abonnement Unibet Coolblue
pi_249918
schreef Moor het volgende:
Dinus, lees ook ff hier: http://209.163.248.153/forum/NonCGI/Forum12/HTML/000249.html
wat anderen ervan vinden.[/quote]

Doe ik, Dankje Moor!!!

Zolang er was is, is er leven.
pi_249919
Ik ben het in grote lijnen wel eens met de rest hier..

Esmeralda is een superdom blondje, maar
ze is wel een lekker geil wijf

Kan niet wachten tot ze in de playboy ofzo staat

  woensdag 1 maart 2000 @ 21:15:00 #28
2754 yvi
on the road to nowhere!
pi_249920
Dat meningsverschil ken ik,maar ik ben het met jou eens,want ik denk er net zo over!!!!Volgens mij is "Sjekkie"het ook behoorlijk zat!
Vriendschap is geluk hebben!
  woensdag 1 maart 2000 @ 23:00:00 #29
2433 Capoeiristas
Eej waor gaode gij naor toe?
pi_249921
Kan maar een ding zeggen...... WOP-relatie mee beginnen met zo'n vies wijf.

WOP ?

Wippen
Ontbijten
Pleite

Leuk voor een nachtje en dan dumpuh...en keihard ook.

Elke morgen als ik wakker word weet ik dat ik weer 24 uur heb om te leven.
pi_249922
quote:
op 03-01-2000 om 04:13 PM schreef Braakmiddel het volgende:
Vertel daar eens wat meer over?


Dit heeft zich rond 1973 afgespeeld bij het bedrijf waar ik toen werkte. Dit was een bedrijf wat zich bezighield met import van bromfietsen uit Duitsland, Motorfietsen uit Japan, Sponsering van Wil Hartog, en import van autobanden, traktor en vrachtwagenbanden uit Roemenië. De secretaresse was toen ongeveer 18 of 19 jaar oud, droeg altijd superkorte rokjes, en vertoonde verder konstant wulps en flirterig gedrag. Ik en mijn collega's keken nutuurlijk wel uit om daar "onze vingers aan te branden", echter in het magazijn werkte een man van plm 35 jr. die op z'n zachtst gezegd een beetje simpel was en het niet helemaal door had dat het eigenlijk een spelletje was, en hij heeft haar toen in het magazijn verkracht. Niet goed te praten natuurlijk, en dat doe ik dan ook niet, maar het was voor iedereen duidelijk dat het een geval was van "eigen schuld, dikke bult". Er is verder overigens niks van gekomen, en ze zijn ook allebei blijven werken maar ze is wel wat voorzichtiger geworden.
Groetjes

pi_249923
quote:
op 03-01-2000 om 11:00 PM schreef Capoeiristas het volgende:
Kan maar een ding zeggen...... WOP-relatie mee beginnen met zo'n vies wijf.

* area51 houd niet van een vies wijf.
en overigens is * area51 niet zo'n one nigth stand achtig type.
* area51 houdt meer van de zomer, dan hebben de vrouwen minder kleren aan en dat is beter voor z'n ogen.

pi_249924
Als je niet aardig doet ben je een arrogant kutwijf en als je wel aardig doet ben je een opgeilende hoer. Als je geen preutse muts bent ben je een slet En verder kan je eigenlijk niets doen want alles kan natuurlijk verkeerd opgevat worden, zeker door mannen want de meeste hebben wat betrefd de "liefde" een groot bord voor hun kop.Of ze zijn het gewend dat ze ongevraagd, onuitgenodigd en zonder een duidelijke hint alles kunnen proberen.

