abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 28 november 2009 @ 21:12:06 #26
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75095099
Mijn eerste verhaaltje.....................


Zomervakantie
Het was aan het einde van een zwoele zomermiddag en hij had de hele middag al rond gewandeld in het bos.
Daar was het lekker koel en verlaten, hij was nog niemand tegengekomen.
Genietend van de stilte en de nauwelijks waarneembare dierengeluiden mijmerde hij over de invulling van de rest van zijn vakantie.
Toen hij bij de bosrand was aangekomen en over de heide uitkeek zag hij een tot bankje omgetoverde boomstam.
Daar kon hij even rustig op adem komen en genieten van de omgevingsgeluiden.
Loom ging hij op het bankje liggen en genoot van het door het bladerdak gefilterde licht en het zachte gefluit van de vogeltjes.
Hoelang hij daar al lag wist hij niet, hij moest zijn ingedommeld, toen hij een licht aanraking voelde op zijn mond.
Even dacht hij dat hij gekust werd maar al snel merkte hij dat het toch even anders was.
Hij voelde de heel zachte aanraking van lippen, dwars op de zijne en deed langzaam zijn ogen open om te kijken wat er gebeurde.
Hij keek recht omhoog tegen een dun streepje licht blond haar op een lichtgebruinde huid, een strakke buik en een paar kleine maar stevige borsten.
Voor hij in zijn verbazing kon reageren werd er een slipje over zijn ogen gelegd en kon hij niets meer zien.
De aanraking op zijn lippen werd steviger en nu proefde hij ook vaag maar onmiskenbaar het geile vocht van een vrouw.
Hij werd in hoog tempo opgewonden van deze situatie en wilde zijn handen omhoog brengen om de onbekende vouw aan te raken.
Al snel merkte hij dat dat niet ging lukken, een arm stootte al na een paar centimeter op een bovenbeen en gleed dan tegen een blijkbaar niet geschoren maar o zo vochtig plekje,
de andere hand werd vastgegrepen door een andere hand.
Hij probeerde de situatie te doorgronden maar kon niet bedenken wat er gebeurde en besloot zich rustig te houden en af te wachten.
De smaak in zijn mond werd sterker en een druppeltje geil liep tussen zijn lippen.
Dat smaakte naar meer dus begon hij te kussen en te likken, intussen steeds verder opgewonden rakend.
De geile poes op zijn mond begon steeds heftiger te bewegen en zo het ritme aan te geven.
Zijn stevig gezwollen lid duwde hard tegen zijn sportbroekje en een stevige bobbel werd zichtbaar.
Hij voelde dat zijn sportbroekje omlaag getrokken werd en zijn lid sprong de vrijheid tegemoet.
Een mond sloot zich om zijn inmiddels in volle glorie opgerichte penis en begon deze zachtjes te pijpen en te zuigen.
Als vanzelf gleed zijn hand over het natte spleetje en met twee vingers tegelijk begon hij de vrouw te vingeren, zijn tong draaide en bewoog op volle snelheid.
Hij dacht dat hij ging ontploffen van opwinding, hij hoorde geen vogeltjes meer alleen het steeds zwaardere ademen en kreunen van twee vrouwen.
Net toen hij dacht klaar te gaan komen stopte het pijpen en ging de tweede vrouw boven op hem zitten en begon hem voorzichtig te berijden.
Hij voelde hoe hij op zijn borst naar benedengedrukt werd en de lekkere lipjes maakte zich los van zijn mond.
Nog steeds was kijken onmogelijk, de slip ontnam hem alle uitzicht.
Nog voordat hij de slip van zijn ogen had kunnen schudden voelde hij hoe de vrouw in omgekeerde richting weer op zijn mond ging zitten.
De beide vrouwen bereden hem nu gelijktijdig en intussen kusten en streelden ze elkaar.
Het gekreun van opwinding werd steeds luider en luider en de bewegingen steeds ongecontroleerder.
Al na een korte tijd kwamen ze alle drie vrijwel gelijk tijdig klaar en terwijl hij nog lag na te hijgen stonden beidde vrouwen op.
Pas na enkele minuten drong het tot hem door dat hij nu het slipje kon wegpakken van zijn ogen.
Toen hij de slip wegnam en rondkeek was er nergens meer een vrouw te zien, slecht in de verte in het bos klonken een paar lachende en vrolijke stemmen.
Dat hij het niet gedroomd had werd slechts bewezen door de slip in zijn handen en doordat hij nat was van het geil dat de vrouwen hadden achtergelaten.
Hij deed zijn sportbroekje weer aan en wandelde terug naar huis, mijmerend over hoe mooi zijn vakantie begonnen was.
Hij zou beslist vaak gaan wandelen deze vakantie........

[ Bericht 0% gewijzigd door friemelaar op 30-11-2009 10:23:52 (typo) ]
Open deuren, onweerstaanbaar !
  woensdag 2 december 2009 @ 00:07:39 #27
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75197924
Overweldigende reacties ............. Danku
Open deuren, onweerstaanbaar !
pi_75211394
Ik wacht vol spanning op het vervolg Schrijfkloon!
  woensdag 2 december 2009 @ 22:46:47 #29
241851 Muchachooo
Kan ook gitaar spelen!
pi_75230777
niet slecht allemaal!

[ Bericht 41% gewijzigd door Muchachooo op 02-12-2009 23:08:27 ]
Maar doet dat eigenlijk nauwelijks nog.
  vrijdag 4 december 2009 @ 09:38:14 #30
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_75273224
quote:
Op woensdag 2 december 2009 00:07 schreef friemelaar het volgende:
Overweldigende reacties ............. Danku
tja, ik vind er gewoon niet veel aan, sorry
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_75337125
Overdonderd

.....En dan opeens neem jij het heft in handen....je pakt mijn handen en bind ze aan elkaar door middel van de handboeien die je onlangs voor deze hete ontmoeting gekocht heb, je blinddoekt me en verlaat de kamer. Stilte…. Doodse stilte… het lijkt uren te duren …..
Dan hoor ik de deur open gaan.. even was het stil en toen getik, getik van hakken heel licht dus het konden geen zware hakken zijn, waarschijnlijk stiletto’s. Zeker weten deed ik het natuurlijk niet en misschien was het wel de wens der gedachte …
Je zei niets maar handelde. Je had een schaar bij je want in mijn geboeide toestand was het ontdoen van mijn kleding onmogelijk geworden, doelbewust en toch voorzichtig knipte je alles van mijn lijf, op mijn boxer na.

Je duwt me op een kleed, dat je van de achterbank van de auto heb gehaald, op de grond en laat me wederom een aantal minuten liggen, het blijkt wel dat jij vanavond alle macht heb, en je bent ook hard op weg om die macht te gebruiken, je zet een speciaal achtergrond muziekje op welke je zorgvuldig uit gekozen heb.

De hele atmosfeer riekt naar sex. De geur van wierrook, de geur van je lichte parfum, de donkere wereld achter mijn blinddoek.

Met verschillende materialen betast je mijn lichaam, ik voel zijde, latex, leer, zelfs wat stoffen die ik niet thuis kan brengen maar die wel heerlijk aanvoelen,dan opeens …. AUW, hitte die meteen overgaat in een tinteling. Dat moet kaarsvet zijn, ik heb het eerder gevoeld en je daar al eens over verteld, wat bij jouw ook interesse met zich meebracht, maar waar het nog nooit van gekomen is om het samen te gebruiken, dit is dus de eerste keer. Je laat het je wel gevallen om mij zo vast geketend te zien kronkelen onder deze plaatselijke hitte.

Maar dan..

Je neemt mijn harde paal heel gulzig in je mond en begint me te pijpen...Ik denk dat ik tegen het plafond schiet, zo lekker pijp je mij..Tegelijkertijd masseer je mijn ballen en gaat er zo nu en dan met je tong overheen... Ik wordt gek. Nog nooit eerder heb je me met zoveel overgave gepijpt, je neemt hem steeds geheel in je mond, diep, dieper, diepst, ik voel mijn eikel achter in je keel tegen je huig aan kloppen en blijkbaar geniet je ervan want een gekreun is het enigste geluid wat je voortbreng.

Je zuigt, likt, geniet en speelt met al dat lekkers wat jij ziet , ik niet, mijn ogen zijn afgeschermd, maar ik niet geniet net zo hard mee.

Even hurk je boven mijn hoofd en ruik ik het geil wat zich in je kutje bevind, je zakt nog verder maar omdat ik niets kan zien ben ik te laat met mijn tong uit te steken om het ook te kunnen proeven. Je geniet van dit spelletje en verandert ook weer snel van positie en uit het bereik van mijn tong.

Dan hoor ik wederom iets, ik kan het wederom niet thuis brengen. Ik voel kou op mijn buik, een spoor ontstaat als de kou naar boven verdwijnt en daarna met een bocht weer naar beneden gaat naar mijn kruis, waar mijn lul nog steeds hard overeind staat.. ook daar kou en een zachte vloeistof die daar op blijft liggen. Ik weet ondertussen dat het slagroom is want je tong volgt het hele spoor om wederom bij mijn lul uit te komen, elk druppeltje lik je op alsof het het laatste is wat je ooit tot je zal nemen, zoveel overgave stop je erin. Lijkt wel of dat je de hele bus heb leeggespoten in mijn kruis zolang blijf je daar likken. Erg…..?
Helemaal niet … ik geniet en zo te horen geniet jij ook.

