abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 11 september 2009 @ 09:09:23 #1
53851 BoNi
Politiek correct en tolerant
pi_72634744

In 1996 tijdens de introductieweek van de universiteit University College London ontmoet Chris Martin Jonny Buckland. Samen proberen zij een band op te zetten waarbij ze op de universiteit Will Champion en Guy Berryman ontmoeten. Samen wagen ze hun eerste poging. Martin begint samen met Buckland teksten te schrijven. (Berryman speelde mee op zijn basgitaar en Champion begon te leren drummen.) De band, genaamd Pectoralz, is voornamelijk te vinden in Engelse pubs. Toen de leden op het punt stonden hun eerste grote optreden te houden, schakelden ze over op de naam Starfish. Toentertijd had Martin een vriend (Tim Rice-Oxley, thans toetsenist bij de eveneens succesvolle Engelse band Keane) wiens band Coldplay op het punt stond om te stoppen. Deze band had de naam Coldplay uit een gedichtenbundel. Martin besloot om na het stoppen van die band zelf de naam over te nemen.

Al kort na hun ontmoeting op de Londense universiteit raken de vier studenten bevriend en delen hun passie voor muziek. De band die ontstaat heeft de volgende leden: Chris Martin (tekstschrijver, zang, piano, gitaar), Johnny Buckland (tekstschrijver, leadgitarist), Guy Berryman (basgitarist) en Will Champion (drummer, nadat hij de gitaar daarvoor had ingeruild).

In 1998 maken ze een EP als demo voor de platenmaatschappijen. De EP heet Safety EP en er staan drie nummers op en er worden in totaal 500 exemplaren van gemaakt. Door die EP werden ze dat jaar uitgenodigd voor een optreden op het “In the city”-festival van Manchester. Daar werden ze gescout door een platenmaatschappij die hen vervolgens aanbiedt een single uit te brengen.

De eerste single van Coldplay is Brothers & Sisters (1999) op het Fierce Panda label. Deze single bereikte nummer 92 in de Engelse hitlijsten. Daarna gaat het hard met de band. Ze worden ontdekt door een grote platenmaatschappij en in 2000 wordt het album Parachutes uitgebracht met onder andere de singles Yellow, Trouble en Don't Panic. In 2002 volgt het album A rush of blood to the head, waarvan de single Clocks uit 2003 de definitieve doorbraak van Coldplay betekent bij het grote publiek. Door hun diepgaande songteksten zoals in "The Scientist" en "Clocks", hun melancholische sound en door het emotionele stemgeluid van zanger Chris Martin heeft Coldplay nu veel fans. Door hun uitgebreide steun aan organisaties als Make Trade Fair toont Coldplay hun maatschappelijke betrokkenheid.

Op 6 juni 2005 is het derde album van Coldplay verschenen: X&Y, dat direct de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten bezette. Op 7 juli 2005 gaf Coldplay een uitverkocht concert in het Gelredome in Arnhem als onderdeel van hun Twisted Logic tour. Van X&Y zijn de singles Speed Of Sound (#6), Fix You (tip) , Talk (#1) en The Hardest Part (#25) verschenen.

Inmiddels heeft Coldplay een prijzenkast met 7 Grammy Awards, 6 Brit Awards (Coldplay is de eerste band in de geschiedenis van de BRITs die drie keer de Award voor Beste Britse Album mocht ontvangen) en de nodige gouden en platina albums en singles. De teller voor de wereldwijde verkoop van hun albums staat inmiddels boven de 30 miljoen.

Het nieuwe album Viva la Vida or Death and All His Friends, kwam uit in Nederland op 13 juni 2008. De eerste single, Violet Hill, was vanaf 29 april een week lang gratis te downloaden vanaf de website van Coldplay. Het album Viva La Vida or Death And All His Friends is uitgelekt op 4 juni, ongeveer een week voor de officiële release. Coldplay gaf op 5 juni een mini-concert speciaal voor fans van BNN en Coldplay. Hiervan was een registratie te zien op 7 juni op Nederland 3.

Coldplay gaf 2 oktober een concert in Ahoy in Rotterdam. Door de snelle kaartenverkoop werd er een 2de concert gepland. Deze vond 3 oktober plaats in hetzelfde gebouw. De kaartverkoop startte 7 juni en beide concerten waren binnen een kwartier uitverkocht.

Op 28 juni 2008 behaalt hun tweede single Viva La Vida de eerste plaats van de Amerikaanse Billboard Hot 100. Nog nooit eerder stond de band op 1 in de Verenigde Staten. Het is hun tweede top 10-hit in dit land. Eerder top 10-succes had de groep met Speed of Sound. Viva La Vida is de eerste nummer 1-hit voor een Britse band in de Billboard Hot 100 sinds Wannabe van The Spice Girls in 1997.

In een radio-interview op 1 september 2008 van de BBC maakte de band bekend dat ze eind 2009 met hun vijfde studioalbum komen. In november 2008 verscheen ook een EP, dat toen al opgenomen was. Hierop staan de nummers die niet op tijd af waren voor de deadline van Viva la Vida or Death and All His Friends, De EP heeft de titel Prospekt's March.

Bron: wikipedia

Vorig topic: Coldplay #5

Een aantal foto's van Gamedemon uit het vorige topic:






Benieuwd naar de ervaringen van gister!
Gamedemon, laat maar even weten als de foto's uit de OP moeten!
"Hier ligt mijn hart, mijn vreugde, mijn verdriet......"
Schitterend!
  vrijdag 11 september 2009 @ 09:43:24 #2
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_72635387
Het was geniaal gister! Ik stond ongeveer... 1,5 meter van de linker uitloop van het podium, perfecte plaatsen dus! Genieten!
pi_72635779
Ik ben het cdtje aan t luisteren wat we gekregen hebben. Moooooooooooi
Ik ben een meisje =)
pi_72635787
Concert was goed. Alleen had het van mij wel wat harder(kwa volume) gemogen.
pi_72636201
omfg het was vergelijkbaar met Werchter Op Werchter was het publiek wel beter overigens, ik bedoel, The Scientist:


Maar hier was de algehele show ook erg vet, dat vuurwerk ook
  vrijdag 11 september 2009 @ 10:40:08 #6
31087 tummeke
(place disclaimer here)
pi_72636887
Goed concert! Wel leuke improvisatie gezien.. Billie Jean was ook best grappig, ook al is t natuurlijk makkelijk meeliften met de hype.. Vond de aankleding eerst wat mager, tot t podium bij Coldplay zelf pas tot z'n recht kwam.. De balonnen bij Yellow, de vlinders.. Leuke accenten allemaal...

Maar eigenlijk was t vooral gewoon veel te massaal.. Idd al dat theeleutende volk overal, dwars door de subtiele nummers heen.. Wat dat betreft toch liever een klein intiem concert..
En dan die dikke rijen bij de WC's, of de GIGANTISCHE rij voor de pendelbussen heen op station Nijmegen..

Lekker hoor Mojo, eerst tot 3x toe mailen of je AJB met het openbaar vervoer wilt gaan en vermelden dat er prima pendelbussen zijn geregeld.. Vervolgens kom je op CS Nijmegen, staat er een rij van meer dan een uur! Hebben gelukkig besloten om maar te lopen, waar we niet de enige mee waren.. En blij toe zeg, anders waren we er nu waarschijnlijk nog niet geweest

Ach, er valt iig altijd wat te zeuren, maar al met al een fantastische avond gehad met mn meissie
  vrijdag 11 september 2009 @ 10:52:38 #7
93304 Orealo
Tsu Tsu Tsunami!!!
pi_72637227
Erg naar mijn zin gehad gisteren. Stond tussen een leuk groepje publiek, de aankleding was subliem bij Coldplay!

Het voorprogramma vond ik wisselend, Miss Montreal was leuk, maar weinig bijzonders. White Lies vond ik daarentegen echt ontzettend goed spelen. Er mag nog wat aan de aankleding gebeuren (maar ze mogen in het voorprogramma uiteraard ook niet de show spelen) maar de stem en de liedjes waren ontzettend tof!

De CD die we kregen was inderdaad erg leuk. Vanavond thuis eens opzetten!
pi_72637434
http://www.nec-nijmegen.nl/layout.php?p=11&NieuwsID=3234

Lachen, jammer dat Chris Martin niet meedeed
pi_72637451
Ik ga de cd ook eens luisteren vanmiddag
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_72637717
Ik ben op woensdag geweest, was super concert! Heenweg met de trein ging prima, was helemaal niet druk. Was in het park rond ong. 17.00 uur en kwam nog makkelijk in het eerste vak. Voorprogramma was waardeloos (naar mijn mening), bij de eerste band was de sfeer echt dood en de Flaming Lips was meer een freakshow om naar te kijken dan muziek. Wat moesten die mensen in witte konijnenpakjes in godsnaam op dat podium??
En toen kwam coldplay, ge-wel-dig. Stond dicht bij die linker loopweg die het publiek in liep. Paar foto's kunnen maken waarop enigszins te zien is dat het Chris is (mijn camera is niet al te best ). Veel mooie effecten (lasers, confetti, vuurwerk, grooote beeldschermen). Ook dat akoestische stuk was tof maar toen keek ik tegen de achterkant aan.
En toen de terugreis... een ramp. Slecht georganiseerd Waren eerder weggegaan om de drukte voor te zijn maar werden helemaal met een omweg gestuurd om vervolgens bij de pendelbussen te horen dat we weer terug moesten lopen en in de rij aan moesten sluiten (een meute van duizenden mensen). We zijn dus maar naar het station gelopen (ongeveer 20 minuten) en m'n voeten waren echt dood... Het versieren van de trein met vlindertjes maakte dat gelukkig weer enigszins goed. Moet toch maar eens die Left-Right-Left-Right-Left cd gaan luisteren
pi_72637896
Gister ook geweest. Zeeeeer genoten. Waren met een groep van +- 20 man dus gelukkig zelf wat sfeer erin gebracht. Die vlinders waren zeker vet, ook leuk dat ze green eyes nog even speelden terwijl die volgens mij niet stond ingepland? Wel waren de rijen naar de wc's verschrikkelijk vooral tussen optredens. Ook die bussen van CS naar Goffert waren sleeeecht geregeld, we hebben maar snel de benenwagen gepakt want anders hadden we WL waarschijnlijk niet gehaald, terwijl die verschrikkelijk goed waren.

Uiteindelijk zeer tevreden en het was de 100 Euro zeker wel waard.
pi_72637960
Geweldig concert gezien!
Was met een groep vrienden en we hebben allemaal erg genoten.
Heb ze vorig jaar ook in Ahoy' gezien maar was toch weer overdonderd door de show!

We waren omstreeks 13.00 uur in het Goffertpark en stonden praktisch vooraan.
Helaas is het 13 jarige beugeldragen meisjes gehalte daar erg hoog en dit gaf ook de nodige spanningen in het publiek...
Daarom zijn we later wat naar achteren gegaan voor wat foto's en filmpjes.

We hadden trouwens een mooi gratis parkeer plekje circa 5 minuten lopen van het Goffertpark!
We waren dan ook binnen 15 minuten Nijmegen uit

Ik upload nu m'n video's naar YouTube en zal ze hier straks ff posten.

Moet nog wel ff kwijt dat ik me behoorlijk stoor aan die sloebers die plastic bekertjes en kartonnen trays op het veld gaan lopen zoeken om deze in te leveren voor munten en dan weer voor geld.
Get a life en verziek een ander z'n concert niet!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_72638174
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:22 schreef CoExist het volgende:
Moet nog wel ff kwijt dat ik me behoorlijk stoor aan die sloebers die plastic bekertjes en kartonnen trays op het veld gaan lopen zoeken om deze in te leveren voor munten en dan weer voor geld.
Get a life en verziek een ander z'n concert niet!
~

Wou ik ook net gaan zeggen. Meisjes van 14 die hun kaartje terug moeten betalen aan mama en dus maar bekertjes gaan oprapen . Triest maar dat gaat nog. Komt er vervolgens een kerel van 30 langs lopen om bekertjes te rapen. Heb ze maar voor zen voet kapot gestampt, want dat ging me toch echt te ver laat ons toch lekker genieten van coldplay, als je geld nodig hebt ga je maar werken.
  vrijdag 11 september 2009 @ 11:36:18 #14
28609 Veerboot
Mensoverbrengschuit
pi_72638244
Mooie foto's, Gamedemon
pi_72638612
Heerlijke avond gehad, stond linksvooraan (bij de drinktent/WC's/muntenautomaat, maar een hele mooie avond gehad. Geluid was prima, band goed zichtbaar, mooi podium en alles was ook nog perfect te volgen via de grote schermen.

Het was zeker wel massaal, maar relaxed. Superavond gehad. We sliepen in de buurt in een B&B, waar we voor 5 euri een fiets hadden gehuurd. Ideaal dus.

Ow ja, we hadden onze digitale camera vergeten, dus hebben bij de Kruidvat een weggooicameraatje gekocht. Hadden we veel bekijks mee.
pi_72638649
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:33 schreef daankes het volgende:
~

Wou ik ook net gaan zeggen. Meisjes van 14 die hun kaartje terug moeten betalen aan mama en dus maar bekertjes gaan oprapen . Triest maar dat gaat nog. Komt er vervolgens een kerel van 30 langs lopen om bekertjes te rapen. Heb ze maar voor zen voet kapot gestampt, want dat ging me toch echt te ver laat ons toch lekker genieten van coldplay, als je geld nodig hebt ga je maar werken.
Serieus man...
We hadden nog wat munten over en gingen na afloop nog ff wat drinken bij zo'n stand.
Er liepen gewoon 10-tallen mensen met een hele rits aan bekertjes bij zich dragend.
Op een gegeven moment zetten een vriendin en ik ons bekertje neer en zo'n pauper reageerd: "Ooh, deze mag ik vast wel hebben hé?"
En met the speed of light verdwenen ze op haar stapel.

Hoe sneu...
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_72638863
M'n bericht vanuit de trein is dus niet aangekomen

Anyway: iedereen klaagt over de pendelbussen, maar ik zat letterlijk binnen 2 minuten in de bus en ook nog op een zitplek. Was goed geregeld imo! Ook bij de ingang zelf (rond 17:15) kwamen we heel makkelijk en snel binnen. Eenmaal binnen zag het er supergezellig uit. We hebben wat te eten en drinken gehaald en zijn op het grasveld gaan zitten genieten van de zon.

Tijdens Miss Montreal gingen we opzoek naar een goede plek. Deze vonden we echter niet en we zijn dan ook rond 18:45 naar het voorste vak gegaan, waar nog best veel plaats was. The White Lies waren zeer goed. ik kon ze niet, maar het klonk super

Toen Coldplay eenmaal op het podium kwam kon het niet meer op. Een kippenvel moment waar m'n huid nu nog week van is In het begin vond ik hun songkeuze wat minder, maar op een gegeven moment kwamen ze echt supergoed uit de hoek. Heb met name bij Fix You en The Scientist even een emotioneel moment gehad, wat tevens ook wel even fijn was... Verder vond ik de show super. Chris heeft humor de lichtdecoratie en die grote ballen waar je een 360° beeld kreeg was echt super. En dan op het laatste dat voorwerk !!

Nee, dit was een van de mooiste dagen uit m'n leven, ik vond het echt super, maar dat komt mede door diegene met wie ik ging
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72639075
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:33 schreef daankes het volgende:

[..]

~

Wou ik ook net gaan zeggen. Meisjes van 14 die hun kaartje terug moeten betalen aan mama en dus maar bekertjes gaan oprapen . Triest maar dat gaat nog. Komt er vervolgens een kerel van 30 langs lopen om bekertjes te rapen. Heb ze maar voor zen voet kapot gestampt, want dat ging me toch echt te ver laat ons toch lekker genieten van coldplay, als je geld nodig hebt ga je maar werken.
Alsof zo'n droeftoeter je concert verpest Dramaqueen. Zo erg was het niet.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
pi_72639179
Overigens vond ik het vet, maar niet meeslepend. White Lies in het voorprogramma was ook een goede keus, speelde echt lekker. Ik houd van de stem van hun leadzanger. Wij stonden in het voorste vak, tegen de achterkant aan in het midden. Perfect zicht op het podium, met als pluspunt dat we alle ruimte hadden omdat iedereen naar voren drong.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
pi_72639382
Ik vond White Lies best slecht optreden, ik heb ze tweemaal eerder gezien. Op Werchter was White Lies wel wat beter.
  vrijdag 11 september 2009 @ 12:21:56 #21
53851 BoNi
Politiek correct en tolerant
pi_72639475
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 12:06 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

Alsof zo'n droeftoeter je concert verpest Dramaqueen. Zo erg was het niet.
Eens, maar treurig is het wel natuurlijk.....
"Hier ligt mijn hart, mijn vreugde, mijn verdriet......"
Schitterend!
pi_72639512
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 12:06 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

Alsof zo'n droeftoeter je concert verpest Dramaqueen. Zo erg was het niet.
pi_72639601
Die mensen wat bekertjes raapten vond ik totaal niet storend. Ik gaf dan ook mn lege bekertje aan zo'n persoon die al met een hele stapel liep. Ben ik er vanaf en hoef ik niet over kapotte, lege bekertjes uit te glijden
Cuz I'm Mr. Brightside
  vrijdag 11 september 2009 @ 12:29:25 #24
60704 LeonH
Fuck the Reputation Game!
pi_72639643
Gister echt voor het grootste gedeelte van de avond hartstikke genoten!
Wat een fantastische live-band is het! Maar ik kom alleen nog in het Goffertpark bij hele hoge uitzonderingen!

Wij waren ergens rond 7 daar en toen hoorden we dat Miss Montreal al bezig was. Hadden de auto langs een weg geparkeerd waardoor we aan de rand van het park stonden. (ik ben altijd tegendraads als er P-borden staan )
Plekje opgezocht schuin achter de geluidstafel. Als ik bovenstaande posts lees was ik gaan proberen om in het voorvak te komen... maargoed.
White Lies: Tja... ik weet het niet. Hele sterke nummers, maar op een gegeven moment ging die stem me een beetje te irriteren. Die gozer keek wel angstig zeg!
Coldplay: Tja... fantastisch! Zoals ik al zei een super liveband.
Fix You
The Scientist
Viva La Vida
Maar dat ze Politik deden
Alleen jammer dat ik geen Speed Of Sound heb gehoord. Daarvoor hadden ze van mij wel Violet Hill of Clocks mogen weglaten.
Heerlijke interactie met het publiek, beetje beu met dat MJ gedoe, maar wel grappig dat improviseren op dat kleine podiumpje. Mooi scherm, prachtige effecten bij Yellow en Lovers in Japan.

Maar toch was het me te massaal om echt te genieten van alles. Veel lopende mensen tijdens het concert die blijkbaar geen anderhalf uur zonder drinken kunnen, een groep 18-20ers voor ons die ladderzat waren en mensen die op andermans schouders gaan zitten waardoor je zelf geen klote meer ziet. Het had me te veel weg van een festival dan een echt concert. Veel Viva La Vida publiek, maargoed dit heb je toch bij iedere band en een grote hit.

Al met al heb ik toch een hele mooie avond gehad! Maar volgende keer liever in een stadion!

Terugweg hadden we ons een beetje verlopen in het park, waardoor we zeker een kwartier rondliepen en we dachten dat de wagen was afgesleept Gelukkig nog gevonden en we zaten dan ook zo op de autobaan naar huis.
11-9 Muse @ Wembley Stadium / 27-9 Brandon Flowers @ Ancient Brussel / 3-12 Simply Red @ Gelredome, Arnhem
pi_72639847
Goed concert, maar absoluut niet speciaal of zo. Ahoy' was veel beter. Een kleine 7.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_72639886
Kutavond. Te laat aanwezig vanwege de problemen op de rails (ik kan nu eenmaal niet elke keer dat ik naar een concert wil een vrije dag opnemen). Kon m'n vrienden niet vinden vanwege overbelasting van het telefoonnetwerk. En als je op dit terrein niet redelijk vooraan staat zie je gelijk helemaal niets meer van het podium, en is het geluid ook nog eens matig.
  vrijdag 11 september 2009 @ 12:40:02 #27
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_72639911
Volgende keer weer in de Gelredome; super te bereiken met het OV en auto en een supersfeer! De negatieve reacties die hierboven staan, waren echt totaal niet van toepassing op het voorvak. Dat het voorvak om 20 uur binnen te gaan was is trouwens ook heel apart Ruimte zat!
pi_72639996
Jeetje de reacties op het concert lopen wel ver uiteen. Het maakte dus wel duidelijk uit waar je stond enzo.
Ik ben een meisje =)
pi_72640011
Het was een mooi concert, neemt niet weg dat het net nog een beetje extra kon. Dat ligt niet aan coldplay maar aan alles erom heen.
Ik heb zeker wel genoten, Ik stond vrij vooraan, buiten de binnenring, maar met al die mensen zie je het podium niet. Belichting met videoschermen was goed geregistreerd.
Publiek waar ik stond reageerde nogal tam, dus later een ander plekje opgezocht. En dan nog wat van die pubers die alleen maar schreeuwen en lallen, waarvoor koop je in godsnaam een kaartje.
Geluid mocht wel wat luider, je vraagt je af waar al die lui om je heen steeds over moeten kletsen tijdens een concert!
Anyhoe. Toen ze naar het middenpodium liepen voor het intiem concertje EN het verjaardagsliedje voor Jon (wat erg leuk was!) een betere plaats opgezocht.
Heenreis verliep perfect, goed aangegeven en via pendelbussen goed afgezet (parking D).
Terugreis ging veelbelovend, zeer veel pendelbussen. En dan.... Heb je de pech dat je in een pendelbus zit waarvan de chauffeur dus totaal niet de weg wist, en tot 2x toe weer langs het goffertpark reden. Waarna we naar zo'n klein uur eindelijk op de parkeerplaats aankwamen.
02.00 uur weer lekker in bed
Hoofdpijn? Ik heb je hoofd toch ook niet nodig.
pi_72640417
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 12:43 schreef Dupje het volgende:
Jeetje de reacties op het concert lopen wel ver uiteen. Het maakte dus wel duidelijk uit waar je stond enzo.
Lijkt ook veel te maken te hebben met de bereikbaarheid. Wij waren om drie uur bij het park en hebben misschien 30 seconden op de bus staan wachten. We stonden in het voorste vak en waren dus bij de laatsten die het park verlieten, maar hebben misschien 20 minuten op de bus hoeven wachten. Ook de trein naar Amsterdam vertrok na 10 minuten. Mij hoor je niet klagen, gezien het grote aantal mensen dat van het OV gebruik maakte.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  vrijdag 11 september 2009 @ 13:07:40 #31
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_72640653
Daarom: beter concerten die iets kleiner zijn (Gelredome, 35.000 man), dan zijn er vrijwel alleen maar 'echte' Coldplayfans, in plaats van al die koters die éindelijk iets te zien krijgen in Nijmegen
pi_72640749
Goed concert.

Pendelbussen heen , half uur wachten was rond 7 uur bij het station
terugweg , bij de toegift weggegaan en waren toen eigenlijk gelijk bij de bussen zonder te wachten.
prima geregeld dus, maar goed we waren dus iets eerder weg.

Opvallend ook dat er geen telefoon verkeer doorkwam. Maat van me was pleitte pas weer bij de uitgang weer gezien.
pi_72640779
Overigens vond ik het een flinke teleurstelling dat die gratis albums weg waren toen wij bij de uitgang kwamen. Er zijn toch een paar duizend bezoekers teleurgesteld, uitgaande van de menigte die nog achter ons liep bij het verlaten van het terrein.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  vrijdag 11 september 2009 @ 13:12:54 #34
26414 greatgonzo
Gonzo met een G
pi_72640783
Perfecte avond gehad! Dit concert was stiekum misschien toch wel de beste die ik ooit heb meegemaakt. En dat zijn er na 10 jaar Lowlands/pinkpop ervaring en diverse grote concerten van U2 en de Peppers best wat. Vind het vooral tof dat ze toch de omschakeling hebben weten te maken van kleine band naar een stadionknaller, en er mee wegkomen. Dit gevoel had ik in 2005 in de Gelredome niet. Toen vond ik de show veel minder. Deze was gewoon compleet met een super groot scherm, leuke video effecten en natuurlijk de ballonnen en vlinders en het vuurwerk.

Vooral de aankleding was vet, na die laatste klassieke noten klapte meteen het Viva La Vida schilderij naar beneden, en knalde de music er meteen goed in! Setlist was vooral VLV georienteerd (wat natuurlijk ook logisch is), maar dat stoorde me niet. Heb de cd eigenlijk nog te weinig beluisterd, zodat me nu pas opviel hoe goed die cd eigenlijk is.

We stonden ook best goed, kwamen 18.30 aan en gingen in het midden staan, 5 meter voor de eerste lichttorens. Groot was dan ook onze verrassing dat ze ineens vlak achter ons optreden in het midden van de set!

En dan die bussen, tja, af en toe moet je net wat slimmer zijn dan de meute. Als iedereen aan de kant van de burgerking aansluit op Nijmegen CS, en je ziet gewoon dat je ook van de kant van de normale bussen in de rij kan gaan staan, dan is het natuurlijk niet vreemd dat je er een uur moet wachten. En terug zijn we vlak voor de toegift alvast naar achteren gelopen, daar bij de bar onze munten opgemaakt en de laatste twee nummers bekeken. Toen naar de pendeldienst waar we misschien 5 min hebben moeten wachten. Dat ging gewoon retesnel.

Kan me wel voorstellen dat als je net iets achteraan staat, of inderdaad met de meute meegaat, je een mindere avond hebt. Maar dat zou voor mij nog niet de avond verknald hebben.

Het was gewoonweg top! Een 9!
Bij tijd en wijle aanwezig...
pi_72640800
Het was dan ook echt een gekkenhuis daar, je werd keihard geduwd. Maargoed op die manier had ik 'm ook zo.
pi_72640836
Die cd dus, stormlooptopic bij de zucht van de wind dit.
pi_72640949
En marktplaats staat alweer vol met mensen die er een slaatje uit proberen te slaan
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
pi_72640954
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 12:43 schreef Dupje het volgende:
Jeetje de reacties op het concert lopen wel ver uiteen. Het maakte dus wel duidelijk uit waar je stond enzo.
Ik was er al om 3 uur en stond op 15 meter van het hoofdpodium, dus weet niet of het daar aan ligt.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_72641107
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:19 schreef Christiaan het volgende:

[..]

Ik was er al om 3 uur en stond op 15 meter van het hoofdpodium, dus weet niet of het daar aan ligt.
De lat (onbewust) te hoog leggen
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72641176
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:19 schreef Casparovvv het volgende:
En marktplaats staat alweer vol met mensen die er een slaatje uit proberen te slaan
Whehe ja, er was veel niet-concertvolk om het zo maar te zeggen.
pi_72641260
Ik heb zó de neiging ze helemaal vol te spammen.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
pi_72641347
dat is gewoon een schandaal om uit dat cdtje geld te willen verdienen.
Als coldplay liefhebber zou je zoiets niet doen en mooi bij je collectie stoppen. Het is toch niet iets wat iedere band doet.
Ik stel voor op iedere marktplaats aanbieding een voor een te bieden, als je dat met 100 man doet worden ze gek van de mails.
Ik begin alvast.
Maar goed dat volk is er nu eenmaal, net als de bekerrapers. Ik stond er van te kijken, een groep hiphoppers bij de ingang gezien, rond 16.00 uur. Later zag ik ze bekers rapen. Sommige mensen komen gewoon niet voor t concert, maar puur geld verdienen.
Hoofdpijn? Ik heb je hoofd toch ook niet nodig.
pi_72641464
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:33 schreef B.Linus het volgende:
dat is gewoon een schandaal om uit dat cdtje geld te willen verdienen.
Als coldplay liefhebber zou je zoiets niet doen en mooi bij je collectie stoppen. Het is toch niet iets wat iedere band doet.
Eensch. Ook al had ik de cd al lang van de coldplay site gedownload, toch had ik het erg leuk gevonden een originele kopie te hebben. Erg jammer.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
pi_72641623
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:38 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

Eensch. Ook al had ik de cd al lang van de coldplay site gedownload, toch had ik het erg leuk gevonden een originele kopie te hebben. Erg jammer.
Same here, alleen ik was wel op tijd en heb 'm dus wel. Zal m ook echt niet op marktplaats zetten. Zoiets is gewoon een souvenier. Een herinnering aan dat mooie concert
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72641799
Bijna Michael Jackson-fan taferelen hier. Je kunt onmogelijk iemand anders kwalijk nemen dat Coldplay minder voor hen doet, dan voor jou. Domme mensen op een concert kom je altijd tegen. En het is toch bijna pathetisch dat een aantal kopers op Marktplaats een slungelige 10 euro voor de live-cd proberen te krijgen? Daar moet je om lachen, dat hoort je niet te frustreren.

Over het concert: mooi concert, maar wel braaf. De nummers werden gespeeld zoals ze op de albums stonden. De duizenden papieren vlindertjes waren heel erg mooi, en het vuurwerk ook. Er viel helaas wel een aantal keer een te lange stilte tussen de nummers door.

Hoogtepunt voor het publiek: Viva la vida.
Hoogtepunt voor mij: de opening, Life in technicolor, Viva la vida, Green eyes, Strawberry swing. En ik vond deze versie van The hardest part ook zeer te pruimen!

Al met een een concert wat ik zéker niet had willen missen.

Ook niets dan lof voor de pendelbussen en de extra ingezette treinen. Er zijn altijd negatieve geluiden hierover, maar ik vond het, ondanks het wachten (zijn we dat niet meer gewend tegenwoordig?!), perfect geregeld.
pi_72641958
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:49 schreef NvM het volgende:
Bijna Michael Jackson-fan taferelen hier. Je kunt onmogelijk iemand anders kwalijk nemen dat Coldplay minder voor hen doet, dan voor jou. Domme mensen op een concert kom je altijd tegen. En het is toch bijna pathetisch dat een aantal kopers op Marktplaats een slungelige 10 euro voor de live-cd proberen te krijgen? Daar moet je om lachen, dat hoort je niet te frustreren.
Wel als vele anderen daardoor achter het net vissen. Laat 'm dan gewoon liggen, als je 'm toch niet gaat luisteren.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
  vrijdag 11 september 2009 @ 13:57:12 #47
53851 BoNi
Politiek correct en tolerant
pi_72642050
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:54 schreef Casparovvv het volgende:

[..]

Wel als vele anderen daardoor achter het net vissen. Laat 'm dan gewoon liggen, als je 'm toch niet gaat luisteren.
Tja, als je met je vrouw en twee kinderen naar het concert gaat heb je dus vier kopies thuisliggen. Kan me er dan wel weer iets bij voorstellen dat je drie ook genoeg vindt.
En Nederlanders die iets wat gratis is laten liggen?
"Hier ligt mijn hart, mijn vreugde, mijn verdriet......"
Schitterend!
pi_72642072
Ik laat hem mooi gesealed.
  vrijdag 11 september 2009 @ 13:59:59 #49
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_72642140
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:49 schreef NvM het volgende:
Bijna Michael Jackson-fan taferelen hier. Je kunt onmogelijk iemand anders kwalijk nemen dat Coldplay minder voor hen doet, dan voor jou. Domme mensen op een concert kom je altijd tegen. En het is toch bijna pathetisch dat een aantal kopers op Marktplaats een slungelige 10 euro voor de live-cd proberen te krijgen? Daar moet je om lachen, dat hoort je niet te frustreren.

Over het concert: mooi concert, maar wel braaf. De nummers werden gespeeld zoals ze op de albums stonden. De duizenden papieren vlindertjes waren heel erg mooi, en het vuurwerk ook. Er viel helaas wel een aantal keer een te lange stilte tussen de nummers door.

Hoogtepunt voor het publiek: Viva la vida.
Hoogtepunt voor mij: de opening, Life in technicolor, Viva la vida, Green eyes, Strawberry swing. En ik vond deze versie van The hardest part ook zeer te pruimen!

Al met een een concert wat ik zéker niet had willen missen.

Ook niets dan lof voor de pendelbussen en de extra ingezette treinen. Er zijn altijd negatieve geluiden hierover, maar ik vond het, ondanks het wachten (zijn we dat niet meer gewend tegenwoordig?!), perfect geregeld.
Ik hoorde dat treinverkeer naar Nijmegen vanuit Utrecht vanaf 18.30 onmogelijk was, en dat 100-en mensen pas 22 uur aankwamen; ik denk dat 'zeuren' dan wel redelijk op zijn plaats mag zijn

Hoogtepunt voor mij: zeker weten Green Eyes
  vrijdag 11 september 2009 @ 14:00:22 #50
53851 BoNi
Politiek correct en tolerant
pi_72642149
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:49 schreef NvM het volgende:
Over het concert: mooi concert, maar wel braaf. De nummers werden gespeeld zoals ze op de albums stonden. De duizenden papieren vlindertjes waren heel erg mooi, en het vuurwerk ook. Er viel helaas wel een aantal keer een te lange stilte tussen de nummers door.
Talk en God Put A Smile Upon Your Face stonden toch anders op de CD's die ik heb
"Hier ligt mijn hart, mijn vreugde, mijn verdriet......"
Schitterend!
pi_72642355
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:00 schreef BoNi het volgende:

[..]

Talk en God Put A Smile Upon Your Face stonden toch anders op de CD's die ik heb
Je hebt helemaal gelijk!
pi_72642596
Als ik dit zo lees dus helemaal geen verschil met het concert op Werchter?
Inclusief Billy Jean etc.. ?

Dan is het alweer iets minder erg dat ik niet geweest ben
pi_72642874
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:15 schreef Frenkel het volgende:
Als ik dit zo lees dus helemaal geen verschil met het concert op Werchter?
Inclusief Billy Jean etc.. ?

Dan is het alweer iets minder erg dat ik niet geweest ben
Publiek was minder, maar de show was wel een tikkie beter. Bij mij scoort het dus evenveel
pi_72642887
Wel tof dat je bij de merchandise ook kon pinnen
pi_72643385
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:23 schreef ImTheBase het volgende:
Wel tof dat je bij de merchandise ook kon pinnen
Omg nee, waarom zeg je dit nou
Ik had dus geen geld meer, maar wilde wel heel graag een t-shirt kopen... was ervan overtuigd dat je niet kon pinnen en ben er dus maar langsaf gelopen

Fuck my life
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72643617
We leave the huge site at Nijmegen, racing the 60,000 punters out with the help of a police escort. All very flash. For some wonderfully odd reason, the only hotel available to us tonight is a nice, but somewhat basic place a little out of town. When I get to the room, it reminds me of the hotels at motorway services that I spent so much of my early roadie career staying in. Now, admittedly, I'm not sharing rooms like the old days, but the nostalgia is kicking off nonetheless.

When I head into the bar, there's a very small group of us gathered for a free bar and a wind down. It continues the "just like the old days" vibe perfectly. The barman has stepped outside to collect glasses on the terrace. Will leans over the bar and picks up a glass, proceeding to pour himself a beer. It really is like the old days. It's always the drummers...

Two shows in a row means a very rare chance for the crew to enjoy a break from the constant (and rather gruelling) schedule of loading in and loading out the show. The fact that nobody can string a sentence together means it's hard to find out how exactly they went about celebrating their night of freedom, but it's a fair bet that they were extremely thorough.

There's no impromptu version of Trouble out on the C-stage tonight. Instead, the audience take matters into their own hands and seize a between-song moment to start singing Happy Birthday to Jonny. It's another "this is the second time we've sung him happy birthday on this tour" moment.

I'm writing this laid on a sofa in an empty hut that used to be a dressing room. The sounds outside the door are of hundreds of flightcases being wrestled into trucks. People shout in several languages and forklifts buzz about busily. Tonight I've bypassed the runner in favour of a ride back to Manchester on the crew bus. Two nights of "just like the old days" - dear god, will someone please stop me....

R#42
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72643726
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:37 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Omg nee, waarom zeg je dit nou
Ik had dus geen geld meer, maar wilde wel heel graag een t-shirt kopen... was ervan overtuigd dat je niet kon pinnen en ben er dus maar langsaf gelopen

Fuck my life
Dacht ik dus ook, thank god dat een vriend zo aanhoudend was
pi_72643881
Kan iemand mij een PM sturen met uh, de bekende weg naar een opname van het complete concert van 10/09? Liefst met beeld, maar iig goed geluid. Tis voor iemand die wel een kaartje had maar er niet bij kon zijn.
'Review' komt...
  vrijdag 11 september 2009 @ 15:08:01 #59
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_72644508
Nou ik was er dus ook geweest.. we zijn net terug van het hotel..

Colplay zelf geef ik gewoon een dikke 9, ze waren gewoon heel goed en de show zag er ook gewoon goed uit. Perfecte set-list ook.

Maar het publiek/sfeer geef ik een 3. Jezus wat vond ik het een doodsaai publiek(ik stond dan ook niet heel dicht bij het podium, 100/200 meter afstand ofzo). We waren met 8 man heen en stonden mooi te springen en te swingen, waar iedereen ons een beetje dom zat aan te kijken met een bedoeling dat we even rustig moesten zijn . Het leek wel een openluchtbioscoop waar we waren. Zelfs Andre Rieu Live op het Vrijthof zag er gezelliger uit op TV

De Rolling Stones was bijvoorbeeld 2 jaar terug veel gezelliger in t Goffertpark. Kwalitatief stelt dat weinig meer voor, maar de sfeer die daar hangt is gewoon vele malen beter..

Maar nogmaals: Coldplay speelde echt heel erg goed Maar ik ga door deze sfeer liever naar U2 of Stones..
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_72644905
Gisteren voor het eerst geweest naar Coldplay, de band die toch al zo'n negen jaar mijn favoriet is!

Enorm van genoten! Heb er ook wel veel voor over moeten heben. We waren er rond 4 uur, meteen naar het voorste stuk gegaan. Nog even toiletbezoek en wat drinken gehaald. Daarna niet meer van de plek afgekomen aangezien we zo goed stonden dat we dit niet meer op wilden geven. Uiteindelijk dus 7 uur zonder eten, drinken of toilet! Maar het was het waard!

Stonden vanaf het publiek gezien rechtsvoor. Bij die uitloop van het podium. Erg mooi! Geweldige show. Alleen een groot deel van het publiek was wat minder, die leek het nauwelijks te kunnen schelen. Snap niet dat je er dan 65 euro aan uitgeeft, maar het zal wel aan mij liggen

De scherpere foto's van mijn camera gehaald: http://nl.tinypic.com/a/1apsj/4

Maar een ervaring om nooit te vergeten!
  vrijdag 11 september 2009 @ 15:53:45 #61
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_72646085
Geweldige show woensdag!!
Tics van je petten.
pi_72647902
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:23 schreef ImTheBase het volgende:
Wel tof dat je bij de merchandise ook kon pinnen
He? Ik had juist nog bij beide kraampjes gevraagd of je kon pinnen, en ze zeiden beiden nee :S Bweh, wat is dit nu weer voor onzin, ik wilde zo een 42 shirt
Assassin stabs you in your back.
pi_72648402
Echt goed

Vond alleen wel dat de gitaar van Jonny wat te zacht stond bij sommige nummers.
Blijft toch een mooie plek voor concerten, echt een festivalgevoel

Verder was de terugreis kut (slome trein, dure taxi, laat thuis ), maar goed.
pi_72648792
hebben nog meer mensen last van verkeerde naamgeving van de nummers bij de cd?



dit is de goede volgorde
pi_72648916
tvp
pi_72648999
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 15:21 schreef Fluffy_Augurk het volgende:
Gisteren voor het eerst geweest naar Coldplay, de band die toch al zo'n negen jaar mijn favoriet is!

Enorm van genoten! Heb er ook wel veel voor over moeten heben. We waren er rond 4 uur, meteen naar het voorste stuk gegaan. Nog even toiletbezoek en wat drinken gehaald. Daarna niet meer van de plek afgekomen aangezien we zo goed stonden dat we dit niet meer op wilden geven. Uiteindelijk dus 7 uur zonder eten, drinken of toilet! Maar het was het waard!

Stonden vanaf het publiek gezien rechtsvoor. Bij die uitloop van het podium. Erg mooi! Geweldige show. Alleen een groot deel van het publiek was wat minder, die leek het nauwelijks te kunnen schelen. Snap niet dat je er dan 65 euro aan uitgeeft, maar het zal wel aan mij liggen

De scherpere foto's van mijn camera gehaald: http://nl.tinypic.com/a/1apsj/4

Maar een ervaring om nooit te vergeten!
Erg mooie foto's zitten erbij
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 16:45 schreef CoExist het volgende:
Mijn video's van gisteravond.

Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72649072
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 17:11 schreef R4m0n_46 het volgende:
hebben nog meer mensen last van verkeerde naamgeving van de nummers bij de cd?

[ afbeelding ]

dit is de goede volgorde
Nee... Hoe ziet jouw CD'tje eruit dan Bij mij is het hoesje zwart met op de voorkant een groene vlinder en op de achterkant een roze... de cd zelf is oranje, met de tracklisting erop. Die staat nl. niet op de cdhoes.
Heb je geen speciale / gesigneerde ?
pi_72649276
Wat een sfeertje

pi_72649611
quote:
Heerlijk Geweldige kwaliteit ook, waar heb je mee gefilmd?
pi_72649865
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 17:36 schreef OurLadyPeace het volgende:


Heerlijk Geweldige kwaliteit ook, waar heb je mee gefilmd?
Canon Ixus 75.
Snap er nog steeds niets van, maar dat ding filmt echt super!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_72650080
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 17:17 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]


Huil je om 't nummer of om de kwailiteit van m'n video?
YouTube verprutst de kwaliteit nl. aardig...
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_72650401
Zowaar genoten gisteravond, erg genoten zelfs. Ben niet zo'n grote Coldplay-fan (niet meer iig). Maar als je zo dichtbij de Goffert woont, en kaartjes krijgt aangeboden krijgt voor 25,- is de verleiding toch niet te weerstaan.

Vond de hele show geweldig, verveelde geen moment, en heb sinds gisteravond toch maar weer 's Coldplay opstaan..
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_72650534
Heb nu die gratis cd op staan... méééééén wat was het geweldig. Dit was voor mij eenzelfde ervaring als dat ik normaal bij U2 heb, dus dat zegt heel veel. On-ge-loof-lijk wát een band.
pi_72650667
Ik heb beide dagen moeten werken en helaas geen CDtje kunnen bemachtigen daardoor.
Maar even een tip voor een volgende keer als Pinnen bij de merchandise niet kan (kreeg die vraag vaak, stond bij een polsbandjesstand), en er geen losse pinautomaten op het terrein staan: Ga naar de muntenbalie, vraag of je munten daar kunt inwisselen voor geld. Als dat kan, koop daar munten met je Pinpas en lever ze meteen weer in.
pi_72651865
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 17:19 schreef randomosity het volgende:

[..]

Nee... Hoe ziet jouw CD'tje eruit dan Bij mij is het hoesje zwart met op de voorkant een groene vlinder en op de achterkant een roze... de cd zelf is oranje, met de tracklisting erop. Die staat nl. niet op de cdhoes.
Heb je geen speciale / gesigneerde ?
Nee, ik deed dat plaatje alleen voor de goede volgorde qua nummers erbij.
Heb zelf wel de gewone, met aan de ene kant een groene vlinder en aan de andere kant een roze/paarse.

De naamgeving van de liedjes klopt echter van geen kant dus bij mij, normaal staat Glass of Water op 1 (zie ook die afbeelding), dat heb ik dan ook, alleen heet het Life in Technicolor

edit: staat er een setlist op de cd, bij mij namelijk niet
pi_72652036
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 17:42 schreef CoExist het volgende:

[..]

Canon Ixus 75.
Snap er nog steeds niets van, maar dat ding filmt echt super!
Jeetje. Mijn ervaringen met Canon filmpjes zijn altijd heel slecht geweest, maar jouw filmpjes zijn echt heel goed dan.


