abonnement Unibet Coolblue
pi_73225379
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 15:55 schreef Airlocker het volgende:
Verbaast mij niets, Albert Heijn doet er werkelijk alles aan om zoveel mogelijk omzet te generen. Dat het nou ten koste gaat van de werknemers of kwaliteit van voedsel die ze verkopen, doet er niet toe.
Dankje, eindelijk iemand die 't begrijpt.
  Redactie Games dinsdag 29 september 2009 @ 22:30:26 #52
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_73225909
Ach dat was toch allang duidelijk dat dat gehakt jaren in de diepvries lag en vervolgens aan de consument als "dagvers" verkocht werd? Ik dacht eerlijk gezegd 2 jaar ofzo, niet 3 a 4 jaar...
Maar goed, wat echt ranzig van de AH is, is de biefstuk, dat is echt complete veevernietiging. Waarschijnlijk biefstuk van 5 a 6 jaar oud ofzo als het niet langer is. Wat ze voor die rotzooi durven te vragen als je wil weten wat goed biefstuk is, is scharrelbiefstuk van de lokale boer en anders haal ik het bij de slager. Die van de AH, is werkelijk waar niet te vreten of het komt er al groen/zwart uit de verpakking soms als je em omkeert..
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_73228067
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 21:25 schreef MissMSX het volgende:
Was de redenatie niet dat het vers wordt ingevroren en dat het dus nog vers is als het wordt ontdooid?
Ja, en eenmaal thuis ontdooid mag je het ook niet meer in de vriezer doen.

Ik geloof dat de Albert Heijn met de kerst ook konijnenvlees uit China importeert om ze hier te verwerken zodat het ook vers in de schappen ligt.

Ik koop echt geen vlees (en groemte) meer bij Albert Heijn
pi_73228110
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 15:53 schreef Mylene het volgende:

[..]

bron

De Keuringsdienst van Waarde
Echt joh?
Gewoon me glas vullen, en niet te veel lullen...
pi_73232978
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 23:13 schreef Mylene het volgende:

[..]

Ja, en eenmaal thuis ontdooid mag je het ook niet meer in de vriezer doen.

Ik geloof dat de Albert Heijn met de kerst ook konijnenvlees uit China importeert om ze hier te verwerken zodat het ook vers in de schappen ligt.

Ik koop echt geen vlees (en groemte) meer bij Albert Heijn
Groente is ook dramatisch bij de AH ja. En dan de prijs die ze ervoor durven vragen
Bij de AH betaal je 75 cent voor 1 verlepte rode paprika. Bij de Aldi krijg ik voor die prijs 2 perfecte rode paprika's. Hoe kan dat?
Het is maar FOK!... Look at it this way: in a hundred years, who's gonna care?
50.000 O+
  woensdag 30 september 2009 @ 11:30:29 #56
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_73236671
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 16:45 schreef Swetsenegger het volgende:
Ik roep al jaren dat het vlees van Appie niet te vreten is. Vlees van de C1000 is veel lekkerder. Maar dat zal ook langzaam wel naar de klote geholpen worden nu schuitema alweer een poosje van AH is.
"Onze" c1000 heeft ook echt lekker vlees, vergelijkbaar met dat van de slager.
En het brood is ook lekker vers, dat komt van een warme bakker uit onze stad.

Bij de AH kom ik eigenlijk nooit dus daar kan ik niet over oordelen. Ja alleen af en toe voor de Delicata Butterscotch chocola .
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_73240580
Al het supermarkt vlees is niet hachelen.

C1000 is drama, AH is drama.... en de lokale toko's (Deen en Vomar) zijn ook niet best.

Het grappige is dat je steesd meer Turkse 'supermarkten' vind naast de gewone bekende supermarkten. Die Turkse supermarkten verkopen goede groenten en fruit en goed vlees. Echt vele malen beter van kwaliteit én goedkoper (niet dat het mij veel uitmaakt dat ze goedkoper zijn).

