abonnement Unibet Coolblue
pi_250247
(Onderstaand stuk tekst had hier al enkele dagen geleden moeten staan, maar is door een klein internetprobleem enigszins verlaat.)

Wat een ellende is het toch in de Bus.....

Bart, het zachte ei met ietwat teveel vrouwelijke hormonen, doet al tijden tevergeefs zijn uiterste best om het wulpse huppelkutje Esmeralda te versieren. Hoe komt het dat een volwassen man zich gedraagt als een onzeker kind van elf jaar? Zelfs zijn allerbeste smeekbeden mogen niet baten ('ik hou zo van jou' en 'echt zo zonde, je bent zo heerlijk'). Nee, Bart lijkt niet te kunnen accepeteren dat zijn gevoelens niet door het kinderlijke wicht beantwoordt worden. 'Wat is er dan mis met mij?' vraagt hij haar herhaaldelijk. Heeft hij nu echt niet in de gaten wat er mis met hem is? Is het nu echt zo vreemd dat Esmeralda geen diepere gevoelens voor hem koestert? Nee, natuurlijk is dat niet vreemd! Natuurlijk heeft Esmeralda geen zin in een liefdesrelatie met het aanhankelijke kind dat de naam Bart draagt! Wat is er eigenlijk met die jongen aan de hand dat hij zichzelf zo voor heel Nederland voor lul zet? Heeft zijn biologische moeder hem vlak na zijn geboorte ten vondeling gelegd? Heeft Bart hierdoor een dwangmatige of een zelfs ziekelijke behoefte aan intimiteit? Een intimiteit die hij buiten de Bus nooit heeft kunnen vinden en daarom deelname aan de Bus voor hem als een laatste redmiddel beschouwt. Arme Bart, nog steeds op zoek naar de warmte van zijn biologische moeder.....

Tja, het om aandacht schreeuwende en huppelende wicht Esmeralda is ook een en ander tekort gekomen in haar jeugd. Vandaar dat zij nooit geleerd heeft zich als een volwassene te gedragen, maar vooralsnog gedoemd is haar dagen te slijten met een mentale leeftijd van een achtjarige. Kussengevechten houden, lekker wulps in de rondte springen en vooral erg veel domme dingen zeggen; dit alles onder het mom van haar eeuwige zoektocht naar aandacht. Waar komt een dergelijke schreeuw om aandacht toch vandaan, vraag ik me dan af. Waarschijnlijk was Esmeralda voorheen het meisje met de veel te grote buitenboordbeugel, het afgeplakte oog (tot haar vijftiende), de bril met de jampotglazen, de puisten en de pas laat opkomende borstjes.... Nee, dit zijn allemaal geen leuke uiterlijkheden voor een meisje in ontwikkeling; geen mens (dus ook geen ouder) die haar een blik waardig gunde. Vandaar momenteel die ziekelijke behoefte aan aandacht om zo bevestiging te krijgen nooit meer zo vol afschuw bekeken te worden. Eindelijk kan ze al die jongens terugpakken die haar vroeger het leven zo zuur gemaakt hebben. Zo ook Bart. Ja, Bart doet haar denken aan het jongetje waar ze altijd verliefd op was, maar die niks anders deed dan haar in het gezicht spugen, slaan en schoppen. En nu? Nu kruipt hij voor haar door de stront als ze het zou vragen! Of nog erger: hij vertelt op televisie hoe erg het voor hem is dat zijn gevoelens voor haar niet door haar worden beantwoordt…… Is dit de ultieme wraak van Esmeralda!?! Who's next? Bullent? Of zaten er geen allochtonen bij Esmeralda op school?

Maar er is nog veel meer ellende in de bus. Zo las ik al eerder op het forum iets over Iwan. Wat is er in godsnaam met deze grijze muis aan de hand? Er komt geen zinnig woord uit deze knaap. Wanneer er een gesprek gevoerd wordt tussen de anderen, dan zie ik hem erachter langs sluipen met een geheimzinnige glimlach op z'n gezicht. Met dichtgeknepen oogjes zie je hem denken: 'ha, ik zeg lekker toch niks!'. Is dit tactiek? Denkt hij zo de meeste kans te maken op de hoofdprijs? Ik weet dat het gemiddelde IQ erg laag ligt in de Bus, maar zo laag? Nee, waarschijnlijk is Iwan inderdaad een Poolse asielzoeker en is het de taalbarrière die het hem lastig maakt aansluiting te vinden bij zijn medepassagiers. Hoe zo'n Pools inteeltprodukt dan in hemelsnaam door die selectie heen gekomen, zul je je afvragen. Hoogstwaarschijnlijk heeft ie een en ander klaar weten te spelen met authentieke Poolse smokkelwaar; vodka en sigaretten. Tja, bij de omkoopbare medewerkers van een fraudegevoelige omroep als sbs-6 is het dan niet moeilijk een passende ingang te vinden. En ook in de Bus doet Iwan hier zijn voordeel mee: een fles vodka voor Seki en drie voor Willeke met als resultaat dat niemand hem nog weg durft te stemmen tijdens de nominatieronden.

En wat te denken van Bullent? Een beetje opscheppen over zijn werk als politie agent, maar ondertussen elke avond huilend in slaap vallen omdat hij zich buitenspel gezet voelt door Bart. Ja, ook Bullent had zichzelf op een intiem onderonsje met Esmeralda willen trakteren. Helaas ging Bart iets minder subtiel te werk en stak zijn gevoelens voor Esmeralda niet onder stoelen of banken. Nee, Bart vond het nodig om de hele groep mede te delen dat hij een enorm blauwtje gelopen had en dat het nog wel even zal duren voordat hij dit fiasco verwerkt heeft. Hierdoor heeft Bullent zijn pogingen gestaakt, zij het tijdelijk want ook hij zal wederom gegrepen worden door Esmeralda's schreeuw om aandacht. Daarnaast ziet hij het wel zitten om zijn homoseksuele geaardheid tijdelijk te negeren en zo eens te experimenteren met iemand van het andere geslacht.

Een andere bron van ellende is de jongen met het downsyndroom, Jop. Minstens half zo ontoerekeningsvatbaar als de langharige spuitjunk Seki. Kwijlend en met open mond luistert hij naar hetgeen de andere passagiers hem vertellen. Omdat hij niet over het vermogen beschikt om de namen van zijn medepassagiers te onthouden spreekt hij ze allen aan met 'hee, ouwe pik'. Waarschijnlijk heeft Jop tijdens zijn geboorte ernstig klem gezeten met zijn hoofd. Iets wat een hoop zou verklaren. Gelukkig voor Jop leeft hij in deze tijd en in dit land. In de middeleeuwen hadden ze hem op de brandstapel gelegd of naakt aan een ketting in een donkere kerker geworpen. Gelukkig leven wij in een beschaafd land en gunnen wij hem een plaatsje in de Bus. Alhoewel, beschaafd? Zijn deelname gaat natuurlijk niet om het welzijn van Jop, maar om de kijkcijfers die zo'n gek oplevert!

En dan het stuk uitschot met de plakaten vastgegroeid kantkloshaar in zijn nek, Seki.
Ik heb het mij al eerder afgevraagd: Waar heeft SBS-6 deze Servische huurmoordenaar vandaan gehaald? Hebben ze hem gekocht van een mensenhandelaar? Of hebben ze hem helpen ontsnappen aan het Joegoslavie-tribunaal? Deze voormalige oorlogsmisdadiger die voorheen niets anders deed dan vrouwen en kinderen verkrachten, bejaarden vermoorden en heroine spuiten kan nu ongegeneerd in de camera's vertellen hoe zijn vroegere strijdmakkers door elkaar in hun reet geneukt werden. Ik heb hier al eerder over geschreven, niet geheel onterecht zo blijkt.

Wat een ellende....

Dagdagdag,

Keizer Nero


------------------
Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!

[Dit bericht is gewijzigd door NERO (Datum 02 Maart 2000).]

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_250248
Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_250249
Oh oh Nero, jij krijgt vast billenkoek en een preek van tante Moor en Ome Verbal.


...............
Bart's dagdromerij:

Ik kuste haar lippen,
Zij sloot haar benen,
Ik brak mijn bril,
Waar ben je nu Assmeraldie?


Je weet het vaak soms nooit

pi_250250
Volgens mij ben jij toch een door Doordevil niet erkent buitenhuwlijks kind, waar hij al jaren naar op zoek is, maar nog nooit is over ingelicht.

Kijk maar uit voor het programma spoorloos, jij verhalenrekel

Ik ben online
  donderdag 2 maart 2000 @ 15:41:00 #5
2737 DiFONTAINE
randdebiel/junk
pi_250251
Huh......Bart dacht zeker; 'Als het BB-Bart lukt, waarom mij dan niet, toch ?!'

Sterkte Bart.

  donderdag 2 maart 2000 @ 19:53:00 #6
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_250252

Lekker stukkie Nero

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_250253
Zeg Nero, echt grappig ben je niet om op deze manier mensen met het syndroom van douwn te kakken te zetten, ik werk elke dag met deze mensen en ze zijn een stuk leuker, intelligenter en grappiger dan jij ons wil doen geloven door je slechte vergelijking, als je wil schrijven schrijf dan over mensen die zichzelf kunnen verdedigen.
oke
pi_250254
En ik heb ook genoten!
Rake typeringen en lekker leesbaar.
Van mij mag jij iedere dag wel een stukkie schrijven...
  donderdag 2 maart 2000 @ 22:03:00 #9
2705 cynix
is verdwaald
pi_250255
Ik wil natuurlijk geen grappen maken over mensen met ziektes, maar van het kijken naar 'de Bus' krijg je pas echt een down-syndroom .

Per millenium glijdt de beschaving verder af... Ik durf het bijna niet te zeggen, maar wat bracht Veronica toch een smaakvolle TV (BB). Of ben ik zelf al zover afgegleden dat ik alleen maar DENK dat dat smaakvol was...

  donderdag 2 maart 2000 @ 23:50:00 #10
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_250256
Nero in één woord GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!

Jij verwoord precies mijn gedachten.

Trouwens Iwan is homo. Ik denk dat hij de undercovertravestiet is in de bus. Dat lachje van hem is gemaakt. En zijn homo's niet allemaal idolaat van Willeke Alberti????? Nou dat verklaart zijn band met Willeke.

Het is eigenlijk alleen te hopen dat Seki wat meer stemmen van het nederlandse publiek krijgt. Dan krijgen we toch nog een moord cg. euthanasie in de bus!

Ander lijkt het veel op GTST!

Later,

Kom vrjdagavond effen een biertje drinken bij me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_250257
Soms op het randje, maar inderdaad lekker stukkie!! Wat mij betreft mag jij je uitleven..........
Zolang er was is, is er leven.
  zondag 5 maart 2000 @ 20:19:00 #12
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_250258
Wat een ellende
Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_250259
quote:
op 03-02-2000 om 09:33 PM schreef lizzy het volgende:
Zeg Nero, echt grappig ben je niet om op deze manier mensen met het syndroom van douwn te kakken te zetten, ik werk elke dag met deze mensen en ze zijn een stuk leuker, intelligenter en grappiger dan jij ons wil doen geloven door je slechte vergelijking,

Beste Lizzy,

Bij deze biedt ik mijn excuses aan voor het feit dat ik in de veronderstelling was dat bepaalde busdeelnemers aan een downsyndroom zouden lijden. Bij Jop leek mij in eerste instantie geen twijfel mogelijk! Maar na het lezen van jouw stukje ben ik mij eens af gaan vragen of ik in deze geen vergissing heb gemaakt. En inderdaad, ik moet jou gelijk geven; ik heb mij vergist! Mensen met een downsyndroom zijn inderdaad vele malen leuker, knapper en bovenal intelligenter dan de busdeelnemers! Dit geldt vooral voor Jop! Ik begrijp nu dat ik individuen die lijden aan een downsyndroom enorm beledigd heb door ze te vergelijken met een figuur als Jop. Mijn excuses hiervoor! Niemand wenst vergeleken te worden met een Jop, Seki, Willeke, Aziz, Bart of een Iwan!

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_250260
oke, zo ken ik je weer.
oke
pi_250261
quote:
op 03-06-2000 om 01:03 PM schreef lizzy het volgende:
oke, zo ken ik je weer.

Fijn zo!

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_250262
quote:
op 03-02-2000 om 11:50 PM schreef dolphin het volgende:

Kom vrjdagavond effen een biertje drinken bij me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Deze vrijdag ook goed? Tot hoe laat ben je open?

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_250263
quote:
op 03-02-2000 om 03:25 PM schreef Hawkwind het volgende:
Volgens mij ben jij toch een door Doordevil niet erkent buitenhuwlijks kind, waar hij al jaren naar op zoek is, maar nog nooit is over ingelicht.



Helaas Hawkwind (wat een stoere naam trouwens), maar ik moet je teleurstellen: ik ken hem niet, ben geen familie, laat staan een buitenechtelijk kind...


Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')