Dan treed je even terug en gaat zitten in de stoel die in de kamer staat. Net boven mijn hoofd Je bent geil…UBERGEIL na de hele tijd met mij bezig te zijn geweest. Nu is het tijd voor jezelf.

Ik mag niets, moet blijven liggen, mag niets zien, alleen maar horen wat je aan het doen ben. Je pakt je geribbelde vriendje erbij en zet hem aan. Je vibo.. hij verdwijnt in je kut, je bent nat want ik hoor meteen sop geluiden, zachtjes breng je hem verder in maar lang duurt het niet want ik hoor dat je meteen tempo op begint te voeren. Je bent zo geil dat je na een minuut al tegen een spetterend orgasme zit. Een orgasme war je ook alweer de nodige plannen mee heb. Je gaat verzitten zodat je kut precies boven mijn hoofd hangt en je stoot maar door met je vriendje, en dan kom je…… spetterend als alleen jij spetteren kan en je spuit mijn hele gezicht onder, het zachtjes kreunen is inmiddels over gegaan in luid geschreeuw, je laat je helemaal gaan en stoot meteen door voor een 2e nog veel heftiger orgasme, het geil dat uit je kut komt klettert op mijn hele bovenlichaam en gezicht, het lijkt wel een douche, dit is zo’n geweldig lekker gevoel, de smaak, de geur alsjeblieft maak me los en ik zal je neuken zoals we nog nooit geneukt hebben.

Dan na misschien wel 2 uur gebonden en geblinddoekt te zijn geweest mag alles af , de boeien en de oog bedekking. Het is time 2 play together !!

Het neemt enige tijd in beslag om mijn ogen aan het licht te laten wennen, maar wat ik dan zie is heerlijk om te zien, eindelijk heb je dan de laarzen aan waar we beide al tijden over praten, dat aangevuld met een heerlijke geile zwarte latex top met bijpassend kort rokje, en sliploos natuurlijk.

We vertellen elkaar hoe heftig en spannend het was..en hoe aan het begin van de avond
was.......Maar langzaam beginnen we weer...je begint met te zoenen in mijn nek, mijn borst en gaat langzaam naar beneden totdat je bij mijn lul
aankomt die inmiddels groot is geworden.....je begint me een beetje te pesten...maar neemt hem uiteindelijk geheel in je mond en terwijl je dit doet kijk je mij heel geil aan.....’Wat een voltreffer ben jij’
dacht ik in mezelf........Je pijp me weer heerlijk uit jezelf kom je met je geschoren poes op mijn gezicht zitten. Dit is zo geweldig..En vrouw die het initiatief neemt en die ook af en toe de touwtjes in
handen neemt ook wat sex aangaat... Ik neuk me met mijn tong. Mijn tong zit in je kutje en ik kan zien dat je er met volle teugen van geniet.... Wat is dit lekker zeg.... Vervolgens ga je op zijn hondjes liggen...je wilt dat ik je nu al ga neuken maar dat doe ik niet. Met deze houding kom ik achter je knielen en ga zo verder met likken....Ook je kontje sla ik niet over omdat ik weet dat je dit lekker vond......Met vingers in je kut en kontje en zie en hoor dat je er van geniet.....Ik leg je nu op je rug en neem nu het heft over, ik haal de handboeien te voorschijn.....Ik bind je vast en de spanning stijgt weer voelbaar.....nu krijg jij de blinddoek voor.
Nu jij vastgebonden bent ga ik weer verder met dat gene wat ik deed. Nog gulziger lik ik je poesje, en je kut voelt nog natter en nog lekkerder aan......je beweegt roekeloos over het kleed, maar met een paar ferme tikken tegen je billen begrijp je precies wat ik wil…. Tenminste dat denk je….. je top heb ik omhoog geschoven om lekker aan je tepels te kunnen likken, kei hard worden ze en staan fier naar de hemel te reiken. Maar dan laat ik je even alleen

Je begint na enkele minuten te vragen waar ik ben, maar heb niet gemerkt dat ik de kamer heb verlaten om in de keuken de ijsklontjes op te gaan halen.
Na enkele minuten ben ik weer terug je en begin weer aan je te likken alleen heb ik nu de touwtjes in handen en is het mijn beurt om je het gevoel van heet kaarsvet te laten voelen.
Vanaf veilige hoogte laat ik het kaarsvet op je lichaam druipen, eerst op navel niveau en later ga ik naar boven richting je keiharde tepels, om wat te spelen met de temperatuur van het kaarsvet varieer ik de hoogte een beetje, rode vlekjes van de hitte van het kaarsvet verschijnen op je lichaam je schreeuwt het uit van gevoeligheid en geilheid. Tijd om de ijsklontjes het verkoelende werk te laten doen…de uitwerking laat niet lang op zich wachten….helemaal knetter geil ben je en ik maak ik je nu weer los...en manoeuvreer je weer op zijn hondjes....En nu toch ga ik je neuken omdat je daarom smeekt....Terwijl ik je op zijn hondjes neuk doe ik ook een vinger in je kontje.....Je wilt nu dat ik je in je kontje neuk.....En dat doe ik want dit is zo geil...Heel langzaam schuift mijn eikel in je kontje...

Heel langzaam en beetje bij beetje ga ik verder naar
binnen....Totdat ik voel dat je geheel ontspant.......Dan gaat het tempo iets omhoog maar het blijft een laag tempo....Dit voelt zo lekker aan omdat het nog strakker is dan je smakelijke poes.....Ik haal mijn paal uitje kontje en leg je op je rug en neuk je in de ‘schaar’ houding. De houding waarbij we beide kunnen zien hoe je door mij geneukt wordt... even later leg ik je op je buik en kom op je liggen...Zo laat ik mijn paal in je drijfnatte kut schuiven en neuk je ook op deze manier... Kennelijk wind dit je ook enorm op.........Ik voel dat je klaar gaat komen en bij mij zal het ook niet lang duren......Op zij hondjes beveel ik je om je kontje is omhoog te doen zodat je met je gezicht op je kussen ligt. In deze geile houding voer ik het tempo op en neuk je harder en harder, datgene waar je om vraagt...... En ik voel dat het uit mijn tenen komt...We kreunen allebei heel geil en hard.....En schreeuwen het uit!!!! Ooooh wat was dat heerlijk klaar komen zeg.........
We liggen weer op onze rug op het kleed en babbelen en knuffelen wat na waarna we samen ineengestrengeld in een diepe en rustige slaap vallen.
your imagination rules your horizon
  zondag 6 december 2009 @ 23:36:07 #32
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75355605
Open deuren, onweerstaanbaar !
  † In Memoriam † maandag 7 december 2009 @ 00:11:06 #33
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75356689
quote:
Op zondag 6 december 2009 14:29 schreef Peeweeutrecht het volgende:
Overdonderd

.....En dan opeens neem jij het heft in handen....je pakt mijn handen en bind ze aan elkaar door middel van de handboeien die je onlangs voor deze hete ontmoeting gekocht heb, je blinddoekt me en verlaat de kamer. Stilte…. Doodse stilte… het lijkt uren te duren …..
Dan hoor ik de deur open gaan.. even was het stil en toen getik, getik van hakken heel licht dus het konden geen zware hakken zijn, waarschijnlijk stiletto’s. Zeker weten deed ik het natuurlijk niet en misschien was het wel de wens der gedachte …
Je zei niets maar handelde. Je had een schaar bij je want in mijn geboeide toestand was het ontdoen van mijn kleding onmogelijk geworden, doelbewust en toch voorzichtig knipte je alles van mijn lijf, op mijn boxer na.

Je duwt me op een kleed, dat je van de achterbank van de auto heb gehaald, op de grond en laat me wederom een aantal minuten liggen, het blijkt wel dat jij vanavond alle macht heb, en je bent ook hard op weg om die macht te gebruiken, je zet een speciaal achtergrond muziekje op welke je zorgvuldig uit gekozen heb.

De hele atmosfeer riekt naar sex. De geur van wierrook, de geur van je lichte parfum, de donkere wereld achter mijn blinddoek.

Met verschillende materialen betast je mijn lichaam, ik voel zijde, latex, leer, zelfs wat stoffen die ik niet thuis kan brengen maar die wel heerlijk aanvoelen,dan opeens …. AUW, hitte die meteen overgaat in een tinteling. Dat moet kaarsvet zijn, ik heb het eerder gevoeld en je daar al eens over verteld, wat bij jouw ook interesse met zich meebracht, maar waar het nog nooit van gekomen is om het samen te gebruiken, dit is dus de eerste keer. Je laat het je wel gevallen om mij zo vast geketend te zien kronkelen onder deze plaatselijke hitte.

Maar dan..

Je neemt mijn harde paal heel gulzig in je mond en begint me te pijpen...Ik denk dat ik tegen het plafond schiet, zo lekker pijp je mij..Tegelijkertijd masseer je mijn ballen en gaat er zo nu en dan met je tong overheen... Ik wordt gek. Nog nooit eerder heb je me met zoveel overgave gepijpt, je neemt hem steeds geheel in je mond, diep, dieper, diepst, ik voel mijn eikel achter in je keel tegen je huig aan kloppen en blijkbaar geniet je ervan want een gekreun is het enigste geluid wat je voortbreng.

Je zuigt, likt, geniet en speelt met al dat lekkers wat jij ziet , ik niet, mijn ogen zijn afgeschermd, maar ik niet geniet net zo hard mee.

Even hurk je boven mijn hoofd en ruik ik het geil wat zich in je kutje bevind, je zakt nog verder maar omdat ik niets kan zien ben ik te laat met mijn tong uit te steken om het ook te kunnen proeven. Je geniet van dit spelletje en verandert ook weer snel van positie en uit het bereik van mijn tong.

Dan hoor ik wederom iets, ik kan het wederom niet thuis brengen. Ik voel kou op mijn buik, een spoor ontstaat als de kou naar boven verdwijnt en daarna met een bocht weer naar beneden gaat naar mijn kruis, waar mijn lul nog steeds hard overeind staat.. ook daar kou en een zachte vloeistof die daar op blijft liggen. Ik weet ondertussen dat het slagroom is want je tong volgt het hele spoor om wederom bij mijn lul uit te komen, elk druppeltje lik je op alsof het het laatste is wat je ooit tot je zal nemen, zoveel overgave stop je erin. Lijkt wel of dat je de hele bus heb leeggespoten in mijn kruis zolang blijf je daar likken. Erg…..?
Helemaal niet … ik geniet en zo te horen geniet jij ook.

Dan treed je even terug en gaat zitten in de stoel die in de kamer staat. Net boven mijn hoofd Je bent geil…UBERGEIL na de hele tijd met mij bezig te zijn geweest. Nu is het tijd voor jezelf.

Ik mag niets, moet blijven liggen, mag niets zien, alleen maar horen wat je aan het doen ben. Je pakt je geribbelde vriendje erbij en zet hem aan. Je vibo.. hij verdwijnt in je kut, je bent nat want ik hoor meteen sop geluiden, zachtjes breng je hem verder in maar lang duurt het niet want ik hoor dat je meteen tempo op begint te voeren. Je bent zo geil dat je na een minuut al tegen een spetterend orgasme zit. Een orgasme war je ook alweer de nodige plannen mee heb. Je gaat verzitten zodat je kut precies boven mijn hoofd hangt en je stoot maar door met je vriendje, en dan kom je…… spetterend als alleen jij spetteren kan en je spuit mijn hele gezicht onder, het zachtjes kreunen is inmiddels over gegaan in luid geschreeuw, je laat je helemaal gaan en stoot meteen door voor een 2e nog veel heftiger orgasme, het geil dat uit je kut komt klettert op mijn hele bovenlichaam en gezicht, het lijkt wel een douche, dit is zo’n geweldig lekker gevoel, de smaak, de geur alsjeblieft maak me los en ik zal je neuken zoals we nog nooit geneukt hebben.

Dan na misschien wel 2 uur gebonden en geblinddoekt te zijn geweest mag alles af , de boeien en de oog bedekking. Het is time 2 play together !!

Het neemt enige tijd in beslag om mijn ogen aan het licht te laten wennen, maar wat ik dan zie is heerlijk om te zien, eindelijk heb je dan de laarzen aan waar we beide al tijden over praten, dat aangevuld met een heerlijke geile zwarte latex top met bijpassend kort rokje, en sliploos natuurlijk.

We vertellen elkaar hoe heftig en spannend het was..en hoe aan het begin van de avond
was.......Maar langzaam beginnen we weer...je begint met te zoenen in mijn nek, mijn borst en gaat langzaam naar beneden totdat je bij mijn lul
aankomt die inmiddels groot is geworden.....je begint me een beetje te pesten...maar neemt hem uiteindelijk geheel in je mond en terwijl je dit doet kijk je mij heel geil aan.....’Wat een voltreffer ben jij’
dacht ik in mezelf........Je pijp me weer heerlijk uit jezelf kom je met je geschoren poes op mijn gezicht zitten. Dit is zo geweldig..En vrouw die het initiatief neemt en die ook af en toe de touwtjes in
handen neemt ook wat sex aangaat... Ik neuk me met mijn tong. Mijn tong zit in je kutje en ik kan zien dat je er met volle teugen van geniet.... Wat is dit lekker zeg.... Vervolgens ga je op zijn hondjes liggen...je wilt dat ik je nu al ga neuken maar dat doe ik niet. Met deze houding kom ik achter je knielen en ga zo verder met likken....Ook je kontje sla ik niet over omdat ik weet dat je dit lekker vond......Met vingers in je kut en kontje en zie en hoor dat je er van geniet.....Ik leg je nu op je rug en neem nu het heft over, ik haal de handboeien te voorschijn.....Ik bind je vast en de spanning stijgt weer voelbaar.....nu krijg jij de blinddoek voor.
Nu jij vastgebonden bent ga ik weer verder met dat gene wat ik deed. Nog gulziger lik ik je poesje, en je kut voelt nog natter en nog lekkerder aan......je beweegt roekeloos over het kleed, maar met een paar ferme tikken tegen je billen begrijp je precies wat ik wil…. Tenminste dat denk je….. je top heb ik omhoog geschoven om lekker aan je tepels te kunnen likken, kei hard worden ze en staan fier naar de hemel te reiken. Maar dan laat ik je even alleen

Je begint na enkele minuten te vragen waar ik ben, maar heb niet gemerkt dat ik de kamer heb verlaten om in de keuken de ijsklontjes op te gaan halen.
Na enkele minuten ben ik weer terug je en begin weer aan je te likken alleen heb ik nu de touwtjes in handen en is het mijn beurt om je het gevoel van heet kaarsvet te laten voelen.
Vanaf veilige hoogte laat ik het kaarsvet op je lichaam druipen, eerst op navel niveau en later ga ik naar boven richting je keiharde tepels, om wat te spelen met de temperatuur van het kaarsvet varieer ik de hoogte een beetje, rode vlekjes van de hitte van het kaarsvet verschijnen op je lichaam je schreeuwt het uit van gevoeligheid en geilheid. Tijd om de ijsklontjes het verkoelende werk te laten doen…de uitwerking laat niet lang op zich wachten….helemaal knetter geil ben je en ik maak ik je nu weer los...en manoeuvreer je weer op zijn hondjes....En nu toch ga ik je neuken omdat je daarom smeekt....Terwijl ik je op zijn hondjes neuk doe ik ook een vinger in je kontje.....Je wilt nu dat ik je in je kontje neuk.....En dat doe ik want dit is zo geil...Heel langzaam schuift mijn eikel in je kontje...

Heel langzaam en beetje bij beetje ga ik verder naar
binnen....Totdat ik voel dat je geheel ontspant.......Dan gaat het tempo iets omhoog maar het blijft een laag tempo....Dit voelt zo lekker aan omdat het nog strakker is dan je smakelijke poes.....Ik haal mijn paal uitje kontje en leg je op je rug en neuk je in de ‘schaar’ houding. De houding waarbij we beide kunnen zien hoe je door mij geneukt wordt... even later leg ik je op je buik en kom op je liggen...Zo laat ik mijn paal in je drijfnatte kut schuiven en neuk je ook op deze manier... Kennelijk wind dit je ook enorm op.........Ik voel dat je klaar gaat komen en bij mij zal het ook niet lang duren......Op zij hondjes beveel ik je om je kontje is omhoog te doen zodat je met je gezicht op je kussen ligt. In deze geile houding voer ik het tempo op en neuk je harder en harder, datgene waar je om vraagt...... En ik voel dat het uit mijn tenen komt...We kreunen allebei heel geil en hard.....En schreeuwen het uit!!!! Ooooh wat was dat heerlijk klaar komen zeg.........
We liggen weer op onze rug op het kleed en babbelen en knuffelen wat na waarna we samen ineengestrengeld in een diepe en rustige slaap vallen.
mooi verhaal
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75356974
Amen
  vrijdag 11 december 2009 @ 18:18:46 #35
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75525228
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, hè? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. Eén voor één maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom hét symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel érg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, zó geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 11-12-2009 18:27:53 ]
  zaterdag 12 december 2009 @ 01:33:05 #36
241851 Muchachooo
Kan ook gitaar spelen!
pi_75540197
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, hè? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. Eén voor één maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom hét symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel érg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, zó geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
een beetje vreemd, maar het heeft wel iets
Maar doet dat eigenlijk nauwelijks nog.
  † In Memoriam † zaterdag 12 december 2009 @ 02:58:11 #37
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75541611
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, hè? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. Eén voor één maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom hét symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel érg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, zó geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
mooi verhaal
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75546950
@Poem: Apart, bijzonder en erg leuk om te lezen!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  woensdag 16 december 2009 @ 21:38:09 #39
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75705926
Grazi voor de reacties!

Ondertussen wachten we nog gespannen af op het vervolg dat Schrijfkloon zou posten..
pi_76127041
meer verhaalen:d
respecteer elkaar.
geef normaal antwoord.
scheld niet.
pi_76214412
Mooie verhalen zeg. Wacht op het vervolg van Schrijfkloon.
pi_76312353
meer.meer
respecteer elkaar.
geef normaal antwoord.
scheld niet.
pi_76383885
Heeft er iemand de linkjes naar de vorige delen? Ik kan ze niet vinden
pi_76384184
quote:
Op zondag 3 januari 2010 23:52 schreef Blush007 het volgende:
Heeft er iemand de linkjes naar de vorige delen? Ik kan ze niet vinden
Ja, lees de OP maar eens goed.
En dan vooral de voetnoot...
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_76384424
- reactie weg, lees hier maar waarom: Feedback [SEX] -

[ Bericht 83% gewijzigd door Adolecens op 04-01-2010 00:13:20 ]
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_76394640
even bewaren deze.
Op maandag 11 januari 2010 17:45 schreef Natrium het volgende:
Verkapt ik-geil-op-bosjebloemen-topic
Op dinsdag 12 januari 2010 00:54 schreef Suusje-V het volgende:
Bosjebloemen, Pluis_Konijn, pumpkinsoup, Pixie. Suusje-V & Rockabella 'til the end O+
pi_76898933
Oke, stiekem onder een ander account, mijn eerste verhaaltje:

