abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_249941
Geef hieronder eens, als je wilt, het profiel van de "goede" buspassagier. Je weet wel wat ik bedoel: dus niet eentje die crimineel is, uit een gesticht komt, lichaams- en/of spraak-gebreken heeft, te mooi is of te lelijk, ook niet een die je je eten laat wegzetten, of nachtmerries geeft, zo een dus niet. Stel, je bent selectie-hoofd bij een zender en hebt 4000 kandidaten: geef een beschrijving van het type, dat jij er dan wél uitpikt als "geschikt", waar JIJ je dus NIET aan ergert, rascistische gevoelens van krijgt, onmiddellijk wil vermoorden, enz.enz.
Dus welk type mens voldoet vlgs. jou dan WEL ?


Verwachtend dat dit topic leeg blijft,
groet U allen

Moor.

PS: de mijne is simpel: niemand.

pi_249942
Op deze posting kun je niks verwachten, behalve: lekkere kerel/lekker ding. Wat is dus het doel van deze posting??

Greetz,

EaZy

Snap je?
Ja?
Leg mij dan ook ff uit wat ik bedoel....
pi_249943
quote:
op 02-29-2000 om 02:33 AM schreef Moor het volgende:
Geef hieronder eens, als je wilt, het profiel van de "goede" buspassagier. Je weet wel wat ik bedoel: dus niet eentje die crimineel is,

{Seki}

uit een gesticht komt,

(Bart}

lichaams- en/of spraak-gebreken heeft,

{Jop}

te mooi is of te lelijk,

{Esmeralda en haar moeder}

ook niet een die je je eten laat wegzetten,

{Willeke}

of nachtmerries geeft,

{Tessa}

zo een dus niet. Stel, je bent selectie-hoofd bij een zender en hebt 4000 kandidaten: geef een beschrijving van het type, dat jij er dan wél uitpikt als "geschikt", waar JIJ je dus NIET aan ergert, rascistische gevoelens van krijgt, onmiddellijk wil vermoorden, enz.enz.
Dus welk type mens voldoet vlgs. jou dan WEL ?


Verwachtend dat dit topic leeg blijft,
groet U allen

Moor.

PS: de mijne is simpel: niemand.


Dan blijven er over: Antonette, Iwan, Bullent en Aziz.

Lijkt me wel een mooie finale Moor.

?
pi_249944
Iemand die :
1)Op alles een op-of aanmerking heeft.
2)Alles beter weet.
3)Probeert alles psychologisch te verklaren.
4)Kritiek op andere forums heeft.
5)Van een mug een olifant kan maken.
6)Iets zo uitleggen (verklaren), dat hij er zelf niets meer van snapt.
7)Er als eerste uitgestemd wordt.

Moor
Zou je zelf niet de bus in willen?

Van alles is weer waardeloos

pi_249945
quote:
op 02-29-2000 om 04:47 AM schreef Juffrouw Jannie het volgende:
Iemand die :
1)Op alles een op-of aanmerking heeft.
2)Alles beter weet.
3)Probeert alles psychologisch te verklaren.
4)Kritiek op andere forums heeft.
5)Van een mug een olifant kan maken.
6)Iets zo uitleggen (verklaren), dat hij er zelf niets meer van snapt.
7)Er als eerste uitgestemd wordt.

Moor
Zou je zelf niet de bus in willen?


* Moor is tot tranen geroerd, Juffrouw Jannie, dank ... dank ... LOL, wat een erkenning .

pi_249946
Wat is er tegen de hier door Moor gestelde vraag. Ik kan mij uit de BB-tijd nog goed voor de geest halen dat met name de topic serie Voer voor Psych zeer lang gelopen heeft, en meer dan eens een goed inzicht gegeven heeft in de zaken die er toen plaats vonden. Met name Moor is een van de dragende geweest figuren geweest in die tijd. Hij heeft mijn inziens nu volkomen gelijk in zijn stellingen en probeert niet zoals zovele hier ongenuanceerd maar wat uit te kramen.

Het is duidelijk dat de meeste hier NIET door hebben wat er nu werkelijk aan de hand is. De Bus is geen vervolg op BB, maar een afgeleide gedachte die ten doel heeft verder te gaan dan BB ooit in zich heeft gehad. BB had een totaal ander geselecteerde groep die vooral ten doel had om een eenheid te worden. De Busgroep is (het is een SBS6 programma) samengesteld om te komen tot ergernissen, ruzies, platte sex, en de zender hoopt zelfs op een vechtpartij.

Al de hier geuite opmerkingen over de leden van de groep beantwoorden juist aan de doelstelling van het programma. Het zou dus veel meer in de lijn liggen als er eens wat commentaar kwam op de makers en niet zozeer op de leden van de groep. Die, het zij nogmaals gezegd juist uitgekozen op hoe ze nu overkomen. Deze groep is overigens veel meer een doorsnee van het Nederlandse volk dan de oude BB groep.

Ogenschijnlijk heeft deze groep veel meer vrijheid dan bij BB, dat is schijn. Bij BB kwam men al gauw in een ritme terecht en vond iedereen snel een plaats binnen de groep. Juist die vrijheden die er bij de Bus zijn, en niet alleen die vrijheden, zorgen er voor dat dit een explosief programma is waar de deelnemers zonder dat zij het door hebben als ratten in de val zitten.

Dit is duidelijk aan de stemmingen waar te nemen. Zoals bewezen zijn de schaduw stemmingen op internet zeer betrouwbaar gebleken. Zie voorspel.nu. Bij de Bus is er een enorm verschil tussen deze voorspellingen en de door SBS6 gehanteerde uitslagen. Ook deze, door de producent vernieuwde stemmingsgedachte maakt,dat er naar willekeur kan worden genomineerd. Het is geen toeval dat er gisteren drie mannelijke leden genomineerd zijn, en dat terwijl het duidelijk is dat Willeke niet goed in de markt ligt. Nog een vrouw er uit is niet goed voor de man/vrouw verhouding binnen de groep, dus drie mannen nomineren en je bereikt wat je als producent wil.

Degene die mij kennen uit de BB tijd weten dat mijn ervaring en achtergrond de basis vormen voor mijn wetenschap op TV-programma gebied.


  dinsdag 29 februari 2000 @ 10:15:00 #7
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_249947
quote:
op 02-29-2000 om 08:56 AM schreef tanjalies het volgende:
.
. Het is geen toeval dat er gisteren drie mannelijke leden genomineerd zijn, en dat terwijl het duidelijk is dat Willeke niet goed in de markt ligt. Nog een vrouw er uit is niet goed voor de man/vrouw verhouding binnen de groep, dus drie mannen nomineren en je bereikt wat je als producent wil.

Degene die mij kennen uit de BB tijd weten dat mijn ervaring en achtergrond de basis vormen voor mijn wetenschap op TV-programma gebied.


Dat was de eerste gedacht dus ook bij mij toen er bekend werd gemaakt , wie er zich in de gevarenzone bevonden.
Vooral als je naar de beelden en de streams kijkt , valt het nogal op dat Willeke een houding heeft van "ik weet het beter, ik heb info van buiten, etc"
als je de geirriteerde gezichten bekijkt van haar medepassagiers kan je maar 1 conclusie trekken, zodra zij officieel in de gevarenzone zou zitten, ligt ze er onherroepelijk uit bij de volgende nominaties.....
Ik had dus ook het gevoel dat SBS6 zelf de kandidaten selecteerd om de groep man/vrouw in stand te houden, en je hebt gelijk, als Willeke eruit zou gaan dan kloppen de verhoudingen niet echt meer.

pi_249948

Het is goed dat dit nu aan de orde komt. Bij BB was er een grote verdenking op het manipuleren van de stemmingen. Daar is men toen kennelijk van geschrokken en, heeft men of de internet voorspellingen gevolgt of hebben ze zich gehouden aan de werkelijkheid. Nu bij de Bus lijkt het mij duidelijk, dat we allemaal bedonderd worden. Het kan niet zo zijn dat bij BB de cijfers wel naukeurig overeen kwamen en dat bij de Bus dat TOTAAL niet het geval is. Ook al is de stemming bij de Bus andersom, populair zijn in verhouding tot dat juist niet(zie voorspel.nu) zijn zal altijd een vergelijkbaar beeld op moeten leveren. Willeke scoort duidelijk erg laag bij voorspel.nu, zij zou dus zeker bij de laatste 3 in de gevarenzone moeten zitten. De gedachte dat de telefoon stemmen een ander beeld geven dan die op internet is door BB een achterhaald verhaal gebleken. Ook ik denk dat SBS6 haar liever nog een poosje in de Bus wil houden in plaats van de minder zeggende nu genomineerde 3. We worden bedonderd.

pi_249949
Moor:--> Ik denk dat de juiste personen in de bus zitten. Er gebeurd meer in de bus dan bij BigBrother, Het rollenpatroon is minder en van tijd tot tijd moeten er dingen uitgesproken worden om te erge confrontates tot nog toe te ontlopen. Een ieder met kritiek op de personen die in de bus zitten, en dan doel ik op kritiek die lauter denigrerend is en puur wordt gegeven om maar wat bussers af te kraken en voor schut te zetten zou ook eens moeten nagaan wat hij of zij in die bus zou doen of hoe hij of zij zou overkomen.
Blijft zich verbazen
pi_249950
Ik zou dolgraag eens mijn zegje aan de makers van De Bus doen maar ik heb niet de illusie dat dat iets zou uithalen. Ik ben van mening dat SBS6 zich op den duur in de vingers snijdt door zich zo te concentreren op de - niet zo hoog opgeleide -jonge doelgroep. Ik geloof nooit dat die 2 miljoen kijkers van BB alleen uit die groep kwamen. Ik geloof ook niet dat de passagiers van De Bus een doorsnede van het Nederlandse volk zijn: op een na single jongeren. Ik hoorde ze op de stream iets voorlezen uit een roddelblad: jong en vrijgezel. Dat willen de adverteerders, dus denkt SBS6 dat doe we zo. Ik wil ze niet onderschatten, ben nooit producer geweest, maar hoe ze dat nog 3 maanden interessant willen houden, is mij een raadsel. Zou het toeval zijn dat van de drie laatsten in BB er twee niet meer piep waren? En dat een "liefdes"affaire, getuige het stemgedrag van de kijkers, gauw verveelde?
dat ik dit nog mag meemaken!
pi_249951
Ik zit echt niet te wachten op een televisieprogramma met mensen erin waar niets op aan te merken valt, trouwens waar vindt je die.
Nee ik heb wel een selectie voor de bus die me zou boeien,
Moor ,Tanjalies, Hiz, Doordevil, Els en bv. Opa en Ludo.

Puur geselecteerd op jullie geschriften, lijken jullie mij een enig stel in de bus, en dan zou ik ook de bus verruilen voor een oude stadsbus waar het orginele meubilair nog inzit

Ik ben online
  dinsdag 29 februari 2000 @ 16:56:00 #12
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_249952
quote:
op 02-29-2000 om 04:48 PM schreef Hawkwind het volgende:
Ik zit echt niet te wachten op een televisieprogramma met mensen erin waar niets op aan te merken valt, trouwens waar vindt je die.
Nee ik heb wel een selectie voor de bus die me zou boeien,
Moor ,Tanjalies, Hiz, Doordevil, Els en bv. Opa en Ludo.

Puur geselecteerd op jullie geschriften, lijken jullie mij een enig stel in de bus, en dan zou ik ook de bus verruilen voor een oude stadsbus waar het orginele meubilair nog inzit


*proest*

mag meerhoerman ook mee?

en i.p.v een bus of een huis, een leuke oude duikboot van de Marine

pi_249953

Misschien mag ik de laatste drie hier postende eens de raad geven het zojuist uitgekomen boek DE TV-OORLOG van Peter Contant te lezen. Daarin staat zeer goed beschreven hoe deze omroep wereld in elkaar steekt. Kennis is nog geen macht, maar onbekendheid met de materie doet slecht oordelen. En juist dat is wat er, hoewel begrijpelijk, bij jullie ontbreekt en, wat een discussie hier vaak zo moeilijk maakt. O.k ik ken dat wereldje dan wel en ook ik heb mijn persoonlijke voorkeuren, maar kijken naar cijfers en feiten kan iedereen. Om te beginnen zou ik willen zeggen de doelgroep en doelstelling van Veronica verschilt duidelijk van die van SBS6. Alleen daarom is het al onzin om BB te vergelijken met de BUS. Ik hoop hier nog vaak zinvol te kunnen schrijven.