Gisteren was weer geweldig, we stonden meter of 10 van het podium, af en toe last van te lange mensen Maar wel meer kunnen zien van de band dan in Ahoy Helaas toen het afgelopen was de verkeerde uitgang gekozen en nergens pendelbussen kunnen vinden Tot 3 keer toe de verkeerde kant op worden gestuurd toen we vroegen welke kant het station was. Groepje gozers waren ook de weg kwijt, maar samen hebben we na 2 uur lopen toch nog het station gevonden en net de laatste trein gehaald. Dat was wel even wat minder tof. Maar ach
pi_72652133
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 17:49 schreef CoExist het volgende:

[..]

Huil je om 't nummer of om de kwailiteit van m'n video?
YouTube verprutst de kwaliteit nl. aardig...
Om het nummer zelf. Was emotioneel moment voor me en als ik het dan (zeker met die kwaliteit) terug zie dan komt het weer wat naar boven.
Super gefilmd
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72652285
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 18:07 schreef Operc het volgende:
Ik heb beide dagen moeten werken en helaas geen CDtje kunnen bemachtigen daardoor.
Maar even een tip voor een volgende keer als Pinnen bij de merchandise niet kan (kreeg die vraag vaak, stond bij een polsbandjesstand), en er geen losse pinautomaten op het terrein staan: Ga naar de muntenbalie, vraag of je munten daar kunt inwisselen voor geld. Als dat kan, koop daar munten met je Pinpas en lever ze meteen weer in.
Moet je even op Marktplaats kijken, daar zijn genoeg simpele zielen die een luttele 10 euro voor hun DRUM-shag belangrijker vinden dan een speciaal verkregen cd'tje.
pi_72653180
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 18:43 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Nee, ik deed dat plaatje alleen voor de goede volgorde qua nummers erbij.
Heb zelf wel de gewone, met aan de ene kant een groene vlinder en aan de andere kant een roze/paarse.

De naamgeving van de liedjes klopt echter van geen kant dus bij mij, normaal staat Glass of Water op 1 (zie ook die afbeelding), dat heb ik dan ook, alleen heet het Life in Technicolor

edit: staat er een setlist op de cd, bij mij namelijk niet


met hoesje:

en nu foto's van jouw CD. Ben eigenlijk wel benieuwd nu :S
pi_72655037
Gisteravond voor het eerst naar Coldplay geweest en ik vond het geweldig!
Waren er rond half 6 denk ik, hoefden op dat moment ook nauwelijks op de pendelbussen te wachten. Wat ik van anderen begreep is dat het later dus erg druk werd. Anyway, zo op het terrein en eerst even lekker gegeten, wat ook al goed geregeld was. Er was echt van alles te verkrijgen!
Vervolgens een plekje opgezocht, we hebben uiteindelijk in het voorste vak gestaan op een meter of 20 van de catwalk zeg maar. Dan zie je tenminste ook nog wat ! Relaxte mensen om ons heen en ook een groepje enthousiaste lui
De drukte daar viel me alles mee. Miss Montreal was wel aardig, maar (nog) niet meer dan dat. White Lies kende ik tot gisteravond nog niet, maar vond het een leuke band. Ga daar zeker nog meer van luisteren.
Toen Coldplay bijna begon vond ik de keuze voor de nummers die net iets voor negen uur gespeeld werden erg grappig: U2 (met magnificent), vervolgens Eminem (dacht ik, ben niet zo thuis in die muziek ) en daarna Andre Rieu!

Kippenvel toen het begon, geweldige sfeer wisten ze te creëren door onder andere die balonnen, confetti en mooi gebruik van die bollen. Het geluid vond ik op de plaats waar wij stonden prima, maar ik kan me voorstellen dat het verder naar achter toe best zacht was. Tussendoor een paar keer snel wat drinken gehaald, dat was zo gebeurd. Op terugweg zijn we verkeerd gelopen waardoor we de bussen gemist hebben, maar het lopen viel me alles mee. In de trein lekker kunnen zitten, is wel lekker na zo'n dag. Vandaag het cd'tje opgezet en dit is een erg leuk aandenken. Jammer van die figuren die ze op marktplaats zetten. En wat betreft het bekers oprapen... heb zelf 1x een stuk of 3 bekers gepakt om de 10 bekers vol te maken, er liepen ook een paar figuren rond die ook tijdens het concert stug door bleven gaan met verzamelen. Stelletje paupers, daarvoor ga je toch niet naar een concert
Maar goed, daar heb ik me verder niet aan gestoord. Ik vond het een geweldige avond!

Oh ja: http://link.marktplaats.nl/278325174
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
  vrijdag 11 september 2009 @ 20:31:06 #82
60704 LeonH
Fuck the Reputation Game!
pi_72655741
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:10 schreef Fyodor het volgende:

Toen Coldplay bijna begon vond ik de keuze voor de nummers die net iets voor negen uur gespeeld werden erg grappig: U2 (met magnificent), vervolgens Eminem (dacht ik, ben niet zo thuis in die muziek ) en daarna Andre Rieu!
Het was Jay-Z
Alhoewel ik dan liever 99 problems had gehoord, maargoed, deze was iets dansbaarder
11-9 Muse @ Wembley Stadium / 27-9 Brandon Flowers @ Ancient Brussel / 3-12 Simply Red @ Gelredome, Arnhem
pi_72656067
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:36 schreef Veerboot het volgende:
Mooie foto's, Gamedemon
Superfoto's! Jou zag ik je met je Nikon voor me staan! Op de foto die je hebt genomen van achter het veld sta ik zelfs op, grappig! (die kale kerel in het midden met bril). Hoe heb je die camera mee naar binnen gekregen? Toen ik 'm zag had ik echt zoiets van... shit, had ik de mijne maar meegenomen. Maarja, bedankt voor de foto's!

Dan heb jij waarschijnlijk ook die vier ADHD pupers ook meegemaakt - hahahaha!

Iets anders: wat vonden jullie van de schoonmaker voor de start van de show? (na het nummer van U2 over de speakers)
pi_72656112
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:40 schreef 1972 het volgende:

[..]

Iets anders: wat vonden jullie van de schoonmaker voor de start van de show? (na het nummer van U2 over de speakers)
Dat was erg tof.
Hopen dat het echt een improvisatie was, maar het zal wel niet.
pi_72656216
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 19:19 schreef randomosity het volgende:

[..]


[ afbeelding ]
met hoesje:
[ afbeelding ]
en nu foto's van jouw CD. Ben eigenlijk wel benieuwd nu :S
ok, die kleine lettertjes had ik nog niet gelezen
maar toch, als ik hem nu in ga afspelen, gewoon via pc, dan staat er deze volgorde:

- Life In Technicolor
- Cemeteries Of London
- Lost!
- 42 - Coldplay
- Lovers In Japan/Reign Of Love
- Yes
- Viva La Vida
- Violet Hill
- Strawberry Swing

Terwijl sommige van die nummers niet eens op de CD staan
pi_72656296
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:44 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

ok, die kleine lettertjes had ik nog niet gelezen
maar toch, als ik hem nu in ga afspelen, gewoon via pc, dan staat er deze volgorde:

- Life In Technicolor
- Cemeteries Of London
- Lost!
- 42 - Coldplay
- Lovers In Japan/Reign Of Love
- Yes
- Viva La Vida
- Violet Hill
- Strawberry Swing

Terwijl sommige van die nummers niet eens op de CD staan
Volgens mij is hij in de war dan met het album van Coldplay, want die staan er in die volgorde op.
pi_72656622
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:31 schreef LeonH het volgende:

[..]

Het was Jay-Z
Alhoewel ik dan liever 99 problems had gehoord, maargoed, deze was iets dansbaarder
Welk nummer van Jay-Z was het?
pi_72656696
Jaaaaaaa, dat nummer van US was vet! Vond het al een mooi nummer en het dan ook nog eens door die speakers horen was toch wel ff leuk
Cuz I'm Mr. Brightside
  vrijdag 11 september 2009 @ 20:59:06 #89
60704 LeonH
Fuck the Reputation Game!
pi_72656716
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:56 schreef NvM het volgende:

[..]

Welk nummer van Jay-Z was het?
I Just Wanna Love You (Give it 2 me)
11-9 Muse @ Wembley Stadium / 27-9 Brandon Flowers @ Ancient Brussel / 3-12 Simply Red @ Gelredome, Arnhem
pi_72657193
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:47 schreef Beaudelaire het volgende:

[..]

Volgens mij is hij in de war dan met het album van Coldplay, want die staan er in die volgorde op.
Je bedoelt de Media Player?
Wel raar opzich, maar maakt me niet zoveel uit.
De nummers die erop staat zijn namelijk wel erg goed
pi_72657505
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:56 schreef NvM het volgende:

[..]

Welk nummer van Jay-Z was het?
Jay-Z? Ik dacht dat het NERD was
Ik ben een meisje =)
  vrijdag 11 september 2009 @ 21:23:12 #92
60704 LeonH
Fuck the Reputation Game!
pi_72657628
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 21:20 schreef Dupje het volgende:

[..]

Jay-Z? Ik dacht dat het NERD was
Doen er wel op mee ja :p

Die cd is trouwens wel heel zwaar genieten! Kippenvel wanneer ik Fix You hoor en de mensen het hoor meezingen. Emotioneel plaatje blijft het...
11-9 Muse @ Wembley Stadium / 27-9 Brandon Flowers @ Ancient Brussel / 3-12 Simply Red @ Gelredome, Arnhem
pi_72657656
Ik zie ze volgend weekend in Wembley. Erg zin in. Zo te lezen was het concert in ieder geval goed! Wel jammer dat ze dus nog steeds ongeveer dezelfde setlist spelen als in ahoy.
pi_72658412
Die schoonmaker was echt grappig! Maar zal heus geen improvisatie zijn geweest. Hij had geen reden om daar te vegen. Dan had hij sowieso ook wel de andere kant schoon moeten maken, of iemand anders. Dat gebeurde ook niet.

Maar het was een leuk moment nadat iedereen al zo lang had staan wachten! Die norse meid die de hele tijd de catwalks afliep was ook niet echt gezellig

Maar toch een paar dingen die ons concert zo bijzonder maakte! Johnny's verjaardag! De fout van Chris (wie hoorde hem?? ik merkte er niets van)! Chris die languit ging liggen een minuut lang ofzo Hoewel die dat misschien woensdag ook al had gedaan.

Het was echt bijzonder! Ontzettend mooie aankleding, en een onwijs spectaculaire show. Wie vond de videoshow bij Glass of Water (die overigens praktisch niemand kende ) ook zo geweldig mooi? Zou die video graag willen hebben!
pi_72659222
Goede show opzich wel, maar ik heb ze nu wel weer genoeg gezien voor een paar jaar.
pi_72659279
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 21:23 schreef LeonH het volgende:

[..]

Doen er wel op mee ja :p

Die cd is trouwens wel heel zwaar genieten! Kippenvel wanneer ik Fix You hoor en de mensen het hoor meezingen. Emotioneel plaatje blijft het...
Grappig altijd dat zoveel mensen dat een goed nummer vinden, persoonlijk vind ik het één van de minste nummers van ze.

De setlist was beide dagen trouwens wel echt vrijwel hetzelfde. Alleen speelde ze op woensdag Trouble midden in 't publiek, en op donderdag Green Eyes.
pi_72659406
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:13 schreef frien het volgende:

Voorprogramma was waardeloos (naar mijn mening), bij de eerste band was de sfeer echt dood en de Flaming Lips was meer een freakshow om naar te kijken dan muziek.
Bat for Lashes was helemaal niet slecht, integendeel zelfs. Maar het was wel erg goed te merken dat vrijwel niemand ze kende. Daar verbaasde ik me bij White Lies trouwens ook wel over, toch redelijk bekend.

Maar de voorprogramma's waren in ieder geval niet echt een succes geloof ik nee, voor het merendeel van het publiek dan.
pi_72659708
super was het gister

met Viva la Vida ging het wel lekker los zeg, heerlijke setlist ook
pi_72659772
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 22:12 schreef Smart_ass het volgende:

[..]

Bat for Lashes was helemaal niet slecht, integendeel zelfs. Maar het was wel erg goed te merken dat vrijwel niemand ze kende. Daar verbaasde ik me bij White Lies trouwens ook wel over, toch redelijk bekend.

Maar de voorprogramma's waren in ieder geval niet echt een succes geloof ik nee, voor het merendeel van het publiek dan.
Bat for Lashes was erg tof inderdaad.
0 topics op naam. 14.gif
  vrijdag 11 september 2009 @ 22:52:06 #101
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_72660739
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 00:24 schreef Eric_Cantona het volgende:
Alweer ruim 20 minuten terug. Met de auto 'n prima parkeerplek gevonden (in 2e instantie) en binnen no-time uit Nijmegen gekomen. Weinig van alle verkeersdrukte meegemaakt, volgens mij vertrok iedereen richting 't noorden

Mooi concert, maar ik miste 't "knusse" wat ik vorig jaar in Keulen wel voelde, ik vind Coldplay meer 'n zaalband. Mede ook omdat je achter je mensen de hele avond hoort zwammen over koetjes en kalfjes (waarom betaal je in godsnaam 70,- voor 'n avond bijkletsen? ), of mensen die echt ladderzat lopen te roepen dat er vals gespeeld wordt (en nee, niet één keer). Of dat er bij de toegift 'n groepje voor je neus gaat staan discussiëren of ze 't nog af gaan kijken en dan na 't eerste nummer van de toegift toch besluiten om "al" te gaan.

