Dankje, eindelijk iemand die 't begrijpt.quote:Op dinsdag 29 september 2009 15:55 schreef Airlocker het volgende:
Verbaast mij niets, Albert Heijn doet er werkelijk alles aan om zoveel mogelijk omzet te generen. Dat het nou ten koste gaat van de werknemers of kwaliteit van voedsel die ze verkopen, doet er niet toe.
Ja, en eenmaal thuis ontdooid mag je het ook niet meer in de vriezer doen.quote:Op dinsdag 29 september 2009 21:25 schreef MissMSX het volgende:
Was de redenatie niet dat het vers wordt ingevroren en dat het dus nog vers is als het wordt ontdooid?
Groente is ook dramatisch bij de AH ja. En dan de prijs die ze ervoor durven vragenquote:Op dinsdag 29 september 2009 23:13 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ja, en eenmaal thuis ontdooid mag je het ook niet meer in de vriezer doen.
Ik geloof dat de Albert Heijn met de kerst ook konijnenvlees uit China importeert om ze hier te verwerken zodat het ook vers in de schappen ligt.
Ik koop echt geen vlees (en groemte) meer bij Albert Heijn
"Onze" c1000 heeft ook echt lekker vlees, vergelijkbaar met dat van de slager.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:45 schreef Swetsenegger het volgende:
Ik roep al jaren dat het vlees van Appie niet te vreten is. Vlees van de C1000 is veel lekkerder. Maar dat zal ook langzaam wel naar de klote geholpen worden nu schuitema alweer een poosje van AH is.
Volgens mij schieten ze dat vlees met een houwitser van de koe af oid, dat is echt meuk ja. Overigens eten wij wel gehakt van de AH, maar het betere vlees, zoals goede biefstuk en rookworsten halen we bij mijn neef de slager.quote:Op dinsdag 29 september 2009 22:30 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ach dat was toch allang duidelijk dat dat gehakt jaren in de diepvries lag en vervolgens aan de consument als "dagvers" verkocht werd? Ik dacht eerlijk gezegd 2 jaar ofzo, niet 3 a 4 jaar...
Maar goed, wat echt ranzig van de AH is, is de biefstuk, dat is echt complete veevernietiging. Waarschijnlijk biefstuk van 5 a 6 jaar oud ofzo als het niet langer is. Wat ze voor die rotzooi durven te vragen als je wil weten wat goed biefstuk is, is scharrelbiefstuk van de lokale boer en anders haal ik het bij de slager. Die van de AH, is werkelijk waar niet te vreten of het komt er al groen/zwart uit de verpakking soms als je em omkeert..
Hij heeft het inderdaad in zijn tirade niet over de kosten, iets waar veel mensen wel degelijk op moeten letten.(vooral in deze tijd). En smaak is persoonlijk, ze verkopen geen verrot vlees oid..quote:Op woensdag 30 september 2009 16:32 schreef Catch22- het volgende:
wilbrink heeft verwende pestkinderen dus
Heb je het dan over het 'verse' gehakt of over de diepvriesmeuk? Die laatste had mijn een keer gehaald, en man man man, dat was rubberquote:Op dinsdag 29 september 2009 16:21 schreef Mylene het volgende:
[..]
Ik koop gewoon gehakt van de Lidl omdat die nu eenmaal als beste uit de bus kwam bij een onderzoek van het AD.
Verse gehakt .quote:Op woensdag 30 september 2009 17:30 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Heb je het dan over het 'verse' gehakt of over de diepvriesmeuk? Die laatste had mijn een keer gehaald, en man man man, dat was rubber
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |