abonnement Unibet Coolblue
pi_74515243
Brigata wilde toch alleen 18+ mensen meehebben?
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74515536
Het zal voorlopig wel weer minder worden met die combi vrije wedstrijden. Slechte zaak, het leek er ook juist op dat het aantal uitsupporters de laatste tijd wat toenam.
pi_74516037
Zat net op Jupilerleague.nl de doelpunten te bekijken, daar lijkt het uitvak (ondanks de 165 die het uitvak niet gehaald hebben dus) toch flink vol.
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74518597
Jawel, dat is ook het mooie aan de laatste periode. Ook tegen Rbc vond ik het niet tegenvallen. Dit soort berichten zorgen er niet alleen voor dat die 165 man misschien niet meer (kunnen) gaan. Maar ook dat veel andere supporters niet meer willen gaan.


Het is trouwens ook echt niet normaal hoeveel last we dit seizoen hebben van blessures.
quote:
Blessureleed Overgoor en Powel

De Graafschap liep in de wedstrijd in Emmen tegen nog meer blessureleed op.

Aanvaller Berry Powel heeft waarschijnlijk zijn neus gebroken. De aanvaller zat na afloop groggy in de catacombe, terwijl het bloed nog uit zijn neus gutste. Hij is later naar het ziekenhuis vervoerd.

Debutant Sjoerd Overgoor moest zich in de rust laten vervangen. "Bij een duel kreeg ik een knie in mijn heup. Het zat gelijk vast en ik kon me niet meer goed bewegen. Jammer want het liep lekker, al had ik wel moeten scoren."
Bron: Omroep Gelderland
Het is maar goed dat onze selectie qua niveau zo dicht bij elkaar zit (allemaal niet eredivisiewaardig ). Komen trouwens weer 2 erg belangrijke en op papier lastige wedstrijden aan tegen een in vorm zijnde Den Bosch en Excelsior.

[ Bericht 4% gewijzigd door Opgezwollenlever op 08-11-2009 21:12:49 ]
pi_74535779
Wedden dat de beruchte Nieuw-Dijk en Didam groep er ook weer bij zat in Emmen?
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_74540857
Ach, allemaal 16 jarige kleuters.

En Jos G.
quote:
"Dit mag ons geen tweede keer gebeuren", zegt Jos Geerken, de manager van De Graafschap die veiligheid in zijn portefeuille heeft. " Daarom leggen we onszelf bij uitwedstrijden voorlopig een verplichte buscombi op. Dat betekent dat supporters alleen nog een kaartje voor een uitwedstrijd kunnen krijgen als ze zich met een bus met begeleiders van de club naar de wedstrijd laten vervoeren."

Hoe lang de verplichte buscombi van kracht is, weet Geerken nog niet. "Misschien een paar wedstrijden, maar misschien ook wel tot de kerst. Hoe dan ook moeten we van die raddraaiers af."

In het treinstel zaten 150 supporters van De Graafschap. Volgens Geerken werden de rellen veroorzaakt door een twintigtal. De politie verrichtte zes arrestaties. De rest is per trein terug gestuurd naar Doetinchem.
Maarja vrijdag Den Bosch, TerroRobbie nog niet in dit topic gezien?
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
  maandag 9 november 2009 @ 19:17:02 #57
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_74549784
en alweer een sms van het niveau Hart van Nederland .
quote:
De Graafschap distantieert zich van de selecte groep relschoppers! De club wenst onderscheid te maken tussen supporters en relschoppers. Zie: www.degraafschap.nl
  maandag 9 november 2009 @ 19:21:33 #58
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_74549965
quote:
De Graafschap distantieert zich van selecte groep relschoppers

09-11-2009 - Zondag 8 november jongstleden kon de wedstrijd FC Emmen tegen De Graafschap door middel van vrij vervoer worden bezocht. Naast de georganiseerde supportersbusreis vanuit De Graafschap, zijn er ruim 150 personen met de trein vertrokken vanuit Doetinchem, die gebruik maakten van het zogenaamde vrije vervoer.

Tijdens deze treinreis zijn de nodige vernielingen gepleegd in de trein en is het in Coevorden tot ongeregeldheden gekomen met de politie. De Graafschap is geschrokken van de impact van deze ongeregeldheden, welke zijn veroorzaakt door een kleine groep van zo’n twintig relschoppers. Daar het voor de politie in Coevorden ondoenlijk was om direct de goeden van de kwaden te scheiden, is in eerste instantie de gehele groep aangehouden.

Naar nu blijkt, zijn er daadwerkelijk zes arrestaties verricht. Deze verdachten zitten voorlopig nog vast. Van deze verdachten hebben vijf personen een seizoenkaart. De groep varieert in de leeftijd van 16 tot 26 jaar.

De Graafschap distantieert zich uitdrukkelijk van het gebeuren en wenst onderscheid te maken tussen de echte De Graafschap-supporters en de relschoppers. De club ziet een algehele maatschappelijke tendens als het gaat om toenemend openbaar geweld en betreurt dit ten zeerste. Deze kleine groep grijpt het voetbal aan om te rellen en sleept vaak een grotere groep met zich mee. Het is een structureel vraagstuk van de club om te kijken hoe het met deze maatschappelijke problematiek het beste kan omgaan.

Als antwoord op de ongeregeldheden heeft De Graafschap besloten om de zes verdachten, minimaal gedurende het justitiėle onderzoek, een stadionverbod op te leggen. Tevens kunnen de uitwedstrijden voorlopig alleen nog via een verplichte buscombi worden bezocht.

De Graafschap hecht er waarde aan om te vermelden dat de supporters, die met het georganiseerde busvervoer zijn meegereisd, allen de wedstrijd gewoon konden bezoeken en hebben gezorgd voor een goede sfeer.
Daar de zaak in handen is van justitie, kan De Graafschap inhoudelijk niet reageren op het gebeuren.
pi_74550348
Er zijn gister toch ook gewoon mensen met de auto zonder problemen naar Emmen gereden? Dus die verplichte combi voor de komende wedstrijden is ook beetje onnodig. De vorige 'on tour' van BT ging ookal mis (tegen Sparta), dus het lijkt me wel duidelijk waar het probleem ligt.
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
  maandag 9 november 2009 @ 19:41:21 #60
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_74550787
hehe inderdaad, 2x "on tour" en 2x trammelant
quote:
De zes arrestanten - variėrend in leeftijd van 15 tot 25 jaar - worden verdacht van vernielingen en openbare geweldpleging. De opgepakte supporters komen uit Doetinchem (20 en 25 jaar), Zevenaar (19), Zelhem (15), Baak (19) en Aalten (20).

De politie laat weten verdere aanhoudingen niet uit te sluiten.
pi_74671326
Zin in vanavond Gaat wel lastig worden ben ik bang. We zullen het zien
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74718394
quote:
Powel speelt volgende week alleen met een masker op maat

Exact 21 minuten droeg Berry Powel vrijdagavond het masker dat zijn gebroken neus diende te beschermen en leek hij op Hannibal Lecter, de psychopaat uit de film Silence of the Lambs. "En toen ging-ie af", zei de aanvaller van De Graafschap na de 1-1 tegen FC Den Bosch. "Met een masker op maat kun je voetballen, maar dat was deze niet. Je ziet minder omdat het masker niet precies goed aansluit."


Het hield het gevaar in dat hij nog zwaarder geblesseerd zou raken in zijn gezicht dan hij al is. Powel, die na afloop nog een rode striem op zijn gelaat had van het knellende masker: "Dat is het risico dat je loopt, maar ik wilde graag spelen en winnen. Ik had met de trainer afgesproken dat ik er niet vol in zou gaan. Maar je weet dat er iets kan gebeuren. Als er een bal of een klap op komt, breekt-ie weer."

Spelen terwijl dat gevaar op de loer ligt was wat Powel betreft eens maar nooit weer. " Volgende week ga ik dat risico niet lopen. Dan speel ik alleen als er een masker op maat is. Ja, dat is mijn eigen beslissing. Ik moet er verder mee leven. Achteraf kun je zeggen dat het vandaag goed is gegaan. Maar krijg ik er een tik op, dan is die neus verbrijzeld of lijk ik op Michael Jackson."

Zonder masker zag Powel zijn ploeg voorkomen tegen zijn oude werkgever en die voorsprong in de slotfase weggeven. "Dit gelijkspel is onze eigen schuld. Tegen tien man van Den Bosch hadden we een overwicht. Dat moet je goed uitspelen, maar dat hebben we niet gedaan. Dit is een slechte zaak, het zijn gewoon twee verloren punten."

Ook voor Muslu Nalbantoglu viel er weinig te lachen. De aanvoerder van De Graafschap kreeg in de slotfase direct rood. "Ik raakte hem wel. Als je daarna de grensrechter wild ziet vlaggen en al die spelers van Den Bosch op je af ziet komen, dan weet je dat je rood krijgt. Maar ik had liever een tweede gele kaart gehad. Dit is de eerste rode kaart die ik krijg in mijn loopbaan. En ik sta ook al op zes keer geel, dat is echt een record dat niet is goed te praten."
Bron: De Gelderlander
quote:
Blessuregolf treft De Graafschap

De Graafschap blijft dit seizoen weinig bespaard. De selectie van trainer Darije Kalezic wordt geteisterd door een blessuregolf.


Het aantal blessures staat momenteel op acht. Martijn Meerdink, Joost Volmer, Abdelhali Chaiat, Leon Broekhof en Jhon van Beukering staan al langer buitenspel vanwege diverse knieblessures. Tegen FC Den Bosch viel doelman Joost Terol uit met een liesblessure. Dinsdag ondergaat hij een MRI-scan, maar de kans is groot dat hij de wedstrijd tegen Excelsior aan zich voorbij moet laten gaan.

Joep van den Ouweland en Hugo Bargas liepen spierblessures op en halen Excelsior-uit mogelijk nog wel. Aanvoerder Muslu Nalbantolgu ontbreekt ook tegen Excelsior na zijn rode kaart tegen Den Bosch.
Bron: Omroep Gelderland
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74720665
quote:
Op zondag 15 november 2009 16:48 schreef Roberto258 het volgende:

[..]


[..]
Dat masker zag er inderdaad niet echt handig uit hopelijk heeft ie volgende week een betere.
pi_74749860
Hopelijk winnen we vrijdag.
  dinsdag 17 november 2009 @ 09:18:58 #65
235775 Nappie-Oleon
Een Vlaamse reus
pi_74773593
dat is te hopen met zon ziekenboeg.. voorin zeker de ridder, bargas en rose.. en meijer weer in de verdediging
hopelijk is terol er tegen haarlem weer bij, hij begon echt in vorm te geraken
is er al uitspraak van de knvb over de wedstrijd zonder publiek?
floep floep
pi_74795156
quote:
De Graafschap vier weken zonder Terol

De Graafschap kan de komende vier weken geen beroep doen op Joost Terol. De 29-jarige doelman van de Achterhoekers blijkt een spierscheuring in de rechterlies te hebben opgelopen. "Een scheur van drie centimeter", verduidelijkt de doelman tegenover ELF Voetbal.


"In Winterswijk hebben we een mri-scan laten maken en toen waren de medici het daar snel over eens. Enorm balen. De komende weken zullen bestaan uit revalideren. Cardio en lopen, dat soort werk."

Terol liep de blessure afgelopen vrijdag op in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (1-1). Na 65 minuten kwam hij uit zijn doel en trapte hij een bal weg. "Ik had toen direct pijn. Heviger dan een week eerder tegen FC Emmen, toen ik de blessure al licht opliep. Ik zal er nu ook voor zorgen dat ik niet te vroeg begin. Dat is me bij FC Utrecht al eens gebeurd en wil ik niet nog een keer meemaken. Bovendien komt er nog een zware tweede seizoenshelft aan. Daar richt me alvast op."

Bron: Elfvoetbal.nl
Nog even en dan moeten Vreman en Kalezic zelf weer het veld in.
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74799947
Wat een teringzooi zeg...
pi_74826061
Wormgoor de griep dus ook geen rechtsback.
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
  woensdag 18 november 2009 @ 21:04:15 #69
94609 TheVotary
Let's go Apeshit!
pi_74831183
quote:
Op dinsdag 17 november 2009 21:18 schreef Roberto258 het volgende:

[..]

Nog even en dan moeten Vreman en Kalezic zelf weer het veld in.
LOWIE VAN SCHIJNDEL!

pi_74841134
Ben wel benieuwd wat er in hemelsnaam met de verdediging gaat gebeuren. \

Zal het dan EINDELIJK?

Ted van de Pavert in de basis?
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_74850139
Ties Evers
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74853368
quote:
De Graafschap accepteert boete ¤ 5.000,--

De KNVB heeft Betaald Voetbal De Graafschap B.V. een schikkingsvoorstel gedaan naar aanleiding van de incidenten tijdens de thuiswedstrijd tegen MVV op 23 oktober 2009. De Graafschap wordt een geldboete opgelegd van Euro 5.000,00.


De Graafschap accepteert het schikkingsvoorstel van de KNVB.



Bron: Persbericht De Graafschap
Valt dus achteraf erg mee, gelukkig geen wedstrijd zonder publiek!
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
pi_74856623
quote:
Nog meer blessures bij De Graafschap

Het zit De Graafschap niet mee : er zijn weer 2 spelers toegevoegd aan de ijst van niet beschikbare spelers. Hugo Bargas deed vandaag niet mee met de training vanwege een kuitblessure en Vito Wormgoor ligt met griep in bed. Het zal voor trainer Darije Kalezic een hele puzzel worden om een sterk elftal op te stellen tegen het Rotterdamse Excelsior.


De lijst is nu als volgt, niet beschikbaar zijn :

1. Martijn Meerdink (knie)
2. Joost Volmer (knie)
3. Abdelhali Chaiat (knie)
4. Leon Broekhof
5. Jhon van Beukering (knie)
6. Soefian Elhasnaoui (breuk in onderarm)
7. Joost Terol (lies)
8. Vito Wormgoor (griep)
9. Hugo Bargas (kuitblessure)



Dan zijn er nog vraagtekens bij

* Joep van den Ouweland





Verder is geschorst

* Muslu Nalbantoglu
Jezus hoe erg kan het tegenzitten. Nu schade proberen te beperken door proberen bij te blijven bij GAE en Cambuur en hopen als alle blessures voorbij zijn dat het dan gaat lopen.
De Graafschap | Schalke 04 | Juventus
  donderdag 19 november 2009 @ 20:36:41 #74
105018 Borizzz
Thich Nhat Hanh
pi_74862954
quote:
Op donderdag 19 november 2009 17:23 schreef Roberto258 het volgende:

[..]

Jezus hoe erg kan het tegenzitten. Nu schade proberen te beperken door proberen bij te blijven bij GAE en Cambuur en hopen als alle blessures voorbij zijn dat het dan gaat lopen.
Mwah... Jong Graafschap won ook van Cambuur en Zwolle. Dus een redelijk elftal op de been brengen dat een punt kan pakken tegen excelsior moet wel kunnen denk ik.
kloep kloep
pi_74863365
Je moet gewoon winnen van excelsior.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')