Van mij mag 't max aantal bezoekers best teruggebracht worden naar 20 duizend of zo, en dat alle huisvrouwtjes, etc maar gewoon thuisblijven. Dat volk snapt echt (vaak) niet hoe ze zich moeten gedragen op zo'n moment

Sorry, 't was voor m'n gevoel nationale ergerdag en dat gaat bij mij ten koste van 't luister- en kijkplezier
Helemaal mee eens.. Een paar vrienden van me vonden het zo irritant dat ze na afloop zelfs zeiden dat de avond zwaar tegenviel. Puur voor de sfeer..!!
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_72661942
Had nog nooit die beelden gezien van Glass of Water. Letterlijk een paar seconden voordat dat nummer begon keek ik nog omhoog en zei ik tegen m'n vriend dat het jammer was dat er niet echt een mooie heldere sterrenhemel was. En toen kwamen die beelden, was wel een apart moment

Nou zitten we toevallig vlakbij Londen als ze in Wembley staan, zou er stiekem wel heen willen, zou dat nog te doen zijn (via de officiele wegen natuurlijk al uitverkocht)?
pi_72662101
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 23:30 schreef ZwarteMagika het volgende:
Had nog nooit die beelden gezien van Glass of Water. Letterlijk een paar seconden voordat dat nummer begon keek ik nog omhoog en zei ik tegen m'n vriend dat het jammer was dat er niet echt een mooie heldere sterrenhemel was. En toen kwamen die beelden, was wel een apart moment

Nou zitten we toevallig vlakbij Londen als ze in Wembley staan, zou er stiekem wel heen willen, zou dat nog te doen zijn (via de officiele wegen natuurlijk al uitverkocht)?
Zag er net nog 2 op marktplaats voor 115.... Hopelijk echte dan
pi_72662490
Zag ze ook ja! Vind het alleen doodeng via Marktplaats, gister bij de ticketcontrole stond ik achter een stel die e-tickets hadden, en mooi niet naar binnen konden
pi_72663181
  zaterdag 12 september 2009 @ 00:13:43 #106
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_72663232
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 23:30 schreef ZwarteMagika het volgende:
Had nog nooit die beelden gezien van Glass of Water. Letterlijk een paar seconden voordat dat nummer begon keek ik nog omhoog en zei ik tegen m'n vriend dat het jammer was dat er niet echt een mooie heldere sterrenhemel was. En toen kwamen die beelden, was wel een apart moment

Nou zitten we toevallig vlakbij Londen als ze in Wembley staan, zou er stiekem wel heen willen, zou dat nog te doen zijn (via de officiele wegen natuurlijk al uitverkocht)?
Kijk eens in V&A, heb daar een topic gezien.
Tics van je petten.
pi_72663524
Dank voor de tips! V&A is een goeie optie. Even hier in de groep gooien
  zaterdag 12 september 2009 @ 00:26:44 #108
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_72663558
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 00:25 schreef ZwarteMagika het volgende:
Dank voor de tips! V&A is een goeie optie. Even hier in de groep gooien
Deze dus: =weg=

[ Bericht 11% gewijzigd door nattermann op 12-09-2009 00:33:32 ]
Tics van je petten.
pi_72663585
Zag 'm
  zaterdag 12 september 2009 @ 00:33:51 #110
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_72663742
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 00:27 schreef ZwarteMagika het volgende:
Zag 'm
Mooi

heb hem even weggehaald
Tics van je petten.
  zaterdag 12 september 2009 @ 00:57:54 #111
60704 LeonH
Fuck the Reputation Game!
pi_72664214
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 22:08 schreef Smart_ass het volgende:

[..]

Grappig altijd dat zoveel mensen dat een goed nummer vinden, persoonlijk vind ik het één van de minste nummers van ze.
Zelf heb ik er herinneringen aan vandaar

Voor de rest een hele mooie review. Ben op donderdag geweest dus het enige wat verschilt zijn de meningen over het voorprogramma
11-9 Muse @ Wembley Stadium / 27-9 Brandon Flowers @ Ancient Brussel / 3-12 Simply Red @ Gelredome, Arnhem
  zaterdag 12 september 2009 @ 01:20:22 #112
1611 evert
Happiness is the Road!
pi_72664642
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 22:12 schreef Smart_ass het volgende:

[..]

Bat for Lashes was helemaal niet slecht, integendeel zelfs. Maar het was wel erg goed te merken dat vrijwel niemand ze kende. Daar verbaasde ik me bij White Lies trouwens ook wel over, toch redelijk bekend.

Maar de voorprogramma's waren in ieder geval niet echt een succes geloof ik nee, voor het merendeel van het publiek dan.
ik vond juist dat white lies echt goede respons kreeg, heel veel mensen zongen alles woordelijk mee
wat moet ik hier nu neerzetten?
pi_72671311
Eerst bootleg van de woensdag is ook uit, luistert lekker weg
pi_72671510
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:28 schreef Thijsssss het volgende:
Eerst bootleg van de woensdag is ook uit, luistert lekker weg
PM?
  zaterdag 12 september 2009 @ 14:10:02 #115
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72672324
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:35 schreef NvM het volgende:

[..]

PM?
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72672370
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:35 schreef NvM het volgende:

[..]

PM?
  zaterdag 12 september 2009 @ 14:13:42 #117
60704 LeonH
Fuck the Reputation Game!
pi_72672391
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:28 schreef Thijsssss het volgende:
Eerst bootleg van de woensdag is ook uit, luistert lekker weg
Ook binnen aan het halen. Ben eens benieuwd hoe de kwaliteit is!
11-9 Muse @ Wembley Stadium / 27-9 Brandon Flowers @ Ancient Brussel / 3-12 Simply Red @ Gelredome, Arnhem
  zaterdag 12 september 2009 @ 14:16:01 #118
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_72672447
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:35 schreef NvM het volgende:

[..]

PM?
+2

Ik zou hem wel weer willen terugluisteren.
pi_72673097
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:40 schreef 1972 het volgende:

[..]

Superfoto's! Jou zag ik je met je Nikon voor me staan! Op de foto die je hebt genomen van achter het veld sta ik zelfs op, grappig! (die kale kerel in het midden met bril). Hoe heb je die camera mee naar binnen gekregen? Toen ik 'm zag had ik echt zoiets van... shit, had ik de mijne maar meegenomen. Maarja, bedankt voor de foto's!

Dan heb jij waarschijnlijk ook die vier ADHD pupers ook meegemaakt - hahahaha!
Hey! Die foto heb ik gemaakt, haha. De camera (Canon overigens) was van mijn vriend maar ik wilde eigenlijk een beetje die mooie lucht fotograferen. Rest van de foto's heeft inderdaad Gamedemon gemaakt. Wij konden zo doorlopen met die camera, je mocht dan geen professionele lens o.i.d meenemen maar die hadden we toch
niet dus er werd totaal niet moeilijk gedaan.

Die ADHD pubers waren volgens mij de Brabanders dan? Hele lange gasten bedoel je? Die waren wel erg leuk en aardig hoor. Maar ik weet niet precies of je die bedoelde.

Wel jammer, op een gegeven moment stond mijn vriend klaar met de camera toen Chris op de uitloop aankwam, en Chris zag dat dus die dook naar voren om te poseren en mijn vriend klikt... Is de hele foto wazig. Jammer... Want hij had tegelijkertijd ook gefilmd en daarop zag je dat Chris echt recht in de camera keek en de foto zelf is dan niks.. Jammer, jammer, jammer, haha.
pi_72674513
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 14:47 schreef Laniboekje het volgende:

Wel jammer, op een gegeven moment stond mijn vriend klaar met de camera toen Chris op de uitloop aankwam, en Chris zag dat dus die dook naar voren om te poseren en mijn vriend klikt... Is de hele foto wazig. Jammer... Want hij had tegelijkertijd ook gefilmd en daarop zag je dat Chris echt recht in de camera keek en de foto zelf is dan niks.. Jammer, jammer, jammer, haha.
Aah zonde is dat ja, gebeurt mij ook vaak, frustrerend! 'Gelukkig hebben we het filmpje nog'
pi_72674556
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 15:50 schreef ZwarteMagika het volgende:

[..]

Aah zonde is dat ja, gebeurt mij ook vaak, frustrerend! 'Gelukkig hebben we het filmpje nog'
Haha ja. Vind foto's toch mooier en sprekender dan filmpjes maar inderdaad: 'Gelukkig hebben we het filmpje nog.'
pi_72674661
Eens, ik stond bij die torens halverwege dus had hele goeie foto's kunnen maken tijdens die akoustische nummers. Allemaal onscherp bij het inzoomen, terwijl ze supermooi hadden kunnen worden De filmpjes waren dan wel weer goed maar daar kijk je 2 keer naar en dan doe je er eigenlijk niks meer mee..
pi_72674892
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 15:56 schreef ZwarteMagika het volgende:
Eens, ik stond bij die torens halverwege dus had hele goeie foto's kunnen maken tijdens die akoustische nummers. Allemaal onscherp bij het inzoomen, terwijl ze supermooi hadden kunnen worden De filmpjes waren dan wel weer goed maar daar kijk je 2 keer naar en dan doe je er eigenlijk niks meer mee..
Ja, als je daar stond had je echt mooi zicht op die akoestische nummers ja. Dat konden wij dan weer wat minder zien. Je hebt ook gelijk over die filmpjes, heb ze nu een paar keer zitten kijken maar ken het nu wel. Foto's zou ik er in ieder geval veeeel vaker bij pakken.
pi_72675901

pi_72676057
Was er donderdag bij. Coldplay was echt goed! Stond een beetje achteraan, in het midden, kon ze zelf dus niet zo goed zien, maar het geluid was top en via de schermen was alles inderdaad goed te volgen.

Een rare vraag misschien: De muziek tussen de voorprogramma's en Coldplay zelf, erg relaxt! Maar wat was dit? En is dit ergens terug te vinden?
-
  zaterdag 12 september 2009 @ 16:58:39 #126
111228 Hopey
Di Jillae?!
pi_72676335
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 16:48 schreef BobdG het volgende:
Was er donderdag bij. Coldplay was echt goed! Stond een beetje achteraan, in het midden, kon ze zelf dus niet zo goed zien, maar het geluid was top en via de schermen was alles inderdaad goed te volgen.

Een rare vraag misschien: De muziek tussen de voorprogramma's en Coldplay zelf, erg relaxt! Maar wat was dit? En is dit ergens terug te vinden?
Ik hoorde de laatste single van Imogen Heap, maar volgens mij de instrumentale versie:


Dit is de originele:


Luv her. Hoop dat zij eens spoedig hier optreedt.
Seen it all done it all, can't remember most of it
  zaterdag 12 september 2009 @ 17:22:39 #127
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_72677018
Ik snapte ook niet wat al die huisvrouwen/moeders daar moesten, allemaal mensen van mijn leeftijd (16) die met hun moeder naar een concert gaan .
Ik vond het concert van 9-9-9 wel erg vet, maar die schermen hadden ze wel wat hoger mogen ophangen :
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_72677721
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:35 schreef NvM het volgende:

[..]

PM?
Assassin stabs you in your back.
  zaterdag 12 september 2009 @ 17:48:37 #129
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72677785
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 17:22 schreef MacorgaZ het volgende:
Ik snapte ook niet wat al die huisvrouwen/moeders daar moesten, allemaal mensen van mijn leeftijd (16) die met hun moeder naar een concert gaan .
Ik vond het concert van 9-9-9 wel erg vet, maar die schermen hadden ze wel wat hoger mogen ophangen :
Voordeel als je 2 meter bent
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72678248
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 17:48 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Voordeel als je 2 meter bent
geen voordeel als je 1.60 bent zoals MarcorgaZ (ik was er met hem heen, kon het zelf opzich goed zien)
  zaterdag 12 september 2009 @ 18:12:45 #131
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_72678414
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 18:04 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

geen voordeel als je 1.60 bent zoals MarcorgaZ (ik was er met hem heen, kon het zelf opzich goed zien)
Stfu, 1,65 coño.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_72678467
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 18:12 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Stfu, 1,65 coño.
Excuses
pi_72678528
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 17:48 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Voordeel als je 2 meter bent
Dan was jij zeker die kerel die voor me stond? Ik ben zelf 1.86m maar ik kon ook niet over de gast voor me heen kijken.

  zaterdag 12 september 2009 @ 18:19:23 #134
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72678563
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 18:17 schreef Laniboekje het volgende:

[..]

Dan was jij zeker die kerel die voor me stond? Ik ben zelf 1.86m maar ik kon ook niet over de gast voor me heen kijken.


Ik stond beetje voor dat kleine podium in het midden
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72678936
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 18:19 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Ik stond beetje voor dat kleine podium in het midden
Oh, dan was het gewoon een andere kerel die ook zo ontzettend lang was.
pi_72679351
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 16:58 schreef Hopey het volgende:

[..]

Ik hoorde de laatste single van Imogen Heap, maar volgens mij de instrumentale versie:


Dit is de originele:


Luv her. Hoop dat zij eens spoedig hier optreedt.
Thnx!
-
  zaterdag 12 september 2009 @ 19:22:43 #137
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72680177
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 18:34 schreef Laniboekje het volgende:

[..]

Oh, dan was het gewoon een andere kerel die ook zo ontzettend lang was.
Ze zoeken je op
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72680569
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 19:22 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Ze zoeken je op
Ja...



Beetje mijn uitzicht lopen verpesten enzo.
  zaterdag 12 september 2009 @ 19:40:32 #139
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72680628
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 19:37 schreef Laniboekje het volgende:

[..]

Ja...



Beetje mijn uitzicht lopen verpesten enzo.
Had je op z'n nek moeten klimmen
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72680660
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 19:40 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Had je op z'n nek moeten klimmen
Dat mocht niet. Ben een paar keer aangesproken door de beveiliging of ik juist mensen die op schouders van iemand anders zaten naar beneden wilde dirigeren.
pi_72681186
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:28 schreef Thijsssss het volgende:
Eerst bootleg van de woensdag is ook uit, luistert lekker weg
PM?
  zaterdag 12 september 2009 @ 20:32:13 #142
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72682307
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 19:42 schreef Laniboekje het volgende:

[..]

Dat mocht niet. Ben een paar keer aangesproken door de beveiliging of ik juist mensen die op schouders van iemand anders zaten naar beneden wilde dirigeren.
Hmmk

Wat ik me trouwens ook afvroeg he. Wij zijn onze paraplu kwijt, omdat die moest ingeleverd (hadden we zelf ook nog kunnen bedenken...). Maargoed, toch zag je nog wel wat paraplu's. Werd daar ook nog wat van gezegd?
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72682772
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 20:32 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Hmmk

Wat ik me trouwens ook afvroeg he. Wij zijn onze paraplu kwijt, omdat die moest ingeleverd (hadden we zelf ook nog kunnen bedenken...). Maargoed, toch zag je nog wel wat paraplu's. Werd daar ook nog wat van gezegd?
Kon je die niet gewoon ophalen bij de inbeslag genomen spullen? (bij de buszijde uitgang)
  zaterdag 12 september 2009 @ 20:48:49 #144
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72682876
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 20:45 schreef Fluffy_Augurk het volgende:

[..]

Kon je die niet gewoon ophalen bij de inbeslag genomen spullen? (bij de buszijde uitgang)
Ja, dat kon wel. Het was alleen 1 hele grote hoop met veel paraplu's. Er stond nog net geen bordje bij met "Succes!". Oftewel, je eigen paraplu vind je nooit meer terug, omdat waarschijnlijk iemand anders hem al in alle haast heeft meegenomen.
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72683073
Ik zag Chris Martin ook met een paraplu!
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  zaterdag 12 september 2009 @ 21:01:22 #146
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72683236
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 20:55 schreef CoExist het volgende:
Ik zag Chris Martin ook met een paraplu!
Dus daar is m'n paraplu
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72684485
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 20:32 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Hmmk

Wat ik me trouwens ook afvroeg he. Wij zijn onze paraplu kwijt, omdat die moest ingeleverd (hadden we zelf ook nog kunnen bedenken...). Maargoed, toch zag je nog wel wat paraplu's. Werd daar ook nog wat van gezegd?
Ik kon die van mij in ieder geval gewoon mee nemen woensdag. Heb hem niet gebruikt ookal miezerde het een beetje. Dat overleefde ik wel.

Die paraplu van Chris Martin werd in beslag genomen door een kerel die naast ons stond. Er kwam een windvlaag en die paraplu vloog dus zo onze kant op, die kerel was alleen net wat sneller anders hadden wij nu de paraplu van Chris, ik bedoel... Tomasso gehad.

pi_72684851
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 21:01 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Dus daar is m'n paraplu
Japans modelletje?
  zaterdag 12 september 2009 @ 21:58:07 #149
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72684949
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 21:40 schreef Laniboekje het volgende:

[..]

Ik kon die van mij in ieder geval gewoon mee nemen woensdag. Heb hem niet gebruikt ookal miezerde het een beetje. Dat overleefde ik wel.

Die paraplu van Chris Martin werd in beslag genomen door een kerel die naast ons stond. Er kwam een windvlaag en die paraplu vloog dus zo onze kant op, die kerel was alleen net wat sneller anders hadden wij nu de paraplu van Chris, ik bedoel... Tomasso gehad.


Hehe, ok. Tof
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 21:54 schreef Fluffy_Augurk het volgende:

[..]

Japans modelletje?
Hij was klein, dus enige raakvlakken zijn er wel

Die bootleg is echt
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72685288
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 21:58 schreef Tomasso het volgende:
Die bootleg is echt
Ja Ook al was ik er dan donderdag, vind hem echt geweldig!

Hoop dat die van donderdag nog komt, die is voor mij (en de andere donderdaggangers) natuurlijk nog specialer
pi_72685302
Inclusief de happy birthday voor Johnny natuurlijk
pi_72685446
Wat is een bootleg ?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72686309
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 22:18 schreef Neo-Mullen het volgende:
Wat is een bootleg ?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bootleg
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_72686561
Fantastisch concert! Ben woensdag geweest.

Ongeveer een half uur voordat Coldplay begon werd er een soort van progressive club set gedraaid. Deze vond ik ernstig relaxed, iemand een idee wat dat was?
pi_72687506
Beetje late reactie maar toch, ben donderdag naar het concert geweest!

Het was alles en nog meer wat ik ervan verwachtte eigenlijk, een strakke show met alles wat deze band zo groot heeft gemaakt....gewoon goed live performen...het was gewoon super

Heb ook een paar keer moeten lachen om Chris, de man is echt grappig in het echt...

Al met al ga ik zeker nog weer eens naar het concert van ze als ze in Nederland weer eens zijn, het was een avond om niet te vergeten
pi_72696366
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:40 schreef svenistheman het volgende:
Beetje late reactie maar toch, ben donderdag naar het concert geweest!

Het was alles en nog meer wat ik ervan verwachtte eigenlijk, een strakke show met alles wat deze band zo groot heeft gemaakt....gewoon goed live performen...het was gewoon super

Heb ook een paar keer moeten lachen om Chris, de man is echt grappig in het echt...

Al met al ga ik zeker nog weer eens naar het concert van ze als ze in Nederland weer eens zijn, het was een avond om niet te vergeten
Helemaal mee eens
Ik hoop ook op een bootleg van de 10de
pi_72696948
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:03 schreef dikkemongul het volgende:
Fantastisch concert! Ben woensdag geweest.

Ongeveer een half uur voordat Coldplay begon werd er een soort van progressive club set gedraaid. Deze vond ik ernstig relaxed, iemand een idee wat dat was?
Ze draaiden M83...
Dat is een Franse electronische band.
Die hoorde je ook bij U2.
Weet trouwens niet of dit de band is die jij bedoeld, maar zoek maar es op YouTube.
Graveyard Girl is een bekend nr van ze.
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
  zondag 13 september 2009 @ 14:05:02 #158
138965 Kn0x
BLLAAARGH!
pi_72698130
Even een TVP plaatsen. Ik heb nog niet de kans gehad om alles te lezen. Ik ben de 10e gegaan. Vlug een samenvatting van mijn kant.

Vervoer vanuit Zuid Limburg was goed verlopen. Vertrokken om 15.00 uur en geen file gehad.

Miss Montreal was leuk, maar meer ook niet. Mijn vriendin gaf aan dat ze normaal beter is.
White Lies kende ik al, maar ze speelde nu wel erg goed.

Ik stond uiteindelijk bij de toren met de witte ballon. Erg goed zicht gehad zowel het podium als de schermen. Het enige jammere vind ik zijn de mensen rond dit gebied. Totaal geen sfeer. Ik wil het liefst keihard meezingen bij sommige nummers, maar het was erg makjes wat men zong. Ook kunnen de mensen niet klappen. Elke keer als men meeklapte, werd er te snel meegeklapt, waardoor het totaal niet in het ritme van het nummer paste.

Andre Rieu om te beginnen was errug leuk.
Verder topconcert, het stukje van Jonny's verjaardag en de improvisatie gebeurde op 3 meter afstand van ons af. Helaas viel toen net mijn camera weg. Heeft iemand die nog kunnen filmen van dichtbij?

Verder leuk concert. Vlinders waren leuk, de ballonnen waren leuk. Helaas stond de wind verkeerd, waardoor er niks onze kant op waaide. Vuurwerk was mooi op het einde. Geen al te groot spektakel van Coldplay zelf, maar genoeg om mij een topavond te bezorgen.
Tell me that football is not our common language when the whole planet stops breathing for 90 minutes to be witnessed in that one thing in which we all understand.
  zondag 13 september 2009 @ 14:09:03 #159
135789 Damzkieee
Ontzettende natnek
pi_72698262
Effe TVPtje
The Killers Heracles Almelo Real Madrid
29.10 Novastar HMH
pi_72706073
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 13:28 schreef Thijsssss het volgende:
Eerst bootleg van de woensdag is ook uit, luistert lekker weg
Mag ik ook een PM?
pi_72706184
quote:
Op zondag 13 september 2009 18:55 schreef Irrem het volgende:

[..]

Mag ik ook een PM?
Ik ook
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72707418
quote:
Op zondag 13 september 2009 13:32 schreef CoExist het volgende:

[..]

Ze draaiden M83...
Dat is een Franse electronische band.
Die hoorde je ook bij U2.
Weet trouwens niet of dit de band is die jij bedoeld, maar zoek maar es op YouTube.
Graveyard Girl is een bekend nr van ze.
Nah het is niet met zang en instrumenten. Puur de langzame dance set zeg maar dikke bas en heel erg langzaam spanning opbouwend...
pi_72707807
ook wel interesse heeft in de bootleg
pi_72708754
bootleg is te vinden via usenet.
pi_72709089
quote:
Op zondag 13 september 2009 20:07 schreef streamzondernaam het volgende:
bootleg is te vinden via usenet.
en voor de niet-nieuwsgroep-gebruikers ?
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72709854
quote:
Op zondag 13 september 2009 20:16 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

en voor de niet-nieuwsgroep-gebruikers ?
... de bootleg van 10/09 bedoel ik dan. Is die al ergens te krijgen?

[ Bericht 7% gewijzigd door randomosity op 13-09-2009 22:04:23 (duidelijker :D) ]
pi_72710380
hier te vinden is er toevallig ook een versie van 10 september ?
pi_72711941
quote:
Op zondag 13 september 2009 20:46 schreef pascalheister het volgende:

hier te vinden is er toevallig ook een versie van 10 september ?
thanks
pi_72718199
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 22:18 schreef Neo-Mullen het volgende:
Wat is een bootleg ?
ooh mijn hemel
you might aswell do the white line
pi_72719023
quote:
Op zondag 13 september 2009 23:48 schreef kweek89 het volgende:

[..]

ooh mijn hemel

Lekker ontopic ouwe

OT: hopelijk komt die van 10 sept ook nog ergens
Cuz I'm Mr. Brightside
  maandag 14 september 2009 @ 18:28:18 #171
170626 Yevgeni
Suddenly Appears..
pi_72736267
quote:
Op zondag 13 september 2009 19:33 schreef dikkemongul het volgende:

[..]

Nah het is niet met zang en instrumenten. Puur de langzame dance set zeg maar dikke bas en heel erg langzaam spanning opbouwend...
Jon Hopkins - Vessel misschien?

Heavenly Awaiting
  maandag 14 september 2009 @ 18:48:14 #172
264281 livalo
Parttime internetheldin.
pi_72736900
Hèhè, wat was Coldplay op de donderdag genieten zeg! We stonden nog best ver van het podium af, maar gelukkig kon ik 't meeste wel zien en liepen ze ook naar achter waarna we 5 meter van ze af stonden . Ze waren erg leuk live, de show was goed, en wat vond ik die vlinders geweldig. Op het eind had ik er 4 in m'n haren zitten omdat de stroom vlinder precies over ons heenging. Ook waren ze ontzettend goed live, ik had echt kippevel bij een hoop nummers. Helemaal fantastisch dus.

Het enige nadeel was dat een vriendin van me een camera zou meenemen, maar dat ze er op 't concert zelf pas achter kwam dat er geen geheugenkaart inzat. Daarom hebben we jammer genoeg geen foto's zelf kunnen maken, maar gelukkig waren onze 'achterburen' zo lief alle foto's op hyves te zetten, zodat we uiteindelijk toch nog een páár foto's hebben.
Op zaterdag 23 januari 2010 18:54 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
JIJ HEKS :'(
pi_72737429
quote:
Op maandag 14 september 2009 18:28 schreef Yevgeni het volgende:

[..]

Jon Hopkins - Vessel misschien?


Die heb ik gehoord op donderdag! Relaxt. Ook jij bedankt
-
pi_72758339
quote:
Op zondag 13 september 2009 20:46 schreef pascalheister het volgende:

hier te vinden is er toevallig ook een versie van 10 september ?
Thanx!
pi_72762552
Iemand nu al bootleg van de 10de?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_72812707
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 22:18 schreef Neo-Mullen het volgende:
Wat is een bootleg ?
Laarsbeen.
pi_72824168
Ik zat zojuist "42" op m'n koptelefoon te luisteren en het viel me op dat in het instrumentale stuk (1:40min en 1:45 min) iets gezegd wordt. Iemand een idee wat?

En ik begreep dat de tour bijna over is in Europa, maar iemand een idee of er opnames zijn gemaakt of nog gemaakt gaan worden voor een DVD release? (Misschien van de Wembley concerten waar ook Jay Z aanwezig is?)

[ Bericht 30% gewijzigd door 1972 op 16-09-2009 22:56:38 (extra text) ]
  woensdag 16 september 2009 @ 22:55:47 #178
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_72824308
"Doobiedoobiedoowa"
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_72825671
Weer gemist. Ik moet ze nog steeds live zien, ben al jaren fan.

Zingt Chris nog steeds vals live?
  donderdag 17 september 2009 @ 08:53:26 #180
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_72830098
quote:
Op woensdag 16 september 2009 23:29 schreef Edwinuss het volgende:
Weer gemist. Ik moet ze nog steeds live zien, ben al jaren fan.

Zingt Chris nog steeds vals live?
Nee, deze keer miste hij alleen een aantal noten op de piano
pi_72855575
Hebben meer mensen dat ze Glass of Water eerst wel leuk vonden, maar niet super bijzonder, maar na dit concert (met de videobeelden ) het een geweldig nummer vinden?

tvp
  donderdag 17 september 2009 @ 21:38:34 #182
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_72855645
quote:
Op donderdag 17 september 2009 21:37 schreef Fluffy_Augurk het volgende:
Hebben meer mensen dat ze Glass of Water eerst wel leuk vonden, maar niet super bijzonder, maar na dit concert (met de videobeelden ) het een geweldig nummer vinden?

tvp
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_72855769
quote:
Op donderdag 17 september 2009 08:53 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Nee, deze keer miste hij alleen een aantal noten op de piano
And the hardest pa-ha-hart.... Wasn't that fantastic?

pi_72858432
quote:
Op donderdag 17 september 2009 21:37 schreef Fluffy_Augurk het volgende:
Hebben meer mensen dat ze Glass of Water eerst wel leuk vonden, maar niet super bijzonder, maar na dit concert (met de videobeelden ) het een geweldig nummer vinden?

tvp
Ik juist andersom. Eerst fantastisch, maar op het concert maakten ze zich er vanaf.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
  vrijdag 18 september 2009 @ 11:27:36 #185
28609 Veerboot
Mensoverbrengschuit
pi_72869733
quote:
Op woensdag 16 september 2009 22:52 schreef 1972 het volgende:
Ik zat zojuist "42" op m'n koptelefoon te luisteren en het viel me op dat in het instrumentale stuk (1:40min en 1:45 min) iets gezegd wordt. Iemand een idee wat?
Ik hoor iets over branden in de hel...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_72870171
quote:
Op zondag 13 september 2009 18:58 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ik ook
Hmpf.
pi_72870673
quote:
Op vrijdag 18 september 2009 11:27 schreef Veerboot het volgende:

[..]

Ik hoor iets over branden in de hel...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoor ook iets van Hel. Meer niet
pi_72870740
quote:
Op donderdag 17 september 2009 22:39 schreef Christiaan het volgende:

[..]

Ik juist andersom. Eerst fantastisch, maar op het concert maakten ze zich er vanaf.
Dat vond ik juist niet. Maar ik was ook echt zwaar onder de indruk van de videobeelden, en dat icm de muziek was voor mij echt geweldig.

Was je de 9e of de 10e geweest?
pi_72871457
tvp
pi_72873332
tayvaypay
pi_72949017
Tijd voor een schopje 14.giftige plant

Vraag aan alle fans:
Wat was het eerste nummer van Coldplay dat je waardeerde/op je mp3 of discman luisterde.

Ik trap af: Speed of sound sinds eind 2005
2 jaar later pas ben ik Coldplay echt die-hard gaan luisteren

Game on!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_72949306
Don't panic, tot op heden m'n favoriete nummer.



Ik moest voor 2003 niets van Coldplay hebben, tot ik mezelf 'n depressie in "werkte" en in contact kwam met hun muziek. Sindsdien groot fan.

Ik hoop elke keer dat ze dat nummer eens doen tijdens 'n concert, maar dat is valse hoop gok ik.
"If you're not a manc, you're a wank"
  zondag 20 september 2009 @ 22:00:13 #193
138965 Kn0x
BLLAAARGH!
pi_72950090
Everything's not lost. Tot op heden is dat mijn favo nummer. Tijdens de 2003 tour speelde ze dat nummer en toen was ik helemaal verkocht. Ge-ni-aal nummer.
Tell me that football is not our common language when the whole planet stops breathing for 90 minutes to be witnessed in that one thing in which we all understand.
pi_72950385
Everything's not lost is ook prachtig. Ze hebben gewoon meerdere geweldige nummers gemaakt. Ik vind Life in Technicolor II ook 'n prachtnummer bijvoorbeeld.

