Volgens mij zijn ze eerder bevroren geweest. Ik kan het me gewoon niet voorstellen dat het niet bevroren geweest is voordat het in de winkel komt te liggen, namelijk. En dan maakt het nog niet uit, je moet alleen oppassen dat je het niet met extra bacteriën besmet.quote:Op maandag 12 oktober 2009 17:12 schreef Revenge2005 het volgende:
kan gerust , mits ze niet eerder bevroren zijn geweest
Gewoon zakje even voorzichtig binnenstebuiten keren, hand er in, kip oppakken en weer buitenstebuiten. Dan zit de kip onaangeraakt in het zakje en het deel van de binnenkant dat je toch met je vingers hebt aangeraakt valt buiten de sluiting, dus dat raakt het vlees niet.quote:Op maandag 12 oktober 2009 17:17 schreef rozenijlpaard het volgende:
Hier gebruik ik trouwens altijd zo'n tang om het vlees in zakjes te doen. Nooit m'n blote handen. Zekerheid voor alles.
100 gram voor een maaltijd?quote:Op maandag 12 oktober 2009 17:15 schreef tslh het volgende:
Ik koop meestal kilo kip, snij deze op in stukjes en verpak ze dan per 100 gram in diepvrieszakje. Dan de vriezer in, en als ik wokmaaltijd klaarmaak heb ik precies gedoseerde hoeveelheid om te ontdooien.
Ik lees het idd verkeerdquote:Op maandag 12 oktober 2009 18:34 schreef flexster het volgende:
nee filet denk ik. Das toch niet zo gek?
Tsjonge wat een steriele reacties hier zeg.quote:Op maandag 12 oktober 2009 17:22 schreef ElectricEye het volgende:
[..]
Gewoon zakje even voorzichtig binnenstebuiten keren, hand er in, kip oppakken en weer buitenstebuiten. Dan zit de kip onaangeraakt in het zakje en het deel van de binnenkant dat je toch met je vingers hebt aangeraakt valt buiten de sluiting, dus dat raakt het vlees niet.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |