abonnement Unibet Coolblue
pi_252996
Als PC eend zijnde moet ik toch weer even me ei kwijt.


WE hebben een roerig weekje bus achter de rug.
De situatie bij BB werd wel vergeleken met een "pressure-cooker dan zou ik de bus , waar de gemoederen wel heel snel verhit raken , graag willen vergelijken met een magnetron op wielen (die bus lijkt zelfs wel wat op mijn magnetron).
Dit scenario met zoveel roddel en achterklap had ik stiekum al bij de BB verwacht , temeer omdat de moeder aller roddelaars , koningin van de leugen , meesteres van bedrog zombie van der tonnenkreek hierbij betrokken was.
Of zou stiekum toch haar "expertise" zijn ingeroepen , want dit past toch duidelijk meer in haar straatje dan het enigszins gezapige BB.
Maar misschien heb je tonnekreek ook wel niet nodig , want in de bus zitten volgens sjek een paar van hetzelfde kaliber. Hij doelt hierbij natuurlijk vooral op Willeke , die er stiekum op uit is om alle eretittles van tonnekreek glansrijk over te nemen. Zij hangt als een aasgier boven alle roddels en zelfs als ze apies moet kijken , kan ze het roddelen niet laten en begint zelfs over deze apen te roddelen , zo zou er een klein geschapen zijn (het is maar waar je op let). Er was , vond ik , nog wel een leuk momment bij het apies kijken namelijk toen jop naar "jimmy pruillip" liep te zoeken , dit gaf een beetje het effect van iemand die naar zijn bril loopt te zoeken terwijl die deze boven op zijn hoofd heeft zitten.

Ik vond de zoo wel een geschikte plaats voor de bus , al vonden de bussers er volgens mij geen pest aan. Zelfs als ze met hun neus tegen een imposant aqarium worden aangedrukt , vinden ze het roddelen nog steeds veel interessanter.Daarom werd er maar zoiets onzinnigs bedacht als het letterlijk apies kijken , zo werden ze immers wel gedwongen om de dieren wat aandacht te schenken.

Het leek erop dat in de uitzending van gisteren , tessa eindelijk het concept doorkreeg (reality-check). En dat ze niet onder de (kut)cameras uitkon daar werd ze niet echt vrolijk van.
Heeft ze ook eens een moeilijke week en dan word haar ook nog een geintje geflikt waarbij ze bijna doodvriest en ook had ze nog woorden met azziz , waarbij iwan vanaf de zijlijn ook weer eens zijn mond opentrok. Eerst gooit ie wat olie op het vuur om vervolgens JERRY JERRY te gaan roepen. Iwan was echt op dreef want ook in de live uitzending zei hij wat: "als ik schuin lig dan lig ik recht" of zoiets. Iwan zou volgens mij nog wel eens goed uit de verf kunnen komen. Vandaag gaf hij in de uitzending zelfs sekie wat tegengas. Ook sarcastisch en cynische humor zijn hem niet vreemd. Alleen is tot nu toe gebleken dat er een aardige dosis alcohol voor nodig is , wil hij een beetje los komen. Je zag het ook bij de uitbraak van hem , eerst schrok hij dat hij meegenomen zou worden ("doe niet zo gek man") , maar toen hij met de nodige hoeveelheid alcohol in zijn lijf terug kwam , wou hij wel op de praatstoel zitten. Alleen jammer dat bull-end hem bij deze schaarse praat-momenten hem steeds het woord ontnam.
M.a.w. MEER ALCCOHOL VOOR IWAN.

Verder vertelde es ons even dat ze nog steeds thuiswoont omdat ze voor haar vader moet zorgen. Dit klinkt misschien dan wel medelij wekkend , maar ik vraag me dan meteen af waarom je dan uberhaupt aan die hele bus begint.
Gelukkig mocht ze even met haar vader praten in de live uitzending(de redactie was kennelijk bang dat es echt haar koffers zou pakken).
Ik had van haar pa eigenlijk wel verwacht dat hij iets zou zeggen van: Nou es als je die intieme details over ons op tv blijft bespreken , heb ik liever dat je er zo snel mogelijk uitkomt.
Maar nee es blijft gewoon nog even.

Tijdens de live uitzending hadden ze nog meer "verrassingen" voor de bussers in petto
Zo ook voor azziz , eerst werden de vragen nog vakkundig ontweken in het gesprek met katNEE , net als in alle studio "gesprekken", azziz zei hier zelfs nog over "Ja sylvana dat is de bus he".
(Ik geloof dat all you need is love ook bij sbs te zien is , maar kennelijk zijn de makers hiervan niet geconsulteerd over hoe je kandidaten kunt selecteren , die wel met graagte hun hebben en houden voor de cameras blootleggen.)
Maar toen hij te horen kreeg dat hij zijn "kleine pik" weer mocht zien , brak hij toch enigszins. Nu zou je misschien verwachten , dat als je na zeven maanden de kans krijgt je zoontje eindelijk weer te zien , het hele busprogramma van ondergeschikt belang is en dat je gelijk je koffers pakt.
Vooral ook omdat we meer dan eens sjek , wil en azziz hoorde zeggen dat hun kinderen het belangrijkste in hun leven zijn.
Nu had ik al gehoord dat je the sjek , ook niet zo lettterlijk moet nemen , waar het zijn zoon betreft.
Hij heeft namelijk meer dan eens laten weten dat hij helemaal gek zou worden als hij bolle een paar weken zou moeten missen. Ook dan vraag ik me af waarom ga je de bus dan in? Maar laatst hoorde ik hem zelfs zeggen dat voordat hij de bus in ging , hij zijn zoontje 2 weken niet had gezien omdat hij het te druk had met het programma en dat hij zelfs geen afscheid van hem had genomen!(behalve dan dat hij achter het hek stond).
We hebben dus weer kunnen zien dat ze hun eigen woorden ook niet zo nauw nemen.

