abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 4 december 2009 @ 09:28:57 #151
272309 Groofsken
De goeie ouwe zak.
pi_75273012
Het voelt nu alweer anders .

Sowwy .
pi_75273186
Ik heb 7 zwangerschappen op mijn conto maar geen problemen met de miskramen eigenlijk.
De eerste zwangerschap heb ik zelf afgebroken in 1987 en dat is natuurlijk wel heel anders. De tweede is onze oudste zoon, de derde onze jongste zoon, daarna de drie miskramen en nu de baby in mijn buik.
De miskramen heb ik niet voor gekozen dus het zal wel ergens goed voor zijn geweest. De abortus is een ander verhaal maar is pas “een issue” geworden na de geboorte van ons eerste kind, 14 jaar later.
pi_75273309
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 09:28 schreef Groofsken het volgende:
Het voelt nu alweer anders .

Sowwy .


Ik had ineens allemaal blauwe plekken op mijn been, dus ik had mezelf al allerlei enge ziektes aangepraat. Ik naar de huisarts: spataderen ook weer zo'n fijn na de zwangerschapverschijnsel
Ow ja en ik ben vergeten iemand voor mijn werk ergens over in te lichten. Niet zo netjes en stom maar nou heeft deze man een brief aan de directie geschreven dus dinsdag mag ik waarschijnlijk op het matje
communiceren Nou ja, bij de loodgieter thuis lekt het ook toch Maar het raakt me wel. Mijn collega zegt dat ik het niet zwaarder moet maken dan het is, maar ik ben geloof ik een gevoelig typje

[ Bericht 0% gewijzigd door Estrys op 04-12-2009 10:31:50 ]
ti amo più di ieri ma meno di domani
pi_75273518
quote:
Op donderdag 3 december 2009 23:46 schreef miss_sly het volgende:
evenstar lijkt me heel naar en verdrietig, vooral ook dat je zo machteloos staat. Ik heb wel heel veel bewondering voor je en hoe je ermee omgaat.

oxy

huup, ik herken het ook wel. Soms dan, niet altijd. Ook wat trui zegt, dat dit meisje alles ruimschoots goedmaakt, ervaar ik zeker ook zo, maar toch is het soms wel een pijnlijk iets te weten dat er twee andere kindjes hadden kunnen zijn. Maar ik ben zo blij met ons uiteindelijke kadootje, dat ik er niet te veel bij stil wil staan.
nouja het is ook echt niet dat ik er heel vaak bij stil sta of dat Amélie niets goedmaakt ofzo. Het punt is juist dat ik er eigenlijk nooit bij stil sta en dat ik ontzettend blij ben met mn meisje. Ik denk dat dat ook wel duidelijk genoeg door mn posts klinkt. Alleen als ik die G: 2 zo zwart op wit zie staan dan staat het er ineens heel hard. Heel feitelijk. Het is alweer ruim drie jaar geleden dus gevoelsmatig is het voor mij niet een miskraam uit de categorie als dat kindje er was geweest dan had Amélie er niet geweest. Ze hadden er allebei kunnen zijn en daarom zat ik daar gister zo inene aan te denken. Eigenlijk gewoon wat TF zegt ja, the numbers don't add up.
en nog ff voor de duidelijkheid, het was gewoon iets wat gister ineens hard binnenkwam, het besef. Maar het is niet zo dat ik hier dagelijks mee in mn achterhoofd loop

Chan dat lijkt me ook een heel gek besef zeg, zo'n tweeling. Jemig.

Groofskens heerlijke muppet
je moest eens weten hoe vaak ik Z&G open voor jou! Maar ik heb niets te melden verder dus ik lurk alleen maar
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
  vrijdag 4 december 2009 @ 09:54:35 #155
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_75273652
ik vind 't ook niet raar ofzo hoor, huup! maar ik last 't gisteren en ging eens bij mezelf na hoe ik dat voelde en bij mij is 't dus niet zo. ik wist niet eens dat 't alweer 3 jaar geleden is, jee! bij ons was 't daarna binnen een maand of 5 weer raak, dus had de zwangerschap van 'Willem' echt niet kunnen plaatsvinden als die eerste zw.schap wel doorgegaan was. niet dat dat feitelijk veel uitmaakt misschien, maar 't maakt dat idee nog iets sterker.
in de haak.
  vrijdag 4 december 2009 @ 09:55:32 #156
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_75273674
chan, dat lijkt me ook wel een gek idee zeg, dat 't er eerst twee waren...
in de haak.
pi_75273888
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 09:54 schreef trui het volgende:
ik vind 't ook niet raar ofzo hoor, huup! maar ik last 't gisteren en ging eens bij mezelf na hoe ik dat voelde en bij mij is 't dus niet zo. ik wist niet eens dat 't alweer 3 jaar geleden is, jee! bij ons was 't daarna binnen een maand of 5 weer raak, dus had de zwangerschap van 'Willem' echt niet kunnen plaatsvinden als die eerste zw.schap wel doorgegaan was. niet dat dat feitelijk veel uitmaakt misschien, maar 't maakt dat idee nog iets sterker.
nee ja ik snap het ook wel. Het staat er ook harder dan ik het bedoel. Maar ik wil niet de indruk wekken dat die miskraam het genieten nu overschaduwd ofzo want dat is echt niet zo, helemaal niet. Het was gewoon dat "goh" moment ineens.