Don't panic raakt me emotioneel heel erg, doet me denken aan "die tijd". Coldplay stond toen ook nog heel erg bekend als de band van de depri-nummers. Diegenen die dat nu nog durven te zeggen, mogen wat mij betreft 'n Viva La Vida cd door hun strot geduwd krijgen
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_72950800
quote:
Op zondag 20 september 2009 21:40 schreef Neo-Mullen het volgende:
Tijd voor een schopje 14.giftige plant

Vraag aan alle fans:
Wat was het eerste nummer van Coldplay dat je waardeerde/op je mp3 of discman luisterde.

Ik trap af: Speed of sound sinds eind 2005
2 jaar later pas ben ik Coldplay echt die-hard gaan luisteren

Game on!
Shiver
en daarna the Scientist.
Amsterdam & Shiver zijn vooralsnog mein favoriten.
pi_72950801
Ben ook naar het concert geweest en was echt amazing! Beste concert dat ik tot nu toe heb gehad! Het heeft me zelfs geholpen een stuk verder te komen in het verwerken van mijn break-up, het was bijna een soort therapie. Samen met duizenden andere mensen naar mooie muziek luisteren, waarvan sommige nummers emotioneel genoeg zijn om je te raken. Green Eyes was mijn absolute favoriet, samen met The Scientist, Yellow en The Hardest Part.

Heb ook nog een hoop kleurige vlindertjes bewaard, was leuk om die te vangen!

Mijn all-time favorite is moeilijk, kan niet kiezen tussen Green Eyes en The Scientist, beide bijzondere nummers voor mij. Met een speciale betekenis, zucht.
pi_72950877
Vind 't zelf mooi dat nummers van Coldplay altijd zichzelf ontwikkelen.. zoals a Rush Of Blood to the Head.. bij het begin best wel simpel, maar als je dan dat refrein hebt... dat sleept je weer helemaal mee in ';t nummer, dat is gewoon prachtig
pi_72954608
In 2000 voor mij: Trouble. Hoorde het in een F1 muziek video. Daarna wat meer muziek van hun gezocht en was verkocht. Vanaf dat moment was het mijn favoriete band en dat is niet veranderd. Op de middelbare school, als ik met een discman liep zeiden ze: "heb je hem weer met zn coldplay". Grotendeels wisten ze niet wie ze waren. En moeten ze nu eens zien!

Nu, 9 jaar later, afgestudeerd en wel, netnaar hun concert geweest en zelfs nog enthousiaster over de band! Viva la Vida vind ik zelfs hun beste album tot nu toe. Niet de beste nummers, maar de kwaliteit van het album vind ik het hoogst.
  maandag 21 september 2009 @ 15:20:47 #199
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_72969490
Clocks
pi_72971689
vandaag de 7'' van the Scientist binnen
Good old vinyl
pi_72975083
quote:
Op zondag 20 september 2009 22:13 schreef blckbb het volgende:

[..]

Shiver
en daarna the Scientist.
Amsterdam & Shiver zijn vooralsnog mein favoriten.
In de laatste Live Lounge uitzending deed Coldplay een live, akoestische versie van Shiver (hier:http://www.bbc.co.uk/radio1/jowhiley/ &dan 'Listen to the latest show'). Maar dat wist je vast al

Weet zelf zo gauw niet een favoriet nummer
pi_72975446
quote:
Ik las het net, weer dat gejank
pi_73000933
Net weer heerlijk weggedroomd bij Fix You. Blijft een prachtig nummer.
Hmpf.
pi_73001949
quote:
Serieus, wat een sukkel.
De overeenkomst is ook wel echt heel duidelijk ja...
  dinsdag 22 september 2009 @ 15:17:51 #207
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_73002655
Allebei krijtjes gebruikt, volgens mij gaan de overeenkomsten niet verder
pi_73097113
quote:
Op zondag 13 september 2009 20:46 schreef pascalheister het volgende:

hier te vinden is er toevallig ook een versie van 10 september ?
Moet je je eerst aanmelden op die site, want ik krijg allemaal lege bestanden?
pi_73105745
quote:
Op vrijdag 25 september 2009 12:40 schreef Luni het volgende:

[..]

Moet je je eerst aanmelden op die site, want ik krijg allemaal lege bestanden?
staat een rapidshare en een megaupload link, werkt gewoon hier
pi_73106180
quote:
Op vrijdag 25 september 2009 18:10 schreef pascalheister het volgende:

[..]

staat een rapidshare en een megaupload link, werkt gewoon hier
Hij heeft gelijk. De bestanden zowel bij Rapidshare als Megaupload bevat bestanden van kleiner dan 500 bytes

edit: zou iemand dus zo lief willen zijn om een wél werkend bestandje te uppen?
Cuz I'm Mr. Brightside
  vrijdag 25 september 2009 @ 20:49:32 #211
170626 Yevgeni
Suddenly Appears..
pi_73110388
Hier staat ook nog wel wat. Als de link niet mag: sorry!

[ Bericht 85% gewijzigd door Yevgeni op 25-09-2009 20:56:55 ]
Heavenly Awaiting
pi_73111086
quote:
Op vrijdag 25 september 2009 20:49 schreef Yevgeni het volgende:
Hier staat ook nog wel wat. Als de link niet mag: sorry!
Mijn dank is groot
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_73117123
quote:
Op vrijdag 25 september 2009 18:28 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Hij heeft gelijk. De bestanden zowel bij Rapidshare als Megaupload bevat bestanden van kleiner dan 500 bytes

edit: zou iemand dus zo lief willen zijn om een wél werkend bestandje te uppen?
daar staat weer een link in naar het daadwerkelijke bestand, even doordenken
pi_73117473
Is er inmiddels al een bootleg van 10/09/2009 beschikbaar?
Die download link van hierboven is 09/09/2009 volgens mij...
You Don't Stop Playing Because You Get Old. But You Could Get Old If You Stop Playing.
pi_73150888
Kan iemand eigenlijk wat zeggen over de kwaliteit van de bootleg?
  zondag 27 september 2009 @ 18:40:24 #216
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_73155254
Download hem, zou ik zeggen.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_73156324
En ook Violet Hill op vinyl besteld
pi_73158483
quote:
Op zondag 27 september 2009 19:17 schreef blckbb het volgende:
En ook Violet Hill op vinyl besteld
Wat kost dat?
En waar heb je het besteld?
Vinyl blijft leuker dan een gewone cd..
pi_73159126
quote:
Op zondag 27 september 2009 19:17 schreef blckbb het volgende:
En ook Violet Hill op vinyl besteld
Ik heb de apparatuur niet om een vinyl af te spelen, maar opzich zou ik ook een plaat willen van The Scientist. Simpelweg omdat dat favoriete nummer allertijde is
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_73278059
Op de Left right left right left cd hoor je tijdens The Hardest Part op 3:17 zo'n wijf mee schreeuwen ofzo, ik stoor me daar zo hard aan
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_73279558
quote:
Op zondag 27 september 2009 20:20 schreef Frenkel het volgende:

[..]

Wat kost dat?
En waar heb je het besteld?
Vinyl blijft leuker dan een gewone cd..
Deze kostte me 6 euro excl. verzendkosten gewoon op marktplaats / speurders rondneuzen
quote:
Op zondag 27 september 2009 20:38 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Ik heb de apparatuur niet om een vinyl af te spelen, maar opzich zou ik ook een plaat willen van The Scientist. Simpelweg omdat dat favoriete nummer allertijde is
Als je een stereotoren met een Phono line in heb koop je er toch gewoon een bij de kringloop
pi_73280066
quote:
Op dinsdag 22 september 2009 14:28 schreef Pleestation het volgende:
Net weer heerlijk weggedroomd bij Fix You. Blijft een prachtig nummer.
Dat is zeker weten een prachtig nummer. Maar niet zo geweldig en indrukwekkend als 'the scientist' .
pi_73576597

Leuk liedje
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 79% gewijzigd door randomosity op 11-10-2009 15:55:42 ]
pi_73579398
quote:
Op zaterdag 26 september 2009 00:49 schreef pascalheister het volgende:

[..]

daar staat weer een link in naar het daadwerkelijke bestand, even doordenken
Thanx!
pi_73579572
quote:
Op zondag 11 oktober 2009 15:35 schreef randomosity het volgende:

Leuk liedje
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die sample komt uit een reportage van de band, van de South Bank Show. Een heel mooi portret van de band, hun persoonlijkheden, en een kijkje in de visies van hun carriére. Een echte aanrader.

pi_73583197
quote:
Op zondag 11 oktober 2009 17:09 schreef Jaytonism het volgende:

[..]

Die sample komt uit een reportage van de band, van de South Bank Show. Een heel mooi portret van de band, hun persoonlijkheden, en een kijkje in de visies van hun carriére. Een echte aanrader.

Wow, vette reportage idd heb m helemaal afgekeken.
Je leert ze zo toch wat beter kennen en ziet meer waar ze mee bezig zijn.
Ook vet hoe je Bono's blik op Coldplay voorbij ziet komen
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_73619548
Had hem ook al afgekeken, en het is inderdaad een goede reportage.
pi_73752179
quote:
Op maandag 21 september 2009 17:04 schreef blckbb het volgende:
vandaag de 7'' van the Scientist binnen
Good old vinyl
Ik trouwens ook sinds gisteren Voor maar 7 euro
Best raar gezien het een limited edition vinyl plaat is die alleen in Engeland te krijgen was
Cuz I'm Mr. Brightside
  zaterdag 24 oktober 2009 @ 19:12:30 #229
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_74022260
Ik ergerde me steeds aan die vrouw die (ook nog eens met een lelijke stem) meeschreeuwde bij The Hardest Part / Postcards From Far Away van het album Left Right Left Right Left, dus heb ik ff wat gekopieerd en geplakt, en het weggehaald .
Ik mag hem niet hier neerzetten waarschijnlijk, maar als mensen hem willen kan je PM'en .

Edit: Hm, je hoort net dat een paar miliseconden niet goed zijn geplakt, maar het is nog steeds veel beter dan dat geschreeuw.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_74024166
Op http://dinostunz.blogspot.com/ (legale site!) staat nog een mooie bootleg van het concert wat Coldplay op 16 september in Hampden Park in Glascow (Schotland) gaf. Radio uitzending, dus goede kwaliteit

Overigens staan op die site nog veeeel meer bootlegs van andere bands. Aanrader!
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_74024238
quote:
Op zaterdag 24 oktober 2009 19:12 schreef MacorgaZ het volgende:
Ik ergerde me steeds aan die vrouw die (ook nog eens met een lelijke stem) meeschreeuwde bij The Hardest Part / Postcards From Far Away van het album Left Right Left Right Left, dus heb ik ff wat gekopieerd en geplakt, en het weggehaald .
Ik mag hem niet hier neerzetten waarschijnlijk, maar als mensen hem willen kan je PM'en .

Edit: Hm, je hoort net dat een paar miliseconden niet goed zijn geplakt, maar het is nog steeds veel beter dan dat geschreeuw.
Met jou kan ik praten. Klinkt prima
Thanks again
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_74125804
quote:
Op zondag 11 oktober 2009 19:14 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Wow, vette reportage idd heb m helemaal afgekeken.
Je leert ze zo toch wat beter kennen en ziet meer waar ze mee bezig zijn.
Ook vet hoe je Bono's blik op Coldplay voorbij ziet komen
Ja zeker mooie reportage, kan ik concluderen dat trouble een beetje voor Will is gemaakt omdat ze hem de band uit hadden gezet? 'Will if I ever caused you trouble'
pi_74146319
quote:
Op dinsdag 27 oktober 2009 20:26 schreef Twest1 het volgende:

[..]

Ja zeker mooie reportage, kan ik concluderen dat trouble een beetje voor Will is gemaakt omdat ze hem de band uit hadden gezet? 'Will if I ever caused you trouble'
And I never meant to cause you trouble,
I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
And oh no, I never meant to do you harm.

pi_74149606
quote:
Op woensdag 28 oktober 2009 12:54 schreef Jaytonism het volgende:

[..]

And I never meant to cause you trouble,
I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
And oh no, I never meant to do you harm.


Ja ik had het zelf ook al opgezocht maar toch?
pi_74152604
quote:
Op woensdag 28 oktober 2009 14:21 schreef Twest1 het volgende:

[..]

Ja ik had het zelf ook al opgezocht maar toch?
Het nummer zal vast een beetje op zijn lijf geschreven zijn, maar het woordje Will & well hebben daar niet zo veel mee te maken denk ik.
pi_74750461
Coldplay heeft een recorded sessie opgenomen bij iheartradio. De hele sessie is hier te bekijken, puur en accoustisch. Have fun.

http://www.iheartradio.com/mediaplayer/?station=IHM-IP&action=stripped&item=8953037
pi_74753473
quote:
Op maandag 16 november 2009 15:58 schreef Jaytonism het volgende:
Coldplay heeft een recorded sessie opgenomen bij iheartradio. De hele sessie is hier te bekijken, puur en accoustisch. Have fun.

http://www.iheartradio.com/mediaplayer/?station=IHM-IP&action=stripped&item=8953037
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrlijk!!!!!
pi_74753510
quote:
Op maandag 16 november 2009 17:29 schreef w8jij17 het volgende:

[..]

Alleen Lost? Errrrg mooie versie trouwens
Kijk rechts in het menu, stuk of 12 filmpjes..
pi_74753936
Mooi hoor I Heart Radio.
pi_74754075
Te vroeg gejuigd. Ik dacht dat het 12 liedjes waren. Nou ja, sowieso mooi dat we hier van kunnen genieten.
pi_74754393
Ik zou ze wel graag willen rippen, als ik 's wist hoe dat moest.
pi_74754694
quote:
Op maandag 16 november 2009 17:54 schreef Jaytonism het volgende:
Ik zou ze wel graag willen rippen, als ik 's wist hoe dat moest.
Ik doe het wel even. Moet zo even een bak eten koken maar vanavond komen ze online.
pi_74755331
quote:
Op maandag 16 november 2009 18:02 schreef dikkemongul het volgende:

[..]

Ik doe het wel even. Moet zo even een bak eten koken maar vanavond komen ze online.
Ze worden op dit moment opgenomen.
pi_74776937
quote:
Goed bezig, thanks.
pi_76006782
quote:
Coldplay Working On New Album

British meaningfulcore juggernaut, Coldplay, is already recording album number five. The band spent all of 2009 touring behind last year's Viva la Vida or Death and All His Friends, which has sold a staggering (by today's standards) 8 million copies sold worldwide, and they're itching to try something new. Sources close to the band say that Chris Martin and company are hard at work in a “dilapidated north London church” with Viva la Vida producer Brian Eno in tow. The new material is a reaction to Martin's feeling that his band is being pigeonholed as a bombastic stadium act. The new songs reportedly have a more stripped down vibe than recent Coldplay outings, and band is recording live with as few overdubs as possible. They're also plotting a short tour of smaller venues to try the new stuff out on the fans in a more intimate setting. Exactly how the new album will mine classic U2 for inspiration remains to be seen.
Dat laatste over 'classic U2 for inspiration' snap ik niet helemaal, daar wordt verder nergens aan gerefereerd, is dat alleen omdat Eno weer aan de knopjes draait? Misschien wordt het wel meer classic Bowie (bij wijze van)
Nothing has changed. Everything has changed.
pi_76083952
Als Coldplayfan mag ik dit topic niet in m'n AT laten ontbreken
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76088668
quote:
Op donderdag 24 december 2009 11:09 schreef Sequencial het volgende:

[..]