Helaas heb ik constant hetzelfde probleem als Esmeralda, heel vermoeiend om je constant af te moeten vragen wat het verstandigste gedrag is in een bepaalde situatie met een bepaald persoon.De ene man beschouwd teruggroeten tenslotte al als een teken van interesse, bij de ander is "je bent een aardige jongen" DE aanleiding om grote passie te verwachten .
Als Es lekker wil knuffelen en stoeien in de bus moet ze dat vooral doen! Dit "ze draagt een kort rokje dus ze vraagt erom"-gedrag ben ik meer dan zat!! Van Mona, Karin, Bianca En Anouk(stoeien met Bart, weten jullie nog) liepen jullie ook niet te loeien dat ze "erom vroegen", dus doe dat met Es ook niet alleen maar omdat ze "mooi" en aardig is.
Dat Bart verliefd is geworden en zo blind als wat een sprankje hoop dacht te zien is ZIJN probleem. Of moeten de vrouwen in de bus met een hoofddoek op naar de grond kijken.....opdat zij de mannen niet opwinden.
Mannen kunnen er tenslotte niets aan doen dat alles bij hen nou eenmaal lustgevoelens oproept nietwaar Wij vrouwtjes moeten onszelf maar beschermen door die zielige mannetjes tegen zichzelf te beschermen.
EEEECHT NIET DUS, ik ben het goed zat, Es moet maar doen wat verstandige vrouwen doen en dat is juist absoluut geen rekening met die idioten houden. Zij houden tenslotten ook geen rekening met ons door in duidelijk (maar ja dat bord he)ongepaste
situaties met ongewenste opmerkingen en opdringerig gedrag aan te zetten. Dus laat die vervelende mannetjes en jaloerse wijven lekker zeiken en je arrogant en te lekker(?????) enz. vinden. Ze kunnen de pot op! Zelfs als je naakt op naaldhakken de straat opgaat moet dat nog kunnen, een man zou tenslotte ook alleen maar raar gevonden worden. Als er nog steeds middeleeuwers rondlopen die dan denken je als vogelvrij te mogen beschouwen, rekent de politie wel met ze af. Gelijkheid van de seksen en de rechten van de vrouw staan tenslotte wel in de wet hoewel ze op fikzine nog nauwelijks bekend zijn kennelijk.

Hoe kan het toch dat ik als vrouw absoluut nooit een ook maar een greintje seksuele interesse in Esmeralda's ogen of woorden heb kunnen ontdekken, maar Bart, aziz, Jop enz. Denken duidelijke tekenen van romantische interesse(?????dat beetje stoeien en gewoon aardig zijn?????) van Es's kant menen te hebben gezien? Hoe kan het dat wanneer ik in een club van 10 meter afstand zie dat een vriendin van mij duidelijk geen interesse heeft op datzelfde moment de man in kwestie haar hoopvol uitvraagt op probeert haar aan te raken? Mijn idee, OMDAT MANNEN AL DENKEN DAT JE GEINTERESSEERD BENT ALS JE ALLEEN AL MET AARDIG TEGEN ZE DOET.Ze zouden het leven voor vrouwen hel wat aangenamer maken als ze net als vrouwen zoeden wachten tot ze zeker zijn van de eventuele gewenstheid van de geilheid die ze te pas en te onpas op tafel gooien.
Zelfs al zou Es Bart wel een beetje leuk vinden en dat af en toe een beetje laten merken is dat haar goed recht. Al vind ze aandacht heerlijk. Moet ze zelf weten, aandacht geven kan voor een man ook leuk zijn. Ken zat bevriende mannen en vrouwen die al jaren zo gezellig "stoeiend" met elkaar omgaan vol wederzijds respect en zonder ooit over elkaars grenzen te gaan Als je zo oliedom bent als bart om dan maar metteen kweilend op de knieen te gaan is dat echt zijn irritante, onvolwassen, provenciaalse, oversekste eigen schuld!!!!!!!!!

hehe dat lucht op. Als er nog verstandige mannen en vrouwen zijn hier hoor ik dat graag (ben na de Bart/sabien kwestie en nu dit weer een beetje gaan twijfelen of EMANCIPATIE en SEKSUELE REVOLUTIE ooit plaatsgevonden hebben op het Fokforum)

Ik vind het niet normaal dat als ik geen 30 kilo aankom en geen pot zoutzuur over mijn kop heen gooi en weiger constant onaardig teggen mannen te doen ik DUS ongepast en ongevraagd gedrag +allerlei commentaar maar moet leren accepteren en maar moet leren "om te gaan met die rare mannen"! Laat ZIJ maar eens leren respectvol, sociaal vaardig, inlevend en gepast gedrag te vertonen i.p.v dat vrouwen, ook Es, zich aan zouden moeten passen. Zij zitten tenslotte fout!

pi_249925
quote:
op 03-02-2000 om 06:01 AM schreef dom_is_leuk het volgende:

Het wordt geloof ik weer eens tijd om te gaan kijken.

[Dit bericht is gewijzigd door BooBooSan (Datum 02 Maart 2000).]