en ik moet steeds zo lachem om je "Willem"
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
  vrijdag 4 december 2009 @ 10:21:11 #158
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_75274323
Never mind maar.
***
pi_75274735
Groofsken, wat Huup eigenlijk zegt. Ik lees ook nog steeds mee in Z&G, maar het voelt ook raar om daar te reageren.

Huup, stom he, die cijfers zijn zo zwart wit. Ik heb destijds een curretage gehad in hetzelfde ziekenhuis als waar ik bevallen ben. En toen ik werd opgenomen vroegen ze of er een dossier van mij bekend was, dus ik uitgelegd. Maar dat telde niet, dat was geen bevallingsdossier maar maar een gyn dossier. Toen stond ik ook wel een beetje raar te kijken. Hier komt de uitgerekende datum van de miskraam weer in zicht, maar ik heb er eigenlijk geen moeite mee. Komt denk ik ook door Driekus en doordat we vorig jaar 5 dagen na die datum een positieve test hadden. Ik heb het verdriet van de miskraam er vorig jaar op oudjaarsavond om 12 uur echt uitgejankt.
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_75274812
Oja, Evenstar, als je naar de prelogopedie moet, wordt je dan naar mijn wijk doorverwezen? Daar zit er eentje die die gespecialiseerd is in prelogopedie. Tis zo rot dat ze niet wil eten, maar heel rationeel gezien snap ik haar reactie wel. Pff, wat lijkt me het toch zwaar zo voor je meisje en voor jou!
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
pi_75275676
Groofsken hier nog zo'n lurker in z&g.. En elke keer zou ik wel willen zeggen dat ik het zwanger zijn zo mis, maar daar hebben jullie ook niet veel aan he Maar ik leef ook met jullie mee
pi_75275967
Als mijn eerste zwangerschap wel goed was gegaan had ik nu een hele hoop ellende. Ik was zwanger van mijn ex vriend toen hij er toch maar geen zin meer in had. Ik denk dat hij niet zo zeer met zijn kind om had willen gaan, maar ik denk dat zijn moeder dat wel had gewild. En aangezien dat de ex van mijn man is.... Kortom het was heel verdrietig ( en zeker toen we er achter kwamen dat kinderen krijgen bij ons niet vanzelf gaat), maar wel beter.
Eigenlijk denk ik er niet heel vaak aan. Soms flitst het door m'n hoofd. Misschien had Jen dat wel nog een grote broer of zus gehad.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_75276065
Oh en uiteraard tel ik alle mislukte pogingen niet mee. Dan had ik nu een voetbalelftal met reserve spelers kunnen hebben. Gezellig wel!

Wat ik me wel eens afvraag. Bij die Derek ogolvie zie je wel eens dat hij contact heeft met een kindje dat is geëindigd in een miskraam. Ook als dat heel vroeg is. Zouden er om mij een stuk of 14 kinderen zweven??
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 4 december 2009 @ 12:03:46 #164
272309 Groofsken
De goeie ouwe zak.
pi_75277722
Dank voor de lieve reacties .
pi_75279687
Groofsken, ik lees bijna niet meer in Z&G... ik kom er gewoon niet aan toe. Mn kleine mannetje neemt zoveel tijd in beslag. Maar in gedachten leef ik met alle zwangere dames mee.

Vanmiddag ga ik met Jamie naar mn werk, Sinterklaas komt langs. Hij is er welliswaar veel te klein voor maar ik vind t leuk om mn collega's weer eens te zien. Heb zin om weer te gaan werken in Januari, maar zie er ook tegen op... moet mn mannetje achter laten bij iemand anders. En ik heb nog steeds geen uitsluitsel over kdv. We hebben een plekje maar t is nog niet zeker wanneer de kdv open gaat, zoals het nu naar uit ziet eerste week Januari... maar kan ook later worden, nog niet alle formaliteiten zijn rond . Begin nu behoorlijk nerveus te worden.
  vrijdag 4 december 2009 @ 13:09:15 #166
272309 Groofsken
De goeie ouwe zak.
pi_75279905
Heel begrijpelijk Martine en ik denk dat ik zelf net zo ga zijn. Zei ik ook al hè.

Het is meer dat dan het intensievere contact wat er leek te zijn, toch zo weer verdwenen is ook. Een beetje een eigenschap van internetcontact ook, denk ik. Maar dat vind ik dan gewoon jammer. Maar ook weer leuk om te lezen dat er ook mensen zijn die het blijkbaar wel volgen .
pi_75280805
He Miss G. natuurlijk word je gevolgd! Ik ben erg nieuwsgierig naar je zoon.
Maar wat de anderen zeggen, het is niet meer mijn plek om echt veel te reageren in Z&G. Dus als ik je eens zie op het bankje of elders is het wat makkelijker.


Ticootje, dat vraag ik me ook af. Mijn miskraam was echt heel vroeg.
En zelfs onduidelijk wanneer hij nu precies was. Dus of daar nu een kindje bij me zweeft?
Maar ik denk wel dat dat de weg vrij heeft gemaakt voor Ko.
Na die miskraam ben ik eindelijk doorverwezen naar een gyn en het moest gewoon zo zijn volgens mij.
Maar met cijfers op papier is het inderdaad veel confronterender.
Meer dan een paar ochtendzoenen
heb ik nood aan stoute schoenen.
https://www.etsy.com/nl/shop/byLisdottir
  Licht Ontvlambaar vrijdag 4 december 2009 @ 13:38:42 #168
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_75281031
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 11:14 schreef Ticootje het volgende:
Als mijn eerste zwangerschap wel goed was gegaan had ik nu een hele hoop ellende. Ik was zwanger van mijn ex vriend toen hij er toch maar geen zin meer in had. Ik denk dat hij niet zo zeer met zijn kind om had willen gaan, maar ik denk dat zijn moeder dat wel had gewild. En aangezien dat de ex van mijn man is.... Kortom het was heel verdrietig ( en zeker toen we er achter kwamen dat kinderen krijgen bij ons niet vanzelf gaat), maar wel beter.
Eigenlijk denk ik er niet heel vaak aan. Soms flitst het door m'n hoofd. Misschien had Jen dat wel nog een grote broer of zus gehad.
Ik heb dringend koffie nodig geloof ik... De moeder van jouw ex is de ex van jouw man, lees ik dat nu goed? Ik dacht dat ik de enige was met ingewikkelde familiebanden

Ik voel me niet zo op het moment, flink verkouden en een slaaptekort. Sinterklaas hakt er aardig in bij Isa, ben blij als dit weekend voorbij is.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_75281300
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 13:09 schreef Groofsken het volgende:
Het is meer dat dan het intensievere contact wat er leek te zijn, toch zo weer verdwenen is ook. Een beetje een eigenschap van internetcontact ook, denk ik.
En tegelijkertijd vind ik juist het mooie en fijne aan dit stukje internet dat je soms ook echte vriendschappen maakt.
  vrijdag 4 december 2009 @ 13:56:30 #170
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_75281793
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 10:38 schreef mefke79 het volgende:
Oja, Evenstar, als je naar de prelogopedie moet, wordt je dan naar mijn wijk doorverwezen? Daar zit er eentje die die gespecialiseerd is in prelogopedie. Tis zo rot dat ze niet wil eten, maar heel rationeel gezien snap ik haar reactie wel. Pff, wat lijkt me het toch zwaar zo voor je meisje en voor jou!
deze komt uit brandevoort jij komt uit de andere kant meer toch?

Iig, de prelogopedist vond dit toch wel een gevalletje tikje zwaarder dan normale prelogpedie, en dus werd ik weer doorverwezen.
Deze dame doet prelogopedie en sensorische integratie.
En met spoed, waar ik dan weer van schrok, dat het toch erger is als ik dacht. anders maken ze er geen spoed van.
14 december is de specifiekere anamnese en behandelplan-bespreking.
En daarna komt ze hier aan huis.
Ze eet nu wel nog redelijk haar normale eten, wat vertrouwd is, maar ook niet van harte. , zelfs niet waar ze heel dol op is.
En gezien het bij haar toch al zo belangrijk is om die stoffen binnen te krijgen willen ze vaart maken.
Om nog erger te voorkomen.
Huisarts deed ook helemaal niet moelijk, maandag diretc de verwijsbrief ophalen.
Hij zei ook nu direct aanpkken, en erger voorkomen, want erger is in haar geval sonde.
Wat dan weer het initiele probleem aansterkt.