Dat laatste over 'classic U2 for inspiration' snap ik niet helemaal, daar wordt verder nergens aan gerefereerd, is dat alleen omdat Eno weer aan de knopjes draait? Misschien wordt het wel meer classic Bowie (bij wijze van)
Ik ben heel benieuwd, tof dat er een nieuw album komt
Verder vond ik de akoestische nummers ook erg mooi!
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_76088722
quote:
Is dit nog ergens anders te downloaden? Werkt niet meer, alleen bij premium users
pi_76089517
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 22:41 schreef Ruud het volgende:

[..]

Is dit nog ergens anders te downloaden? Werkt niet meer, alleen bij premium users
Ik heb hem via TPB binnengetrokken en op rapidshare gegooid:
http://rapidshare.de/file(...)._2009_.MP3.rar.html

Enjoy!

[ Bericht 26% gewijzigd door Fyodor op 26-12-2009 23:22:21 ]
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_76089689
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 23:11 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Ik heb hem via TPB binnengetrokken, ik gooi hem wel even online. Binnen enkele minuten plaats ik hier de link.
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76089703
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 22:41 schreef Ruud het volgende:

[..]

Is dit nog ergens anders te downloaden? Werkt niet meer, alleen bij premium users
Overigens werkt de link hier wel gewoon. Moet alleen 60 sec wachten
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76089741
Over een minuutje heb ik em binnen
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76089772
Oh, hij doet het hier ook al.
Maar Fyodor, bedankt voor de moeite
pi_76089806
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 23:22 schreef Ruud het volgende:
Oh, hij doet het hier ook al.
Maar Fyodor, bedankt voor de moeite
Ok, vaag, bij mij deed hij het niet.

Nogmaals, omdat mijn vorige post op de vorige pagina staat
http://rapidshare.de/file(...)._2009_.MP3.rar.html
Andrei Arlovski is a Belarusian heavyweight who has been in the MMA game for quite some time. His first professional fight dates back to 540 B.C. where Leonidas won as the underdog in Sparta
pi_76089823
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 23:23 schreef Fyodor het volgende:

[..]

Ok, vaag, bij mij deed hij het niet.
Nee, hier net dus ook niet
pi_76089851
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 23:24 schreef Ruud het volgende:

[..]

Nee, hier net dus ook niet
Hier wel. Kreeg 2 van die klokjes. Met 2 links: eentje voor free users en een link voor Premium user.
Kon gewoon die van free user gebruiken
Maar idd Fyodor:
Toch bedankt voor de moeite
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76477684
AMSTERDAM - De veiling van Coldplay is een groot succes geworden. De Britse band bood via internet verschillende persoonlijke eigendommen aan. De verkoop van de unieke items leverden ruim 283 duizend euro op.

Fans konden bieden voor het goede doel.

Topstuk van de veiling was de gitaar van bandlid Jon Buckland. Het instrument ging voor zeventienduizend euro van de hand.

De totale opbrengst gaat naar Kids Company, een Britse liefdadigheidsinstelling die Coldplay al langer steunt.

Verbaasd

De vier Britten deden al hun instrumenten, een groot deel van hun kleding en andere attributen in de verkoop. Fans en verzamelaars konden tot oudejaarsdag bieden op de spullen.

De bandleden zijn 'opgetogen, dankbaar en verbaasd'. Ze bedanken via hun website iedereen die de veiling tot een succes heeft gemaakt.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2010 12:44:08 ]
pi_76482635
quote:
Op woensdag 6 januari 2010 12:43 schreef Jaytonism het volgende:

AMSTERDAM - De veiling van Coldplay is een groot succes geworden. De Britse band bood via internet verschillende persoonlijke eigendommen aan. De verkoop van de unieke items leverden ruim 283 duizend euro op.

Fans konden bieden voor het goede doel.

Topstuk van de veiling was de gitaar van bandlid Jon Buckland. Het instrument ging voor zeventienduizend euro van de hand.

De totale opbrengst gaat naar Kids Company, een Britse liefdadigheidsinstelling die Coldplay al langer steunt.

Verbaasd

De vier Britten deden al hun instrumenten, een groot deel van hun kleding en andere attributen in de verkoop. Fans en verzamelaars konden tot oudejaarsdag bieden op de spullen.

De bandleden zijn 'opgetogen, dankbaar en verbaasd'. Ze bedanken via hun website iedereen die de veiling tot een succes heeft gemaakt.
Netjes

Ze moeten naar Pinkpop komen!
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_76507080
Maar... maar... ze zijn dus wél gestopt?
  woensdag 6 januari 2010 @ 23:37:40 #261
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_76507430
Met die geheime afscheidsshow in Paradiso hebben ze het tenminste erg mooi afgesloten. Wat een avond was dat zeg.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_76507795
quote:
Op woensdag 6 januari 2010 23:28 schreef Snowcold het volgende:
Maar... maar... ze zijn dus wél gestopt?
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76511817
Tja, zonder instrumenten wordt het lastig.

Tenzij ze een acapella album gaan opnemen om verrassend uit de hoek te komen
Nothing has changed. Everything has changed.
pi_76521283
Ze zijn niet gestopt men, zijn alweer bezig met een nieuw album.
pi_76521323
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 13:53 schreef Jaytonism het volgende:
Ze zijn niet gestopt men, zijn alweer bezig met een nieuw album.
Kreeg stiekem al eventjes paniek
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76521371
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 13:54 schreef DjinN het volgende:

[..]

Kreeg stiekem al eventjes paniek
Don't panic


Mooiste nummer wat ze gemaakt hebben, mijns inziens.
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_76521839
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 13:55 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Don't panic


Mooiste nummer wat ze gemaakt hebben, mijns inziens.
Eensch,
pi_76530913
Parachutes was ook prachtig sfeervol, dat redden ze nooit meer.
pi_76531000
quote:
Op woensdag 6 januari 2010 14:42 schreef Neo-Mullen het volgende:

[..]

Netjes

Ze moeten naar Lowlands komen!
Fixed.
pi_76533128
Coldplay gaat echt niet naar Lowlands lijkt me. Als Nederland al enige kans maakt, zal het Pinkpop zijn.
Als het maar goed klinkt.
pi_76533201
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 19:17 schreef geitenbrei het volgende:
Coldplay gaat echt niet naar Lowlands lijkt me. Als Nederland al enige kans maakt, zal het Pinkpop zijn.
Hoop het toch wel dat is namelijk maar 10 minuutjes lopen voor mij en de kaarten zijn al gekocht
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_76533643
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 13:55 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Don't panic


Mooiste nummer wat ze gemaakt hebben, mijns inziens.
The Scientist vind ik stiekem toch beter, maar Don't Panic is ook zeer mooi hoor
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76540803
" Green Eyes " vind ik de beste.
pi_76541063
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 19:17 schreef geitenbrei het volgende:
Coldplay gaat echt niet naar Lowlands lijkt me. Als Nederland al enige kans maakt, zal het Pinkpop zijn.
Ja, maar Pinkpop ga ik nooit meer heen. Dus moeten ze wel naar LL.
pi_76541098
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 21:53 schreef kreuk050 het volgende:
" Green Eyes " vind ik de beste.
Mijn top 5:

1: The Scientist
2: Hardest part
3: Amsterdam
4: Til kingdom come
5: Fix you

"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76543369
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 21:58 schreef DjinN het volgende:

[..]

Mijn top 5:

1: The Scientist
2: Hardest part
3: Amsterdam
4: Til kingdom come
5: Fix you

1: The Scientist
2: Fix You
3: Speed Of Sound
4: Yellow
5: Clocks/Talk

Mooie album is X&Y
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_76555597
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 21:58 schreef DjinN het volgende:

[..]

Mijn top 5:

1: The Scientist
2: Hardest part
3: Amsterdam
4: Til kingdom come
5: Fix you

Die kun je ook hier heen sturen
http://www.radio2.nl/nieu(...)2night-coldplay.html

Mijn top 5:

1. Trouble
2. The Scientist
3. Fix You
4. Don't Panic
5. Everything is not lost
pi_76555731
quote:
Op vrijdag 8 januari 2010 11:03 schreef Frenkel het volgende:

[..]

Die kun je ook hier heen sturen
http://www.radio2.nl/nieu(...)2night-coldplay.html

Mijn top 5:

1. Trouble
2. The Scientist
3. Fix You
4. Don't Panic
5. Everything is not lost
Hey cool
Heb even mijn top5 verstuurd Wel jammer alleen dat Til Kingdom Come niet in het lijstje stond
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  zaterdag 9 januari 2010 @ 21:22:12 #279
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_76612710


Mijn overall last.fm top 5
pi_76612970
Ik zie er maar 4
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_76613731
Officiele top 5 op radio 2 momenteel

Nummer 1: The Scientist
Nummer 2: Clocks
Nummer 3: Speed of Sound
Nummer 4: Talk
Nummer 5: Viva la Vida

Mooie top 5 imo

[ Bericht 6% gewijzigd door Neo-Mullen op 09-01-2010 23:47:08 ]
Cuz I'm Mr. Brightside
  zaterdag 9 januari 2010 @ 22:20:04 #282
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_76614704
Colock op een. Lijkt me logisch.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_76615315
quote:
Op zaterdag 9 januari 2010 22:20 schreef Christiaan het volgende:
Colock op een. Lijkt me logisch.
Hmm, hoop wel dat The Scientist nog langskomst. Maar als ik de lijsten van hier bekijk, zal dat eigenlijk wel moeten.

Ik vind Speed of Sound en Clocks heel veel op elkaar lijken trouwens. Toch ben ik veel meer fan van SOS, omdat dat hét nummer was waardoor ik Coldplay begon te waarderen.

edit: Clocks staat op nr 2
Cuz I'm Mr. Brightside
pi_76617370
The Scientist op nummer 1
Cuz I'm Mr. Brightside
  zondag 10 januari 2010 @ 00:50:22 #285
242879 Onnoman
The On And Only
pi_76619584
Ik vind coldplay zulke geweldige muziek..
Weet iemand of coldplay er nu mee gekapt is ja of te nee. Ze hebben het wel aangekondigd destijds..

hou jij ook van coldplay? wat is jouw top 5 coldplay songs?

hier die van mij:

1. daylight
2. Trouble
3. Yes
4. white shadows
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zondag 10 januari 2010 @ 02:20:42 #286
159761 Arn0
Abbey Road
pi_76622083
Hebben jullie dit al gezien? Eerst een cover van Tea for the Tillerman (enkel audio) en dan Fix You met Ricky Gervais.

By hook or by crook, I'll be last in this book.
  zondag 10 januari 2010 @ 11:15:25 #287
242879 Onnoman
The On And Only
pi_76625287
quote:
Op zondag 10 januari 2010 02:20 schreef Arn0 het volgende:
Hebben jullie dit al gezien? Eerst een cover van Tea for the Tillerman (enkel audio) en dan Fix You met Ricky Gervais.


greppug
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_76694591
* DjinN heeft Moses op repeat staan
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76701656
quote:
Op zaterdag 9 januari 2010 21:22 schreef PiRANiA het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn overall last.fm top 5
Gaat er iemand boven mijn >3K plays uit

pi_76702456
aww ik kom maar op 647 en niet eens nummer 1
Maar ik heb ondertussen redelijk vaak trouble gepingeld op de piano en die telt last.fm niet mee
pi_76717248
Ik had via via gehoord dat Coldplay op Bospop zou komen dit jaar ? Weet hier iemand toevallig wat meer over ?
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 12 januari 2010 @ 13:58:15 #292
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_76719101
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 13:09 schreef DjinN het volgende:
Ik had via via gehoord dat Coldplay op Bospop zou komen dit jaar ? Weet hier iemand toevallig wat meer over ?
Dat zou goed voor Bospop zijn, maar ik acht de kans miniem.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  dinsdag 12 januari 2010 @ 14:01:37 #293
138965 Kn0x
BLLAAARGH!
pi_76719266
quote:
Op maandag 11 januari 2010 22:52 schreef Twest1 het volgende:

[..]

Gaat er iemand boven mijn >3K plays uit

[ link | afbeelding ]
Ik sta op 2.500 maar dit is al mijn tweede account. Op mijn vorige stond ik op 3000 en Muse op 6000. Zucht
Tell me that football is not our common language when the whole planet stops breathing for 90 minutes to be witnessed in that one thing in which we all understand.
pi_76730369
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 13:58 schreef DijnN het volgende:

[..]

Ik had via via gehoord dat Coldplay op Bospop zou komen dit jaar ? Weet hier iemand toevallig wat meer over ?
Coldplay is de grootste band (qua verkoop) in deze eeuw. Bospop. Wat denk je nou zellef?
Als het maar goed klinkt.
  dinsdag 12 januari 2010 @ 18:39:23 #295
159761 Arn0
Abbey Road
pi_76730909
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 18:27 schreef geitenbrei het volgende:

[..]

Coldplay is de grootste band (qua verkoop) in deze eeuw. Bospop. Wat denk je nou zellef?
Ehm nee, dat zijn toch echt The Beatles.
By hook or by crook, I'll be last in this book.
pi_76731403
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 18:27 schreef geitenbrei het volgende:

[..]

Coldplay is de grootste band (qua verkoop) in deze eeuw. Bospop. Wat denk je nou zellef?
Anders dim je even een beetje. Ik heb het ook maar via via gehoord. Ik vraag toch niet voor niks of het zo is of niet dan ?
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
pi_76739064
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 18:51 schreef DjinN het volgende:

[..]

Anders dim je even een beetje. Ik heb het ook maar via via gehoord. Ik vraag toch niet voor niks of het zo is of niet dan ?
Sorry, ik liet me even gaan. Je hebt helemaal gelijk:) Ik hoop het vanaf nu gewoon.
Als het maar goed klinkt.
pi_76739147
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 18:39 schreef Arn0 het volgende:

[..]

Ehm nee, dat zijn toch echt The Beatles.
Ehh... Arno,

We zitten inmiddels al ruim tien jaar in de 21e eeuw.
Als het maar goed klinkt.
pi_76742768
1) Fix You
2) Sparks
3) Green Eyes
4) Violet Hill
5) Moses / Warning Sign / Shiver / Yellow haha kan echt niet kiezen

Lievelingsalbum: Parachutes
pi_76743487
1) Don't Panic
2) Sparks
3) Amsterdam
4) Politik
5) Shiver

Lievelingsalbum: Parachutes
What Would Goku Do
pi_76745176
Coldplay #7

Weiter!
Cuz I'm Mr. Brightside
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')