Multiculturele Samenleving? *deel zoveel* Powered by HATE! version 1.1b
  donderdag 2 maart 2000 @ 09:10:00 #34
930 Kimmie
mikro-zacht
pi_249926
Relax dom is leuk, je overdrijft enorm. Ik heb een hekel aan grieten als die Esmeralda die zo nep-kinderachtig lachen en stoeien met jan en alleman. Oftewil ze gedraagt zich zo rol bevestigend, zij is degene die de sexuele revolutie of hoe je het ook noemde aan haar laars lapt. Zij blijft het domme wulpse blonde niks zeggende vrouwtje dat alle aandacht van bepaalde mannen wil hebben.

Zoals je gezien hebt zitten er nog twee leuke meisjes in de us, Antonette en Tesse die tenminste echt leuk zijn om te zien, ook wel eens knuffelen maar in dit geval ook karakter hebben!!! Iedereen doet domme dingen in het leven dus in de bus ook maar die esmeralda spant de kroon. Ze is veel te rol bevestigend bezig met haar gegiechel en haar enorme spraak gebrek, echt zinnen kan ze niet maken, of is het aanstellerij (waarvan ik haar verdenk) om leuker, sexier over te komen?


fake a dream
  donderdag 2 maart 2000 @ 09:54:00 #35
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_249927

Toch denk ik dat,Dom-is-leuk, wel een punt scoort hier op dit forum, we doen hetzelfde als de mannelijke buspassagiers en bevestigen de slachtofferrol van Bart.
Eigenlijk kan hij er niks aan doen, dat hij z'n snikkel achterna loopt en zich tot tranens toe bewogen afvraagt wat er mis met hem is
Wat nou, als hij, moge god het verhoede, verliefd geworden was op Willeke en met zachte dwang was afgewezen??????
Waren wij dan ook met z'n allen over Assmieralda heen gevallen???
Denk het niet....,dan was ze gewoon een barbiepopje met een raar stemmetje, leuk om te zien en verder niks.
Bart zou vervolgens totaal afgebrand worden om het feit dat hij verliefd kon worden op Willeke en bijna iedereen zou hem een eikel vinden
De reaktie van Dom-is-leuk is wat explosief, maar ik geef haar wel gelijk.

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_249928
ben het rorend met Kimmie, die ESM (esmaralda) is een meid waaar je je kapot aan ergert, ze is zich bewust dat ze d'r leuk uitziet, en kan alleen maar leven van aandacht die anderen haar geven, mijn ervaring is dat met dat soort types weinig valt te beginnen. trefwoord=frigide!
pi_249929
Allemaal bedankt voor de reacties, het is leuk om het eens van uit alle hoeken belicht te lezen...
Ik ben het voor een deel eens met wat dom is leuk schrijft, maar ik denk dat er nog zoiets als een middenweg bestaat, dus tussen je gedragen als Esmeralda en met een hoofddoekje op naar beneden kijken. Ik zie natuurlijk ook wel dat Esmeralda er leuk uitziet, maar ik vind Antonnette er ook leuk uitzien, en die vind ik qua uitstraling leuk om naar te kijken. Ik heb dan ook bij mezelf gemerkt dat ik in het geval van Esm. meer last heb van plaatsvervangende schaamte omdat een vrouw zich zo gedraagt dan dat ik jaloers op haar zou zijn. Ik zou meer waardering voor haar hebben als ze zich niet zo gedroeg als ze nu doet.
Over Bart kunnen we ook wel een boek schrijven maardat is een andere topic!
Zolang er was is, is er leven.
  vrijdag 3 maart 2000 @ 00:40:00 #38
2705 cynix
is verdwaald
pi_249930
Esmeralda en ik gaan vast eens trouwen. Alleen niet met elkaar.
pi_249931
quote:
op 03-02-2000 om 06:01 AM schreef dom_is_leuk het volgende:
Als je niet aardig doet ben je een arrogant kutwijf en als je wel aardig doet ben je een opgeilende hoer. Als je geen preutse muts bent ben je een slet En verder kan je eigenlijk niets doen want alles kan natuurlijk verkeerd opgevat worden, zeker door mannen want de meeste hebben wat betrefd de "liefde" een groot bord voor hun kop.
<snip>
Als je zo oliedom bent als bart om dan maar metteen kweilend op de knieen te gaan is dat echt zijn irritante, onvolwassen, provenciaalse, oversekste eigen schuld!!!!!!!!!

hehe dat lucht op. Als er nog verstandige mannen en vrouwen zijn hier hoor ik dat graag (ben na de Bart/sabien kwestie en nu dit weer een beetje gaan twijfelen of EMANCIPATIE en SEKSUELE REVOLUTIE ooit plaatsgevonden hebben op het Fokforum)
<snip>


Beste dom_is_leuk,
dank voor je pleidooi, blij dat je het zo onomwonden kan vertellen dat het je oplucht. En ik hoop dat Esm. het nog ooit op het Net te lezen krijgt.
Sorry voor de <snips>, dat is alleen om plaatsruimte.
Als een algemeen probleem wat je schetst, de 'sfeer' dus die vrouwen aanvoelen, is het eeuwenoud en wereldwijd. Aan dit voorbeeld, is het moeilijk om echt 'met de vinger te wijzen' naar een schuldige, omdat met name Esmeralda het 'niet helemaal bewust doet', m.i. dan. En daardoor ook niet goed doorheeft, hoe en wanneer het op sommige mannen dat 'effekt' heeft wat jij zo treffend beschrijft.

Bart is een heel ander verhaal, vind ik in dezen. Die heeft nl. dóór, wat zijn intellectuele superioriteit is in het formuleren van allerlei 'verhalen', 'drama' en 'zogenaamd aanvoelende waarnemingen', en maakt daar gruwelijk egoïstisch misbruik van.

Vanavond (in de herhaling) deed hij dat op bijna sadistische manier, in zijn verdachtmaking van Büllent enerzijds,
maar nog erger in zijn dreiging anderzijds naar E., "dat dan de Bus te klein zou zijn". M.a.w. haar het schuldgevoel proberend op te drukken, dat ZIJ dan de oorzaak zou worden van echte (fysieke) stennis in de Bus. Pure chantage dus, indirect wéér gebruikt om - niet goedschiks, dan maar kwaadschiks - zijn emotionele tengels om E. heen te houden, met als uiteindelijk doel om haar te 'krijgen',
en anderzijds als rechtstreekse intimidatie om zijn "mannelijkheid" te onderstrepen op de eeuwenoude rol-bevestigende manier "van vóór iedere revolutie".

Dat nu Esmeralda dààr een ongewild, weerloos en totaal ongelijkwaardig slachtoffer van wordt, kan mij net zo kwaad maken als ik jou zie worden in bovenstaande post. Daarin vind ik dus, dat NIET enige "schuld" bij Esmeralda gelegd kan worden.
En in zoverre zag je vanavond, dat Esmeralda bij de woorden van Bart voelde dat het absoluut niet O.K. was wat hij zei, maar het gewoon niet onder woorden kon brengen. Een flinke dreun op zijn neus was m.i. óók een goed antwoord geweest in haar geval, maar daar is ze weer Esmeralda voor, en niet Tessa of Antonette.

Ik hoop dat je met bovenstaande mening iets kan, het is bedoeld als onderstreping van je woorden.

pi_249932
Moor,

Ik weet het zo net nog niet of Esmeralda niet door heeft wat ze aan het doen is met body and soul. Zelf heb ik meer het gevoel dat Essie goed weet waar A de mosterd haalt. Zij is waarschijnlijk al jaren gewend om opdringerige geile mannetjes van zich af te houden en zal daar door jarenlange ervaring zeer bedreven in zijn. Maar zij leeft niet als een kluizenaar zie haar verhaal van het kwakkie in haar hand. (wat zij overigens aan de trui van een voorganger/ster afveegde) Ik hen haar niet horen vertellen dat zij aangifte van aanranding had gedaan. Dat is zoiets toch? En, de ‘dader’ stond achter haar in de rij ook op zijn jas te wachten.??????

Moor schrijft:
< Bart is een heel ander verhaal, vind ik in dezen. Die heeft nl. dóór, wat zijn intellectuele superioriteit is in het formuleren van allerlei 'verhalen', 'drama' en 'zogenaamd aanvoelende waarnemingen', en maakt daar gruwelijk egoïstisch misbruik van.
Vanavond (in de herhaling) deed hij dat op bijna sadistische manier, in zijn verdachtmaking van Büllent enerzijds,
maar nog erger in zijn dreiging anderzijds naar E., "dat dan de Bus te klein zou zijn". M.a.w. haar het schuldgevoel proberend op te drukken, dat ZIJ dan de oorzaak zou worden van echte (fysieke) stennis in de Bus. Pure chantage dus, indirect wéér gebruikt om - niet goedschiks, dan maar kwaadschiks - zijn emotionele tengels om E. heen te houden, met als uiteindelijk doel om haar te 'krijgen', >

Helemaal mee eens Moor. Hij heeft het, “dan is de bus te klein”, opgepikt van die uitbarsting van Seki.
Hij gaat middelen gebruiken waarvan hij de uitwerking niet kent.

Hier thuis werd in koor geroepen; Es omdraaien en dáááááááág Bart!

  vrijdag 3 maart 2000 @ 10:46:00 #41
930 Kimmie
mikro-zacht
pi_249933
quote:
op 03-03-2000 om 12:04 AM schreef Dinus het volgende:
Ik heb dan ook bij mezelf gemerkt dat ik in het geval van Esm. meer last heb van plaatsvervangende schaamte omdat een vrouw zich zo gedraagt dan dat ik jaloers op haar zou zijn. Ik zou meer waardering voor haar hebben als ze zich niet zo gedroeg als ze nu doet.

Ja dat is het, als je Esm zit dan schaam je je dat je vrouw bent en dat sommige vrouwen zich zo erg laten gaan, zo makkelijk.

En over Bart, hij dreigt dan wel naar esm. toe maar is dat niet gewoon een wanhoopsdaad??
Die jongen lijkt mij slim genoeg om in normale omstandigheden in te zien dat wat hij zegt niet redelijk is, hij ziet het nu alleen niet omdathij hij zo hopeloos in de war is met zijn gevoelens en zichzelf wil beschermen tegen nog een aanval van zijn gevoelens (als Esmeralda iets met die bullent zou beginnen)


fake a dream
pi_249934
Het is toch inderdaad wel raar....

Mensen die hier klagen over Esmeralda's flirterig en extrovert gedrag (en dat is ook zo), maar het is een spel. Wie dat niet ziet, moet eens naar de opticien of de kleuren afstellen van de televisie. Ja, dat kan tegenwoordig.

Andere mensen die zeggen dat Esmeralda een slet is en grote kritiek hebben op haar gedrag (en ook het karakter ontkomt niet aan grote kritiek). En wat lezen we vervolgens: 'weet je wat een goede relatie is om met E. te beginnen? WOP. Wippen, Ontbijten en Pleite. En dan ......... dumpuh!!!!'.

Wat is nu schofteriger: flirterig, spelerig gedrag of het keihard dumpen na een meid gebruikt te hebben voor sex?

Degene die hier zijn ogen moet open doen is Bart. Veel mensen hebben het erover dat E. een spelletje speelt met hem. Bart is degene die hier een toneelstukje opvoert van hier tot Tokio. Als ik E. was, zou ik me geen reet aantrekken van zijn gezeur over 'de bus is te klein als je gevoelens voor een ander ontwikkelt' en 'dat zou stijlloos zijn.'
Het is stijlloos dat Bart haar ziet als bezit, een stuk vlees waar hij mee doet wat hij wil.

Ohja, ik ben een man. Dus flame on.

[Dit bericht is gewijzigd door CaptTripps (Datum 03 Maart 2000).]

'Organized religion: the world's largest pyramid scheme.' - B. Katz
pi_249935
quote:
op 03-03-2000 om 11:02 AM schreef CaptTripps het volgende:


Ohja, ik ben een man. Dus flame on.


Ik zou wel willen maar ik ben het met je eens waar het Bart betreft.

Ohja, guess what...ik ben ook een man!

Multiculturele Samenleving? *deel zoveel* Powered by HATE! version 1.1b
  vrijdag 3 maart 2000 @ 11:29:00 #44
2754 yvi
on the road to nowhere!
pi_249936
Inmiddels hebben we kunnen zien hoe Bart reageert op de afwijzing van E.
Als ze nu nog niet inziet dat ze afstand moet scheppen en minder "begripvol"moet zijn weet ik het ook niet meer.
Het "lijdend" voorwerp Bart heb ik al besproken in de desbetreffende topic!
Vriendschap is geluk hebben!
pi_249937
Volgens mij hebben Bart en Es gewoon een afspraak gemaakt nadat Bart in de 1e ronde al in de gevarenzone zat. Het gedrag wat Bart vertoond lijkt op iemand van 15 jaar, net zo lang zeuren totdat de ander toegeeft. Hoe oud is die kerel eigenlijk? Ik denk dat Bart meer met zijn hoofd bij dat "miljoen" heeft dan bij Es. En dan Es, zij weet hoe "moeilijk" Bart het heeft maar toch telkens naar hem toe trekken, blijft naast hem slapen. Es zal wel denken ik ben al drie als populairste gekozen mij overkomt niks ik help Bart er wel even doorheen. Het toppunt van hun toneelstuk was toch wel toen Es in de doucheruimte zat te "huilen" omdat ze het moeilijk had. Laat me niet lachen, ze kon haar gezicht gewoon niet in de plooi houden en moest even keihard hoe goed zij en Bart het toneelstukje aan het opvoeren waren. Wat Bart betreft vind ik dat Moor toch een punt heeft (ja echt waar moor).

maar...

"ach wat weet ik er nou van"
pi_249938
Ik geloof je, Bloem24
en ben het verder roerend eens met CaptTripps.

Maar niet zo met Kimmie, :
"En over Bart, hij dreigt dan wel naar esm. toe maar is dat niet gewoon een wanhoopsdaad??
Die jongen lijkt mij slim genoeg om in normale omstandigheden in te zien dat wat hij
zegt niet redelijk is, hij ziet het nu alleen niet omdat hij hij zo hopeloos in de war is met zijn gevoelens en zichzelf wil beschermen tegen nog een aanval van zijn gevoelens (als
Esmeralda iets met die bullent zou beginnen)"

Beste Kimmie,
op het gevaar af, arrogant of sexistisch te klinken, denk ik toch dat je in dezen gerust iets kan aannemen van 'de mannen hier' (ja ik weet, het klinkt gek) :
en dat betreft het 'denken met het kleine hoofdje'. Het wordt door iets teveel mannen hier maar al te goed herkend,
net zoals het flirterig gedrag ook door vrouwen herkend wordt,
om het nou nog als "wanhoop" of "in de war zijn" te kunnen verdedigen.

Geloof me, zoals die Bart daar zat te dreigen, weet hij zelf niet eens hoe 'ongewenst intiem' hij is, maar de 'drive' die erachter steekt is er niet minder om !

Dat daar ook nog het winnen van 1 miljoen bijkomt, is een tweede, maar dat was ook voor Sabine in BB geen enkele garantie om een 'romance' voor "aan te houden" - integendeel.

  zaterdag 4 maart 2000 @ 15:00:00 #47
2734 THE BORG
Houston, we have a problem....
pi_249939
Het is gewoon een verwend rotjoch. En wat Esmeralda betreft, zij moet heel duidelijk naar hem toe zijn, Of het nou leuk is of niet.

[Dit bericht is gewijzigd door THE BORG (Datum 04 Maart 2000).]

pi_249940
allereerst wil ik zeggen hoe leuk ik het vind zulke interessante discussies te lezen n.a.v de bus. het gaat om het verschil tussen mannen en vrouwen in hun beleving van 'de werkelijkheid'. dat mag dan deels biologisch bepaald zijn de man als jager en de vrouw als prooi etc. allemaal waar maar in het nederland van 2000 mogen we toch wel hopen op wederzijds begrip en respekt van de sexen. Wat er hier geschreven word over Bart en zijn intimiderende gedrag (als ik jou niet krijg dan niemand en anders...)is duidelijk genoeg. maar zelf vrouw zijnde wilde ik vooral reageren op het gedrag van esmeralda. Het stoort me ontzettend want juist door vrouwen zoals zij denken sommige (veel) mannen inderdaad dat 'NEE' geen nee is maar eigenlijk 'ja'. het gaat niet aan om met iemand die zo duidelijk en vervelend verliefd op je is, en waar jij niets in ziet, door te gaan met kussengevechten en kirrende lachjes.dat is toch niet echt een duidelijk signaal wat ze afgeeft. en de ellende is, en daar gaat het om, dat zo'n Bart misschien de volgende keer verliefd op mij word en ik zeg 'nee dank u' en hij gaat maar door want type Esmeralda zei ook nee en deed ja en het gevolg is dat ik hem dus echt daadwerkelijk een klap in zijn gezicht moet geven om duidelijk genoeg te zijn. Op die manier helpt Esmaralda haar sexe genoten niet echt. het is een wat warrig verhaal geworden geloof ik maar daarom stoort haar gedrag me zo.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')