De supermarkten maken alles veel kariger. Brood wordt massaal aangeleverd in gesneden toestand, vlees idem dito en je moet het doen met half rijp fruit.
  woensdag 30 september 2009 @ 13:58:02 #58
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_73241227
En terecht. Dat AH eens op mag tiefen met hun klotevlees
Ik koop mijn vlees meestal bij de islamitische slager. Die man biedt kwaliteit en heeft liefde voor zijn vak. Dat kom ik ook nergens meer tegen.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_73246677
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 22:30 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ach dat was toch allang duidelijk dat dat gehakt jaren in de diepvries lag en vervolgens aan de consument als "dagvers" verkocht werd? Ik dacht eerlijk gezegd 2 jaar ofzo, niet 3 a 4 jaar...
Maar goed, wat echt ranzig van de AH is, is de biefstuk, dat is echt complete veevernietiging. Waarschijnlijk biefstuk van 5 a 6 jaar oud ofzo als het niet langer is. Wat ze voor die rotzooi durven te vragen als je wil weten wat goed biefstuk is, is scharrelbiefstuk van de lokale boer en anders haal ik het bij de slager. Die van de AH, is werkelijk waar niet te vreten of het komt er al groen/zwart uit de verpakking soms als je em omkeert..
Volgens mij schieten ze dat vlees met een houwitser van de koe af oid, dat is echt meuk ja. Overigens eten wij wel gehakt van de AH, maar het betere vlees, zoals goede biefstuk en rookworsten halen we bij mijn neef de slager.
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  woensdag 30 september 2009 @ 16:32:08 #60
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_73246704
wilbrink heeft verwende pestkinderen dus
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_73246980
quote:
Op woensdag 30 september 2009 16:32 schreef Catch22- het volgende:
wilbrink heeft verwende pestkinderen dus
Hij heeft het inderdaad in zijn tirade niet over de kosten, iets waar veel mensen wel degelijk op moeten letten.(vooral in deze tijd). En smaak is persoonlijk, ze verkopen geen verrot vlees oid..
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
  woensdag 30 september 2009 @ 16:41:39 #62
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_73247038
dubbeltje, eerste rij...
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_73247742
quote:
Op woensdag 30 september 2009 16:41 schreef Catch22- het volgende:
dubbeltje, eerste rij...
Ik moest KEIHARD lachen om die sig van je !
pi_73248585
quote:
Op dinsdag 29 september 2009 16:21 schreef Mylene het volgende:

[..]

Ik koop gewoon gehakt van de Lidl omdat die nu eenmaal als beste uit de bus kwam bij een onderzoek van het AD.
Heb je het dan over het 'verse' gehakt of over de diepvriesmeuk? Die laatste had mijn een keer gehaald, en man man man, dat was rubber
Ja doei.
pi_73268775
Ik vind het alleen al grappig dat men in een recept aan geeft: "rul het gehakt en giet overtollige meuk af".
Waar haal je je gehakt dan
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73269320
quote:
Op woensdag 30 september 2009 17:30 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Heb je het dan over het 'verse' gehakt of over de diepvriesmeuk? Die laatste had mijn een keer gehaald, en man man man, dat was rubber
Verse gehakt .

Die uit de diepvries vind ik heel waterig, net zoals die van de Aldi.
pi_73270548
Ik heb ooit één keer diepvriesgehakt op, het 'verse' gehakt was uitverkocht dus dan maar diepvriesgehakt in de lasagne gegooid. Dat was eens maar nooit weer Wat een bende.

Verder smaakt het 'verse' gehakt van de Jumbo me altijd prima. Daar wordt het ook nog ter plekke door een molen gehaald en verpakt (en er staat ook op waar het vlees vandaan komt, al weet je natuurlijk niet of het niet eerst 3 jaar in een koelhuis heeft gelegen Maar /care). Bij de AH koop ik bijna nooit vlees, ik heb er wel eens shoarmavlees gekocht maar dat was vrij smakeloos.
"You wanna be bald? Do what I did: wait a while. In the meantime, there is no excuse for running around looking like a freshly circumcised dick."
pi_73303629
Onze supermarkt heeft nog een slager die het grootste deel zelf doet, dat is altijd goed. Sommige dingen komen voorverpakt aan (zie je aan de verpakking) en dat is soms wel minder.. De groente afdeling wordt geleid door een voormalig groenteboer, die nog zelf inkoopt. Dus eigenlijk alles in één
pi_73359861
Mja, de laatste paar maanden heb ik wat vaker vlees bij de AH gehaald, omdat ik verhuisd ben naar een gebied zonder fatsoenlijke slager, maar topkwaliteit is het niet nee. Het gehakt is 'meh', zeker nu ik het vergelijk met het gehakt wat ik laatst bij de (islamitische) slager zelf heb laten draaien. De kipfiletjes zijn al helemaal drama.

Maar goed, openminded als ik ben heb ik twee andere gewone slagers hier uit de buurt geprobeerd, en dat was niet veel beter .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')