bij de bacon worden gebakken dan?
En daarbij bakken we bacon nietquote:Op maandag 14 december 2009 13:46 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Duitsers eten veel meer varkensvlees dus daar is een aparte grill wel rendabel. Maar waarom kan dat ding niet bij de bacon worden gebakken dan?
Op het moment zijn ze weer weg, en zijn we de bekers aan het opmaken. Ze liepen op zich wel goed, volgens mij is het nog niet bekend of de shakers landelijk weer worden ingevoerd.quote:Op maandag 14 december 2009 15:59 schreef FutureFairytale het volgende:
ik las tijdje terug iemand hier over Salad Shaker-proef in 3 restaurants... is zeker niet goed gegaan, want ik hoor er niks meer over
Wanneer gaat de milkshake cappuchino eruit? Wilde hem vandaag eigenlijk wel nemen, maar vond het eigenlijk veels te koud daarvoor Dit moeten ze in de zomer doenquote:Op zondag 13 december 2009 01:20 schreef misz--kelliej het volgende:
Milkshake cappuchino is voor mij echt een vette go Jammer dat die eruit gaat, maar dat de magnum eruit gaat weer 3 januari (volgens poster dan ) vind ik niet zo erg..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |