abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 21 september 2009 @ 23:02:53 #1
32436 crew  belsen
Young, gifted and black
pi_72986090


FOK! Muziek

Heb je zin om te discussiëren over je favoriete muziek, artiesten, platenlabels, hitlijsten, concerten, de nieuwste releases, maak je zelf muziek en heb je de behoefte om dit te delen met je mede fokkers? Dan zit je in ieder geval op het juiste forum. Muziek in de breedste zin van het woord!

De huisregels van het Muziekforum

  • De algemene Fok! policy
  • Laat mensen en hun muzieksmaak in hun waarde, hou er rekening mee dat meningen verschillen
  • Gebruik argumenten, geen kotssmileys

    Besprekingen van warez (beeld- en/of geluidsbestanden die zijn vervaardigd of vermenigvuldigd zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar) of links ernaar zien wij liever niet in ons forum.

    Handige links

  • Overzicht Bands & Artiesten, een handig overzicht
  • FOK!wiki, voor meer info over dit subforum
  • IRC, in #muziek is bijna altijd geen moderator direct aanspreekbaar.

    De Moderators

    Voor verdere vragen, tips, op- of aanmerkingen kun je terecht in dit topic, via een topic report () of door direct contact op te nemen met één van de mods:

  • Belsen (Via PM : Klik)
  • Sack_Blabbath (Via PM : Klik)
  • Da_Ripper (Via PM : Klik)

    We doen dit voor jullie en met jullie. Maak er een feestje van.

    Feedback

    Dit is het Muziekfeedbacktopic, het centrale topic m.b.t. vragen, suggesties, klachten, opmerkingen en meldingen over topics en postings in dit sub-forum.

    Wil je weten waarom er een slotje op een bepaald topic zit? Vind je dat een topic hier niet thuis hoort? Laat even een bericht achter en de Muziekmoderators zullen kijken wat er aan gedaan kan worden.


    Banners (c)donroyco

    U vraagt, wij draaien

    Vorig topic:
    MUZ FB & FAQ - Modders Finest
  • Geef angst en haat een stem
    Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
      Moderator maandag 21 september 2009 @ 23:08:26 #2
    32436 crew  belsen
    Young, gifted and black
    pi_72986321
    quote:
    Op maandag 21 september 2009 22:32 schreef Tokus het volgende:
    dat vind ik een beetje jammer, dat dat topic van Circus Paranoia dicht is.
    Je mag dus wel andermans band spammen (want een topic over je favoriete band is namelijk niets meer dan dat), maar zodra het voor jezelf is mag het weer niet meer.

    Waarom mag dat niet? "het is spam", "voegt verder niks toe", etc. ?
    Op zich vind ik het prima als iemand een topic start over zijn eigen band, de vraag is echter of je het wilt dat ieder bandje hier op Fok! zich even komt registreren om hun linkje even te posten. Zeker als een topic enkel daarop lijkt neer te komen, zoals bij Nieuwe band: Circus Paranoia waarbij zowel de topictitel als de OP gewoon heel fout zijn. Dit heeft niets te maken met het gebruik van een openbaar forum, maar toont alle gelijkenissen met een reclameadvertentie. Dat is dan ook precies het verschil tussen een goed en een slecht topic, los van het feit of het je eigen band is of niet.

    Wat dan wel weer pleit voor deze band, is dat ze nog wel reageren op de reacties in het topic, waardoor het toch 'iets meer' inhoud krijgt. Ik nodig ze wel even uit om hier te komen, misschien komen we er wel uit.
    Geef angst en haat een stem
    Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
      FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 22 september 2009 @ 06:14:57 #3
    2057 Tokus
    www.metalfan.nl
    pi_72990403
    quote:
    Op maandag 21 september 2009 23:08 schreef belsen het volgende:
    Zeker als een topic enkel daarop lijkt neer te komen, zoals bij Nieuwe band: Circus Paranoia waarbij zowel de topictitel als de OP gewoon heel fout zijn.
    Wat is daar fout?
    -Het was een nieuwe band (dus de titel is niet gelogen)
    Er staat duidelijk in de openingspost:
    -wat voor soort band het is
    -waar het mee te vergelijken is
    -dat ze een cd hebben en aan een nieuwe werken
    -waar je wat kan luisteren, etc.

