abonnement Unibet Coolblue
pi_252675
Bewoners vechten elkaar Bus uit

De Volkskrant heeft zich eindelijk aan een artikeltje over de bus gewaagd. Enkele citaten

"Het is hommeles in De Bus, de real life-soap van SBS 6. De gevechten en spanningen waar de psychologen zo bang voor waren bij Big Brother, zijn werkelijkheid geworden in diens opvolger. Afgelopen week scholden de deelnemers elkaar de huid vol tijdens knallende ruzies."

Even verder in het artikel:

"De gemoederen zijn inmiddels wat bedaard, alle passagiers zijn naar een psycholoog geweest, maar volgens Seki wordt het nog een bikkelharde strijd. Uitvoerend producent D. Buddingh van De Bus verwacht dat de ruzies zullen aanhouden, vooral tijdens de nominaties. De deelnemers moeten steeds recht in elkaars gezicht zeggen waarom ze iemand wegstemmen en dat roept nogal wat spanning op, aldus Buddingh.

Maar de grootste spanningsbron voor de deelnemers is het contact met de buitenwereld, denkt ze. 'Door de roddelbladen en de telefoontjes met thuis zien de passagiers direct waar ze mee bezig zijn. Bovendien kan niemand zich verbergen in De Bus. Bij Big Brother konden de deelnemers zich nog terugtrekken op de slaapkamer of in de wc' (hoe komt ze daar nou in vredesnaam bij???? heb ik niet goed gekeken dan?? Als ik het goed heb heeft heel Nederland Anouk haar bips zien afvegen). 'Hier kan dat niet' (oh nee? Tessa en Essie hebben toch nog van een camervrije plek gebruik kunnen maken).

Hoewel enkele deelnemers al hysterische huilbuien hebben doorgemaakt, ziet Budding geen problemen. Ze wenst, op het gevloek na, niets aan het programma te veranderen (nogal wiedes). De buspassagiers zijn volgens haar wel 'wat volkser' (hoezo, omdat ze meer stennis schoppen?) dan de types bij Big Brother, maar stabiel genoeg om de honderd dagen te overleven."

[Dit bericht is gewijzigd door Brok (Datum 13 Maart 2000).]

pi_252676
Het wemelt inderdaad van d eonzin datstukje. Maar van dat 'volkse' moeten we de journalist toch nageven. Zie d eaardige post van Dolphin daarover. Ik hoop trouwens dat de busbewoners volkser zijn dan het echte volk, want als nederland voornamelijk uit zulke proleten bestaat moeten we het algemeen stemrecht meteen afschaffen.
Maar wat de teneur van het stukje betreft: de pleuris is uitgebroken, het wachten is op de eerste vechtpartij en de mensen lopen schade op, dat lijkt een beetje overdreven. Ik was van het weekend in Duistland en zag BB dus weer eens en ze lagen weer allemaal braaf onder de dekbedjes te niksen. We raken 'verwend'...
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')