Ik heb je al in geen maanden gezien. Je bent elke keer ver op reis voor je werk. In die tijd maak ik dan ook veelvuldig gebruik van mijn fantasie, en mijn mooie collectie met speeltjes. Allemaal in een mooie hardroze kleur. Maar uiteindelijk gaan die speeltjes ook vervelen, en wil ik nog maar een ding: Jou!
Vanavond kom je eindelijk weer thuis. De gedachte aan jou alleen maakt me al geil. Ik besluit in een lekker warm bad te stappen, misschien dat ik mijn gedachten aan jou nog even aan de kant kan schuiven…
Maar helaas, op het moment dat ik mijzelf begin uit te kleden, sluiten mijn ogen, en stel ik me voor dat jij dat voor mij doet… Je kust me zachtjes in mijn nek, en streelt de zijkant van mijn borsten… STOP! Ik ging in bad... om niet aan jou te denken.
Langzaam laat ik me in het hete water zakken. Het lekker ruikende schuim, jouw badschuim… Ik ga achterover liggen en sluit mijn ogen. Na een paar minuten voel ik een hand via mijn borsten richting mijn vrouwelijkheid gaan. Mijn ogen springen open, was ik dat? Ik kan ook niet anders dan aan jou denken…
Ik stap uit bad, droog me langzaam af en loop richting mijn kledingkast. Wat ga ik vanavond voor jou aantrekken? Ik trek een minuscuul slipje uit mijn ondergoedlade. Rood kant. Ik weet dat je daarvan houdt. Ik zoek de mooie bijpassende bh erbij. Schoenen. Ik weet dat je van hoge hakken houdt.. en pak daarom mijn zwarte pumps, met een hoge, dunne, zilveren hak. Een mooi zwart kort rokje, en een zwart hemdje met een kanten randje. Nu hoef ik alleen nog mijn make-up te doen.
Ik sta voor de spiegel, kijk mezelf aan. Ik voel me steeds geiler worden. Als je er niet binnen het uur bent, sla ik de hand aan mezelf… veel langer kan ik het niet meer volhouden..
Je belt me op.. of ik naar de stad wil komen, want je wilt gezellig nog een drankje met me doen. Dat heb je gemist. Ik trek een jas aan en loop richting de stad…
Ik ontmoet je in ons café. Het café waar we elkaar jaren geleden hebben ontmoet. Ik kus je op je mond. Ik fluister in je oor hoezeer ik je gemist heb, waarna ik zachtjes in je oorlel bijt. Ik voel een rilling door je lijf gaan. Mooi… je weet wat ik wil. Je fluistert terug dat ik me in moet houden, dat jij mij ook gemist hebt, maar ondertussen wrijf je met je duim langs mijn borst.
Dit wordt een strijd. Jij en ik weten dat allebei. Wie gaat dit het langst volhouden? Ik vertel over wat er is gebeurd in de afgelopen maanden. Niet dat je luistert, je bent te hard bezig om je verlangen in toom te houden, terwijl ik met mijn hand je dijbeen, richting je kruis streel. Je zegt dat ik moet ophouden, en kijkt me vol passie aan. Ik geef je een lange kus. Streel met mijn tong zacht over je lippen. Je fluistert dat je gaat betalen. Ik bestel snel nog een rondje, en kijk je triomfantelijk aan. Je noemt me gemeen, ik nip van mijn wijntje en kijk onschuldig naar je op.
Je moet zo onderhand toch weten dat jij even hard gaat lijden als ik dat de afgelopen maanden heb gedaan? Nu je naast me zit, weet ik dat ik op elk moment seks met je kan hebben, en dat maakt het dragelijk. Je bent net als ik altijd geil. En daar hou ik van.
Je trekt me een stuk dichter naar je toe. Zegt me dat je dondersgoed weet waar ik mee bezig ben, maar dat jij dit zult winnen. Ik ben benieuwd, ga jij dit echt winnen? Ik sta op, en loop heupwiegend naar het toilet, jouw blik voel ik branden op mijn achterste. Ik weet dat je me wilt…
Als ik terugkom, heb je je jas al aan. Zelfs al afgerekend. Je houdt mijn jas op, en trekt hem bij me aan. Je duwt me richting de uitgang terwijl je fluistert dat je het niet veel langer volhoudt om alleen maar te kijken en dat je me dolgraag tegen je aan wilt voelen. Ik glimlach en trek je mee naar buiten.
Nu we eenmaal buiten zijn, sla je je arm om mijn schouders. Je kust me zachtjes op mijn hoofd terwijl je mompelt dat je me hebt gemist. Het is even normaal. Gewoon een stelletje wat door de stad loopt. Tot je me een steeg intrekt, en me hard tegen een muur duwt terwijl je me dwingend kust. Je tong speelt met de mijne terwijl je je heupen tegen de mijne drukt. Ik weet dat ik kletsnat ben. Ik wil jou ook, en wrijf zachtjes met mijn hand over je kruis. Je bent al zo hard, ik kan niet wachten… Maar je duwt mijn hand weg, en kust me in m’n nek. Bijt me zachtjes… Je weet dat ik hier gek van wordt… Je gaat met je hand onder mijn rokje, en wrijft met je duim over mijn klit.. Je kijkt me vol spanning aan, en ziet hoe erg ik naar je verlang. Je haalt je hand weg, en trekt mijn rokje weer naar beneden. Je kijkt me glimlachend aan terwijl je me zegt dat ik geduld moet hebben, en slaat je arm weer om me heen om verder naar huis te lopen..
Eenmaal thuisgekomen, werp ik mijn jas op de eerste beste stoel die ik zie, en ik duw je op de bank. Ga wijdbeens bij je op schoot zitten met mijn gezicht naar je toe. Kus je zachtjes op je kaak, kus je zachtjes op je mond. Kijk je aan… Je weet wat ik wil… Je houdt mijn heupen vast terwijl ik ze tegen je aandruk. Ik trek langzaam mijn shirt uit. Ik voel hoe je je adem diep inhoudt. Je mompelt dat je me mooi vind… Ik kus je in je nek terwijl ik je gulp langzaam open knoop en trek je broek met een beetje hulp van jou uit. Ik kijk bewonderend naar jouw mooie harde penis. Ik geef er zachtjes een likje overheen… Ik zie je vol verwachting kijken naar wat ik doe. Ik streel zachtjes het topje van je eikel terwijl ik met mijn andere hand je ballen masseer. Ik zak langzaam met mijn mond over je penis, al likkend en zuigend. Je kreunt zachtjes terwijl je me bij mijn haren vastgrijpt… Je heupen bewegen zich op mijn ritme mee. Plotseling trek je me aan m’n haren bij je op schoot, en mompelt dat ik moet stoppen.. Ik maak je gek…
Je duwt me achterover op de bank en tilt mijn rokje op… Je bijt zachtjes in mijn vrouwelijkheid en likt me door mijn slipje heen.. Ik kronkel heen en weer op de bank… Vlak voor ik kom, draai je me om en trekt me aan mijn heupen overeind. Je trekt mijn slipje aan de kant, en vult me hard en compleet. Hard begin je te stoten… Ik druip van het geil… je trekt me aan mijn haren terwijl je over mijn klit wrijft. Ik gil je naam, en kom trillend klaar… eindelijk…
Je trekt je penis terug uit me… Ik draai me om, en kus je hard terwijl ik op je ga zitten… Je voelt zo goed! Ik beweeg mijn heupen langzaam op en neer, een nieuw ritme neerzettend… Je grijpt mijn heupen en dwingt me je harder te berijden… Ondertussen masseer ik je ballen en kras er zachtjes met mijn nagels overheen… Ik voel je lichaam verstrakken en laat mijzelf nog een keer gaan… We vallen hard uit de hemel… Ik laat mezelf uitgeput op je zakken en begin te lachen… Oh, wat heb ik je gemist!
  zondag 17 januari 2010 @ 15:29:44 #48
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_76925545
quote:
Op zaterdag 16 januari 2010 19:27 schreef SecretLove het volgende:
Oke, stiekem onder een ander account, mijn eerste verhaaltje:
Waarom onder een ander account? Wat een heerlijk verhaal!
pi_76940313
Dank je Poem,

Omdat ik graag een anonieme schrijver blijf
pi_77011452
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')