    De openingspost was een heel stuk beter dan bijvoorbeeld Paramore Ida Maria Anouk #1 Thrice (en er zijn nog legio voorbeelden).
    quote:
    Dit heeft niets te maken met het gebruik van een openbaar forum, maar toont alle gelijkenissen met een reclameadvertentie. Dat is dan ook precies het verschil tussen een goed en een slecht topic, los van het feit of het je eigen band is of niet.
    In feite zijn alle topics over bands dat, of ze geopend worden door een bandlid of door een fan.

    Is er en "Hallo bandjes, stel jezelf hier voor"-topic?
    Staat er ergens in een FAQ dat je alle bandjes mag spammen behalve die van jezelf?
    Is er een limiet aan het aantal cds dat je verkocht moet hebben voordat een topic bestaansrecht heeft?

    Indien je denkt van "oh, hier gaan niet veel reacties op komen", merge het topic dan met een overkoepelend genre topic ofzo, maar dat kun je dan wel bij elk topic over een band die jij niet kent doen. Maar nee, een of andere josti die verder amper tot nooit iets in MUZ te zoeken heeft roept gelijk dat het spam is, en vervolgens wordt heel de mogelijke discussie over de muziek verpest en afgekapt.

    [ Bericht 5% gewijzigd door Tokus op 22-09-2009 07:49:12 ]
    Nothing lasts forever but the certainty of change
    pi_72991959
    Wij waren niet uitgenodigd voor dit gesprek, voor zover wij weten, maar gelukkig hebben wij het gevonden.

    Waren wij de eerste band die dit forum gebruikte om zichzelf kenbaar te maken? Wij worden namelijk met naam en toenaam genoemd als band in dit topic.

    Wij willen de moderators van fok er nogmaals op wijzen (dit hebben we ook in ons eigen topic gedaan) dat wat wij hebben gedaan normaal is op muziekfora.
    Meestal hebben deze fora een eigen subforum voor het bekendmaken van bandjes.
    Hier plaatsen dan 'ontdekkers' of de bandleden zelf een introductie en een link naar myspace of iets dergelijks. Daar deze mogelijkheid op fok niet aanwezig is hadden wij ons topic geopend in het 'grote' muziek forum.

    Blijkbaar wordt dat op fok gezien als spam. nogal jammer vinden wij.
    Wij betwijfelen ook ten zeerste of de persoon die dit etiket op ons topic plakte überhaupt onze muziek heeft geluisterd. Dat was de intentie van ons topic en wij vragen ons dan ook af wat zo'n persoon dan doet op een sub forum van muziek.

    Wat wij ook vreemd vonden was dat wij nu worden afgerekend op het feit dat wij onzelf bekend maken. Wij willen graag feedback hebben van luisteraars en discussie aangaan.
    Anders hadden wij een andere naam aangenomen en iets geschreven in de trant van :"Wat ik laatst toch heb gehoord!!" Nu begrijpen wij dat dat geen 'spam' is. Wij hadden ons beter achter een fictief persoon kunnen verschuilen. Scheinheiligheid wordt op fok dus geprefereerd boven eerlijkheid...

    Ten derde hebben wij de regels van het forum er op na geslagen maar nergens staat dat het plaatsen van een topic om onszelf als band onder de aandacht brengen verboden is.

    Wel mag er niet worden gespamt. Wij hopen dat wij met deze argumenten hebben aangetoond dat wat wij hebben gedaan geen spam is. Daarnaast hebben wij nu toch ook een discussie en was er in ons eigen topic, de eerste persoon daargelaten, ook aandacht voor onze muziek en werd er discussie gevoerd.
    En daar draait het fok forum ten slotte allemaal om

    Wij hopen dat u overtuigd bent van onze onschuld en dat ons topic in 'ere' wordt hersteld.

    Met vriendelijke groeten,

    Circus Paranoia
    onze website: www.circusparanoia.nl ,
    onze muziek op www.myspace.com/circusparanoia
    en http://www.last.fm/music/Circus+Paranoia
    pi_72993417
    Tja, ik ben natuurlijk geen mod, maar het probleem lijkt me hier dat jullie je speciaal geregistreerd hebben om een topic te maken om jullie band te promoten.
    Een discussieforum is een medium dat bedoeld is om discussie te voeren over allerlei onderwerpen (waaronder muziek) en niet voor eenzijdige reclameboodschappen.
    Het is niet de bedoeling dat ieder bandje/websitebeheerder een account aanmaakt om zijn band/site/produkt te promoten. (dat wordt bedoeld met spam)

    Maar wat voor jullie pleit, is dat je wel reageert op posts in je topic, het topic gaat over muziek en ik moet Tokus gelijk geven, dat het niet slechter is dan menig ander band/artiesten-topic.

    Dus ik zou dit topic het voordeel van de twijfel geven
      FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 22 september 2009 @ 10:48:29 #6
    2057 Tokus
    www.metalfan.nl
    pi_72993828
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 10:33 schreef cafca het volgende:
    Tja, ik ben natuurlijk geen mod, maar het probleem lijkt me hier dat jullie je speciaal geregistreerd hebben om een topic te maken om jullie band te promoten.
    Maar wat is er nou in feite mis mee als een band de muziek wil laten horen en vraagt om meningen? So what dat ze zich er speciaal voor geregistreerd hebben?

    Stel dat Anouk (stel dat! Gelukkig gebeurt het niet want die trut is toch te arrogant. Of ze leest misschien stiekem mee onder de naam seborik) in het Anouk topic zou posten van "he ik heb een nieuwe single, je kunt 'm luisteren op m'n Myspace", zou dat dan ook worden gesloten? Nee, want dat is Anouk, die is al bekend. Sterker nog, dan zouden wat mods en FA's ineens een paal van hier tot Tokio in de broek krijgen omdat er een bekend persoon reageert. Maar bij een onbekende artiest mag het dus niet.

    Juist een muziekforum is de beste plek om nog een beetje je band onder de aandacht te kunnen brengen. We weten allemaal dat er geen cds verkocht worden omdat men alles download, en kleine bandjes verkopen sowieso nooit genoeg om er ook maar iets aan te verdienen. Dus wat is er dan mis mee als een bandje de eigen muziek onder de aandacht wil brengen?
    Als ik nu 5 topics open over onbekende bandjes, waar ik zelf niks mee heb behalve dat ik de muziek OK vind, dan mag het wel? Gister opende ik natuurlijk expres dat topic, om deze gang van zaken eens aan te kaarten.
    Nothing lasts forever but the certainty of change
      Moderator dinsdag 22 september 2009 @ 10:59:15 #7
    32436 crew  belsen
    Young, gifted and black
    pi_72994142
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 06:14 schreef Tokus het volgende:

    [..]

    Wat is daar fout?
    -Het was een nieuwe band (dus de titel is niet gelogen)
    Er staat duidelijk in de openingspost:
    -wat voor soort band het is
    -waar het mee te vergelijken is
    -dat ze een cd hebben en aan een nieuwe werken
    -waar je wat kan luisteren, etc.

    De openingspost was een heel stuk beter dan bijvoorbeeld Paramore Ida Maria Anouk #1 Thrice (en er zijn nog legio voorbeelden).
    [..]

    In feite zijn alle topics over bands dat, of ze geopend worden door een bandlid of door een fan.

    Is er en "Hallo bandjes, stel jezelf hier voor"-topic?
    Staat er ergens in een FAQ dat je alle bandjes mag spammen behalve die van jezelf?
    Is er een limiet aan het aantal cds dat je verkocht moet hebben voordat een topic bestaansrecht heeft?

    Indien je denkt van "oh, hier gaan niet veel reacties op komen", merge het topic dan met een overkoepelend genre topic ofzo, maar dat kun je dan wel bij elk topic over een band die jij niet kent doen. Maar nee, een of andere josti die verder amper tot nooit iets in MUZ te zoeken heeft roept gelijk dat het spam is, en vervolgens wordt heel de mogelijke discussie over de muziek verpest en afgekapt.
    Een centraal topic is er wel: Post hier je muzikale ideetjes (deel 13) , maar er zijn ook diverse topics van gebruikers die muziek maken en vervolgens dit laten horen op Fok!. Dit staan we meestal toe als het topic geen verkapte reclame of linkdump is, met andere woorden als het topic alleen maar gebruikt wordt om dingen buiten Fok! te zoeken en als de gebruiker hier niet speciaal voor geregistreerd is. Bij beide had ik bij dit topic mijn twijfels.
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 09:24 schreef CircusParanoia het volgende:
    Wij waren niet uitgenodigd voor dit gesprek, voor zover wij weten, maar gelukkig hebben wij het gevonden.
    De uitnodiging stond in het op slotte topic.
    quote:
    Waren wij de eerste band die dit forum gebruikte om zichzelf kenbaar te maken? Wij worden namelijk met naam en toenaam genoemd als band in dit topic.
    Nee, dit komt wel vaker voor en is ook wel vaker besproken in de FB-topics.
    quote:
    Wij willen de moderators van fok er nogmaals op wijzen (dit hebben we ook in ons eigen topic gedaan) dat wat wij hebben gedaan normaal is op muziekfora.
    Meestal hebben deze fora een eigen subforum voor het bekendmaken van bandjes.
    Hier plaatsen dan 'ontdekkers' of de bandleden zelf een introductie en een link naar myspace of iets dergelijks. Daar deze mogelijkheid op fok niet aanwezig is hadden wij ons topic geopend in het 'grote' muziek forum.

    Blijkbaar wordt dat op fok gezien als spam. nogal jammer vinden wij.
    Deze gedachtengang doet mij alleen maar bevestigen dat jullie niet op zoek zijn naar reacties van Fok!kers, maar dat je enkel bezig bent met het promoten van je band. Op zich is hier niets mis mee, maar daar is dit forum niet voor bedoeld.
    quote:
    Wij betwijfelen ook ten zeerste of de persoon die dit etiket op ons topic plakte überhaupt onze muziek heeft geluisterd. Dat was de intentie van ons topic en wij vragen ons dan ook af wat zo'n persoon dan doet op een sub forum van muziek.
    Maak je geen zorgen, zelfs ik heb er, al moet ik zeggen maar heel even, naar geluisterd, maar dat heeft niets te maken met onze policy qua reclamemaken op het forum. En een persoon als ik loop hier al een paar jaar rond op dit (sub)forum en ik geloof dat het mij niet een mindere gebruiker, of ongeschiktere moderator, maakt als ik niet naar Circus Paranoia geluisterd heb.
    quote:
    Wat wij ook vreemd vonden was dat wij nu worden afgerekend op het feit dat wij onzelf bekend maken. Wij willen graag feedback hebben van luisteraars en discussie aangaan.
    Anders hadden wij een andere naam aangenomen en iets geschreven in de trant van :"Wat ik laatst toch heb gehoord!!" Nu begrijpen wij dat dat geen 'spam' is. Wij hadden ons beter achter een fictief persoon kunnen verschuilen. Scheinheiligheid wordt op fok dus geprefereerd boven eerlijkheid...
    Dat neemt nog niet het feit weg, dat je je speciaal voor dit doel geregistreerd hebt. Aan de andere kant, zoals ik boven ook al schreef, pleit het wel voor je dat je in het topic de dicussie met andere gebruikers aangaat.
    quote:
    Ten derde hebben wij de regels van het forum er op na geslagen maar nergens staat dat het plaatsen van een topic om onszelf als band onder de aandacht brengen verboden is.

    Wel mag er niet worden gespamt. Wij hopen dat wij met deze argumenten hebben aangetoond dat wat wij hebben gedaan geen spam is. Daarnaast hebben wij nu toch ook een discussie en was er in ons eigen topic, de eerste persoon daargelaten, ook aandacht voor onze muziek en werd er discussie gevoerd.
    En daar draait het fok forum ten slotte allemaal om

    Wij hopen dat u overtuigd bent van onze onschuld en dat ons topic in 'ere' wordt hersteld.

    Met vriendelijke groeten,

    Circus Paranoia
    De vraag of dit soort topics spam is of niet, is altijd lastig. Als jullie gewoon de discussie willen aangaan, zou het topic passen in de sfeer van ons (sub)forum.
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 10:33 schreef cafca het volgende:
    Tja, ik ben natuurlijk geen mod, maar het probleem lijkt me hier dat jullie je speciaal geregistreerd hebben om een topic te maken om jullie band te promoten.
    Een discussieforum is een medium dat bedoeld is om discussie te voeren over allerlei onderwerpen (waaronder muziek) en niet voor eenzijdige reclameboodschappen.
    Het is niet de bedoeling dat ieder bandje/websitebeheerder een account aanmaakt om zijn band/site/produkt te promoten. (dat wordt bedoeld met spam)

    Maar wat voor jullie pleit, is dat je wel reageert op posts in je topic, het topic gaat over muziek en ik moet Tokus gelijk geven, dat het niet slechter is dan menig ander band/artiesten-topic.

    Dus ik zou dit topic het voordeel van de twijfel geven
    Zit je nou op mijn plek te azen, cafca.

    Nee hoor, goed samengevat. Zolang we nog kunnen genieten van de gebruiker CircusParanoia kan het topic prima openblijven.
    Geef angst en haat een stem
    Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
    pi_72994381
    Hallo,

    Ik wilde even vermelden dat ik het enigszins sneu vind dat 2 posts van me ge-edit worden wegens warez in het Paramore topic terwijl er in beide geen link of duidelijk omschrijving naar iets te vinden was. Ik roep in de oudste alleen dat het op 'usenet' te vinden is. Dat is ongeveer net zo breed als roepen dat het dus via 'de bekende kanalen' te vinden is, wat boven me word geroepen.

    En laatste post kan ik enigszins inkomen, maar ook daar stonden geen links in of directe 1 op 1 omschrijvingen waarop te zoeken.
    pi_72994431
    Oh en ook nog 2 notes, classic, het is dus note-waardig om te roepen dat iets op usenet te vinden is, dat is net zo fuckin breed als te zeggen dat HEMA wel ergens in Nederland zit
    pi_72994784
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 10:59 schreef belsen het volgende:

    [..]

    Zit je nou op mijn plek te azen, cafca.
    Nee, hoor. Jij kunt het toch beter


    Ik geef hier alleen af en toe mijn bescheiden mening, daar is een discussieforum toch voor?
      Moderator dinsdag 22 september 2009 @ 11:47:44 #11
    32436 crew  belsen
    Young, gifted and black
    pi_72995769
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 11:07 schreef Loveless85 het volgende:
    Hallo,

    Ik wilde even vermelden dat ik het enigszins sneu vind dat 2 posts van me ge-edit worden wegens warez in het Paramore topic terwijl er in beide geen link of duidelijk omschrijving naar iets te vinden was. Ik roep in de oudste alleen dat het op 'usenet' te vinden is. Dat is ongeveer net zo breed als roepen dat het dus via 'de bekende kanalen' te vinden is, wat boven me word geroepen.

    En laatste post kan ik enigszins inkomen, maar ook daar stonden geen links in of directe 1 op 1 omschrijvingen waarop te zoeken.
    We willen in MUZ niet dat besproken wat wat je waar tegen welke kwaliteit download. De discussies moeten gaan over de muziek en niet over downloaden. Komen we dit toch tegen, dan wordt het verwijderd of ge-edit.
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 11:08 schreef Loveless85 het volgende:
    Oh en ook nog 2 notes, classic, het is dus note-waardig om te roepen dat iets op usenet te vinden is, dat is net zo fuckin breed als te zeggen dat HEMA wel ergens in Nederland zit
    Je hoeft je in principe toch geen zorgen te maken om notes, dat zijn slechts herinneringen dat wij iets gemeld of besproken hebben. Relax Tax.
    Geef angst en haat een stem
    Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
    pi_72995839
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 11:47 schreef belsen het volgende:

    [..]

    We willen in MUZ niet dat besproken wat wat je waar tegen welke kwaliteit download. De discussies moeten gaan over de muziek en niet over downloaden. Komen we dit toch tegen, dan wordt het verwijderd of ge-edit.
    [..]

    Je hoeft je in principe toch geen zorgen te maken om notes, dat zijn slechts herinneringen dat wij iets gemeld of besproken hebben. Relax Tax.
    Okay helder. Ik snap alleen niet waarom postings dat het 'in de bekende kanalen te vinden is' en 'dat het de real deal 320kbps is' wel mogen blijven staan. Volgens mij is dat toch enigszins 'waar' en 'tegen welke kwaliteit'
      Moderator dinsdag 22 september 2009 @ 12:02:10 #13
    32436 crew  belsen
    Young, gifted and black
    pi_72996268
    quote:
    Op dinsdag 22 september 2009 11:49 schreef Loveless85 het volgende:

    [..]

    Okay helder. Ik snap alleen niet waarom postings dat het 'in de bekende kanalen te vinden is' en 'dat het de real deal 320kbps is' wel mogen blijven staan. Volgens mij is dat toch enigszins 'waar' en 'tegen welke kwaliteit'
    Zeker, maar de post waarover jij nu spreek was slechts een bijvangst. Het belangrijkste euvel zat hem in de andere post.
    Geef angst en haat een stem
    Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
    pi_72997765
    Wat een stom woord, dat Modness. Klinkt niet.
    Op zondag 10 december 2006 01:47 schreef -Angelus- het volgende:
    Uitgezonderd van deelname aan dit topic zijn de volgende personen: Lord_Vetinari, Zyggie, Sack_Blabbath, arneaux en Mwanatabu.
      woensdag 23 september 2009 @ 14:37:59 #15
    20211 Da_Ripper
    Follow your bliss
    pi_73038176
    This is blasphemy ... this is modness!
    Wat je vindt, ...
    pi_73080635
    Je mag linken naar youtube, maar mag dat ook naar Google Video?
    By hook or by crook, I'll be last in this book.
      Moderator donderdag 24 september 2009 @ 21:06:02 #17
    32436 crew  belsen
    Young, gifted and black
    pi_73082896
    quote:
    Op donderdag 24 september 2009 20:11 schreef Arn0 het volgende:
    Je mag linken naar youtube, maar mag dat ook naar Google Video?
    Ja hoor, ook daar zit een ander moderatieteam achter.
    Geef angst en haat een stem
    Ranja: "mijn bukgeit begrijpt mj niet. "
    pi_73105424
    Gelijk maar geslotterd.
    Op zondag 10 december 2006 01:47 schreef -Angelus- het volgende:
    Uitgezonderd van deelname aan dit topic zijn de volgende personen: Lord_Vetinari, Zyggie, Sack_Blabbath, arneaux en Mwanatabu.
    pi_73106255
    Semi0n is dead, long live Stress Techniques. New project: LLB - JG
    http://http://llbinc.bandcamp.com/
    pi_73106481
    WTF, hoe durf je zo;n heldentopic te sluiten?
    Op vrijdag 11 september 2009 18:32 schreef jogy het volgende:
    Ik ben zo trots op je dat ik je in brons wil gieten, in de achtertuin wil zetten met een tuinslang door je mond als appelsjapfontein.
    pi_73107064
    WTF, hoe durf je zo;n heldentopic over het hoofd te zien?
    Op zondag 10 december 2006 01:47 schreef -Angelus- het volgende:
    Uitgezonderd van deelname aan dit topic zijn de volgende personen: Lord_Vetinari, Zyggie, Sack_Blabbath, arneaux en Mwanatabu.
    pi_73107460
    Kun je mn reacties uit dit topic verwijderen, anders heb ik weer 8 maanden een MUZ FB topic in MyAT. thanks.
    Op vrijdag 11 september 2009 18:32 schreef jogy het volgende:
    Ik ben zo trots op je dat ik je in brons wil gieten, in de achtertuin wil zetten met een tuinslang door je mond als appelsjapfontein.
    pi_73107984
    Nee
    Op zondag 10 december 2006 01:47 schreef -Angelus- het volgende:
    Uitgezonderd van deelname aan dit topic zijn de volgende personen: Lord_Vetinari, Zyggie, Sack_Blabbath, arneaux en Mwanatabu.
      dinsdag 29 september 2009 @ 14:26:38 #25
    85235 Tha_Erik
    Erik Jezus Klaas.
    pi_73210102
    Modjes wat denken jullie? Het grote Opera-topic staat hier in MUZ. Maar ik twijfelde bij het openen van het topic tussen TTK en MUZ, omdat opera toch wel tussen theater en muziek in zit, of beter gezegd, van twee walletjes eet . Het publiek in TTK is toch van iets andere aard volgens mij dan hier.

    Mijn vraag is dus, denken jullie dat het topic een betere kans (if any) van overleven heeft in TTK?
    Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
    Hoogachtend,
    Erik.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')