[ Bericht 43% gewijzigd door _evenstar_ op 04-12-2009 14:05:53 ]
Engaging Infinite Improbability Drive..
  vrijdag 4 december 2009 @ 14:06:57 #171
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_75282181
Sjeen beterschap.

En MvD helemala mee eens. en ook bij irl-vrienden/kennisen heb je die momenten wel denk ik.
Engaging Infinite Improbability Drive..
pi_75284085
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 13:38 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Ik heb dringend koffie nodig geloof ik... De moeder van jouw ex is de ex van jouw man, lees ik dat nu goed? Ik dacht dat ik de enige was met ingewikkelde familiebanden
klopt
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_75288515
Sjeen, je was niet de enige, ik snapte em ook niet en weet het aan mijn zwangerschapshormonen...

Evenstar, dan kom je inderdaad wel naar mijn wijk toe want ik woon wel in Brandevoort. Daarom wist ik het ook, ik zat bij de fysio in de wachtruimte en dat is dezelfde wachtruimte als de logopedie..Hopelijk helpt het!

Ik ga ook nog effe zeuren hoor...ik blijf maar bloed verliezen. Was zo blij dat ik echt ongesteld geweest was en er daarna wel 3 hele dagen zonder bloed waren, maar tada, daar is het weer. Nou maar de huisarts gebeld, ik wil graag een verwijzing naar de gyn voor een echo, even zeker weten dat er geen restje placenta meer zit. En als dat niet zo blijkt te zijn, dan is het hormonaal en heb ik pech. Maar dan weet ik dat tenminste.
* Mama van Driekus (0909) en Tienus (0611) *
*waarom hebben konijnen zulke grote oren als ze toch niet luisteren? *
  vrijdag 4 december 2009 @ 17:03:11 #174
144006 chacama
Ondernemend!
pi_75288860
Ook hier sterkte Evenstar.

Beterschap Sjeen. Zat gisteren naar DNA onbekend te kijken op Ned 1 en moest toen aan ons denken. In hoeverre zou ons DNA nou overkomen met elkaar gezien de fammilieband.

Mefke, zekerheid is altijd fijn. Hoop dat de HA je de doorverwijzing geeft. Sterkte in elk geval.

Hier weer een beetje bijgekomen van de ziekte-hektiek. Zelf wel weer toe aan een behandeling bij de osteopaat, maar daar wacht ik mee tot na de kerstbomenverkoop. Erger dan nu kan ik het toch niet maken. En als ik nu ga, dan weet ik dat ik het met sjouwen toch weer zo scheef zet. Na de kerstbomenverkoop hebben we even een poosje vrij en kan ik dan dus ook lichamelijk de verreiste rust nemen die na een behandeling zo belangrijk is. En ondanks de lichamelijke 'ongemaken' voel ik me goed. Heb zin in de komende periode met de beloning van vakantie als vooruitzicht.
  † In Memoriam † vrijdag 4 december 2009 @ 17:37:49 #175
141844 Macka66
Ingewikkeld doekiemonster
pi_75289793
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 13:56 schreef _evenstar_ het volgende:

[..]

deze komt uit brandevoort jij komt uit de andere kant meer toch?

Iig, de prelogopedist vond dit toch wel een gevalletje tikje zwaarder dan normale prelogpedie, en dus werd ik weer doorverwezen.
Deze dame doet prelogopedie en sensorische integratie.
En met spoed, waar ik dan weer van schrok, dat het toch erger is als ik dacht. anders maken ze er geen spoed van.
14 december is de specifiekere anamnese en behandelplan-bespreking.
En daarna komt ze hier aan huis.
Ze eet nu wel nog redelijk haar normale eten, wat vertrouwd is, maar ook niet van harte. , zelfs niet waar ze heel dol op is.
En gezien het bij haar toch al zo belangrijk is om die stoffen binnen te krijgen willen ze vaart maken.
Om nog erger te voorkomen.
Huisarts deed ook helemaal niet moelijk, maandag diretc de verwijsbrief ophalen.
Hij zei ook nu direct aanpkken, en erger voorkomen, want erger is in haar geval sonde.
Wat dan weer het initiele probleem aansterkt.
Evenstar, met spoed kan ook zijn omdat ze denken dat het nu nog goed te behandelen is, dat Arwen nu nog toegankelijk is voor therapie. Goed dat je qua behandelaar een specialistisch stapje verder bent, Arwen's probleem wordt iig goed serieus genomen. Hopen dat jullie snel weer vooruit gaan!
DancingPhoebe op <a href="http://forum.fok.nl/topic/1352192/3/51#73971988" target="_blank" >23/10/09</a>:[/b]
God, wat is het toch een dunne scheidslijn tussen een vrije geest zijn en je plek in het universum niet kennen :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')