pi_249954
Ik volg dit keer het programma niet op televisie, lees wel wat er hier op het forum over geschreven wordt; leek me ook wel een leuke manier om een oordeel te vormen.

volgens mij vraagt moor hier naar de reden dat iedereen zo negatief is over de deelnemers. Ik kan me herinneren dat dat in de begintijd van BB ook zo was hier op dit forum, er werd flink gescholden. Later is dat minder geworden.
Daarnaast zie ik dat men zich ergert aan de "camera-geilheid" van de deelnemers, wat ik me levendig kan voorstellen. Dit zijn mensen die er allemaal in zijn gegaan met het idee om bekende nederlander te worden, met als grote voorbeeld BB. Weinig meer die het voor "de uitdaging" "mezelf leren kennen" etc zullen doen. Dat trekt dus een bepaald soort mensen aan, die zich steeds bewust zijn van het eventuele effect op de kijkers, en dus niet zichzelf kunnen zijn; dat werkt storend.

De goede vraag lijkt mij dus te zijn:
- wat zouden wij een "goede"/"leuke" deelnemer vinden, die ook bereid zou zijn om mee te doen aan dit programma?

en dan Moor, denk ik dat ik het met je eens kan zijn: waarschijnlijk niemand.

Ik ben het verder met tanjalies eens dat dit programma nog veel verder gaat dan BB, in BB waren de breekpunten voor de deelnemers duidelijk die momenten dat er berichten uit de buitenwereld doorkwamen over hoe ze gezien werden (Bianca, Mona, Willem), en de busbewoners worden daar constant aan blootgesteld; met alle gevolgen vandien.

ik vind het doodgriezelig

mooi he, alles
  dinsdag 29 februari 2000 @ 18:14:00 #15
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_249955
quote:
op 02-29-2000 om 05:25 PM schreef tanjalies het volgende:


Misschien mag ik de laatste drie hier postende eens de raad geven het zojuist uitgekomen boek DE TV-OORLOG van Peter Contant te lezen. Daarin staat zeer goed beschreven hoe deze omroep wereld in elkaar steekt. Kennis is nog geen macht, maar onbekendheid met de materie doet slecht oordelen. En juist dat is wat er, hoewel begrijpelijk, bij jullie ontbreekt en, wat een discussie hier vaak zo moeilijk maakt. O.k ik ken dat wereldje dan wel en ook ik heb mijn persoonlijke voorkeuren, maar kijken naar cijfers en feiten kan iedereen. Om te beginnen zou ik willen zeggen de doelgroep en doelstelling van Veronica verschilt duidelijk van die van SBS6. Alleen daarom is het al onzin om BB te vergelijken met de BUS. Ik hoop hier nog vaak zinvol te kunnen schrijven.


Tnajalies, ik zal het weekend eens gaan kijken of het een informatief boek is, en iets toe kan voegen aan mijn onwetendheid

Ik heb al eens eerder, tijdens de BB periode aangegeven dat ik een matige tv kijkster ben, en zelfs voor BB het kanaal op moest zoeken, omdat ik simpelweg geen aanhanger ben van de commercieele zenders, en de programma's mij meestal totaal niet boeien omdat ze niets toevoegen.(tja, en wat deze programma's toevoegen???het gedrag van de mensen is fun)

BB en De Bus ,boeien mij(dat komt mede door het interactieve aspect)In 1e instantie wilde ik de bus niet gaan volgen, totdat SBS besloot het gebeuren ook via -->24 uur per dag internet <-- te gaan uitzenden.

stapje verder
het eventuele programma wat waarschijnlijk ooit gaat komen (overgenomen van de BBC) waarin adoptiekinderen aangeboden worden, DAT vind ik dus pas echt griezelig.

Dit ( de buspassagiers) zijn volwassenen, die toch redelijk de consequenties van hun deelname kunnen overzien.

het knoeien met de stemmingen vind ik een minder leuk iets, net als het live chatten , waar de redactie dus een zware censuur toepast.Ik vind dit nogal hypocriet, daar de passagiers wél roddelbladen mogen lezen, en zij de mogelijkheid hebben om te communiceren met alles buiten de hekken.

(om over de vreselijke texten die men aan moet horen maar te zwijgen)

Het programma : "burenruzies" vond ik ook amusant...de documantaires over gezinnen/problemen/actualtiteiten...die intensief gevolgd worden met een camera, zonder "echte acteurs"vind ik gewoon leuker om naar te kijken ( misschien is het een soort "gluren bij de buren gevoel hoor, wie zal het zeggen)

Wil er wel bij vermelden dat ik een absolute tegenstandster ben van programma's waarbij "ongelukken"gezellig in beeld worden gebracht

Maar goed, ON topic nu..

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda® (Datum 29 Februari 2000).]

  dinsdag 29 februari 2000 @ 18:31:00 #16
2722 Quenda®
*Poison for You.
pi_249956
quote:
op 02-29-2000 om 05:44 PM schreef phileine het volgende:

.

Ik ben het verder met tanjalies eens dat dit programma nog veel verder gaat dan BB, in BB waren de breekpunten voor de deelnemers duidelijk die momenten dat er berichten uit de buitenwereld doorkwamen over hoe ze gezien werden (Bianca, Mona, Willem), en de busbewoners worden daar constant aan blootgesteld; met alle gevolgen vandien.

ik vind het doodgriezelig


Ik heb al eerder ergens hier op het forum geschreven dat BB heel anders zou zijn verlopen als bijvoorbeeld Mona met haar man had kunnen praten, telefonisch of onder de schutting, maar ik denk niet dát je deze 2 programma's uberhaupt kunt vergelijken Phileine...
De regels zijn totaal anders, en bij de selectie van de deelnemers is men heel anders te werk gegaan .Misschien moet je toch eens een weekje gaan kijken om er een beeld van te krijgen


pi_249957

Quenda,

Ik heb het genoemde boek zelf net gelezen en ik kan je verzekeren dat het je zal verbazen. Uiteraard leest het voor wat makkelijker omdat ik 80% van de voorkomende personen redelijk tot goed ken. Je zal ontdekken dat de belangen zich altijd maar weer toespitsen op de kijkcijfers en de financiële winst. De kijker in persoon is niet tot nauwelijks belangrijk. Er wordt altijd in doelgroepen gedacht en helaas zal ook jij ontdekken, dan wel toe moeten geven, dat je zelf ook tot een doelgroep behoort. Ook de niet kijker is doelgroep en kent zijn belangen. Inderdaad ben ook ik bang dat het steeds verder en verder gaat, de stoomversnelling is groot en, op niet al te lange termijn zullen we steeds meer en meer worden geconfronteerd met verder gaande TV programmaas. Het is de grote massa die daar om vraagt en de kleine groep afwijzende is de verliezer in deze. Bovendien is het maar waar je aan gewend bent geraakt. Hoe lang is het geleden dat Phil Bloem de eerste blote vrouw op de Nederlandse TV was. Men sprak daar toen meer schande van dan alle ophef over BB en de Bus samen. Hopelijk zijn er meer forum deelnemers die de moeite nemen om het genoemde boekje te lezen. Het zou de discussies op een interessant pijl brengen.


pi_249958
quote:
op 02-29-2000 om 06:31 PM schreef Quenda® het volgende:
Ik heb al eerder ergens hier op het forum geschreven dat BB heel anders zou zijn verlopen als bijvoorbeeld Mona met haar man had kunnen praten, telefonisch of onder de schutting, maar ik denk niet dát je deze 2 programma's uberhaupt kunt vergelijken Phileine...
De regels zijn totaal anders, en bij de selectie van de deelnemers is men heel anders te werk gegaan .Misschien moet je toch eens een weekje gaan kijken om er een beeld van te krijgen



Nou, we blijken het aardig eens te zijn Quenda, jij als kijker en ik als slechts forum-lezer. Nog geen reden voor mij om te gaan kijken, ik denk dat de forums een prima beeld geven

mooi he, alles
  dinsdag 29 februari 2000 @ 20:27:00 #19
2705 cynix
is verdwaald
pi_249959
Als je echt een afspiegeling van de samenleving in de bus wilt, kun je beter een gewone lijnbus (bijv. Diemen-Amsterdam) volhangen met camera's. Waarschijnlijk wordt er dan echter ook geen zinnig woord gezegd, of, nog waarschijnlijker, er wordt helemaal niet gesproken, alleen een beetje heimelijk gevuilbekt (tolerantie is een ander woord voor onverschilligheid).

