abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_76112478
quote:
Op zondag 27 december 2009 18:58 schreef CherryLips het volgende:
Vast wel, maar ik heb altijd geboekt. Het is een beetje zuur om daar te staan en niet meer in de bus te passen omdat die vol is, en dan maar weer te moeten wachten .
Bij easyBus was het trouwens wel zo dat we de vertrektijd vanaf het vliegveld iets te ruim hadden gerekend en dus een uur te vroeg bij de bussen stonden. mannetje van easyBus aangesproken of er in de eerste bus nog plek was, en ja hoor, we mochten gewoon mee . Maar dat zijn nogal kleine busjes, passen volgens mij iets van 10 mensen in.
Het nadeel van bussen vind ik zelf de terugreis. Ik heb een keer met een studiereis vastgestaan in de file terwijl we dus de vlucht naar Nederland moesten halen, heb echt peentjes gezweet toen.
De terugweg ben ik wel van plan ruim te nemen, zodat we op tijd op het vliegveld staan. Moet er niet aan denken om mijn vliegtuig te missen.

Easybus geeft een foutmelding op de dagen dat ik reis. Was ook van plan met Terravision te gaan. Daar moet je als je die boekt alleen kiezen tussen Liverpool Street en Victioria Street. Nu is het zo dat het voor ons makkelijker is om naar Liverpool Street te reizen (dichter bij hotel). Het is alleen zo dat die toevallig net of om 10.00 gaat of 11.00. Ons vliegtuig land om 9.30. Ik ben bang dat ik net die van 10.00 mis en heb geen zin om dan een uur te staan wachten om de volgende bus.
De bus naar Victoria Street die gaat ook om half 11. Diie doet er wel weer 20 minuten langer over. Maar dat doe ik denk ik liever dan een uur op de bus naar Liverpool Street te wachten.

Nu vroeg ik me af als ik toch nu al op internet een buskaartje voor de bus naar Liverpool Street boek en ik die van 10uur mis, zou ik dan met dat kaartje in de bus naar Victoria Street van 10.30 mogen stappen? Het is allebei Terravision naturllijk.

Jmac:
Due to engineering work, a direct bus replacement service will be in operation between London Liverpool Street and Stansted Airport, with an approximate journey time of 1 hour.

We apologise for any inconvenience and disruption to your journey.

Ik denk dat ze ook niet tot Tottenham Hale rijden.
  Moderator dinsdag 29 december 2009 @ 12:52:10 #302
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_76176450
Nieuw deel: London #22
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')