abonnement Unibet Coolblue
pi_110154014
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2010 23:21 schreef heartz het volgende:
Deze vond ik wel interessant.

Klopt, laatst nog een keer gekeken...als je bedenkt hoeveel ze dus afluisteren....dat kan nooit puur om criminelen gaan ;)

1 van de sterkste opmerkingen vond ik was geloof ik die vrouw, het was iets in de trend van: privacy is een privilege(geen recht) wat we gehad hebben een aantal decennia...soort van...en dat lijkt nu over...
pi_110157546
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2011 18:11 schreef AIVD-infiltrant het volgende:
Milosevic on Trial

Milosevic onschulidg?

Milosevic on Trial 1/11

Milosevic on Trial 2/11

Milosevic on Trial 3/11

Milosevic on Trial 4/11

Milosevic on Trial 5/11

Milosevic on Trial 6/11

Milosevic on Trial 7/11

Milosevic on Trial 8/11

Milosevic on Trial 9/11

Milosevic on Trial 10/11

Milosevic on Trial 11/11
Het hele proces daar...het stinkt enorm, hier nog een documentaire van tegenlicht over het milosovich verhaal....

http://tegenlicht.vpro.nl(...)milosevic-deel1.html

Het "grappige" is...die beelden waar ze het over hebben, van die mensen die inderdaad in een concentratiekamp "lijken" te zitten....ze staan in mn geheugen gebrand...

....als kleine fokker zag ik dat dus...die hele oorlog daar op tv jarenlang, ken ook mensen die dus nu hier wonen en toen daar, het is 1 groot drama, voor alle partijen.....en het is dan bizar om te zien hoe ook in de hele Balkanoorlog weer "de leugen regeert"

Er werden gewoon zoveel smerige spelletjes gespeeld...ik denk dus ook tijdens het milosevich proces....maar kijk vooral die tegenlicht docu en oordeel zelf ot je iets vind stinken ;)

Eigenlijk is het wel een topic waardig ;)
  woensdag 11 april 2012 @ 22:09:31 #253
244521 Schenkstroop
De Echte! sinds 1985
pi_110206877
heksehiel: Je hebt gelijk. Het gaat wel degelijk ook om het uiterlijk! Een mooi innerlijk word ik niet geil van namelijk.
P.F: Als ik 50+ ben doe ik het ook wel voor het innerlijk, maar nu het nog kan, ga ik ook voor uiterlijk
pi_110210621
quote:
*doet kijken

:Y
pi_110318590
Deze docu laat de zieke duistere geest zien van het Britse koningshuis (HET koningshuis der koningshuizen) en van de duistere families die met dit koningshuis verbonden zijn. Diana was een hele lieve vrouw, ze was een “verlichte” ziel (dit in tegenstelling tot de duistere ziel van Bilderberger/Rothschild agent Johan Friso die meewerkt aan de Nieuwe Wereld Orde om hel op aarde te bewerkstelligen). De Britse bevolking hield TERECHT massaal van haar. Ze werd ritueel vermoord. Ik raad iedereen aan deze docu te kijken, ken je ECHTE vijand, word wakker.

http://klokkenluideronline.nl/post/?p=392
pi_110368111

New Age en Zeitgeist ontmaskerd!
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
pi_110477926
De Nederlandse coffeeshop is een potsierlijk fenomeen. De voorkant heeft een gewone winkeldeur, daar mag je wiet kopen en gebruiken. Maar het verbouwen van wiet en het aanleveren daarvan is verboden. En daarom heerst er aan de achterkant van de coffeeshop angst en criminaliteit.

Een Teledoc is een lange documentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp, dat op een prikkelende, toegankelijke en cinematografische manier wordt verteld en bestemd is voor een breed publiek. Niet weggestopt in de uithoeken van de avond, maar op prime time op de Nederlandse televisie.”

UPDATE: De documentaire Nederwiet de Moevie van Maaik Krijgsman en Hans Pool is genomineerd voor de prestigieuze Tegel in de categorie achtergrondjournalistiek. Stem op Nederwiet voor de publieksprijs!

http://www.documentairenet.nl/review/nederwiet/
  vrijdag 20 april 2012 @ 18:01:38 #258
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_110563970
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 20 april 2012 @ 19:02:59 #259
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_110566055
press for truth



pi_110884819


Money as Debt 3: Evolution Beyond Money

This third and final movie in the Money as Debt trilogy presents a comprehensive picture of how “money” could work in the future.

It is a blueprint full of surprising specifics for creating a whole new system applied with technologies that exist right now.

Money as Debt 3 demonstrates in simple terms why our primitive concept of money as a “single uniform commodity” is the ROOT cause of money system dysfunction and a major factor in economic and political injustice. There is now, and there has long been, an alternative way to do “money”.

Money as Debt 3: Evolution Beyond Money illustrates in extensive and entertaining detail, how a fundamental change in our long-held concept of money, paired with recent breakthroughs in technology opens the door to a self-generating, self-balancing and sustainable global “money” backed by REAL VALUE and OPEN to ALL.

http://topdocumentaryfilm(...)lution-beyond-money/
  woensdag 13 juni 2012 @ 04:12:23 #261
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_115303969
quote:
Ik ga deze eens kijken :)
Het begin klonk wel interessant.

Zijn er nog mensen die onderwerpen hebben die je gezien moet hebben?
Het is namelijk al een tijdje stil in dit topic :)
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_115306812
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 20:02 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Ik ga deze eens kijken :)
Het begin klonk wel interessant.

Zijn er nog mensen die onderwerpen hebben die je gezien moet hebben?
Het is namelijk al een tijdje stil in dit topic :)
Omdat je zo lief vraagt ;)

Eindelijk een docu die uitlegt wat het verschil is tussen een natuurlijk persoon en een fictief persoon (geregistreerd als zijnde onderdeel van de 'cooperatie')

http://www.google.nl/url?(...)R32VhlizwoOQ&cad=rja
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
  maandag 27 augustus 2012 @ 13:27:36 #264
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_116064112
quote:
Bios-docu '2016: Obama's America' schetst duistere toekomst VS

De producent van wereldberoemde films zoals Schindler's List en Rain Man, Gerald Molen, heeft naar aanleiding van twee boeken van New York Times bestselling auteur Dinesh D'Souza de documentaire '2016: Obama's America' gemaakt die deze week in de Amerikaanse bioscopen is verschenen. In de film wordt getoond hoe Obama systematisch de VS op vrijwel alle gebieden ondermijnt en het land doelbewust kwetsbaar maakt voor een financiële ineenstorting en een buitenlandse militaire, mogelijks zelfs nucleaire verrassingsaanval.

Tijdens Obama's eerste 4 jaar in het Witte Huis steeg de officiële nationale schuldenlast van $ 10 biljoen naar $ 15 biljoen. Obama heeft hiermee in zijn eentje meer schulden gemaakt dan alle eerdere Amerikaanse presidenten, van George Washington tot en met Bill Clinton. Gezien het huidige tempo waarin de schulden blijven stijgen zullen deze na nog een termijn Obama op $ 20 biljoen uitkomen - een verdubbeling in slechts 8 jaar tijd.

Hoewel Obama bakken met geld uitgeeft doet hij dat niet aan defensie. De komende jaren wordt er juist diep gesneden in de strijdkrachten. De eerste zwarte president wil het aantal kernkoppen zelfs terugbrengen van een paar duizend naar slechts een paar honderd, en dat terwijl landen zoals China en Rusland hun nucleaire arsenalen juist moderniseren en fors uitbreiden en 'schurkenstaten' zoals Noord Korea en Iran reeds kernwapens hebben of hier driftig aan werken.

bron
Een bioscoop documentaire over de meeste doortrapte crimineel ter aarde.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_116088688
Een keer iets in het duits... er komt binnenkort een engelse versie, maar tot die tijd kun je de hele docu online op youtube in het duits zien.
het gaat over dit jaar en over wat er al dan niet staat te gebeuren, maar dan wel vanuit wetenschappelijke hoek bekeken (ja ik weet dat sommige van de namen vast een aantal wenkbrauwen doet fronsen.. maar ach... :) )

De website van de film:
http://www.revolution-2012.com/
Leuke vergelijking met de film van Ronald Emmerich (2012):


Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
  vrijdag 7 september 2012 @ 13:02:03 #266
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_116495752
Unsurvivable

A dark, gruesome, but wholly true depiction of the threat of thermonuclear war, the consequences, and Obama’s deployment of a major portion of the U.S. thermonuclear capabilities in multiple theaters threatening both Russia and China.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_118585636
quote:
Panopticon - De docu over jouw privacy

Heb jij ook ‘niks te verbergen’? Dan ben je een van de velen. Maar de controledrang op jouw leven neemt toe en privacy neemt af. Hoe staat privacy dan onder druk, waarom is Nederland privacyonvriendelijk, en hoe ga jij concreet in jouw leven de gevolgen merken?