De vraag die mij bezighoudt is: wil de gemiddelde SBS-kijker naar zichzelf kijken? Wil men niet veel liever kijken naar een beetje dromerige/romantische acteurs/trices (zie Bold & beautiful, Bef90210, etc). Is de gemiddelde busser eigenlijk wel interessant voor de adverteerders/sponsors of is het juist andersom: De gegoede klasse laten neerkijken op low-lifes en dan laten genieten dat ze het veel beter hebben dan die stumperds die geen andere toekomstopties hebben dan zich 16 weken laten begluren en bespotten?

Afijn, de bus is toch weer een 7-gangen diner voor psychologen.

  dinsdag 29 februari 2000 @ 21:42:00 #20
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_249960
Jawel ! The Borgqueen

pi_249961
Na alle bovenstaande posts gelezen te hebben verbaasd mij de ophef op een 'doodnormale' vraag van Moor hoe jou ideale busser eruit zou moeten zien.

Mijn antwoordt zou luiden: Moor die moet nog ontwikkeld worden. Na een jaar of zeven zorgvuldig kruisen en desnoods een kleine modificatie aan het een of ander cruciaal gen is het misschien, heel misschien mogelijk de ideale 'Busby' te ontwikkelen.

Tanjalies schreef rake dingen over de TV wereld. Zal zeker het genoemde boek 'de TV Oorlog' gaan lezen.

  dinsdag 29 februari 2000 @ 22:32:00 #22
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_249962
Als ervaringsdeskundige mijn ideaalbeeld van een buspassagier:

1) staat ruim op tijd bij de bushalte, en komt niet op het laatste moment aankakken, en blijkt dan in de verkeerde bus te stappen, waarna de tassen, kinderwagen, rollator, oma en 4 dreinende kinderen weer uitgeladen moeten worden, waardoor in die tussentijd de juiste bus voorbij kachelt, en ik het dan gedaan heb, want ik had kunnen weten dat ze niet vooraf naar het nummer en de bestemming op de voorkant en zijkant van de bus kijken.....

2) ze hebben de strippenkaart alvast bij de hand bij het instappen, of

3) een abonnement dat voor de verandering wel eens een keer geldig is.......

4) zeggen goedenmorgen/middag/avond bij het betreden van de bus

5) laten het interieur van de bus heel en snijden niet in banken of schrijven daar niet op

6) flikkeren niet de overtollige troep uit de tas of een halfgelezen spits op de grond, maar nemen hun troep mee naar buiten.

7) spreken je niet aan met HEEEEEEEEE als je door omstandigheden per ongeluk een halte voorbij rijdt waar je eigenlijk had moeten stoppen.

8) komen niet al bellend de bus binnen, en zetten het geluid van hun mobieltje even af, of voeren heeeeeeeeeeeeeel zachtjes een gesprek waar de andere passagiers en/of de bestuurder niet van mee hoeven te genieten.

Ik kan nog wel even doorgaan, maar zeker 80% van de buspassagiers maakt Zich schuldig aan bovengenoemd gedrag, dus laten we eerst onszelf verbeteren, voor we een perfecte casting voor zo'n flut formule op poten zetten..............

ps. Moor: dit is niet een aanval op jouw onderwerp, want dat is een hele interessante

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  dinsdag 29 februari 2000 @ 22:46:00 #23
2705 cynix
is verdwaald
pi_249963
...rollator... ????
  dinsdag 29 februari 2000 @ 23:07:00 #24
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_249964
quote:
op 02-29-2000 om 10:46 PM schreef cynix het volgende:
...rollator... ????


Ja idd met dubbel L, want die dingen gaan altijd heeeeeel ongelukkig het trapgat uit

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_249965
Ik wil toch even reageren op de mensen die de percentages op internet gegeven door SBS en de percentages die staan op voorspel.nu
Ik heb de makers van die site daar reeds over ge-maild dat hun vraagstelling onjuist is. Voorspel.nu vraagt naar de minst populairste buspassagiers terwijl SBS vraagt naar de populairste buspassagiers. Ik moet toegeven dat je een indicatie uit de percentages van voorspel.nu maar doordat ze de verkeerd hebben geformuleerd krijg je nooit een excact beeld.
"ach wat weet ik er nou van"
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')