Ook voor job was er tijdens de live uitzending een "verrassing".
Hij werd eventjes met zijn hoofd op het hakblok gelegt. Toen ik zag met hoeveel lood in zijn schoen hij deze deze verrassing tegemoet liep , kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat hij het al aan zag komen. Hierop volgde weer zo een lachwekkend gesprek waarin werd geprobeert om alle (inpertinente) vragen te ontwijken.

Toen de live uitzending ten einde liep vond ik het vreemd dat "bolle" nog niet in de studio geweest was. Ik zag the sjek zich namelijk al opvreten.
De redactie had het volgens mij nooit aangedurft om ook bolle niet als "verrassing" te laten opdraven. Ware het niet dat ze voor sjek een andere verrassing hadden. Dit maal hadden ze hem namelijk tot populairste benoemd.
En dat maakte veel goed. Word wel lachen denk ik , dat sjek zich nu in zijn gedrag gesterkt voelt door het "publiek", dit gaat zijn uitwerking nogwel op het programma krijgen.

Het was me dus het weekje wel daar tussen de dieren.
Het beste van deze locatie was (vond ik) het ontbreken van contact met "fans" die zich buiten staan te verdringen.
Je zag dat toen ze tussen de mensen stonden ze meer meer bezig waren met het feit of hun naam buiten nu wel of niet werd gescandeert , dan dat ze aandacht voor elkaar hadden.
En nu hebben we kunnen zien wat er gebeurt als ze zich WEL met elkaar bezig houden (bv de klucht job en azziz).
Maar nieuwe week nieuwe locatie dus dit keer hadden de makers bedacht dat een dak op 35 meter hoogte in den haag wel een grappige plaats zou zijn.
Toen ik dit hoorde moest ik gelijk aan the sjek denken. Hij heeft namelijk nogal last van hoogte vrees. Dit in combinatie met het feit dat er op de officiele site te lezen stond dat sjek , toen hij zich niet zo happy voelde daar in de bus , erover dacht ermee te stoppen en dat hij zelfs al over het hek was geklommen , deed mij vermoeden dat het speciaal voor hem gedaan was want op zo een hoogte word dat dan toch wat lastiger.
Alleen hadden ze de ado-fans even over het hoofd gezien. Deze schijnen nog al tegen de combi-regeling (was dat niet iets met bussen?) te zijn. Dan is het natuurlijk logisch dat het voor hun onverteerbaar is dat er een bus op een dak komt te staan.
Maar ze zijn dus gezwicht voor de terreur , maar of dat nu wel zo slim is valt wel te betwijfelen denk ik. Ik ben bang dat ze nu wel meer acties kunnen gaan verwacchten.
En mocht DB ooit nog eens in de amsterdam arena terecht komen dan kan de f-side zich nu natuurlijk ook niet onbetuigt laten.
Het enigste wat ik aan deze "affaire" wel weer leuk vond was het gezicht van sjek ,dat op onweer stond toen hij in die ME bus zat. Volgens mij zag je hem denken: had ik dat schotland-verhaal maar nooit verteld , volgens mij dacht hij echt dat ze hem aan schotland gingen uitleveren.

Maar goed

When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_252997
  woensdag 15 maart 2000 @ 04:46:00 #3
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_252998
woeahhhhhhhhhhhhhhhhh,
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


  woensdag 15 maart 2000 @ 08:09:00 #4
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_252999
LOL

Vooral dat stuk met Bart heb je sterk neergezet.

  woensdag 15 maart 2000 @ 08:31:00 #5
2851 Malachi
I do anything you won't d
pi_253000
Wat is er waar van het verhaal op radio538
dat ze in Den Haag Seki dood wilden hebben
in Den Haag?
Ik vind ze wel sneu hoor,die zogenaamde
"relschoppers".
and the winner is......

  woensdag 15 maart 2000 @ 09:10:00 #6
1540 Leonie
Voor jou van mij
pi_253001
Ik heb een vraagje....wanneer is de laatste uitbraak geweest, en wie is geweest (Iwan?) en wanneer is dat nu steeds..op maandag krijgen ze de tussenstand te horen en dan? wanneer mogen ze er dan uit?
Kan iemand me vertellen wat de stand nu is..hier op mijn werk kan ik de site niet bekijken!!! Alvast bedankt
Don't touch the computer, don't ever touch the computer!
pi_253002
Deze keer is 'ie grappig, vooral de ps
  woensdag 15 maart 2000 @ 17:06:00 #8
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_253003
PC-Eend....Keigaaf

Je schrijft percies de dingen die ik denk tijdens het beluisteren van de streams
(mis alleen nog een echte jop en tessa text....)

pi_253004

quote:
op 03-15-2000 om 05:06 PM schreef Quenda® het volgende:
PC-Eend....Keigaaf

Je schrijft percies de dingen die ik denk tijdens het beluisteren van de streams
(mis alleen nog een echte jop en tessa text....)


Over tessa had ik misschien wel wat meer kunnen schrijven , maar wat die job de laatste tijd allemaal loopt te mompelen is puur caberet (als ik het goed heb verstaan althans ). Hoef je eigenlijk weinig aan toe te voegen.
Een overijverig iemand zou eigenlijk alle text van job intergraal in de quotes-topic moeten plaatsen

When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')