abonnement Unibet Coolblue
pi_252909
Eindelijk is het dan zo ver, de BUS wordt nu van het dak van de Megastore gehaald!!!!!!!!

Na de rellen van gisteravond is er besloten om de BUS van het dak af te halen. Ik ben hier absoluut niet rouwig om, want het was een hel om van of naar het station toe te gaan sinds die klote bus op het dak staat. Zelf mocht ik van de politie niet eens onder de fietserstunnel van het station door om naar mijn huis in Laakkwartier te gaan!!!!!!!Er werd mij gesommeerd om maar via de schilderswijk om te lopen.
De politie Haaglanden heeft zelf namelijk geen cappaciteit genoeg om de problemen zonder zo'n BUS in laakkwartier telijf te gaan. Zelf ben ik namelijk al meerderemalen bedreigd en zelfs ook beroofd, terwijl ik wist wie de dader was en waar die woonde deed de politie er niets aan onder het argument dat er niet genoeg personeel bij de politie is.
Nu zie ik zojuist weer een onwijze politie macht bij het laakhavengebied. Het enige wat ze doen is koffie drinken en broodjes eten en een beetje het verkeer (ont)regelen door de openbare weg met ME-busjes af te sluiten.
Ik ben dus blij dat die bus weggaat en wat mij betreft (ookal ben ik tegen geweld)mag die bus nog meer aangevallen worden, want dan moet de HAAGSE politie ook eens werken voor zijn geld.

P.s:
Uit mijn omgeving (met uitzicht op het parkeerdak van de BUS)kan ik zeggen dat het trouwens niet ALLEEN maar ADO-supporters waren die rotzooi trapten. Zeker de helft waren aansluiters uit de wijk die hier vaker voor onrust zorgen. Het is dus niet nodig Om (ADO)Den Haag de schuld te geven, maar zoek de oorzaak is bij de Politie die hier in Laakkwartier altijd als watjes optreden!!!!!!!!!!!

EEN OPRECHTE HAGENEES

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')