Begin 2011 las filmmaker Peter Vlemmix een bericht over mobiele naakt-scanners in Nederlandse steden. Voor hem het zoveelste bericht over de aantasting van privacy, en het moment dat hij daar een film over wilde gaan maken. Echter, filmen kost geld, en budget was er nauwelijks. Maar door de geweldige belangeloze inzet van crewleden en een aantal sponsors, is het stapje voor stapje gelukt om de docu verder te ontwikkelen. Nu is hij af.

Met onder andere internet journalist Alexander Klöpping die we kennen van De Wereld Draait Door en Inez Weski de bekende strafpleiter.
www.documentairenet.nl/re(...)u-over-jouw-privacy/
Currency War, Trade War, Real War
pi_118705627
Panopticon.

Een aardige docu over de staat van de privacy in Nederland. Zoals vele van jullie weten gaat dit al heel ver en bijzonder genoeg vinden veel mensen het wel prima omday ze "niets te verbergen hebben". Ook wordt er even naar buurland Duitsland gekeken waar de weerstand tegen privacy beperking een stuk groter is en de piratenpartij ook in het parlement zitten. Je kan hem bekijken via documentairenet.nl. Zit op mobiel dus kan niet linken.

Een aanradertje die niet te lang duurt en toegangelijk is.
pi_118714394
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2012 14:28 schreef FUUUU het volgende:
Panopticon.

Een aardige docu over de staat van de privacy in Nederland. Zoals vele van jullie weten gaat dit al heel ver en bijzonder genoeg vinden veel mensen het wel prima omday ze "niets te verbergen hebben". Ook wordt er even naar buurland Duitsland gekeken waar de weerstand tegen privacy beperking een stuk groter is en de piratenpartij ook in het parlement zitten. Je kan hem bekijken via documentairenet.nl. Zit op mobiel dus kan niet linken.

Een aanradertje die niet te lang duurt en toegangelijk is.
Kijk eens 1 post boven je.
pi_118716082
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2012 13:02 schreef Lambiekje het volgende:
Unsurvivable

A dark, gruesome, but wholly true depiction of the threat of thermonuclear war, the consequences, and Obama’s deployment of a major portion of the U.S. thermonuclear capabilities in multiple theaters threatening both Russia and China.
  Moderator vrijdag 2 november 2012 @ 12:02:22 #271
249559 crew  Lavenderr
pi_118737378
http://panopticondefilm.nl/
met dank aan Smaek
  vrijdag 9 november 2012 @ 03:52:53 #272
147172 THEFXR
Alpha Bear
  vrijdag 9 november 2012 @ 08:56:15 #273
147172 THEFXR
Alpha Bear
  woensdag 21 november 2012 @ 08:55:27 #274
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_119454831
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 november 2012 12:02 schreef Lavenderr het volgende:
http://panopticondefilm.nl/
met dank aan Smaek
gisteravond gekeken.

Echt bizar. Alles is straks terug te vinden.

Over 50 jaar kun je straks geconfronteerd worden door je verzekeraar over genomen risico's in het verleden waardoor je een hogere premie gaat betalen. dat soort dingen }:|
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_119455965
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2012 08:55 schreef Sosa het volgende:

[..]

gisteravond gekeken.

Echt bizar. Alles is straks terug te vinden.

Over 50 jaar kun je straks geconfronteerd worden door je verzekeraar over genomen risico's in het verleden waardoor je een hogere premie gaat betalen. dat soort dingen }:|
Dus dan wordt dit BNW / Wat zou er precies in kaart kunnen zijn gebracht? bewaarheid :o
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')