abonnement Unibet Coolblue
pi_250775
Het is nu 14:52 en nog geen streams. Waar gaat dat vehikel naar toe? Zuid-Frankrijk soms

En hoe zit dat. Gebeurt het stemmen voor of na vertrek naar de volgende lokatie. Dat hebben ze pienter bedacht bij SBS. Omdat de bus rijdt zijn er geen streams. Dit kan SBS zolang rekken als ze wil. Zo kunnen ze de streams uitgeschakeld laten terwijl er gestemd wordt. Maar de uitslag kunnen ze toch niet uitstellen tot maandagavond? Dat zou betekenen dat de streams meer dan 24 uit de "lucht" zouden moeten zijn. Met andere woorden wat heeft het nou voor zin om de streams uit te schakelen tijdens de stemming? Waarom mogen wij niet rechtstreeks getuige zijn van de stemming?

pi_250776
Een uur later nog geen streams. GRRRRR!
pi_250777
Ik heb net bij www.debus.clubs.nl/iwan gelezen hoe het ongeveer zit, De Bus staat in Hilvarenbeek voor onderhoud en gaat vanavond pas naar Arnhem...
MINUS een Bussagier welteverstaan! Nominatie's zonder streams dus (denk ik).
SBS heeft de vorige keer haar lesje geleerd want 5 minuten nadat de stream (welliswaar no sound) liet zien wie er vertrekken kon stond het nieuw al op Iwan's Officiele fanclub vermeldt, en dat zinde SBS duidelijk NIET omdat dat de uitzending van de Maandag daarop minder nieuwswaarde gaf!
Troewens daar op die site maken 2 broertjes zich ook druk om de manipulaties van SBS.
Zij waren de WOENSDAG daarvoor al uitgenodigd om zogenaamd wat over de fanclub te zeggen en heel toevallig zaten de (net zo vroeg uitgenodigde) vrienden van Bart en Job daar ook , enfin zo zit het dus ongeveer
"Morgen is ook al niet meer wat het geweest is"
pi_250778
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')